Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι πρωτοτυπο δωρο να κανω σε βαπτιση στην 6 μηνων ανηψια μου?

ioannam

Recommended Posts

τι δωρο να παρω εκτος απο ρουχα μεχρι 150 ευρω για την 6 μηνων ανηψια μου?να ειναι πρωτοτυπο

βαπτιση τελος ιουνη

εδω δυσκολο να ψωνισω

Internet?

επειδη εμενα ειναι 20 μηνων της εχω δωσει

παρκοκρεβατο

περπατουρα

καρεκλα φαγητου

παρκο

ρουχα

μαγιο

σωσιβιο

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

τι δωρο να παρω εκτος απο ρουχα μεχρι 150 ευρω για την 6 μηνων ανηψια μου?να ειναι πρωτοτυπο

βαπτιση τελος ιουνη

εδω δυσκολο να ψωνισω

Internet?

παρκοκρεβατο

περπατουρα

καρεκλα φαγητου

παρκο

ρουχα

μαγιο

σωσιβιο

τι θα λεγες για σερβίτσιο φαγητου; πιατακι, κυπελακι, πηρουνάκι κουταλάκι; κ μαζι σαλιάρες

θέλεις κάτι να ειναι ακριβούτσικο; μπορείς να δεις για ποδηλατάκι (για αργότερα) Αλλιως δες μηπως χρειαζονται κανα καλοκαιρινό καρότσι (με 150 ευρώ κ λιγοτερα βρίσκεις άνετα!)

αφου εχεις να διαθεσεις τοσα πολλα καλυτερα δωστα σε φακελακι για να δουνε αυτοι τι εχουν αναγκη γιατι και ρουχα θα τους φερουνε πολλα και εξοδα τοωρα με τηβαφτιση εχουνε

ή αν δε θες να τα δωσεις απευθειας σε φακελακι ανοιξε ενα λογαριασμο στη τραπεζα με το ονομα του παιδιου και των γονιων ευκαιρια να αποταμιευουν εκει για σπουδες κλπ κλπ κλπ κλπ

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

αφου εχεις να διαθεσεις τοσα πολλα καλυτερα δωστα σε φακελακι για να δουνε αυτοι τι εχουν αναγκη γιατι και ρουχα θα τους φερουνε πολλα και εξοδα τοωρα με τηβαφτιση εχουνε

ή αν δε θες να τα δωσεις απευθειας σε φακελακι ανοιξε ενα λογαριασμο στη τραπεζα με το ονομα του παιδιου και των γονιων ευκαιρια να αποταμιευουν εκει για σπουδες κλπ κλπ κλπ κλπ

αυτη ειναι μια πολυ ωραια ιδεα:Pνα σου πω εγω σε βαφτισεις δεν θελω να παιρνω ρουχα γιατι ολοι τετοια παιρνουν.σε μιας γνωστης μου τη βαφτιση ειχα παρει μια εγκυκλοπαιδεια για μωρα(μεχρι 4 ετων),μου κοστισε γυρω στα 50 ευρω και ηταν το μονο δωρο που θυμουνται ακομα κ σημερα 2 χρονια μετα:-D.και το διαβαζε κ ο μεγαλος τοτε ηταν 2,5 και μετα κ ο μικρος.ή παρε κατι για το δωματιο του παιδιου.

βαπτιση τελος ιουνη

εδω δυσκολο να ψωνισω

Internet?

παρκοκρεβατο

περπατουρα

καρεκλα φαγητου

παρκο

ρουχα

μαγιο

σωσιβιο

εγω για την βα φτιση θα εδινα λεφτα και ενα μικροδωρακι (οπως μια παιδικη μπιζουτιερα)συμβολικα

Διαφημίσεις

• 3 months later...

το σερβιτσακι πολυ ωραιο οικονομικο και πρωτοτυπο δωρο.

σε βαφτιση που ειχα παει στην Κρητη συνηθιζεται πολυ το φακελακι, οπως στους γαμους και στις δυσκολες εποχες που ειμαστε θα ηταν αρκετα βοηθητικο. σε γαμοβαφτιση που με ειχαν καλεσει, για δωρακι βαφτισης ειχα φτιαξει μονη μου τουρτιτσα με πανες, και ειχα βαλει πανω διαφορα χρηστικα αξεσουαρ για το παιδακι, παιχνιδια κτλ. ειχε βγει υπερπαραγωγη!!!

• 5 months later...

Καλησπέρα! Εγώ αποφάσισα να κάνω δώρο στη βάπτιση του ανιψιού μου τις μπομπονιέρες, τις οποίες θα διαλέξει η μαμά. Για την ακρίβεια θα διαλέξει η αδελφή μου την μπομπονιέρα, θα πληρώσω εγώ τα υλικά και θα τις φτιάξουμε μαζί για να το ευχαριστηθούμε :) .

ONLY AUNTIES -can love you like a mom, keep secrets like a sister, behave like a true friend, and kick your butt if needed :D

Κόσμημα ίσως;ταυτότητα με το όνομα της αν δεν το κάνει ο νονός η κάποιο στοιχείο με το θέμα της βαφτισησ να της το κανείς κρεμαστεί η βραχιόλι

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...