Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παπαδάτος Σπάτα και Καστανου Λουτσα

Αναστασια Μ

Recommended Posts

Καλησπέρα ξέρει καμία κοπέλα αυτούς τους δυο παιδιατρους

Εκανα ασφάλιση για Εξωνοσοκομειακη περίθαλψη κ έχει μονο αυτούς τους δυο παιδιατρους και χρειάζομαι πληροφοριες

Διαφημίσεις

δυστυχως δεν εχω ακουσει κανεναν απο τους δυο για μια νιωτη εχω ακουσει στην αρτεμιδα οτι ειναι καλη εγω ακομα δεν εχω γεννησει απο μια γειτονισσα τα εμαθα αυτα.αρτεμιδα μενω.

με το καλο σου ευχομαι κουκλα μου

εγω εχω την Κασιμη και οταν εκανα την ασφαλεια ο ασφαλιστης μου ειπε οτι δεν υπαρχουν συμβεβλημενοι παιδιατροι στην περιοχη μου αρα θ μπορω ν συνεχισω κανονικα με την Κασιμη αλλα τωρα που πηρα ν κλεισω τ ραντεβου μου ειπαν οτι υπαρχουν 2 παιδιατροι στην περιοχη μου και πρεπει ν διαλεξω αναμεσα σ αυτους τ 2

τ κακο ειναι οτι εχουν περασει 30 μερες απο την εναρξη του συμβολαιου κ δεν ξερω αν μπορω ν τ ακυρωσω για ν συνεχισω παλι μ την παιδιατρο μου

Διαφημίσεις

Γνώρισα την Καστάνου(δεν λέει πολλά..) δεν έχει πολλά παιδιά όπως έχει η Κασίμη αλλά για να σου πω την αλήθεια την Κασίμη δεν την αλλάζω με τίποτα..

----------------------------------------------------------

• 2 months later...
δυστυχως δεν εχω ακουσει κανεναν απο τους δυο για μια νιωτη εχω ακουσει στην αρτεμιδα οτι ειναι καλη εγω ακομα δεν εχω γεννησει απο μια γειτονισσα τα εμαθα αυτα.αρτεμιδα μενω.

σορυ κασσιμη ηθελα να πω .....

• 3 χρόνια μετά...

Κοριτσια τελικα εχει καμια για παιδιατρο την Καστανου?Το μονο που μπορωνα πω ειναι οτι σε περιπτωση απουσιαςτης Κασσιμη σε στελνει στην Καστανου. Πολυ θα με βοηθουσατε αν μου απαντησετε

Για την Καστανου έχω ακούσει καλά λόγια, δεν έχω πάει ποτέ. Εγώ με την Κασίμη (Φιλοηλία λέγεται κανονικά) μεγάλωσα τα δικά μου. Αλλά σε ώρα ανάγκης, κι εμένα η ασφάλεια μου λέει να πάω αλλού, προκειμένου όμως να δει το παιδί γιατρός και να αξιολογήσει μία δύσκολη κατάσταση δεν θα με πείραζε. Ως πέρισυ να φανταστείς μας έστελνε στο Μητέρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...