Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυούλες που ξαπλώνουν!!!

Recommended Posts

κι εγω λογω περιδεσης και αλλων μικρων διαφορων αναγκαστικα να μεινω στο κρεββατι αν και την τελευταια εβδομαδα ο καναπες εγινε δευτερο στεκι μου..δυστυχως επειδη φοβαμαι γενικα την χρηση του λαπτοπ και ας μην εχει ακουστει κατι (φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα) το χρησιμοποιω κανονικα σε τραπεζι με καρεκλιτσα αναπαυτικη με μαξιλαρια..

αλλωστε στην περιπτωση μου ο γιατρος μου δινει το ελευθερο να μετακινουμαι οπου θελω στο σπιτι με προσοχη..εγω λογω ιστορικου επιμενω να μην βγαινω εξω (ποτε μονη και μονο για να δω τον γιατρο) και η αληθεια ειναι πως στην αρχη μου φανηκε τρομερα εκνευριστικο και δυσκολο (ιδιως το να μην μπορω να κανω δουλειες στο σπιτι..ο καθενας με την ψυχωση του..) αλλα τωρα συνηθισα και δηλωνω μηκυτας που αναπτυσομαι σε ενα σκιερο και δροσερο διαμερισμα..:::)))

Μωρε θα περασει ο καιρος και θα θελαμε να ταν κι αλλο..μετα οι υποχρεωσεις επαγγελματικες και οικογενειακες θα μας πατησουν..και σιγουρα για οσες δνε εχουν ηδη παιδι ειναι η καλυτερη και μοναδικη ευκαιρια για να απολαυσουμε τις υπηρεσιες και την προσφορα των αλλων συν την ξεκουραση οπως μας αρεσει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μενα λογω ιστορικου μου ειπε για τις πρωτες 2 εβδομαδες να ειμαι κρεββατι καναπε....Δευτερα εχω ραντεβου να δω πως θα με συνεχισει αν και οπως λες και εσυ prosperous φοβαμαι να βγω μονη μου εξω...απλα αν με αφηνει να πηγαινω λιγο στη μαμα μου στη πεθερα και πισω απλα να αλλαζω παραστασεις αν και σε κανενα μηνα που θα ειναι και κρυο πουθενα δεν θα θελω να πηγαινω........

koritsaki εμενα ο γιατρος μου λεει οτι πολλες κανουν περιδεση και πανε για δουλεια αλλα επειδη εχω ιστορικο οπως και εσυ αλλωστε καλο ειναι και ομαλα να ειναι ολα (που θα ναι..) να προσεχουμε για να εχουμε..υποψιαζομαι πως αργοτερα που θα βαρυνουμε ισως να ειμαστε σε πιο δυσκολη θεση για μετακινησεις..λιγη προσοχη δεν θα μας βλαψει..

ηρθα και εγω στην καναπεδοκρεβατοπαρεα σας... :D:D:D

ειμαι στην 9η εβδομαδα εγκυος σε διδυμακια..

δεν ειμαι σε πληρη ακινησια αλλα το κρεβατι ειναι ο καλυτερος μου φιλος εδω και 3 μηνες..χαχα

εκανα εξωσωματικη και ολα ξεκινησαν με την εμβρυομεταφορα..εκει αρχισε η παραμονη στο κρεβατι επι 24ωρου.. :D:D

ευτυχως ολα πανε καλα..δεν εχω ενοχλησεις,ουτε αιμα αλλα δεν πρεπει να κουραζομαι καθολου,να περπαταω ωρες,να ειμαι ορθια και για δουλειες ουτε λογος...αυτο με στεναχωρει περισσοτερο.. :(

και ο δικος μου χρονος περναει με το ιδιο τροπο...βιβλια,τηλεοραση,dvd...

ειμαι και μοναχουλα..η μαμα μακρια με την πεθερα μακρια και αγαπημενες...κοιταω τα ντουβαρια.. :lol::lol::lol:

καλη συνεχεια σε ολες μας..

Μεγαλωνει η παρεα μας βλεπω!!!!!Ωραια εχουμε να κανουμε συζητησεις τον χειμωνα πουυυυυυυυυυυυυ.........Και εγω τα ιδια με σενα κρεββατι καναπε τηλεοραση και βιβλια........για να δουμε πως θα περασει ο καιρος...

Διαφημίσεις

Ξαπλωκοριτσα σας εχω προταση. Τσεκαρετε αυτο το λινκ. Η ταινια ειναι οτι πρεπει για εσας. Βγηκε περυσι το Σεπτεμβρη, δεν ξερω αν κυκλοφορησε εδω σε dvd (εγω την κατεβασα). Αν μπορεσετε να την βρειτε θα σας φτιαξει τη μερα. Πολλες μερες για την ακριβεια.

http://www.knockedupmovie.com/

Εχω ποσταρει και στο "αγαπημενο τραγουδι' Ενα απο τα τραγουδια του σαουντρακ. Υπεροχο!

Ολγάκι όλα θα πάνε καλά!Σύντομα το 'πυτζάμα πάρτυ' όπως έλεγε και μια φίλη που την έβγαλε ξάπλα θα είναι παρελθόν και εσύ θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά.Το Κατερινάκι πως αντιμετωπίζει τη νέα κατάσταση;

Κορίτσια καλο κουράγιο! Το τελευταίο βιβλίο που διάβασα ήταν το "τι τραβαμε εμείς οι μάνες" της Κατερίνας Μανανεδάκη. Πολυ ευχάριστο και επίκαιρο. :D

ssttaa

Aχ κορίτσια τι να σας λέω εγώ όλη μέρα στο κρεβάτι αχ αχ ο υπολογιστής και η τηλεόραση φωτιά έχουν πάρει ο σύντροφος μου έχει τρελαθεί μαζί όλη την ώρα τεμπέλα με ανεβάζει, μου λέει από τώρα άμα κανείς έτσι τι θα γίνει μετά αχ και εγώ όλη την ώρα νυστάζω όλη την ώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα αχχχ… :P

Διαφημίσεις

το αστειο ειναι οτι εγω εχω δεσμευτει να δουλευω απο το σπιτι οταν μπορω μεσω υπολογιστη αλλα μετα απο τοσους μηνες καθισιο με εχει συνεπαρει η χαλαρωση και η τεμπελια του πραγματος που καθε μερα αναβαλλω τις δουλειες μου (μεχρι βεβαια να με πιεσει ο χρονος)..

και μονο να παρω τα φαρμακα και τις βιταμινες που μου χει συνταγογραφησει ο γιατρος φτανει για να περασει η ημερα μου..

Γειά σας και απο 'μένα!!!

Είμαι στην 12η εβδομάδα της 1ης μου εγκυμοσύνης και εδώ και 2 βδομάδες ξαπλώνω 24 ώρες λόγω αιμοραγιας και αποκόλησης...

Ελπίζω απο βδομάδα να γυρίσω στην δουλειά μου, γιατί και εγώ θα σαλτάρω και αυτοί μαζί μου!!!!

Όσο για τον σύζυγο, Μαίρη Παναγιωταρά ο καημένος...

Καλό κουράγιο σε όλες μας και με το καλό!!!!!

z4X6p2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 14 ΕΒΔΟΜ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ.ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 4 ΚΙΛΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ...ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΤΑ ΒΓΑΖΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΓΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΓΩΓΗ...ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΡΑΒΩ.

ΦΙΛΙΑ!!

ΜΠΕΤΤΥ

Υπομονη κοριτσια και εγω τωρα ειμαι στη 3 εβδομαδα στο καναπε και τα εχω δει ολα.....Εγινα σαν τον αγριανθρωπο.....

Φυσικα ο καιρος παιρναει γρηγορα μπορω να πω...Διαβασμα και λιγο τηλεοραση και παιρναει η ωρα.....Να μας χειμωνιασει και ολας λιγο μια χαρα θα μαστε εδω με τις κουβερτουλες μας....Υπομονη υπομονη υπομονη

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ ΞΑΠΛΩΤΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

7uEBp2.png M3GSp2.png

Καλημερααααααααααααα και από μένα!!!

Καλέ τι πολλές που γίναμε!!! Αχ ωραία ωραία έτσι να μεγαλώνει η παρέα!!!

Εγώ χθες κορίτσια έκλεισα έναν μήνα απόλυτης ακινησίας ... μόνο τουαλέτα και αυτό με το χρονόμετρο :oops::oops::oops: ... Έχω βέβαια πολύ χρόνο μπροστά μου ακόμα, αλλα είπαμε σκεφτόμαστε θετικά πάνω από όλα!!!

Jeanaki ευχαριστούμε για την ταινία ... και εγώ έχω κατεβάσει αρκετές μέχρι στιγμής ....

Φιλάκια σε όλες!

1aLup3.png

BtUIp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ... ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 14 Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΥΟΦΟΡΩ ΜΟΝΟΧΟΡΙΑΚΑ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑ...ΧΑΜΗΛΟΣ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΩ!!!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

ΦΕΗ

Φέη κράτα γερά έχουμε δρόμο μπροστά!!! Είμαι και εγώ με επιπωματικό πλακούντα και αιμοραγία και από ότι προβλέπεται θα σηκωθώ από το κρεβάτι παρα μονο για να γεννήσω!!!

Όσο για την περιποίηση και το roomservice το βλέπω και εγώ να μας μένει χουι :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

από ότι προβλέπεται θα σηκωθώ από το κρεβάτι παρα μονο για να γεννήσω!!!

Θα σεφτιαξω τωρα... Η Μεριλυν Μονρο ελεγε "δεν σηκωνομαι απο το κρεβατι το πρωι για λιγοτερο αο 50000 δολλαρια..." Εσυ ρε Ολγα ουτε για τοσα σηκωνεσαι :lol: . Θα σηκωθεις μονο για κατι που εχει ανεκτιμητη αξια αρα η Μερυλιν τρωει την σκονη σου!! Εισαι το επομενο σεχ συμπολ της χιλετιας...

:lol::lol::lol: Ειναι σωστος ο συλλογισμος μου κυρια δασκαλα;

!

Θα σε φτιαξω τωρα... Η Μεριλυν Μονρο ελεγε "δεν σηκωνομαι απο το κρεβατι το πρωι για λιγοτερο αο 50000 δολλαρια..." Εσυ ρε Ολγα ουτε για τοσα σηκωνεσαι :lol: . Θα σηκωθεις μονο για κατι που εχει ανεκτιμητη αξια αρα η Μερυλιν τρωει την σκονη σου!! Εισαι το επομενο σεχ συμπολ της χιλετιας...

:lol::lol::lol: Ειναι σωστος ο συλλογισμος μου κυρια δασκαλα;

Αχ μωρό μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου τα λόγια ... αλλά αν μπορούσες να με δεις τώρα πως είμαι εμφανισιακώς όχι sex symbol αλλά μόνο το αναγραμματισμένο xes symol περιγράφει την κατάστασή μου!!! Δεν πειράζει ας μεγαλώνει σωστά η κοριτσάρα μου και θα ανακάμψω :lol::lol::lol: !!!!

Με αρέσει παντως ο τρόπος που σκέφτεσαι .... με φτιάχνει ιδιαιτέρως!!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ναι, ειμαι φτιαξιματικια....

Κι εσυ δεν πας πισω... Επιτηδες σε τσιγκλαω συνεχεια γιατι απαντας αναλογως :lol::lol:

Κοβω φλεβες οταν ο αλλος εχει χιουμορ και γινομαι τρελο πειραχτηρακι :lol:

Ναι, ειμαι φτιαξιματικια....

Κι εσυ δεν πας πισω... Επιτηδες σε τσιγκλαω συνεχεια γιατι απαντας αναλογως :lol::lol:

Κοβω φλεβες οταν ο αλλος εχει χιουμορ και γινομαι τρελο πειραχτηρακι :lol:

Πού το τονίζεις αυτό???

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

• 2 εβδομάδες μετά...

ΞΑΠΛΩΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΕΑ? :)

ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ.

ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...