Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αλλάζει ο γραφικός χαρακτήρας;

Recommended Posts

θυμαμαι την μανα μου στην Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, που εσκιζε τις σελιδες απο τα τετραδια μου κ μου ελεγε προσπαθησε να το ξαναγραψεις πιο ομορφα,της απαντουσα οτι εγω ετσι μπορουσα κ δεν τα ξαναεγραφα με αποτελεσμα να πηγαινω χωρις αντιγραφη την επομενη .ωσπου το σταματησε φυσικα. εχω συπληρωσει τονους τετραδια που μου επαιρνε το καλοκαιρι, αυτα με τα σκαλιστα γραμματα για να παρει το χερι μου την καλιγραφια, αλλα τιποτα!

στο λυκειο ενω εγραφα πολυ καλες εκθεσεις εχανα βαθμους λογω εικονας γραπτου (γραμματα, απουσια παραγραφων σημειων στιξης, κ τονων!) ειχα δικη μου κοσμοθεωρια αφου καποιος ξερει να διαβαζει γιατι να κουραζομαι να τα βαζω ολα αυτα... ολα τα συνεχιζω εως σημερα οπως βλεπετε !!!!

εχουν ερθει πολλες στιγμες που εχω ντραπει για τα γραμματα μου στην δουλεια. μεχρι

που ειχα ψαξει για σχολη, που ισως μπορει να στα βελτιωσει αλλα δεν ειχα βρει κατι.

πιστευω ειναι πολυ σημαντικο για αργοτερα στημ ενηλικη ζωη κυριως, αλλα δεν περναει απαραιτητα απο το χερι του γονιου....

my billy πολύ ενδεικτική η εμπειρία σου,

εγώ επειδή έκανα πάντα πολύ καλά γράμματα χωρίς να με πιέσει κανείς (το ίδιο και ο γιος μου, χωρίς καθόλου προσπάθεια),

δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να σε δυσκολέψει τόσο πολύ στη μετέπειτα ζωή σου,

και με όλα αυτά που διάβασα από όλες,

κατάλαβα ότι παρόλο που όπως λες στην τελευταία πρόταση-δεν περνάει πάντα από το χέρι του γονιού- , αξίζει μια μικρή προσπάθεια.

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...