Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυούλες που ξαπλώνουν!!!

Recommended Posts

Σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το τόπικ μήπως και υπάρχουν και άλλες εγκυούλες σαν εμένα, που είναι δηλαδή σε κατ' οίκον περιορισμό και σε κατάσταση απόλυτου ρελαξαρίσματος :lol::lol::lol: !!!

Σας περιμένω από εδώ λοιπόν να τα πούμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κι εγώ τα ίδια Όλγα... :cry::cry: ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου την έδινε τόσο η ξάπλα :roll:

:lol::lol::lol: !!!

Αστα να πάνε ... εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό δυσανασχετούσα που ξεθεωνόμουνα όλη μέρα με τη μικρή και δεν έβλεπα την ώρα να ξαπλώσω στο κρεβατάκι μου .... τώρα πια δεν σηκώνομαι από αυτό, έχω καταντήσει μόνιμο αξεσουάρ του :lol::lol::lol: ...

Η τηλεόραση κοντεύει να πάρει φωτιά από τη χρήση ... ευτυχώς που βάλανε επανάληψη το Beverly Hills και δυο δυο τα επισόδεια, να ναι καλά οι άνθρωποι ...

Υπομονή κοριτσάκι μου και τόνους από περιοδικά, βιβλία, dvd, ηλεκτρονικά παιχνίδια ... όπως λένε αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις προσπάθησε τουλάχιστον να το απολάυσεις στο μέτρο του δυνατού :wink:

Αλήθεια εσύ γιατί ξαπλώνεις;;;

Εγώ έχω επιπωματικό πλακούντα και είμαι ακόμα 22 εβδομάδων ... έχω πολύ δρόμο μπροστά μου!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Η τηλεόραση κοντεύει να πάρει φωτιά από τη χρήση ... ευτυχώς που βάλανε επανάληψη το Beverly Hills και δυο δυο τα επισόδεια, να ναι καλά οι άνθρωποι ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Eγω δουλευω εκεινη την ωρα και δεν το βλεπω :cry::cry: Τι μου θυμιζει αυτη η σειρα!! Λυκειο πηγαινα αν θυμαμαι καλα...

Παντως Ολγα διαβαζε και κανενα βιβλιο... (μην κουρκουτιανει τελειως το μυαλο, εισαι και δασκαλα!!! ) Σου προτεινω τη Χρυση κουπα της Μαρσια Γουιλετ (γραφει οπως η Πιλτσερ) Εγω αρχισα τη Γουιλετ γιατι πλεον διαβασα ολα της Πιλτσερ... Ευχαριστο διαβασμα, χαλαρωτικο, ταξιδιαρικο.

Εγω οταν ημουν σε υποχρεωτική ξαπλα ειχα ξεπεταξει αμετρητα τετοια βιβλια. Επισης νοικιασε σε dvd ολα τα φιλαρακια (να' ναι καλα, με συντροφευσαν απιστευτα , αποφυγε το sex and the city (στο σπιτι του κρεμασμενου...ξερεις εσυ τωρα... :wink: )

Α, επισης στο greekmovie.com μπορεις να κατεβασεις και να δεις οοοοολα τα σηριαλ σε επαναληψη οπως τα εγκληματα, 50-50, Σαββατογεννημενες, παραπεντε και λοιπα ξεκαρδιστικα να περναει η ωρα χωρις μαυρες σκεψεις.

Εισαι σκληρο καρυδι εσυ, δεν σε φοβαμαι. Να θυμασαι, ολα θα πανε καλα γιατι ετσι πρεπει και γιατι ετσι θελουμε! :wink:

Θα την παρώ την κούπα Jeanako μου, γιατί την Πίλτσερ την έχω ξεκοκκαλίζει και εγώ και μου αρέσει πολύ...

Επίσης πολύ καλό που διάβασα τελευταία είναι η Βαρκάρισσα της Χίμαιρας της Αλκύονης Παπαδάκη ( ενθουσιάστηκα με το γράψιμό της) και θέλω να διαβάσω και το Ταξίδι που είναι δικό της.

Το καλύτερο πάντως βιβλίο που διάβασα αυτές τις μέρες της ξάπλας είναι το μ.Χ του Βασίλη Αλέξάκη, ειδικά σε έσενα Jeanako το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί ξέρω ότι είμαστε στα ίδια μήκη κύματος. Τώρα διαβάζω το Father ημών του Μάνου Βουράκη, μιλάμε για πολύ γέλιο.

Απαιχτο το σχόλιο για το sex and the city .... φιλενάδα προς το παρόν είμαστε στο city - σιτι - shitty επί του συγκεκριμένου ζητήματος :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Θα την παρώ την κούπα Jeanako μου, γιατί την Πίλτσερ την έχω ξεκοκκαλίζει και εγώ και μου αρέσει πολύ...

Επίσης πολύ καλό που διάβασα τελευταία είναι η Βαρκάρισσα της Χίμαιρας της Αλκύονης Παπαδάκη ( ενθουσιάστηκα με το γράψιμό της) και θέλω να διαβάσω και το Ταξίδι που είναι δικό της.

Το καλύτερο πάντως βιβλίο που διάβασα αυτές τις μέρες της ξάπλας είναι το μ.Χ του Βασίλη Αλέξάκη, ειδικά σε έσενα Jeanako το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί ξέρω ότι είμαστε στα ίδια μήκη κύματος. Τώρα διαβάζω το Father ημών του Μάνου Βουράκη, μιλάμε για πολύ γέλιο.

Απαιχτο το σχόλιο για το sex and the city .... φιλενάδα προς το παρόν είμαστε στο city - σιτι - shitty επί του συγκεκριμένου ζητήματος :lol::lol::lol: !!!

Ναι, το εχω διαβασει "το ταξιδι που λεγαμε" της Αλκυονης Παπαδακη. Πολυ καλο. Α! Αν δεν εχεις διαβασει Λενα Διβανη παρτην απ' την αρχη. "Οι γυναικες της ζωής της" καθως και ο "ενικος αριθμος" ειναι οτι πρεπει για την κατασταση σου. θα επανελθω. Παω να φαω. Αν και δεν ειμαι εγκυος, τρωωω ωσαν να ειμαι απο συμπαρασταση και μονο σε ολες εσας! Θυσια γινομαι η κακομοιρα αλλα δεν το εκτιματε καθολου... :lol:

Σ'αυτή τη φάση που είμαι δεν παίρνει βάρος το μωρό και γι'αυτό πρέπει να τρώω περισσότερο και να ξαπλάρω όλη μέρα. Ποτέ πάντως δεν φανταζόμουν ότι θα με μάλωνε κάποιος ότι δεν τρώω αρκετά :roll:

καλησπέρα!!

είμαι στην αμέσως επόμενη φάση, σήμερα τελείωσε η υποχρεωτική ξάπλα και μπορώ να κινούμαι.ήμουν 7 εβδομάδες στο κρεββάτι, από τις 14/07(από την 29η εβδομάδα κυήσεως) και τις 3 πρώτες μόνο τουαλέτα πήγαινα.ούτε γαι φαγητό δεν σηκωνόμουν..και όμως ο καιρός πέρασε αρκετά εύκολα, μπορώ να πω, παρόλο που ήταν κατακαλόκαιρο.διάβασμα βιβλία και περιοδικά,dvd και άπειροι τόμοι κουίζ.

θα πέρασει ο καιρός πολύ εύκολα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω :lol::lol:

καλή συνέχεια, με το καλό

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Σ'αυτή τη φάση που είμαι δεν παίρνει βάρος το μωρό και γι'αυτό πρέπει να τρώω περισσότερο και να ξαπλάρω όλη μέρα. Ποτέ πάντως δεν φανταζόμουν ότι θα με μάλωνε κάποιος ότι δεν τρώω αρκετά :roll:

:lol::lol::lol:

Και εμένα έτσι μου λένε φάε για να παίρνει βάρος το μωρό ( και εγώ είμαι πολύ υπάκουο κορίτσι σε κάτι τέτοιες προτροπές) ... στο τέλος βλέπω να μας σηκώνουν με γερανάκι χεχεχεχεχε!!!

Εvangelia ευχαριστούμε για το κουράγιο που μας δίνεις ... τα δύσκολα πέρασαν πια για σένα ... με το μαλακό τώρα οι βόλτες ... με το καλό να υποδεχτείς τώρα το μωράκι σου!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Να ερθω καιεγω στην παρεα σας????Εχω κανει περιδεση και ειμαι ξαπλα....απο την δευτερα και για 2 εβδομαδες....μετα βλεπουμε ειπε ο γιατρος μας.......Τις πρωτες μερες οη μερα ημουνα με τα νευρα...τωρα πια το απολαμβανω......ολοι απο πανω μου να τρεχουν σε καθε καλεσμα σου δεν ειναι και λιγο και δεν νομιζω να εχω ξανα την ευκαιρεια.... :wink: ...

Διαφημίσεις

Τις πρωτες μερες οη μερα ημουνα με τα νευρα...τωρα πια το απολαμβανω......ολοι απο πανω μου να τρεχουν σε καθε καλεσμα σου δεν ειναι και λιγο και δεν νομιζω να εχω ξανα την ευκαιρεια.... :wink: ...

Αυτό ξαναπέστο τέτοια περιποίηση που θα την ξαναβρούμε ... ούτε να φταρνιστούμε πια δεν μπορούμε χωρίς να περάσει απαρατήρητο :lol: ...

Βλέπω και τη μανούλα μου που τρέχει πάνω κάτω όλη μέρα για να τα προλάβει μια εμένα, μια τη μικρή μου ... εγώ θα πάθω αγκίλωση από την ακινησία και αυτή η καημένη υπερκόπωση από το τρέξιμο ... :roll:

Πάντως για μένα το πιο δύσκολο κορίτσια είναι που δεν μπορώ να παίξω και να αγκαλιάσω τη μικρή μου όπως θέλω ... το βλέπω το καημένο που έρχεται και εκλιπαρεί για μια αγκαλιά και σπαράζει η καρδιά μου ... πως να εξηγήσεις σε ένα μωρό παιδί ότι η μαμά του δεν μπορεί να το πάρει στην αγκαλιά της ....

1aLup3.png

BtUIp3.png

Τις πρωτες μερες οη μερα ημουνα με τα νευρα...τωρα πια το απολαμβανω......ολοι απο πανω μου να τρεχουν σε καθε καλεσμα σου δεν ειναι και λιγο και δεν νομιζω να εχω ξανα την ευκαιρεια.... :wink: ...

Αυτό ξαναπέστο τέτοια περιποίηση που θα την ξαναβρούμε ... ούτε να φταρνιστούμε πια δεν μπορούμε χωρίς να περάσει απαρατήρητο :lol: ...

Ασε εμενα ειναι ολοι με βαριες.....πρωι μεσημερι νυχτα.....Αφου καποιες φορες κανω οτι κοιμαμαι :lol::lol::lol: κατα τα αλλα τηλεοραση και ιντερνετ......φαγητο μπανιο και υπνο......

αχ, στην αρχή πραγματικά έλεγα πως θα περάσει όλος αυτός ο καιρός..

πέρασε πολύ εύκολα και γρήγορα και πραγματικά θα τον σκέφτομαι με νοσταλγία..απίστευτο μου φαίνεται.εγώ που δεν καθόμουν κάτω καθόλου, ακόμα και όταν ήμουν έγκυος!!να είστε ήρεμες και να ξεκουραστειτε πολύ, πολυ. :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Εγώ είμαι σχεδόν 2 μήνες που κάθομαι σπίτι αντί να πηγαίνω στην δουλειά λόγω των έντονων συμπτωμάτων της εγκυμοσύνης (ναυτίες, εμετούς, ζαλάδες, κλπ κλπ). Στην αρχή ήταν χάλια ένιωθα άχρηστη, ανίκανη κλπ...τώρα το απολαμβάνω μιας και τα συμπτώματα αρχίζουν σιγά σιγά και υποχωρούν και σε καμιά 10αριά μέρες λογικά θα πηγαίνω δουλειά. Και εγώ έχω λιώσει στα σταυρόλεξα και στην τηλεόραση και κυρίως στα ξένα σεριαλ, CSI, Grey's anatomy, Lost, desperate housewifes κλπ Ευτυχώς τώρα το καλοκαίρι τα είχαν καθημερινά. Αλλά δεν άντεξα να περιμένω κάθε μέρα νέο επεισόδιο.Νοίκιασα όλο το Lost τον 3ο κύκλο χθες και από τότε έχω λιώσει να το βλέπω...πλέον ζω σε ένα νησί!! :lol: Αν και βιβλιοφάγος, θα αρχίσω να διαβάζω βιβλία όταν είμαι σε μια λιγότερη ζαλισμένη κατάσταση μυαλού. :)

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα σε όλη την ξαπλοπαρέα!!!

Καλέ τι καινούργιο άρχισε στην tv και δεν το πήρα χαμπάρι;;; Αν και από προχτές που μας συνδέσαν το internet δεν λέω να ξεκολλήσω, αχ ήμουν τυφλή και βρήκα το φως μου!!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Καλημέρα και από μένα σε όλη την ξαπλοπαρέα!!!

Καλέ τι καινούργιο άρχισε στην tv και δεν το πήρα χαμπάρι;;; Αν και από προχτές που μας συνδέσαν το internet δεν λέω να ξεκολλήσω, αχ ήμουν τυφλή και βρήκα το φως μου!!!!

Το Αλτερ ξεκινησε το προγραμμα του....περιμενω να δω το κους κους τωρα........αχ εγω να δεις τι εχω παθει με το νετ ολη μερα ανοιχτο ειναι...

Το Αλτερ ξεκινησε το προγραμμα του....περιμενω να δω το κους κους τωρα........αχ εγω να δεις τι εχω παθει με το νετ ολη μερα ανοιχτο ειναι...

Κάθεσαι στο γραφείο με τον υπολογιστή ή έχεις λαπτοπ;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εχω λαπτοπ αλλα σε λιγο επειδη μεγαλωνει η κοιλια δεν θα μπορω ουτε και σε αυτο να γραφω.....εσυ??

Και εγω λαπτοπ και το έχω βάλει πάνω σε ένα τραπεζάκι πρωινού για το κρεβάτι ώστε να μην ακουμπάει πάνω στην κοιλιά μου ... τώρα βέβαια μεγαλώνοντας η κοιλιά μου θα χρειαστεί και με έναν τρόπο να επιμηκύνω τα χέρια μου και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να βολευτώ :lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εχω λαπτοπ αλλα σε λιγο επειδη μεγαλωνει η κοιλια δεν θα μπορω ουτε και σε αυτο να γραφω.....εσυ??

Και εγω λαπτοπ και το έχω βάλει πάνω σε ένα τραπεζάκι πρωινού για το κρεβάτι ώστε να μην ακουμπάει πάνω στην κοιλιά μου ... τώρα βέβαια μεγαλώνοντας η κοιλιά μου θα χρειαστεί και με έναν τρόπο να επιμηκύνω τα χέρια μου και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να βολευτώ :lol: !!!

\

Και εγω ετσι το εχω διπλα μου......αλλα πρεπει να βρω καποιο που να πηγαινει πανω κατω..... :lol::lol: κατα τα αλλα εδω περιμενω να ερθει ο χειμωνας....

εγω δεν εχει χρειαστει να μεινω ξαπλα, αλλα επειδη πρηζονται πολυ τα ποδια μου ξοδευω χρονο στο κρεβατι με τα ποδια πανω σε μαξιλαρια! λοιπον, ανακαλυψα μια ενασχοληση πολυ διασκεδαστικη για τον χρονο του κρεβατιου: πλεξιμο (με μαλλι, οχι βελονακι)!

κοριτσια μην γελατε, σοβαρα μιλαω! περναει ο χρονος νερο και κανεις και κατι δημιουργικο. τωρα πλεκω μια κουβερτουλα για το πλασματακι μου, να το κραταει ζεστο οταν θα βγει απο την κοιλιτσα της μαμας, μεσα στο καταχειμωνο!!

δοκιμαστε το, εχει φαση!

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

εγω δεν εχει χρειαστει να μεινω ξαπλα, αλλα επειδη πρηζονται πολυ τα ποδια μου ξοδευω χρονο στο κρεβατι με τα ποδια πανω σε μαξιλαρια! λοιπον, ανακαλυψα μια ενασχοληση πολυ διασκεδαστικη για τον χρονο του κρεβατιου: πλεξιμο (με μαλλι, οχι βελονακι)!

κοριτσια μην γελατε, σοβαρα μιλαω! περναει ο χρονος νερο και κανεις και κατι δημιουργικο. τωρα πλεκω μια κουβερτουλα για το πλασματακι μου, να το κραταει ζεστο οταν θα βγει απο την κοιλιτσα της μαμας, μεσα στο καταχειμωνο!!

δοκιμαστε το, εχει φαση!

πολυ καλη ιδεα δευτερα που θα παμε στο γιατρο και θα βγουμε επιτελους απο το σπιτι θα παω να παρω...αν και δεν πολυ θυμαμαι να πλεγκω κατι θα καταφερω ε???

σιγουρα το πλεξιμο μπορει αν γινει πολυπλοκο αλλα εγω για την κουβερτουλα κανω απλη πλεξη και αυτο ειναι παρα πολυ απλο!

αν συναντησεις δυσκολια πες μου και θα βρουμε τροπο να σε βοηθησω!

παντως για αρχη μην κανεις τιποτα πολυπλοκο για να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις!

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!