Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυούλες που ξαπλώνουν!!!

Recommended Posts

ευτυχως που χειμωνιασε και ειναι καιρος για κρεβατι..χαχα

σημερα εκανα περιδεση και για 4 μερες μονο πιπι..χαχ

και μετα βλεπουμε..

αντε να περασει ο καιρος... :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουράγιο και υπομονή κορίτσια, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε δηλαδή!!!

Και εμένα με πιάνει μαύρη απελπισία κάποιες στιγμές που σκέφτομαι πόσο καιρό πρέπει ακόμα να μείνω καθηλωμένη στο κρεβάτι ... αλλά από την άλλη λέω κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για τη μπεμπούλα, οπότε χαλαρώνω μετά ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Και εμένα με πιάνει μαύρη απελπισία κάποιες στιγμές που σκέφτομαι πόσο καιρό πρέπει ακόμα να μείνω καθηλωμένη στο κρεβάτι ... αλλά από την άλλη λέω κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για την μπεμπούλα, οπότε χαλαρώνω μετά ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Και εμένα με πιάνει μαύρη απελπισία κάποιες στιγμές που σκέφτομαι πόσο καιρό πρέπει ακόμα να μείνω καθηλωμένη στο κρεβάτι ... αλλά από την άλλη λέω κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για την μπεμπούλα, οπότε χαλαρώνω μετά ...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΓΑ ΜΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ!!!

:D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα μανουλες του κρεβατιου............τι κανετε????εμεις τα ιδια εδω καναπε κρεβατι και πισω.........

Καλοσωρισες Σοφουλα και εσυ περιδεση ε?????υπομονη υπομονη.......ας μας χειμωνιασει ομως και αλλο ναμην μπορουμε ουτε εξω να θελουμε να βγουμε..........

• 2 εβδομάδες μετά...

Ξαπλωτούλες μου, τέλικα πήγα στο γιατρό μου την Τρίτη το απόγευμα με την ελπίδα πως θα κάνω και καμία βολτούλα, αλλα μάταια!

Πήρα παράταση της ξεκούρασης για άλλο ένα μήνα, μιας και ο μικρούλης έχει παρει την θεσούλα του και απο ότι φαίνεται βιάζεται πολυ!

Θα ξαναπάμε σε 3 εβδομάδες (εκτός απροόπτου) να δούμε πως τα πηγαίνει και μέχρι τότε...

ξεκούραση και μόνο τα απαραίτητα.

PS: Η ξάπλα μου ανοίγει και την όρεξη ακόμη πιο πολύ από πριν :shock:

Αχ, καημένη μου ζυγαριά...

Φιλάκια σε όλες!!! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 6.5 ΜΗΝΩΝ.. ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΡΕ ΠΑΡ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ ΕΧΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑ 1,5 ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΤΣΙ ΣΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ

uiphp3.png

Διαφημίσεις

Αστα Ολγα μου...

Βρηκα ενα κολπο με τη ζυγαρια...

Θα ανεβαινω με το ενα ποδι και ετσι θα δειχνει τα 2/3 του συνολου. Οχι τιποτε αλλο, αλλα δεν ξερω τα ορια της και το νουμερο που τερματιζει. Φαντασου να την σπασω ανεβαινοντας!!! :lol:

PS:Ειρηνουλα καλως μας ηρθες!!!

7uEBp2.png M3GSp2.png

olga μου μου φερνουν εντονες παρενεργειες δηλαδη μισο του μισου που πηρα ειχα 132 παλμουα για να πω την αληθεια οι παλμοι μου στην εγκυμοσυνη ειναι 95-100 αλλα με φοβισε αυτη η ταχυπαλμια ασε που οταν πηρα μισο πηγα στο νοσοκομειο νομιζοντας οτι θα πεθανω.. Λες βρε ολγα μου ναναι απλα φοβιες μου με το χαπι

uiphp3.png

πωρε κοριτσια με αυτην την ξαπλα μου κοπηκε και η ορεξη για φαι ελεος αν δεν κινησε καθολου πως να πινασεις πωρε πως θα περασουν οι μερες κοριτσιααααααα

uiphp3.png

Τι να πω βρε παιδί μου ... ο κάθε οργανισμος αντιδρά τελειως διαφορετικα στο φάρμακο ... σίγουρα ο γιατρος σου ξέρει καλύτερα ...

Εγω ας πουμε που παιρνω ένα ανα διωρο μέρα νύχτα δεν μπορώ να πω ότι ανεβάζω τόσο παλμούς .... είχα κάποιες ελαφριες ταχυκαρδιες στην αρχή αλλα μετα συνήθισα ...

Κουράγιο κορίτσια ... σε λιγο θα κρατάμε αγκαλιά τα μωρά μας και θα τα ξεχάσουμε όλα αυτα....

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟριτσια και εγω τα παιρνω καθε 8 ωρες μισο και ολα καλα...μου εκανε μια φορα ταχυπαλμια τα σταματησε 2 μερες και ξανα.......

Συμφωνω με την Ολγα ο γιατρος σου ξερει....

Ειρηνουλα υπομονη ολες αυοτ κανουμε ο περισσοτερος καιρος περασε τωρα..λιγο εμεινε........Θα αρχισουμε και τα ψωνια οπου και να σε και θα ξεχαστουμε λιγο.........

πωρε κοριτσια με αυτην την ξαπλα μου κοπηκε και η ορεξη για φαι ελεος αν δεν κινησε καθολου πως να πινασεις πωρε πως θα περασουν οι μερες κοριτσιααααααα

Πλάκα κάνεις :lol::lol::lol: ...

Εμένα οχι απλά μου κόπηκε ... διπλασιάστηκε θα έλεγα :lol::lol::lol: ...

Ειναι πια απο τις λίγες απολαύσεις που μου έμειναν :lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

αχ κορίτσια μου θυμάμαι τα δικά μου το καλοκαίρι που την έβγαλα ξάπλα και παραπονιόμουν..που να ήξερα τί με περιμένει :?:?

θέλω να κοιμηθώ αλλά το παιδί μου πεινάει!!!!!!

αν κοιμηθώ 3 ώρες είμαι χαρούμενη :lol::lol:

πάντως αξίζει το κάθε λεπτό που περνάτε στο κρεββάτι.τότε δεν το καταλάβαινα,έλεγα να μπω στον μήνα μου να γεννήσω..

χαλάρωση και ξεκούραση..ο καιρός περνάει..

φιλιά σε όλες :D:D

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol: Κι εγω οταν ημουν ξαπλα, αν μου ελεγε καποιος οτι θα ερθει καιρος που θα το ...νοσταλγω θα του εφερνα τιποτα στο κεφαλι αλλα ετσι ειναι. Το κακο ειναι πως εχεις την αγωνια του μωρου και δεν μπορεις να το απολαυσεις 100%. Εγω ας πουμε που λατρευω το διαβασμα δεν μπορουσα να συγκεντρωθω και οταν εβλεπα πολυ ωρα τηλεοραση ζαλιζομουν... Thank God ειχα ιντερνετ!! (καλη ωρα) :lol:

Καναπεδοκοιλίτσες να έρθω και εγώ στην παρέα σας;

Είμαστε αισίως 19 εβδομάδων. :lol::lol: Ξεκινήσαμε από πολύ νωρίς τους καναπέδες και τα κρεβατώματα λόγω μικρής αποκόλλησης. :cry: Μετά αφού ξεπεράσαμε τα δύσκολα είδαμε λίγο αίμα και τρομάξαμε πολύ. :cry::cry: Ευτυχώς όμως ήταν όλα καλά (Πρόσθιος πλακούντας ή κάτι τέτοιο..) και τώρα που μπήκαμε στον 4 είπαμε να κάνουμε καμιά βολτίτσα, αλλά… μας βρήκε και λίγη πίεση :evil::evil: … οπότε… πάλι στα ίδια. :cry: Η μόνη βόλτα που κάνουμε εδώ και 4 μήνες …είναι μέχρι τον γιατρό και απέναντι στην καφετέρια της γειτονιάς.

Καλωσήρθες στην παρέα heidi!!!

Αντε τυχερούλα, πας και μέχρι την καφετέρια απέναντι ... μη μας τα λες αυτά και ζηλεύουμε :lol::lol::lol: !!!

Εδώ κοριτσάκι θα την βγάλουμε παρέα ... να ναι καλα το πισι και το ιντερνετ ... θα είχαμε λαλήσει χωρις αυτά :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Nαι ναι φτου φτου να μην ματιαχτούμε που λένε :lol::lol::lol: !!!

Αααα ολα και όλα της είπα της μικρής ... κάτσε καλά εκεί που είσαι και μην μου 76473esp8ywk6zm.gif ...

έχουμε πολυυυυ δρόμο ακόμα!!!

Για να δούμε θα πιάσει :D:D:D ;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

καλημερα κοριτσια τι λεει? εμενα μου ειπε να σηκωνομαι και λιγο ο γιατρος αλλα ελα που εχω τις ταχυπαλμιες τωρα και μου την δινουν.. μεχρι τον 6 δεν ειχα αλλα τωρα τελεταια που μεγαλωσε πιο πολυ η κοιλιτσα η καρδια δουλευει πιο πολυ.. ελεος πολυ σπαστικες αλλα τι να κανω υπομονη

uiphp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...