Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυσκολες στιγμες..

elepet

Recommended Posts

Σου στελνω και εγω τις ευχες μου για περαστικα, αν και ειμαι σχεδον βεβαιη οτι προκειται για λοιμωδη μονοπυρηνωση. Περασα και εγω σχετικα προσφατα με σπληνομεγαλια (ετοιμη για ρηξη σπληνας ημουν), πρησμενους λεμφαδενες στο λαιμο, κατω απο τις μασχαλες και το στηθος, τεραστια αυξημενες τιμες στο συκωτι και τα λευκα αιμοσφαιρια. Εμεινα 12 μερες στο νοσοκομειο, χωρις φαρμακα, με ελαφρυ φαγητο και πολυ ξεκουραση. Βεβαια καποια "κουσουρια" εχουν μεινει απο τοτε. Δηλ. οποτε αρρωσταινω πρηζονται οι αδενες μου.

Μην στενοχωριεσαι κοριτσακι! Μια χαρα θα πανε ολα. /ξεκουραση θελει και την συμπαρασταση σας.

Περαστικα και περιμενουμε νεα σου!

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elepet

elepet 34 δημοσιεύσεις

• helen18

helen18 20 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 11 δημοσιεύσεις

• Elenia

Elenia 11 δημοσιεύσεις

Ελπίζω να έχετε πάρει τις εξετάσεις και να είναι όλα καλά.

Περιμένουμε νέα σου....

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες σας....μόλις μπήκα στο σπίτι.Εχθές κοιμήθηκα στη μητέρα μου μαζί με το μωράκι μου εξού και δε σας έγραψα.

Λοιπόν οι εξετάσεις βγήκαν..οι περισσότερες τουλαχιστον..και το αποτελεσμα αν μπορεσα να καταλαβω σωστα τι μου ειπε ο γιατρος..είναι ότι έχει γεμίσει ιγμόρια η μύτη του ( ο άντρας μου πάντα υπέφερε απο ιγμορίτιδα σε ελαφρια μορφή ) .

Συνέπεια είναι οι πονοκεφαλοι που τον βασανίζουν και ότι επαθε λοιμωξη του αναπνευστικου..λόγω της ευαισθησίας στο ανωτερο αναπνευστικο σύστημα,την ιγμορίτιδα δηλαδή .Παθαίνοντας λοιπόν τη λοίμωξη αυτή επηρεάστηκε το συκώτι του και γενικά ο οργανισμός του.

Τώρα μένει να βγει αυριο η αξονικη τομογραφία εγκεφάλου για να δει ο γιατρός σε τι βαθμό και εαν έχει περασει υγρό απο τα ιγμόρια στον εγκεφαλο :roll: .

Ήδη του ξεκίνησε αντιβίωση και αύριο αναμενουμε νεωτερα.Το θετικό είναι ότι οι αιματολογικές εξετάσεις είναι καλές .Το προβλημα όλο ξεκίνησε απο την ιγμορίτιδα την οποία κακώς αμελήσαμε τόσο καιρό.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας :)

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Σήμερα ο άντρας μου μου είπε.."ευτυχώς που είσαι κόντα μου και με κάνεις και γελάω όλη μερα..γιατί αν ήμουν μόνος σίγουρα με όλα αυτα δεν θα γελούσα καθόλου" :)

Χαρηκα όταν μου το είπε.δε ξέρω γιατι :)

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Όλοι οι wannabe-γιατροί του φόρουμ πέσαμε έξω λοιπόν! :oops:

Αλλα δεν πειράζει, καλύτερα, μπορώ να πω!

Περαστικά στον αντρούλη σου και σύντομα να τον έχεις σπίτι! Αντε, και μέχρι να γυρίσει στο σπίτι να φροντίσεις να συνέλθεις κι εσύ, γιατί με τις σκέψεις που έκανες, είμαι σίγουρη ότι εσύ ήσουν η άρρωστη της υπόθεσης (εννοώ ότι σε αρρωστησαν οι σκέψεις :wink: )!

Και πάλι περαστικά!!!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Αντε, και μέχρι να γυρίσει στο σπίτι να φροντίσεις να συνέλθεις κι εσύ, γιατί με τις σκέψεις που έκανες, είμαι σίγουρη ότι εσύ ήσουν η άρρωστη της υπόθεσης (εννοώ ότι σε αρρωστησαν οι σκέψεις :wink: )!

Και πάλι περαστικά!!!

Να σαι καλα zouzounel μου....όπως τα λες είναι..πραγματικά είμαι ψυχικό ράκος..έχω άγχος στα καλα καθούμενα ,ζαλάδες και ότι άλλο ψυχοσωματικό μπορείς να φανταστεις.Με επηρέασε πολύ η ιστόρία. Αφού τώρα δεν έχω κουράγιο να ξαναπάω στη κλινική..αλλα΄δε γίνεται αλλιώς ..με περιμένει.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Σήμερα ο άντρας μου μου είπε.."ευτυχώς που είσαι κόντα μου και με κάνεις και γελάω όλη μερα..γιατί αν ήμουν μόνος σίγουρα με όλα αυτα δεν θα γελούσα καθόλου" :)

Πολύ χάρηκα για τα ευχάριστα νέα σας.

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον συζυγο σου και από εδώ και πέρα

μόνο ευχάριστα στην οικογένεια σας.

Μπράβο και σε σενα elepet που στήριξες τον σύζυγο σου και δεν του έδειξες τη στεναχώρια σου για να μη αισθανθεί χειρότερα.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Ειδες που τελικα δεν ηταν κατι το πολυ σοβαρο.Ιγμοριτιδα ειχε και εμενα ο αντρα μου φετος και μα ςειπαν οτι τα μπανια βοηθανε και ετσι φετος του δωσαμε και καταλαβε.Περαστικα

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

ΜΠΡΑΒΟ,πολυ χαρηκα για τα νεα σου κοπελα μου.Ευχωμαι ολα να πανε καλα και γρηγορα ο αντρουλης σου να γυρησει στην φωλιτσα σας.

Υ.Γ.δακρυσα απο συγκινηση με αυτη την κουβεντα του αντρα σου και μπραβο σου που αν και εδω με μας ησουν πολυ στρεσαρισμενη,στεναχωρημενη και οταν πηγαινες στον αντρουλη σου του δειχνες οτι εισαι μια δυνατη και σωστη συντροφος.

περιμενουμε συντομα και αλλα ευχαρηστα νεα που θα λενε πως ειστε στο σπιτακι σας.............

Διαφημίσεις

1175028nr3oc1fc1q.jpg

Περαστικά κι αγύριστα άτιμα ιγμόρεια χρόνια με ταλαιπωρούν και καταλαβαίνω πόσο άσχημα αισθάνεται ο άντρας σου κουράγιο!!!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Eυτυχώς είναι κάτι που ξεπερνιέται και όχι όλα τα κακά που έβαζες με το μυαλό σου.

Δυστηχώς και ΄γω έτσι είμαι και νομίζω και οι περισσότερες από μας,το μυαλό μας πάει πάντα στο χειρότερο.

Σου εύχομαι γρήγορα περαστικά και να είστε πάντα έτσι ενωμένοι.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Μπράβο βρε elepet!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Πολύ ευχάριστα τα νέα σας!!!!!!!!!!!!Ευτυχώς ήταν το πιο ανώδυνο από ότι θα μπορούσαμε να φανταστούμε!!!!!!!!!!!

Καλή ανάρρωση στον αντρούλη σου και στο δικό σου ψυχολογικό!!!Ελπίζω να αρχίσεις κι εσύ να νοιώθεις καλύτερα μαζί του μια που σίγουρα το σοκ που πέρασες δεν ήταν και λίγο!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μπράβο βρε elepet!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Πολύ ευχάριστα τα νέα σας!!!!!!!!!!!!Ευτυχώς ήταν το πιο ανώδυνο από ότι θα μπορούσαμε να φανταστούμε!!!!!!!!!!!

Καλή ανάρρωση στον αντρούλη σου και στο δικό σου ψυχολογικό!!!Ελπίζω να αρχίσεις κι εσύ να νοιώθεις καλύτερα μαζί του μια που σίγουρα το σοκ που πέρασες δεν ήταν και λίγο!!!!

Περαστικά του και εύχομαι να μην ξαναπεράσει άλλη περιπέτεια με την υγεία του από δω και πέρα!!!

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

ευτυχως! να πω τη μαυρη αληθεια μου, ειχα αγχος... ολο εμπαινα απο το πρωι να δω τι γινεται.Ασε που ολο καλοπιανω τον δικο μου απο προχτες και με κοιταει με καχυποψια...Σου λεει τι επαθε αυτη,και με χαιδευει στα καλα καθουμενα, τρελαθηκε? :)

Αντε ρε κοριτσακι... Μολις μπηκα ετρεξα να δω... Μας γκαστρωσες!!! :lol::lol::lol: Αντε περαστικα του και τωρα που ειδες ποσο πολυ τον αγαπας, να τα θυμηθεις ολα αυτα της επομενη φορα που θα αρχισεις να του μουρμουρας :lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...