Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αλλαγή πιπίλας στα μπιμπερό

arma

Recommended Posts

Κάθε πότε αλλάζετε τις πιπίλες στα μπιμπερό? Εγώ χρησιμοποιώ καουτσούκ πιπίλες και βλέπω ότι φθείρονται γρήγορα σε σχέση με τις σιλικόνης που χρησιμοποιούσα πριν. Κάθε πότε όμως πρέπει να τις αλλάζω?

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Στην ηλικία της κορούλας σου (να την χαίρεσαι) άλλαζα πιπίλες καουτσούκ και θηλές στα μπιμπερό κάθε 1-1,5 μήνα, όπως λέγανε οι οδηγίες. Η παιδίατρος μου είχε πει να περιμένω να φθαρούν, αλλά εγώ ήθελα να είμαι σίγουρη!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Στην ηλικία της κορούλας σου (να την χαίρεσαι) άλλαζα πιπίλες καουτσούκ και θηλές στα μπιμπερό κάθε 1-1,5 μήνα, όπως λέγανε οι οδηγίες. Η παιδίατρος μου είχε πει να περιμένω να φθαρούν, αλλά εγώ ήθελα να είμαι σίγουρη!!

Συμφωνώ...αλλα μήπως να γύρναγες παλι στις σιλικονης?? :roll:

arma μου στην αρχη ειχα καουτσουκ τις κρατησα 1 μηνα και μετα τις αλλαξα γιατι κολουσαν και πηρα σιλικονης ακομη δεν τις αλλαξα.παντως με τις θηλες απο σιλικονη εμεινα πολυ ευχαριστιμενη δεν ξαναπαιρνω καουτσουκ

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Κορίτσια μου και εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να χρησιμοποιώ σιλικόνης αλλά η κορούλα μου είχε διαφορετική γνώμη... :roll: Ενώ είχαμε ξεκινήσει με σιλικόνης ξαφνικά κάτι της στράβωσε και μόλις της ακουμπούσα στο στόμα τσίριζε. Έτσι πήρα καουτσούκ και της άρεσε( από τώρα οι βρωμιές τις αρέσουν μου φαίνεται :shock: ). Αφού για δύο μέρες έτρωγε τέλεια το φαγητό της και νομίζαμε ότι έφταιγε αυτό που δεν έτρωγε μετά άρχισε πάλι τα ίδια και της ξαναέδωσα σιλικόνης,αλλά δεν την έβαζε με τίποτα στο στόμα. Οπότε ότι πει η μικρούλα.. αφού θέλει καουτσούκ...καουτσουκ της έχω..

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

κι εγώ σιλικόνης χρησιμοποιώ και τις αλλάζω ανά ενάμιση με δυο μήνες :D κι όλα καλά!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Νομιζω κοριτσια οτι το καοτσουκ ειναι εντελως φυσικο προιον ενω η σιλικονη οχι και τοσο... :?

Εγω παντως δινω καοτσουκ της Nuk γιατι η Ελιζα ειχε την ιδια αποψη με το μωρο της arma!Τον πρωτο μηνα της εδινα chicco σιλικονη αλλά αρχοσε να κανει νουμερα και τελικα της εδωσα Nuk καοτσουκ και αρχισε να τρωει πιο ηρεμα!

Κι επειδη η nuk δεν εχει μεγαλη ποικιλια στις τρυπες,πηρα ενα τρυπητηρι θηλων και ανοιγω με αυτο.Τωρα τρωμε με 5 τρυπες!

Και η μονη πιπιλα που κρατησε ειναι η καοτσουκ της chicco!

Για την σιλικονη μας ειχε πει χαρακτηριστικα η γιατρος οταν την ρωτησα εσας θα σας αρεζε η πλαστικιλα στο στομα??Αλλα παρολαυτα που δινω καουτσουκ πιστευω η σιλικονη ειναι πιο πρακτικη και πιο καθαρη. Οτι βολευει στο καθε μωρο τελικα.

Νομιζω κοριτσια οτι το καοτσουκ ειναι εντελως φυσικο προιον ενω η σιλικονη οχι και τοσο... :?

Εγω παντως δινω καοτσουκ της Nuk γιατι η Ελιζα ειχε την ιδια αποψη με το μωρο της arma!

Μα κι αυτο?????? :lol:

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Εάν τις αλλάζουμε συχνά ότι και να προτιμά το μπεμπάκι μας είναι καλό!

Πάντως και το καουτσούκ για να έρθει σε αυτό το σχήμα επιδέχεται χημική επεξεργασία!

Ρωτώντας έμαθα ότι με το καουτσούκ το μωρό νοιώθει καλύτερα την θερμοκρασία του γάλατος.

Επίσης μου είπαν ότι το καουτσούκ είναι υλικό που εάν δεν αποθηκεύεται σωστά κόβεται. Δηλαδή με την πολύ ζέστη έχει πρόβλημα.

Τώρα εάν το αλλάζουμε συχνά και το ελέγχουμε είναι όλα καλά!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Εγω παντως δινω καοτσουκ της Nuk γιατι η Ελιζα ειχε την ιδια αποψη με το μωρο της arma!

Μα κι αυτο?????? :lol:

Σοβαρα?????? :shock:

Πολυ φαση εχουν τα μωρα μας!! :lol::lol:

Αν ποτε κατεβω Αθηνα σιγουρα θα ενημερωσω... :wink:

Κι εσυ αν ανεβεις,περιμενω..... :D

• 3 χρόνια μετά...

Εγώ έχω φτάσει στους 5 μήνες και δεν έχω αλλάξει θηλές από τα μπιμπερό (είναι από σιλικόνη). Δεν με ενημέρωσε η παιδίατρός μου ότι χρειάζεται και ομολογώ ότι έπαθα ένα σοκ τώρα που το διάβασα.. Τα αποστειρώνω κανονικά πάντως.

Ηθελα να ρωτήσω το εξής. Στους 6 μήνες δεν πρέπει να αλλάξω θηλές και να πάρω με μεγαλύτερη τρύπα?

Για την αντικατάσταση των θηλών το γράφουν μέσα οι οδηγίες τους.

Το πότε θα αλλάξεις μέγεθος εξαρτάται από το μωρό και από το μπιμπερό. Εννοείται ότι κάποια στιγμή θα αλλάξεις, αλλά δεν είναι απαραίτητο να γίνει τη μέρα που κλείνει τους 6 μήνες. Το κάθε μπιμπερό έχει διαφορετικές προδιαγραφές, π.χ. τα NUK έχουν την ίδια θηλή για τους πρώτους 6 μήνες, ενώ τα Avent έχουν τουλάχιστον 3 διαφορετικές για το ίδιο διάστημα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ μέχρι τώρα που έχει κλείσει τους 6 μήνες έχω τις ίδιες πιπίλες της chicco από την γέννησή της. Πήρα το νούμερο 4+ αλλά βλέπω ότι τρέχει πολύ το γάλα και δεν βολεύεται. Οπότε θα πάω στο 2+.

Επίσης η παιδίατρός μου, μου είπε να μην κάνω τρύπες από τον φαρμακοποιό μου, γιατί μπορεί να της κάνει πολύ μεγάλες. Μήπως είναι υπερβολική?

Διαφημίσεις

Εγώ μέχρι τώρα που έχει κλείσει τους 6 μήνες έχω τις ίδιες πιπίλες της chicco από την γέννησή της. Πήρα το νούμερο 4+ αλλά βλέπω ότι τρέχει πολύ το γάλα και δεν βολεύεται. Οπότε θα πάω στο 2+.

Επίσης η παιδίατρός μου, μου είπε να μην κάνω τρύπες από τον φαρμακοποιό μου, γιατί μπορεί να της κάνει πολύ μεγάλες. Μήπως είναι υπερβολική?

Εμείς έχουμε της νουκ τα 0-6 μηνών.δοκίμασα το νούμερο 2 αλλά ήταν με την μεγάλη τρύπα και της έτρεχε πολύ,θα δοκιμάσω με μεσαία.δεν την ενοχλούσε το μέγεθος αλλά η τρύπα.Τι εννοείς να ανοίξεις τις τρύπες στον φαρμακοποιό????εγώ τις άνοιξα με το ψαλλιδακι

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...