Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

για λήψη τροφοβλάστης που;;;;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Στην Αθήνα είσαι? Εγώ έκανα στο Αλεξάνδρας. Μου την έκανε ο γιατρός μου που είναι πιστοποιημένος για να κάνει λήψεις και γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη

2sCXp3.png

Που μένεις? Εγώ την περασμένη εβδομάδα έκανα αμνιοπαρακέντηση σε ένα εξειδικευμένο κέντρο στον Πειραιά με μια άριστη γιατρό. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, δεν πόνεσα καθόλου (σε σχέση με την αμνιοπαρακέντηση που είχα κάνει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη σε άλλο γιατρό), ούτε που το κατάλαβα. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.Αν θέλεις σου στέλνω ΠΜ στο συστήνω ανεπιφύλακτα αν σε εξυπηρετεί ο Πειραιάς

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

πριν από μερικους μηνες εκανα τροφοβλαστη στο λητω με τον κο φάρο.μου τον συστησε ο γυναικολόγος μου.πριν την ληψη εκανε εναν λεπτομερεστατο υπερυχο για να σιγουρευτουμε οτι όντος χρειάζετε(δυστυχως χρειαζοταν) κ μετα την ληψη ξανακαναμε υπεριχο για να δουμε το εμβρυο κ μου ειπε επιτόπου οτι διαφυγαμε το μεγαλυτερο ποσοστο αποβολης(λογω προσεχτικης ληψης). το κοστος ηταν 550. από τοτε για ολους τους υπερυχους ζηταω τον συγκεκριμενο.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για την ανταπόκριση σας. Τελικά έκανα την τροφοβλάστη σήμερα νωρίς το απόγευμα στην εξαιρετική κα Παπαγιάννη Βάσω όπως μου είχε συστήσει ο γιατρός μου από την αρχή. Είχα κάνει και αμνιο με την ίδια γιατρό στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου στην οποία η ίδια εντόπισε το πρόβλημα που είχε τότε το μωράκι μου και ξαναέκανα στην τρίτη εγκυμοσύνη μου που πήγε καλά και έχω τώρα το δευτερο παιδάκι μου ενός έτους. Επειδή όμως ήταν κάτι καινούριο για μένα (η τροφοβλάστη)ήθελα να μάθω εμπειρίες κι από άλλες γυναικες. Τώρα μετά κι από αυτήν την εμπειρία μου με την κα Παπαγιάννη την συστήνω και για τις δύο εξετάσεις ανεπιφύλακτα οπως και για όλα τα υπερηχογραφήματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο γιατρός μου κος Πανουλής Κώστας. που είναι εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, κόντα στην γυναίκα σε όλες τις στιγμές, στις έυκολες και ακόμα περισσότερο στις δύσκολες πρώτη αυτήν συστήνει. Και μιας και ανοίχτηκα τόσο δεν θα μπορούσα να μην μιλήσω και για την μαία κα Νεοφύτου Σπυριδούλα εξαιρετική στην δουλεια της, πάνω απ όλα άνθρωπος και φίλη. Τους ευχαριστώ όλους για όλα πάρα πολύ.

Εμενα τον Ιανουαριο που μπηκα στο τεταρτο μηνα με εστειλε ο γιατρος μου να κανω την αυχενικη διαφανεια στο embryocare.Πολυ καλος γιατρος,βεβαια βρηκε προβλημα στο εμβρυο που σπανια μπορουν να το βρουν απο τοσο νωρις και εκανα τροφοβλαστη και εεεεεεεενα σωρο εξετασεις για να βρουμε τι φταιει και τιποτα δεν εφταιγε.Αλλα ο Θεος μονο ξερει!!Πληρωσα 500 ευρω.Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν οντως κανει 500 ή με λυπηθηκε που με ειδε να μπαινω στο ιατρειο του μες την καλη χαρα και να φευγω κλαιγοντας.Περα απ τα δικα μου.... ειναι πολυ καλος στην δουλεια του κ αν δεν ελενξει κ την παραμοκρη λεπτομερεια δεν σε αφηνει να φυγεις.

eNortjKzUjIyMDAzM1ayBlwwFWICzg,,06.png

Υποψιάζομαι ποιος είναι ο γιατρός σου κι αν είσαι τόσο ευχαριστημένη νομίζω δεν είναι κακό να το πεις, αντιθέτως. Όσο για το μωράκι σου λυπάμαι ειλικρινά. Σε εμένα στην 2η εγκυμοσύνη μου το είδαμε στον υπέρηχο την 20η εβδομάδα και αμέσως μου κάνανε άμνιο που επιβεβαίωσε αυτό που περίμεναν τότε και ο γιατρός μου αλλά και η κα Παπαγιάννη που το είδε στον υπέρηχο και μας το έδειξε και μας και το καταλάβαμε γιατί φαινόταν, ότι ήταν μια μετάλλαξη ενός κυττάρου που απλά συναίβει χωρίς να γνωρίζουν αιτία και όχι κάτι γονιδιακό.΄Έτσι κάναμε διακόπη διότι δεν θα επιβίωνε αν γεννιόταν. Μετά από 9 μήνες περίπου ήμουν πάλι έγκυος με αγωνία αυτή τη φορά μέχρι την άμνιο που θα έκανα ούτως ή άλλως και δόξα το Θεό γέννησα ένα γερό κοριτσάκι. Αυτή την φορά έμεινα έγκυος λίγο απρόσμενα μόλις διέκοψα τον θηλασμό του 2ου παιδιού, το θέλαμε όμως και χαρήκαμε παρόλο που ήρθε γρήγορα, όμως ζω για άλλη μια φορά την αγωνία με το πολύ κακό αποτέλεσμα αυχενικής papp a και την συνέχεια που έγραψα. περιμένω λοιπόν ή σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα. Τί άσχημη αναμονή, κι ενώ αν τα πράγματα δεν είναι καλά θα πάμε για απόξεση και δεν θάναι γέννα όπως στην 2η εγκυμοσύνη, αυτό δεν αποτελεί παρηγοριά. Σε όποια εβδομάδα και να είσαι η απώλεια είναι απώλεια και πονάει το ίδια. Φυσικά το να το γεννάς την κάνει πολύ πιο επώδυνη. Σας φιλώ όλους και πάλι ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας.

• 2 εβδομάδες μετά...

Δυστυχως δεν ήταν απόξεση μόνο ήταν γέννα πρώτα, πρόκληση τοκετού οδύνες όλα κανονικά και live πολύ live, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ομως ήταν μια πάρα πολύ οδυνηρή εμπειρία για δευτερη φορά λοιπόν τα ίδια και μετά αποξεση για καθαρισμό τυχων υπολειμμάτων. 13 και 2 και έτσι έπρεπε να γίνει για να προστατευτει η μήτρα. Αυτα από μένα...Τέλος..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...