Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τετράδυμα στον 1ο υπέρηχο!!!

Recommended Posts

Σήμερα στον υπέρηχο φαινόταν 3 έμβρυα με καρδούλες, οι δύο χτυπούσαν πολύ δυνατά, η 3η λίγο πιο αδύναμη και το αντίστοιχο εμβρυάκι λίιιγο πιο πίσω σε ανάπτυξη.

Ο τέταρτος σάκος κενός.

Χαίρομαι που η φύση επενέβη και έδωσε μια ανάσα σ'εσένα και στην οικογένειά σου. Θα περιμένω να ξαναδιαβάσω νέα σου. Κουράγιο και θετική σκέψη για τη συνέχεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα στον υπέρηχο φαινόταν 3 έμβρυα με καρδούλες, οι δύο χτυπούσαν πολύ δυνατά, η 3η λίγο πιο αδύναμη και το αντίστοιχο εμβρυάκι λίιιγο πιο πίσω σε ανάπτυξη.

Ο τέταρτος σάκος κενός.

Αχ, χαιρομαι που η ζωη εδωσε μονη της τη λυση στο διλημμα σου! Ευχομαι αυτη η εγκυμοσυνη να εχει την εκβαση που εσυ επιθυμεις! Διαβαζω για την εξελιξη της με πολυ ενδιαφερον και αγωνια και ευχομαι το καλυτερο!

Καλημέρα σας.

Σας ευχαριστώ όλους/όλες για τα λόγια συμπαράστασης.

Απ΄ ότι φαίνεται δεν θα είναι τόσο μεγάλο το δίλημμα τελικά.

Ο γιατρός είπε ότι είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε δίδυμη κύηση.

Αν παραταύτα δούμε ότι κι ο ...τρίτος επιβάτης της μήτρας μου... επιμένει, σκεφτήκαμε με τον άντρα μου να επισκευτούμε στο Λονδίνο τον Κύπρο Νικολαΐδη για τις αυχενικές διαφάνειες και τα περαιτέρω.

s-age.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.

Σας ευχαριστώ όλους/όλες για τα λόγια συμπαράστασης.

Απ΄ ότι φαίνεται δεν θα είναι τόσο μεγάλο το δίλημμα τελικά.

Ο γιατρός είπε ότι είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε δίδυμη κύηση.

Αν παραταύτα δούμε ότι κι ο ...τρίτος επιβάτης της μήτρας μου... επιμένει, σκεφτήκαμε με τον άντρα μου να επισκευτούμε στο Λονδίνο τον Κύπρο Νικολαΐδη για τις αυχενικές διαφάνειες και τα περαιτέρω.

Μπράβο πολύ καλή εξέλιξη!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνει μία φίλη μου. Θα σου γράψω την εξέλιξη. Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!

Καλή της επιτυχία.

Θα περιμένω νέα σας.

s-age.png

pAfOp2.png

Νομίζω πως αυτή είναι πολύ καλή ιδέα, αν τελικά χρειαστεί. Πριν ταξιδέψετε να βγάλετε κάρτα ευρωπαϊκής ασφάλισης, για παν ενδεχόμενο, και για τους δυο σας (αν και εδώ τα πράγματα είναι σχετικά απλά γιατί υπάρχει εθνικό σύστημα υγείας). Αν πιστεύεις οτι μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, στείλε μου πμ. Το Λονδίνο το γνωρίζω αρκετά καλά.

Christy νομίζω πως οι εξελίξεις σε πρόλαβαν, βασικά μας πρόλαβαν όλους όσους συζητάγαμε χωρίς τον ξενοδόχο!!

Σου εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες να γινετε η οικογένεια που πάντα θέλατε! Είμαι σίγουρη πως έχεις ηρεμήσει πια αρκετά και ξέρω πόσο ανακουφιστικό είναι να μη χρειάζεται να πάρεις καμία δύσκολη απόφαση..

Ό,τι καλύτερο λοιπόν και να μας ενημερώνεις για τα μωράκια σου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παιδιά.

Να σας ενημερώσω ότι ...άρχισαν τα "όργανα" (=εμετοί), παράλληλα με τα δέκατα που έχω σχεδόν όλη την ώρα.

Δεν μιλάμε για κάτι τρελό, απλά σε συνδυασμό με το ότι όλα μου βρωμάνε, φοβάμαι να φάω οτιδήποτε και βιώνω έτσι μια πρωτοφανή εξάντληση.

Και νυστάααζω επίσης...

s-age.png

pAfOp2.png

Cristy παρακολουθώ και εγω το θέμα σου με αγωνία..

Δεν εχω κάποια ανάλογη εμπειρία στο περιβάλλον μου,

ήθελα μόνο να σου ευχηθώ να εχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με γερά μωρά!!!

Να χαίρεσαι την κόρη σου!!!

:D:D

WaUBp2.png

WHWGp2.png

Καλησπέρα.

Πριν λίγο ήμουν πάλι από το γιατρό μου για να μου γράψει τις εξετάσεις του προγεννητικού ελέγχου και με... έκατσε κάτω για υπέρηχο...

Το τρίτο μωράκι δεν τα κατάφερε και έχει παλινδρομήσει.

Τα άλλα δύο έχουν μεγαλώσει αρκετά και έχουν πιάσει παλμούς πάνω από 165 ανά λεπτό.

Απ΄ ότι φαίνεται θα έχω πλέον τις κλασσικές αγωνίες όσων κυοφορούν διδυμάκια. Ελπίζω να τα καταφέρω με τα δύο μέχρι τέλους.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους/όλες που μοιραστήκατε τις εμπειρίες σας και τις σκέψεις σας μαζί μου.

s-age.png

pAfOp2.png

Christy, λυπάμαι για το εμβρυάκι που δεν τα κατάφερε αλλά χαίρομαι για σένα και τα δύο έμβρυα που συνεχίζουν δυναμικά και που έχουν καλύτερες πιθανότητες να προχωρήσουν. Εύχομαι να έχετε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να γεμίσει η αγκαλιά και το σπίτι σου.

χαιρομαι πολυ για σενα, διαβαζα απο την αρχη την ιστορια σου και καποου ταυτιστηκα, εκανα στο ιδιο κεντρο εξωσωματικη και απεκτησα ενα αγορακι απο την αρχη φανηκε μονον ενας σακος, τωρα που παω για εμβρυομεταφορα απο αποψυξη μου ειπαν οτι εχω 4 εμβρυα,κατεψυγμενα ανα 2, δηλαδη 2 ζευγαρια των δυο,,,μου ειπαν η που αποψυχουμε μονον τα δυο και βλεπουμε, αν επιζησουν και τα 2 εμφυτευουμε μαξιμουμ 2 η τα αποψυχουμε και τα 4 κι αν επιζησουν και τα 4 τοποθετουμε και τα 4 εκτος κι αν επιθυμω να ελαχιστοποιησω οσο γινεται την πιθανοτητα για διδυμα τριδυμα κοκ οποτε κραταμε το πρωτο σεναριο μαξιμουμ δυο

η ιδεα μιας πολυδυμης κυησης με φρικαρει, εννοειται μονον λογω πιθανων ιατρικων επιπλοκων, διοτι η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν εξαιρετικα δυσκολη με πολλα απροοπτα μεχρι τελους ειμαι και αρκετα μικροσωμη με στενη λεκανη υποθυροειδισμο και ταση να ανεβαζω και σακχαρο, θελω να ρισκαρω οσο γινεται λιγοτερο

σου ευχομαι τα καλυτερα, εισαι σε καλα χερια κι αν και συμφωνω με τους προβληματισμους σου περι βιοηθικης, θελω να σου πω οτι η εξωσωματικη δεν ειναι παρα μονον η εκκινηση,,,τις περισσοτερες φορες ακομα κι υστερα απο μια εξωσωματικη ερχεται η φυση και επεμβαινει και ρυθμιζει και εξισορροπει και συμβαλλει και αυτη σε λυσεις και σε διεξοδους προς οφελος μανουλας και εμβρυων

Διαφημίσεις

χαιρομαι πολυ για σενα, διαβαζα απο την αρχη την ιστορια σου και καποου ταυτιστηκα, εκανα στο ιδιο κεντρο εξωσωματικη και απεκτησα ενα αγορακι απο την αρχη φανηκε μονον ενας σακος, τωρα που παω για εμβρυομεταφορα απο αποψυξη μου ειπαν οτι εχω 4 εμβρυα,κατεψυγμενα ανα 2, δηλαδη 2 ζευγαρια των δυο,,,μου ειπαν η που αποψυχουμε μονον τα δυο και βλεπουμε, αν επιζησουν και τα 2 εμφυτευουμε μαξιμουμ 2 η τα αποψυχουμε και τα 4 κι αν επιζησουν και τα 4 τοποθετουμε και τα 4 εκτος κι αν επιθυμω να ελαχιστοποιησω οσο γινεται την πιθανοτητα για διδυμα τριδυμα κοκ οποτε κραταμε το πρωτο σεναριο μαξιμουμ δυο

η ιδεα μιας πολυδυμης κυησης με φρικαρει, εννοειται μονον λογω πιθανων ιατρικων επιπλοκων, διοτι η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν εξαιρετικα δυσκολη με πολλα απροοπτα μεχρι τελους ειμαι και αρκετα μικροσωμη με στενη λεκανη υποθυροειδισμο και ταση να ανεβαζω και σακχαρο, θελω να ρισκαρω οσο γινεται λιγοτερο

σου ευχομαι τα καλυτερα, εισαι σε καλα χερια κι αν και συμφωνω με τους προβληματισμους σου περι βιοηθικης, θελω να σου πω οτι η εξωσωματικη δεν ειναι παρα μονον η εκκινηση,,,τις περισσοτερες φορες ακομα κι υστερα απο μια εξωσωματικη ερχεται η φυση και επεμβαινει και ρυθμιζει και εξισορροπει και συμβαλλει και αυτη σε λυσεις και σε διεξοδους προς οφελος μανουλας και εμβρυων

Γλυκιά μου εύχομαι να μπορέσεις να αποφασίσεις με ηρεμία και να κάνεις το σωστό.

Εγώ μπορώ να σου πω πως αν ξαναγύρναγα πίσω στο χρόνο, νομίζω πως δεν θα έκανα την ίδια επιλογή. Για τους γιατρούς μπορεί όλο αυτό να φαίνεται και να το παρουσιάζουν σαν ρουτίνα, όταν όμως συμβαίνει στο δικό σου το σώμα και είσαι αυτή που πρέπει να πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις, το πράγμα αλλάζει.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου να χαρίσεις αδερφάκι στον μικρούλη σου.

s-age.png

pAfOp2.png

Γλυκιά μου εύχομαι να μπορέσεις να αποφασίσεις με ηρεμία και να κάνεις το σωστό.

Εγώ μπορώ να σου πω πως αν ξαναγύρναγα πίσω στο χρόνο, νομίζω πως δεν θα έκανα την ίδια επιλογή. Για τους γιατρούς μπορεί όλο αυτό να φαίνεται και να το παρουσιάζουν σαν ρουτίνα, όταν όμως συμβαίνει στο δικό σου το σώμα και είσαι αυτή που πρέπει να πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις, το πράγμα αλλάζει.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου να χαρίσεις αδερφάκι στον μικρούλη σου.

κι εγω μονον 2 θα κανω εμβρυομεταφορα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...