Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?

chrYst

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 278
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τι να πω δεν ξερω...ακομα να μου έρθει...

Αγαπη καλημερα και χρονια πολλα.μηπως ειναι ωρα να πας σε ενα γιατρο;ποσες μερες εχεις καθηστεριση;;;

Αγαπη καλημερα και χρονια πολλα.μηπως ειναι ωρα να πας σε ενα γιατρο;ποσες μερες εχεις καθηστεριση;;;

Εχω 14 μέρες...αλλα εφόσον η χοριακη βγήκε αρνητική...και δεν ειμαι έγκυος...ειναι καθαρά λόγου ασταθή κύκλου...παντα δεν μου ερχετέ ακριβώς...και χάνω και περιόδους

καλησπερα κοριτσια ειμαι καινουρια φιλη εδω!ειμαι μαμα δυο παιδιων.ηθελα να ρωτησω αν σας ςχει τυχη εγκυμοσυνη μετα την πρωτη μερα αφου τελειωσε η περιοδος.συνηθως ο κυκλος μου ειναι καθε τριαντα!χρονια πολλα σε ολους

Κοριτσια καλημερα! Υστερα απο ενα φρικτό πονοκεφαλο...η αγαπημενη μ εκανε την εμφανιση της...αδιαθετησα πριν απο λιγο...αν δεν ειχα και εσας δεν θα τα εβγαζα περα...ευχαριστωω πολυ για ολα για αλλη μια φορα...:-)

καλησπερα κοριτσια ειμαι καινουρια φιλη εδω!ειμαι μαμα δυο παιδιων.ηθελα να ρωτησω αν σας ςχει τυχη εγκυμοσυνη μετα την πρωτη μερα αφου τελειωσε η περιοδος.συνηθως ο κυκλος μου ειναι καθε τριαντα!χρονια πολλα σε ολους

Ναι μπορεί να τύχει γιατι το σπερμα μένει μέσα αρκετές μερες, νομίζω 6. Για αυτο θέλει προσοχή!

Κοριτσια καλημερα! Υστερα απο ενα φρικτό πονοκεφαλο...η αγαπημενη μ εκανε την εμφανιση της...αδιαθετησα πριν απο λιγο...αν δεν ειχα και εσας δεν θα τα εβγαζα περα...ευχαριστωω πολυ για ολα για αλλη μια φορα...:-)

Μπράβο ;)

• 1 month later...

Γεια σας κοριτσια...ειχα ξαναγραψει εδω...αλλα αυτη τη φορα δεν ειναι για μενα αλλα για μια φιλη μου...θα ηθελα τν γνωμη σας...αυτη η κοπελα χθες ηταν με τν φιλο της( μεγαλυτερο) και αφου αυτος εκσπερμάτωσε ακουπησε με το χερι του ελαχιστα το σπερμα....μετα απο 5 λεπτα εβαλε το δακτυλο στον κοπλπο της...αλλα με το αλλο χερι...αυτη ομως φοβαται και μ ρωταει συνεχεια....ειχε αδιαθετησει 30/1 τελειωσε 4/2 και αυτο εγινε 21/2 ο κυκλος της δεν ειναι πολυ σταθερος απντηστε μ σςς παρακλψ επιγον

Γεια σου πάλι... Δεν ξερω το περιμένεις να σου πούμε, ναι σιγουρα υπάρχει ρίσκο

Και σορυ για το κυρηγμα αλλά κορίτσια καλο ειναι στην ηλικία σας να απεχετε εντελώς μέχρι να είστε ώριμες αρκετά να ξέρετε πως να ελέγξετε μια κατάσταση

... Αλλιώς θα είστε εδώ κάθε τρεις και λίγο να ρωτάτε αν κάτι που κάνατε πάλι θα καταλειξει πάλι σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσυνη !!

Κρίμα ...

Γεια σας κοριτσια...ειχα ξαναγραψει εδω...αλλα αυτη τη φορα δεν ειναι για μενα αλλα για μια φιλη μου...θα ηθελα τν γνωμη σας...αυτη η κοπελα χθες ηταν με τν φιλο της( μεγαλυτερο) και αφου αυτος εκσπερμάτωσε ακουπησε με το χερι του ελαχιστα το σπερμα....μετα απο 5 λεπτα εβαλε το δακτυλο στον κοπλπο της...αλλα με το αλλο χερι...αυτη ομως φοβαται και μ ρωταει συνεχεια....ειχε αδιαθετησει 30/1 τελειωσε 4/2 και αυτο εγινε 21/2 ο κυκλος της δεν ειναι πολυ σταθερος απντηστε μ σςς παρακλψ επιγον

Αν κατάλαβα καλά-ακούμπησε το σπέρμα π.χ με το δάχτυλο του αριστερού χεριού κ στον κόλπο εβαλε το δάχτυλο του δεξιού?:confused::confused::confused::confused::confused:αφού δεν ήρθε σ'επαφή με το σπέρμα τι φοβάται?αν είναι όπως κατάλαβα τότε ΟΧΙ δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο 1000000:rolleyes:

WF0Ip3.pngGDwep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...