Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Recommended Posts

Ο μικρός μου ξεκινά Α' Δημοτικού το Σεπτέμβρη. Πήραμε κρεβάτι, γραφείο, βιβλιοθήκη από το Βασιλειάδη και αναζητώ τα είδη γραφείου, ξέρετε, μολυβοθήκη, καλάθι αχρήστων, ρολόι επιτραπέζιο (όχι ψηφιακό) για να μαθαίνει σιγά σιγά και την ώρα για να δαχειρίζεται το χρόνο του στο διάβασμα (μου το συνέστησε σχολικός ψυχολόγος) και άλλα σχετικά είδη. Αυτά που είδα στα Jumbo είναι χειρίστης ποιότητας. Αναζητώ κάτι όμορφο και να είναι όλα της ίδιας σειράς. Έχετε να με συμβουλεύσετε πού να κοιτάξω; Από μια έρευνα στο internet, μεγάλη ποικιλία βρήκα στο greekbooks.gr. Έχετε κάτι άλλο υπόψη σας;

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

αυτή την εποχή στα καταστήματα δε θα βρεις μεγάλη ποικιλία σχολικών γιατί δεν είναι η εποχή τους. Μετά το Δεκαπενταύγουστο όλα τα μαγαζιά παιχνιδιών και τα βιβλιοπωλεία γεμίζουν. Εγώ πέρισυ για το πρωτάκι μου είχα ψωνίσει από το Μουστάκα. Και μην βιαστείς να του παρεις σχολικά γιατί η δασκάλα θα σας δώσει λίστα. Τσάντα, κασετίνα, ξυλομπογιές και κανένα μολύβι είναι τα απαραίτητα και τα υπόλοιπα θα τα ορίσει η δασκάλα του.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

ριξε μια ματια στο Χαρτοραμα, ειναι μεγαλα και αρκετα εξοπλισμενα βιβλιοχαρτοπωλεια και με ανταγωνιστικες τιμες. και αφου βλεπω εισαι στον κορυδαλλο,μπορει να τα ξερεις. το ενα ειναι στη Χρυσοστομου Σμυρνης(αυτη που κατεβαινει απο λαμπρακη προς π.ραλλη,στο φαναρι της προοδευτικης) και το αλλο στην αρχη της λαοδικειας,στο περιβολακι.

σκεψου και το πλαισιο,εχει νομιζω, εξοπλισμο γραφειου.

εξαλλου, μπορεις να τα παρεις και αποσπασματικα,απο αλλου τη μολυβοθηκη, απο αλλου το καλαθι,κτλ.

αποψη μου, με ολο το θαρρος, να ειναι λιγο χαρουμενα αυτα που θα παρεις. ειναι μεγαλη αλλαγη η μεταβαση απ το νηπιαγωγειο στο δημοτικο, εχει πολυ δουλεια και κουραση για το παιδι, να ειναι λιγο ευχαριστο το περιβαλλον του γραφειου του-να του αρεσει να καθεται να γραφει εκει:wink:

AtQqp2.png

ριξε μια ματια στο Χαρτοραμα, ειναι μεγαλα και αρκετα εξοπλισμενα βιβλιοχαρτοπωλεια και με ανταγωνιστικες τιμες. και αφου βλεπω εισαι στον κορυδαλλο,μπορει να τα ξερεις. το ενα ειναι στη Χρυσοστομου Σμυρνης(αυτη που κατεβαινει απο λαμπρακη προς π.ραλλη,στο φαναρι της προοδευτικης) και το αλλο στην αρχη της λαοδικειας,στο περιβολακι.

σκεψου και το πλαισιο,εχει νομιζω, εξοπλισμο γραφειου.

εξαλλου, μπορεις να τα παρεις και αποσπασματικα,απο αλλου τη μολυβοθηκη, απο αλλου το καλαθι,κτλ.

αποψη μου, με ολο το θαρρος, να ειναι λιγο χαρουμενα αυτα που θα παρεις. ειναι μεγαλη αλλαγη η μεταβαση απ το νηπιαγωγειο στο δημοτικο, εχει πολυ δουλεια και κουραση για το παιδι, να ειναι λιγο ευχαριστο το περιβαλλον του γραφειου του-να του αρεσει να καθεται να γραφει εκει:wink:

Σ' ευχαριστώ για τις ιδέες, θα περάσω να δω σχέδια.

Έχεις δίκιο για τα χρώματα. Έλα μου όμως που τα αγόρια έχουν μια εμμονή με τα γνωστά τέρατα των κινουμένων σχεδίων, Gormiti, Bakugan, Marvel heroes κλπ. που ειναι μεσα στη ματρίλα! Τώρα τελευταία μάθαμε και τα Bay Blade (το γραφω σωστά;)

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ για τις ιδέες, θα περάσω να δω σχέδια.

Έχεις δίκιο για τα χρώματα. Έλα μου όμως που τα αγόρια έχουν μια εμμονή με τα γνωστά τέρατα των κινουμένων σχεδίων, Gormiti, Bakugan, Marvel heroes κλπ. που ειναι μεσα στη ματρίλα! Τώρα τελευταία μάθαμε και τα Bay Blade (το γραφω σωστά;)

πω, πω, εχεις δικιο!!!!!:lol: να δω κι εγω πώς θα γλιτωσω το δικο μου απ' αυτα τα χαζο μικυμαους!

μη τον βαλεις καν στη διαδικασια να διαλεξει τοσο παιδικα αξεσουαρ(αστον να παρει μολυβια και τετοια αναλωσιμα με τους ηρωες που του αρεσουν), απλα να μην ειναι και τοσο "ενηλικα" τα αντικειμενα του γραφειου του...:rolleyes:

καλη ερευνα!;)

AtQqp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...