Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξυπναει καθε βραδυ στη 1?? ρολοι εχει καταπιει??

rbf062008

Recommended Posts

Κοριτσια γραφω στο forum μπας και καποια εχει το ιδιο θεμα με μενα, εχω ενα μωρακι που ειναι τωρα 8.30 μηνων απο 2 μηνων κοιμαται συνεχομενα 8ωρο και στην κουνια του, εδω και ενα 1 μηνα ομως συμβαινει το εξης ξαφνικο και ανεξηγητο..ξυπναει καθε βραδυ στη 1, και μετα απο κει περιπου καθε 20 λεπτα ξυπναει , σηκωνεται ορθιος, και γκρινιαζει, αν δεν παω αμεσως, αρχιζει και ουρλιαζει περισσοτερο, καποιες φορες τον πηρα αγκαλια, κοιμηθηκε αμεσως αλλα μετα απο 20 λεπτα παλι τα ιδια μεχρι περιποιυ στις 4 το πρωι οπου φανταζομαι εγω πως εξαντλειται και κοιμαται μεχρι τις 8, ουαου, ξεκουραση, ολη μερα μετα ειναι γκρινιαρης...

εκεινες τις "ωραιες" ωρες ψαχνουμε ενα τροπο να εφαρμοσουμε με τον αντρα μου να κοιμηθει συνεχομενα, υπαρχουν και νευρα οπως καταλαβαινετε, ο μικρος να μην κοιμαται...με αποτελεσμα να μου πεφτουν τα χερια απο το κουνα κουνα και αποτελεσμα να μην εχωωω....

η παιδιατρος μας λεει πως εχουν ανασφαλεια..μα τι σοι ανασφαλεια ειναι αυτη, ειμαστε ολη μερα μαζι, δεν τον εχω αφησει ποτε, οποτε ξυπναει τρεχω, ε δεν μπορω αλλο να καταλαβω τι φταιει, κοιμαται 10 αφου πιει το γαλα του και σε 3 ωρες ορθιος...

εχει καμια ιδεα καμια σας....

P.S χθες αναγκαστηκα την 5η φορα που σηκωθηκα να τον παρω στο κρεβατι μας οπου και σωριαστηκε μεχρι τις 8 , αλλα δεν παει ετσι ομως...!! δεν θελω να συνηθισει αυτο

Διαφημίσεις

Τους πρώτους μήνες, υπήρχαν πολλές νύχτες που αποκοιμιόμουν μαζί με τα παιδιά στο δικό τους δωμάτιο. Πιο πολύ επειδή με έπαιρνε ο ύπνος με το θηλασμό.

Γενικά διαφωνώ με το να κοιμάται το παιδί στο κρεβάτι των γονιών ή στην κρεβατοκάμαρά τους.

Από την άλλη, επειδή κι εμείς είχαμε τέτοια μεταμεσονύκτια ξυπνήματα κι επειδή ήταν και δύο τα μωρά... με την εξάντληση με έπαιρνε ο ύπνος στο δικό τους δωμάτιο. Φαινόταν δηλαδή "περιστασιακό" και δε χρειάστηκε να κάνω "αλλαγή δωματίου" στα παιδιά. Όταν έκρινα πως μπορούσα, επέστρεψα στο κρεβατάκι μου. ;)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Κοριτσια γραφω στο forum μπας και καποια εχει το ιδιο θεμα με μενα, εχω ενα μωρακι που ειναι τωρα 8.30 μηνων απο 2 μηνων κοιμαται συνεχομενα 8ωρο και στην κουνια του, εδω και ενα 1 μηνα ομως συμβαινει το εξης ξαφνικο και ανεξηγητο..ξυπναει καθε βραδυ στη 1, και μετα απο κει περιπου καθε 20 λεπτα ξυπναει , σηκωνεται ορθιος, και γκρινιαζει, αν δεν παω αμεσως, αρχιζει και ουρλιαζει περισσοτερο, καποιες φορες τον πηρα αγκαλια, κοιμηθηκε αμεσως αλλα μετα απο 20 λεπτα παλι τα ιδια μεχρι περιποιυ στις 4 το πρωι οπου φανταζομαι εγω πως εξαντλειται και κοιμαται μεχρι τις 8, ουαου, ξεκουραση, ολη μερα μετα ειναι γκρινιαρης...

εκεινες τις "ωραιες" ωρες ψαχνουμε ενα τροπο να εφαρμοσουμε με τον αντρα μου να κοιμηθει συνεχομενα, υπαρχουν και νευρα οπως καταλαβαινετε, ο μικρος να μην κοιμαται...με αποτελεσμα να μου πεφτουν τα χερια απο το κουνα κουνα και αποτελεσμα να μην εχωωω....

η παιδιατρος μας λεει πως εχουν ανασφαλεια..μα τι σοι ανασφαλεια ειναι αυτη, ειμαστε ολη μερα μαζι, δεν τον εχω αφησει ποτε, οποτε ξυπναει τρεχω, ε δεν μπορω αλλο να καταλαβω τι φταιει, κοιμαται 10 αφου πιει το γαλα του και σε 3 ωρες ορθιος...

εχει καμια ιδεα καμια σας....

P.S χθες αναγκαστηκα την 5η φορα που σηκωθηκα να τον παρω στο κρεβατι μας οπου και σωριαστηκε μεχρι τις 8 , αλλα δεν παει ετσι ομως...!! δεν θελω να συνηθισει αυτο

Βασικά μήπως ο μικρός πεινάει?Μήπως δεν του επαρκεί το γάλα κατά τις 8. Έχεις δοκιμάσει να τον ταϊσεις?Τα παιδιά πάντως αλλάζουν πολύ συχνά συνήθειες. Εκεί που νομίζεις οτι έχουν το πρόγραμμά τους τσουπ σου κάνουν την μεταστροφή.....Επίσης δες στο google ή και στο site για τα άλματα ανάπτυξης μήπως είναι σε κάποια τέτοια περίοδο και είναι πιο ανήσυχος. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα πιτσιρίκια σου αλλάζουν τα δεδομένα σου και δεν ξέρεις τι φταίει. Και ο δικός μου που είναι 6 1/2 κάνει κάτι παλαβά

Θα σου πρότεινα να τον ταϊζεις κατα τις 11 λίγο γάλα για λίγες μέρες μέχρι να ξαναστρώσει πρόγραμμα..Εμας το έκανε αυτό η μπουμπου οταν ήταν 9 μηνών κι εβγαλε μέσα σε 20 μέρες 4 δοντάκια σχεδόν ταυτόχρονα!Είχαμε μιλήσει με τον παιδίατρο και της δίναμε κάποιες μέρες λίγο ντεπόν (προσοχή κάθε3 ή 4 μέρες) και χαμομηλόνερο..

δεν ξερω αν πειναει, υποθετω πως μερικες μερες πειναει, χθες βραδυ ας πουμε τον κρατησα ξυπνιο απο τις 4.30 το απογευμα μεχρι τις 9.30 οπου ηπιε λιγο γαλα και μου κοιμηθηκε στα χερια, με αποτελεσμα να σηκωθει στις 12.30 τρελαθηκααα!! του ξαναεφτιαξα γαλα και ήπιε ολο το 250ml αλλα σε ενα 20λεπτο ητανε παλι ορθιος...δεν το πιστευαμε με τον αντρα μου...

μεσα στον μηνα που περασε δοκιμασαμε να του δωσουμε και γαλα στις 11, παλι αυτος στις 3 ωρες ορθιος..

δεν θέλω να μαθει να κοιμαται στο κρεβατι μας σε καμια περιπτωση, αλλα αν ειναι δοντια και κανει ετσι(εχει βγαλει ομως τα 2 κατω) σε ποσο καιρο θα περασει?

ευτυχως δεν δουλευω δηλαδη αλλα και ολη μερα χωρις υπνο ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!! μονο οι μαμαδες με καταλαβαινουν

Διαφημίσεις

εγω σώθηκα απο την ημέρα που αγόρασα στρώμα και τον έβαλα στο πάτωμα.Δεν πήρα ακόμη κρεβάτι επειδη φοβάμαι μην πέσει....Ενω ξυπνούσε 3-4 φορες το βράδυ και δεν ξανακοιμόταν παρα μονο αν τον επαιρνα κοντά μου,τωρα συνηθως δεν ξυπνάει καθόλου και αν το κάνει πηγαίνω τον σκεπάζω και φεύγω.Στην αρχη ωσπου να το συνηθησει κανα 2 μερες κοιμήθηκα λίγες ωρες μαζί του αλλα τωρα με βλέπει και ξανακοιμαται αμέσως.

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...