Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?

chrYst

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 278
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Καταρχάς θαυμάζω όλες σας τις μανούλες που έχετε χρόνο να απαντάτε σε όλες μας τς απορίες μιας και ήμαστε πρωτάρες :-P

Έχω ένα αρκετά περίπλοκο και τρομακτικό θεματάκι...Και θέλω να ξεκαθαρίσω από τώρα ότι δεν θέλω με τίποτα να είναι μια εγκυμοσύνη γιατί αντιμετωπίζω κάποια πολύ δύσκολα θέματα....τέλος πάντων.

Λοίποοοοοον! Δεν είχα ποτέ μου σταθερό κύκλο..ή έτσι νόμιζα τελευταία είχα ένα "app" στο κινητό μου το οποίο μου το έκλεψαν κιόλας μία μέρα πριν την Πρωτοχρονιά..αχ!! Τέλος πάντων τον 1 μήνα μου ερχόταν ακριβώς δηλαδή 34 μέρες κύκλο είχα τον άλλον μήνα είχα 14 μέρες καθυστέρηση και μετά ξανά το ίδιο δεν ήταν κάτι το πολύ φυσιολογικό αλλά ντάξει ήταν στανταρ πράγματα χαχα! 29 Δεκεμβρίου μου έρχεται περίοδος ακριβώς στην μέρα μου ,μου κρατάει 7-8 μέρες και μετά περίμενα 4 Φεβρουαρίου αν δεν κάνω λάθος υπόψην ότι υπολόγισα ότι θα μου αργήσει κάπου στς 14 μέρες....από εκεί και πέρα το χαος..

Αρχές Φεβρουαρίου παθαίνω φαρυγγίτιδα μαζί με κρύωμα.. κανέναν ίχνος από συμπτώματα περιόδου μόνο καθυστέρηση ,τελικά 12/2 βλέπω κάτι ροζ υγρά..λέω ωχ αμάν ήρθε! Αλλά κανένας πόνος..συνήθως όταν βλέπω αυτά τα υγρά είναι υπόθεση λεπτών να μου έρθει..αλλά τελικά αυτά τα υγρά συνεχιζόντουσαν και όλο με πιο πολύ αίμα όπου στς 14/2 βλέπω ροή παρά όλα αυτά συνεχίζει να μην υπάρχει ούτε πόνος ούτε πρήξιμο στο στήθος τιποτα τιποτα μα τιποτα!!! Επίσης να σημειώσω ότι η ροή δεν ήταν φυσιολογική είχαν μεν αίμα ...αλλά δεν είχα τόσο όσο έχω κανονικά. Μου κρατάει ακριβώς όπως κανονικά δηλαδή 8 μέρες και μου τελειώνει τελείως-τελείως 21/2.

Ρωτάω κάποιον γυναικολόγο και μου λέει ήταν επειδή ήσουν άρρωστη οπότε κρύωμα δεν ήταν κάτι σοβαρό..αυτό που πίστευα και εγώ!Τώρα..περίμενα 21-22/3 αν δεν κάνω λάθος είχα στς 3 Μαρτίου ωορρηξία (ναι είμαι από τις γυναίκες που 2-3 φορές τον χρόνο θα νιώσουν πολύ καλά την ωορρηξία τους με τσιμπήματα στην μήτρα και καφέ/ροζ υγρά) οπότε 3 Μαρτίου τσοοουπ βλέπω λέω όπα να μαστε! Εχ... ξυπνάω την άλλη μέρα ξανά τα ίδια .. που κανονικά όλο αυτό μου κρατάει μία μέρα! Και όσο περνούσαν οι μέρες πιο πολυ...και πολυ το αίμα μη φανταστείτε όμως καμιά ποσότητα απλά στο σκούπισμα..ήταν αίμα. Ε... και σήμερα 10/3 άρχισα να νιώθω αδύναμη να το πω ; Σε κάποια φάση έσκαγα κιόλας Όπως νιώθω όταν μου έρχεται περίοδος πάω σπίτι βλέπω αίμα.. αλλά αυτή την φορά αίμα-αίμα. Μόνο που στην 1η μου μέρα ως συνήθως έχω πολύ αίμα αλλά υπάρχουν και φορές που δεν έχω τόσο ,αλλά πως να σας το πω ρε κορίτσια δεν τρέχει είναι γελοίο είναι σαν να μην μπορεί να κατέβει και γιατί συμβαινει όλο αυτό ; Φοβαμαι παρα πολυ!! Δύστυχος αυτες τς μέρες είναι πολύ δυσκολο να παω σε γιατρο δεν εχω χρήματα αλλα ειναι το τελευταιο που με νοιαζει αυτο γενικος υπαρχουν πολλα οικογενειακα προβληματα. Πιστευω καταλαβατε οτι εχω και σχεση για αυτο φοβαμαι και την περιπτωση εγκυμοσύνης ! Ήθελα να κανω τεστ αλλά εχω αιμα :? Με τον σύντροφο μου.. ήμαστε 3 χρόνια μαζί και εκτός από αυτό έχω αλλεργία στα προφυλακτικά .. ναι γελοίο ξέρω και καπνίζω όχι πολύ αλλά ο γιατρός μου είπε ότι αντισσυλιπτικά δεν κάνει να παίρνω παρά όλα αυτά προσέχουμε όσο να ναι να μου πείτε ναι όλοι έτσι λένε ,αλλά ξέρω ότι δεν είμαι δεν νιώθω..και εκτός από αυτού αυτό που με εκνευρίζει και με στεναχωρεί είναι οτι μεν δεν εχω συμπτωματα εγκυμοσυνης αλλα δεν εχω ουτε περιοδου δηλαδη τι στο καλο!!!

Συγγνώμη για το υπερβολικά μεγάλο κείμενο αν έχετε χρόνο έτσι λιγο να με καθυσηχάσετε καθώς το παλεύω μονη μου ολο αυτο... θα με βοηθούσε ειδικά για το άγχος μου..

ποσο χρονων εισαι κοριτσι μου ??? βασικα γενικως εχεις μια διαταραχη στον κυκλο σου , αλλα εφοσον υπαρχει αιμοραγια δεν νομιζω να υπαρχει εγκυμοσυνη , υπαρχουνε και αλλοι τροποι αντισυληψης , ρωτα το γιατρο σου να σε κατατοπισει

QRyOp2.png

ποσο χρονων εισαι κοριτσι μου ??? βασικα γενικως εχεις μια διαταραχη στον κυκλο σου , αλλα εφοσον υπαρχει αιμοραγια δεν νομιζω να υπαρχει εγκυμοσυνη , υπαρχουνε και αλλοι τροποι αντισυληψης , ρωτα το γιατρο σου να σε κατατοπισει

Είμαι 19 χρονών , και έχει ένα χρόνο που προχώρησα με το αγόρι μου..

Ναι απλά βλέπω εδώ πέρα διάφορες γυναίκες με κανονική περίοδο ενώ είναι έγκυες.. Η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω περίπου μισό χρόνο στον γιατρό για το θέμα "αντισύλληψης".

Αλλά δε ξέρω φοβάμαι πάρα πολύ , είμαι κατά της έκτρωσης αλλά ειλικρινά περνάω πάρα πολλά ,τι να πω με έχει κουράσει πάρα πολύ αυτό το θέμα ότι και να πείτε έχετε δίκαιο όσο αναφορά γυναικολόγους...αλλά ας πούμε ότι παραμελώ αρκετά την υγεία μου αυτούς τους μήνες αλλά όχι από αδιαφορία απλά πραγματικά τρέχω συνέχεια...:cry:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...