Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώην εργαζόμενη, νυν νοικοκυρά

Recommended Posts

εγω παλι αναποδα θα το εθετα.

δηλ η ψυχολογια ειναι στα πατωματα διοτι δεν παραγω, δεν βγαζω λεφτα, δεν συναναστρεφομαι συναδελφους, δεν ειμαι μεσα στα πραγματα, δεν πιστευω οτι συντομα θα μπορω να ξαναεχω το προηγουμενο επιπεδο ποιοτητας ζωης.

τωρα για το κανω τα χομπυ μου και τις βολτες μου εξηγησα και πριν οτι ειχα μαθει αλλες ωρες να τα βολευω.

Κάποιες γυναίκες δεν πρόκειται να το καταλάβουν αυτό κορίτσι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 257
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Νίκη απάντησε προς σε εμένα σε ένα κομμάτι:-P, διότι όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεται και εσύ και η Νίκη δεν είναι δικοί μου ισχυρισμοί.Προσωπικά δεν μείωσα καμιά μητέρα που δεν εργάζεται.

Το μόνο που λέω είναι ότι μια εργαζόμενη μητέρα που θέλει να είναι ενταξει σε όλα ή έστω προσπαθεί κουράζεται πολύ περισσότερο από μία μαμά που είναι στο σπίτι και αν δεν κάνω λάθος εξήγησα και τους λόγους. Ίσως το καταλάβεις αυτό όταν τα παιδιά θα λείπουν από το σπίτι 8-2 και να μπορέσουμε να μιλήσουμε και πρακτικά;)

Το αν μιλάω θεωρητικά ή όχι μπορεί να είμαι ξανθιά αλλά μπορώ και από αυτόν τον 1 μήνα που κάθομαι πως μπορεί να είναι.Που το 6μηνο δηλ..Αλλά αφού επιμένεις επειδή χατίρια δεν χαλάω μιλάω θεωρητικά

Απαντησα σε σενα γιατι αν απανταγα εκει που ηθελα με βλεπω να κλειδωνομουν παλι...κριμα....μολις ξεκλειδωθηκα.

Το ξερω πως δε μειωσες καμια.

Στα υπολοιπα συμφωνω...το ειπα κι εγω οτι μια εργαζομενη που γυριζει στο σπιτι και εχει να κανει οσα κανω εγω το πρωι κουραζεταιπερισσοτερο...αν και να σου πω την αληθεια εγω οταν δουλευα..γυριζα σπιτι και ημουνα τοσο κομματια που εκανα τα βασικα.

Βρε Ντάλια μου, μου αρέσει που επιμένεις ότι δε μιλάς θεωρητικά!

Έχω κάτσει, και από άδεια, αλλά και τα τελευταία 3 χρόνια συνεχόμενα γιατί έκανα παιδιά.

Α, και τα παιδιά μου, λείπουν 8 - 2, οπότε...ξέρω.

Κουράζεται, αλλά το επιλέγει, οπότε προς τι η γρίνα κι οι αφορισμοί?

Μιλώ πάντα για δουλειές σαν τις δικές μας.

Djccp2.png

67KIp2.png

εγω παλι αναποδα θα το εθετα.

δηλ η ψυχολογια ειναι στα πατωματα διοτι δεν παραγω, δεν βγαζω λεφτα, δεν συναναστρεφομαι συναδελφους, δεν ειμαι μεσα στα πραγματα, δεν πιστευω οτι συντομα θα μπορω να ξαναεχω το προηγουμενο επιπεδο ποιοτητας ζωης.

τωρα για το κανω τα χομπυ μου και τις βολτες μου εξηγησα και πριν οτι ειχα μαθει αλλες ωρες να τα βολευω.

μην αισθανεσαι ετσι...

Κι εγω ειχα μπει οπως ολες μας σε αυτο το τρυπακι-μας το εχουν δημιουργησει για να βγουμε κι εμεις στην αγορα εργασιας. παλια, πώς εβγαινε μια οικογενεια με εναν μισθο και τωρα οχι? Μας εχουν με χαμηλοτερο μισθο, να χρειαζονται 2 (κυριως τωρα με την κριση), μας εχουν γαλουχησει ετσι οτι "πρεπει να νιωθουμε οτι παραγουμε".

Συναναστροφη με ατομα της ηλικιας μας εχουμε και απο αλλου, απο φιλους και απο παλιους συναδελφους, απο γονεις εκει που παμε και που εχουμε και πιο κοινα ενδιαφεροντα απο εναν 60αρη συναδελφο ή αναποδα απο εναν 25αρη ανυπαντρο.

Ο δε ορος ποιοτητα ζωης δεν εχει την ιδια σημασια για ολους. Γι αλλους μπορει να ειναι περισσοτερα χρηματα. Για αλλους, να περνανε χρονο με τα αγαπημενα τους προσωπα ή απλα, να νιωθουν ελευθεροι.

επιπλεον αυτο που με στεναχωρει ειναι πως ορισμενες αποψεις εδω ειναι αφοριστικες ως προς την αντιθετη επιλογη, τις δυσκολιες που αυτη εχει και το ποσο κουραστικη η οχι αυτη ειναι. συγγνωμη ρε κοριτσια αν εμεις οι ιδιες δεν εχουμε αλληλεγγυη μεταξυ μας και υποτιμαει η μια ομαδα την προσφορα και το εργο της αλλης , τοτε πως μα πως περιμενετε οι συζυγοι μας να εκτιμησουν το εργο που προσφερει μια γυναικα μεσα η εξω απο το σπιτ? πως περιμενουμε να κατανοησει τις αναγκες της. πχ να πει ενα ςσυζυγος σε μια γυναικα που δεν εργαζεται, αγαπη μου τρια απογευματα την εβδομαδα θα κραταω εγω τα παιδια και διαθεσε το χρονο οπως εσευ γουσταρεις η οσυζυγος της εργαζομενης να πει, αγαπη μου ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ και το μπαλκονι μια φορα στις 15 θα φερνουμε γυναικα στο σπιτι για τα χοντρα....σεβασμος λοιπον στο εργο και τη προσφορα της γυναικας ειτε αυτη ειναι εργαζομενη ειτε οχι

Διαφημίσεις

Και η δική μου μητέρα δούλευε και μάλιστα κουραστική δουλειά.Θυμάμαι όταν έπαιρνε άδεια το καλοκαίρι και με ξυπνούσε τα πρωινά,μου ετοίμαζε το γάλα και μου έκανε παρέα να ετοιμαστώ για το σχολείο ήταν οι πιο ευτυχισμένες μου μέρες.

Προσωπικά παρόλλο που δουλεύω το κάνουμε με τον μικρό καθημερινά:D

Βρε Ντάλια μου, μου αρέσει που επιμένεις ότι δε μιλάς θεωρητικά!

Έχω κάτσει, και από άδεια, αλλά και τα τελευταία 3 χρόνια συνεχόμενα γιατί έκανα παιδιά

Α, και τα παιδιά μου, λείπουν 8 - 2, οπότε...ξέρω.

Κουράζεται, αλλά το επιλέγει, οπότε προς τι η γρίνα κι οι αφορισμοί?

Μιλώ πάντα για δουλειές σαν τις δικές μας.

Και εν πάση περιπτώση μου λες ότι επιμένω ενώ το ίδιο κάνεις και'συ ότι στο σπίτι είναι πιο κουραστικά. Ενταξει έτσι όπως το θέτεις ναι μιλάω θεωρητικά αλλά συνεχίζω να επιμένω ότι μπορώ να καταλάβω πως είναι και αυτή η κατάσταση.

Δεν είπα ότι η δουλειά μου είναι κουραστική, αλλά για να είμαι εντάξει απέναντι σε όλες τι υποχρεώσεις λόγω πιο περιορισμένου χρόνου από μία μη εργαζόμενη καταβάλλαω μεγαλύτερη κούραση έστω ψυχολογική για να μπορέσω να ανταπεξέλθω. Και πέρνω ως δεδομένο ότι ο σύζηγος σχολάει αργά από τη δουλειά και δεν έχει στάνταρ ώρα που θα γυρίσει.

Αυτά που τόνισα όύτε τα είπα ούτα τα υπονόησα:-P

rQGhp3.png

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ελεγε η γιαγια μου μην το ψαχνετε , αν νιωθεις καλα με τις επιλογες σου η με αυτα που σου συμβαινουν απλα τα υποστηριζεις δεν νιωθεις την αναγκη ουτε να δικαιολογηθεις ουτε να κατηγορεις τις επιλογες των αλλων.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ελεγε η γιαγια μου μην το ψαχνετε , αν νιωθεις καλα με τις επιλογες σου η με αυτα που σου συμβαινουν απλα τα υποστηριζεις δεν νιωθεις την αναγκη ουτε να δικαιολογηθεις ουτε να κατηγορεις τις επιλογες των αλλων.

πεσταααααα, θα διαφωνισω μονο στο περι ορεξεως γιατι πολλες γυναικες δυστυχως δεν εχουν την επιλογη να κανουν οτι ........... τραβαει η ορεξη τους, να φανε την κολοκυθοπιτα τους βρε αδερφε με την ησυχια τους και αντι αυτου να τρωνε το αγγουρι :wink: χωρις να το γουσταριυνε

Προσωπικά, δεν ισχυρίστηκα πουθενά ότι στο σπίτι είναι πιο κουραστικά, για μένα τουλάχιστον που τα παιδιά πάνε παιδικό. Θα μου ήταν όμως άκρως πιο κουραστικό να ήμουν όλη μέρα με τα παιδιά από το να δούλευα. Εμένα.

Απλά ενίσταμαι στο στυλ: εγώ που δουλεύω και κουράζομαι κι εσύ που είσαι άπλας.

Djccp2.png

67KIp2.png

Dalia, απαντούσα στη Χαρά-Μαρία.Κάποιες μητέρες φεύγουν απο το σπίτι στις 5.30 το πρωί όπως η δική μου.Οπότε καταλαβαίνεις οτι το πρωινό ξύπνημα μαζί της ήταν σπάνιο.Αν εσύ τα καταφέρνεις όλα τέλεια ε τι να πώ εκτός απο μπράβο.

Διαφημίσεις

Προσωπικά, δεν ισχυρίστηκα πουθενά ότι στο σπίτι είναι πιο κουραστικά, για μένα τουλάχιστον που τα παιδιά πάνε παιδικό. Θα μου ήταν όμως άκρως πιο κουραστικό να ήμουν όλη μέρα με τα παιδιά από το να δούλευα. Εμένα.

Απλά ενίσταμαι στο στυλ: εγώ που δουλεύω και κουράζομαι κι εσύ που είσαι άπλας.

άρα δεν διαφωνουμε σε κάτι :)

rQGhp3.png

Dalia, απαντούσα στη Χαρά-Μαρία.Κάποιες μητέρες φεύγουν απο το σπίτι στις 5.30 το πρωί όπως η δική μου.Οπότε καταλαβαίνεις οτι το πρωινό ξύπνημα μαζί της ήταν σπάνιο.Αν εσύ τα καταφέρνεις όλα τέλεια ε τι να πώ εκτός απο μπράβο.

Μα για εμένα μίλησα...απλά έτυχε να έχω τη δυνατότητα να το κάνω...στο ίδιο κόσμο ζούμε και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου.

απλά αυτά περί τελειότητας όχι σε'μενα κορίτσια...η ατάκα που σε βγάζει από όλα σε όλα τα θέματα. δεν αναφέρομαι σε εσένα μόνο αλλά σε όλες όσες έχουν τη συγκεκριμένη απάντηση στο τσεπάκι.

rQGhp3.png

Εκατσα σπιτι με τον μικρο μου μεχρι που εγινε 18 μηνων (με εξαιρεση ενα διμηνο που δουλευα τετραωρο οταν ηταν 11 μηνων εως 13).

Πιστευω οτι το να εισαι εργαζομενη και νοικοκυρα,μαμα κτλ ειναι το πιο δυσκολο.

ΑΛΛΑ! Ειναι εξισου κουραστικο να εισαι σκετο νοικοκυρα και μωρομανα! Τονιζω το μωρομανα! Παρατηρω οτι οι περισσοτερες που υποστηριζετε οτι ειναι απαιτητικη και πολυ κουραστικη δουλεια τα οικιακα εχετε και μικρα παιδακια. Και ετσι ειναι, συμφωνω μαζι σας.

Ειναι αλλο να εχεις ενα παιδι 6-7 χρονων που καθεται και παιζει μονο του και σου αφηνει εστω μια ωρα να κανεις ενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα- μαγειρεμα. Οταν ομως το παιδι ειναι μικρο κουραζεσαι διπλα για να κανεις το οτιδηποτε.

Εχασα τη δουλεια μου πολυ προσφατα και ψαχνω διακαώς να βρω καινουρια.

Ωραιο και το σπιτι, τα παιδια και οι οικιακές υποχρεώσεις, αλλά το να το κάνεις αυτό αποκλειστικά και για καιρό, απλά δεν ταιριάζει σε όλους. Σε εμένα πάντως καθολου....

Δε βγαίνω απο κανένα θέμα.Όμως όλος αυτός ο απρόκλητος ανταγωνισμός αρχίζει και μου δίνει στα νεύρα.Δε ξέρω τι ακριβώς περιμένετε απο μας.Έχουμε ήδη πει το είναι δυσκολότερο το να δουλεύεις συγχρόνως.Τι άλλο θέλετε δηλαδή?

Διαφημίσεις

Θα ηθελα να ακούσω τη γνώμη μιας μητέρας που δούλευε ή δουλευει σε εργοστάσιο ,ή καθαρίστρια

Θα ήθελα να μας πει πόσο τη χαλαρώνει η δουλειά της ..πόσο την "ανεβάζει' ψυχολογικά

Αυτή την εργαζόμενη θα ήθελα να ακούσω..έτσι για αλλαγή

Αλλά μαλλον δεν ειναι εδω

Συμφωνώ, άλλο να κοπιάζεις τρελά για το μεροκάματο και άλλο να είσαι στη γραφειάρα σου.....Αλλά γι'αυτό σπουδάσαμε, για να μην χρειαστεί να σαπίσουμε στη δουλειά...Μια τέτοια γυναίκα πάντως σίγουρα προτιμάει χίλιες φορές να κάτσει σπίτι της γιατί ούτε ωραία ρούχα φοράει στη δουλειά ούτε καπουτσίνο πίνει όταν χαλαρώνει η δουλειά ούτε καλαμπουρίζει με τους συναδέλφους...Και παίρνει και πολύ λιγότερα λεφτά!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

μην αισθανεσαι ετσι...

Κι εγω ειχα μπει οπως ολες μας σε αυτο το τρυπακι-μας το εχουν δημιουργησει για να βγουμε κι εμεις στην αγορα εργασιας. παλια, πώς εβγαινε μια οικογενεια με εναν μισθο και τωρα οχι? Μας εχουν με χαμηλοτερο μισθο, να χρειαζονται 2 (κυριως τωρα με την κριση), μας εχουν γαλουχησει ετσι οτι "πρεπει να νιωθουμε οτι παραγουμε".

Συναναστροφη με ατομα της ηλικιας μας εχουμε και απο αλλου, απο φιλους και απο παλιους συναδελφους, απο γονεις εκει που παμε και που εχουμε και πιο κοινα ενδιαφεροντα απο εναν 60αρη συναδελφο ή αναποδα απο εναν 25αρη ανυπαντρο.

Ο δε ορος ποιοτητα ζωης δεν εχει την ιδια σημασια για ολους. Γι αλλους μπορει να ειναι περισσοτερα χρηματα. Για αλλους, να περνανε χρονο με τα αγαπημενα τους προσωπα ή απλα, να νιωθουν ελευθεροι.

Συμφωνώ με όλο το μήνυμα, γεια σου Χαρά-Μαρία με τις αναλύσεις σου και τα χόμπυ σου!!!!

Κάποτε έπαιρνε ο άντρας αρκετά λεφτά, μετά όταν αποφασίστηκε να βγαίνει και η γυναίκα στην αγορά εργασίας (μάλλον για να γίνει πιο καταναλωτική η κοινωνία, εργασία ίσον καλλυντικά-ρούχα-υποδήματα με συνεχή ανανέωση άρα τρελά κέρδη για τις βιομηχανίες) μειώθηκε στο μισό ο μισθός του άντρα και άλλα τόσα παίρνει και η γυναίκα, ώστε να χρειάζεται να δουλεύουν 2 για τα λεφτά που έπαιρνε ο ένας...

Όσον αφορά τα πράγματα που κάνει η κάθε νοικοκυρά για να μην πήζει, μπορεί να είναι από βόλτες σε κοντινά πάρκα, παραλίες κτλ μέχρι γυμναστήριο (ή απλώς τρέξιμο στο πάρκο της γειτονιάς) ή διάβασμα...Μαρία εγώ διαβάζω ωραιότατα και τη μέρα!Είναι πολύ ωραία, καφεδάκι στη βεράντα και βιβλίο, η καλύτερη παρέα...Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα!Και η συμμετοχή στις δραστηριότητες κάθε δήμου είναι ωραίες...Εγώ από παιδί ως πριν 3 χρόνια περίπου ήμουν κατά καιρούς σε ωδείο, μπαλέτο, κινηματογραφική λέσχη, γλυπτική, γυμναστήριο και ήταν φανταστικά!Τώρα εδώ που έχω μετακομίσει μπορώ να πηγαίνω για μπάνιο κάθε μέρα, ενώ και το χειμώνα έτρεχα δίπλα στο κύμα. Η γυμναστική θα σε σώσει πίστεψε με. Και ωραίο κορμί κάνεις και παράγεις ενδορφίνες που σε κάνουν ευτυχισμένη!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... :D

Klouzeau κορίτσι μου, απόλαυσε την ξεκούρασή σου και κοίτα να χαρείς τα παιδάκια σου και μην σκας, η ζωή έχει απ' όλα, το ότι σήμερα αναγκάζεσαι και κάθεσαι και το απολαμβάνεις δεν σημαίνει ότι αργότερα δεν μπορείς να απασχοληθείς και πάλι, αν νιώσεις αυτή την ανάγκη. Ούτε εξαρτάται η αξία σου ως ανθρώπου από το αν χτυπάς κάρτα στη φάμπρικα με το λαχούρ φακιόλι στο κεφάλι ;)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Συμφωνώ με όλο το μήνυμα, γεια σου Χαρά-Μαρία με τις αναλύσεις σου και τα χόμπυ σου!!!!

Κάποτε έπαιρνε ο άντρας αρκετά λεφτά, μετά όταν αποφασίστηκε να βγαίνει και η γυναίκα στην αγορά εργασίας (μάλλον για να γίνει πιο καταναλωτική η κοινωνία, εργασία ίσον καλλυντικά-ρούχα-υποδήματα με συνεχή ανανέωση άρα τρελά κέρδη για τις βιομηχανίες) μειώθηκε στο μισό ο μισθός του άντρα και άλλα τόσα παίρνει και η γυναίκα, ώστε να χρειάζεται να δουλεύουν 2 για τα λεφτά που έπαιρνε ο ένας...

Όσον αφορά τα πράγματα που κάνει η κάθε νοικοκυρά για να μην πήζει, μπορεί να είναι από βόλτες σε κοντινά πάρκα, παραλίες κτλ μέχρι γυμναστήριο (ή απλώς τρέξιμο στο πάρκο της γειτονιάς) ή διάβασμα...Μαρία εγώ διαβάζω ωραιότατα και τη μέρα!Είναι πολύ ωραία, καφεδάκι στη βεράντα και βιβλίο, η καλύτερη παρέα...Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα!Και η συμμετοχή στις δραστηριότητες κάθε δήμου είναι ωραίες...Εγώ από παιδί ως πριν 3 χρόνια περίπου ήμουν κατά καιρούς σε ωδείο, μπαλέτο, κινηματογραφική λέσχη, γλυπτική, γυμναστήριο και ήταν φανταστικά!Τώρα εδώ που έχω μετακομίσει μπορώ να πηγαίνω για μπάνιο κάθε μέρα, ενώ και το χειμώνα έτρεχα δίπλα στο κύμα. Η γυμναστική θα σε σώσει πίστεψε με. Και ωραίο κορμί κάνεις και παράγεις ενδορφίνες που σε κάνουν ευτυχισμένη!

Καλές οι ιδέες σου θα τις εφαρμόσω, ειμαι στην αρχή ακόμα :D

Ζητω τα οικοκυρικα και απο μενα!

Εγω κοριτσια.. δουλευα 11 χρονια στην ιδια εταιρεια!Μου αρεσει αυτο που κανω.. μιας και το ηθελα απο μικρη.. ειχα αριστες σχεσεις με τα αφεντικα.. σε σημειο που θελανε να με παντρεψουν.. καλη θεση .. καλα λεφτακια σχετικα ολα τελεια!Αργησα να κανω παιδι και ηταν υσηχοι οτι δεν θα τα καταφερω οποτε ημουν η αγαπημενη τους υπαλληλος.Μαλιστα μετα απο μια αποτυγχυμενη προσπαθεια εξωσωματικης ειχα πει στην αφεντικινα μου οτι δεν προκειται να ξαναπροσπαθησω.. τουλαχιστον οχι μεχρι να παω 35 γτ δεν το αντεχω ψυχολογικα (ημουν 32 τοτε).Ομως εμεινα εγκυος φυσιολογικα λιγους μηνες μετα.. και τους καθισε στο λαιμο.Κοπηκαν οι καλες σχεσεις και ολα.. με αναγκασαν να παρω το εξαμηνο του οαεδ και σημερα παω να παρω την απολυση μου!Το θεμα ομως ειναι.. οτι περναω την καλυτερη φαση στης ζωης μου αν εξαιρεσεις τα οικονομικα.Εχω το παιδακι μου που το περιμενα με λαχταρα τοσα χρονια.. το μεγαλωνω οπως εγω θελω και κρινω σωστα..δεν θα υποχρεωθω σε καμια γιαγια..ειμαι ηρεμη..εχω ομορφυνει(ετσι μου λενε) απο την πολυ ηρεμια μαλλον .. κανω τις δουλιτσες μου.. μαγειρευω φρεσκο φαγητο καθε μερα.. παμε τις βολτες με το καροτσι παρκο κλπ.Δεν μπορω να φανταστω πως τα καταφερνουν οι εργαζομενες μητερες γτ δεν το εζησα.. ομως πραγματικα μπραβο τους!Δεν περιμενα οτι θα μου αρεσει να ειμαι μια νοικοκυρα..γτ ημουν καριεριτα.. αλλα προς μεγαλη μου εκπληξη.. περναω τελεια.Ναι καποιες φορες μου λειπει το εξω.. βαριεμαι.. αλλα θυμαμαι καλα οτι καποιες φορες ετσι ενιωθα και στην δουλεια!Επισης τωρα το καλοκαιρι εχω την ευκαιρια να παω στο νησι (που εχω σπιτι) και να κανω διακοπες 2 μηνες οπως εκανα μεχρι 20 χρονων!!!Τωρα απο Σεπτεμβρη θα κοιταξω μηπως βρω καμια δουλιτσα παρτ τιμε στο σπιτι.. να βγαζω κανενα χαρτζηλικι.. αλλα και να μην ξεχασω ολα αυτα που εμαθα τοσα χρονια γτ ειναι κριμα!Γενικα θα μου αρεσε η ιδεα να εχω δουλεια στο σπιτι ωστε και να ειμαι κοντα στο παιδι μου.. αλλα και νιωθω οτι κατι κανω και δεν πεταξα ολα αυτα τα χρονια στα σκουπιδια!Ελπιζω να γινουν ετσι!

Ζητω λοιπον τα οικοκυρικα!!!!!

φιλη πραγματηκα σε ζηλευω:shock: το σκεφτομαι σοβαρα να το κανω κι εγω το αλμα....το κακο ειναι οτι εχω δικια μου δουλια και πρεπει να το σκεφτω πολυ καλα:?

Μα ετσι κι αλλιως δεν καταλαβα...αντε κι εχω παντρευτει πλουσιο αντρα...ειναι κακο?Εχουν καποιο κουσουρι οι πλουσιοι και θα επρεπε να ντρεπομαι??

Το πως τα βγαζει περα καθε οικογενεια...το ποσο εχει παλεψει καθε ανθρωπος...το τι περιουσια εχει κλπ ειναι θεμα της καθε οικογενειας.

αααα φιλη μακαρι να ειχαι και ο δικος μου ο αντρας τετοιο κουσουρι και ας ημουν εγω αχρηστη νοικοκηρα που καθετε σπιτι και τεμπελιαζει ολη μερα:cool:

αααα φιλη μακαρι να ειχαι και ο δικος μου ο αντρας τετοιο κουσουρι και ας ημουν εγω αχρηστη νοικοκηρα που καθετε σπιτι και τεμπελιαζει ολη μερα:cool:

συμφωνώ!!!!!!!!!!

δηλαδή μια γυναίκα είναι παραγωγική μ'όνο όταν εργάζεται έμμισθη;

Ναι, γιατί κάποιοι μπερδεύουν το "παραγωγικός" με τη γραμμή παραγωγής ;)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Ναι, γιατί κάποιοι μπερδεύουν το "παραγωγικός" με τη γραμμή παραγωγής ;)

δε θα απολογηθώ σε καμια κυράτσα που δεν εργάζομαι και το απολαμβάνω...μα σε καμια..και μην παρεξηγηθείτε....όπως χαρακτηρίζετε να επιτρέψετε να σας χαρακτηρίζουν...έμμεσα και άμεσα.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...