Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυσκολες στιγμες..

elepet

Recommended Posts

http://www.health.state.ny.us/diseases/communicable/cytomegalovirus/fact_sheet.htm

http://www.medic8.com/healthguide/articles/coxsackie.html

αν ξέρεις αγγλικά διάβασε τα, αν όχι εδω είμαστε...

πάντως σου λέω να μην ανησυχείς...

θα δεις όλα θα πάνε καλά στο τέλος....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elepet

elepet 34 δημοσιεύσεις

• helen18

helen18 20 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 11 δημοσιεύσεις

• Elenia

Elenia 11 δημοσιεύσεις

Και μην ξεχνάς οτι σου είπε οτι μπορέι ΚΑΙ να οφείλεται σε φλεγμονή... άρα γιατί να μην είναι μια φλεγμονή;

απο δόντι μέχρι... χίλια πράγματα φλεγμονή θεωρούνται...

Δε ξέρω ειλικρινα τι μπορει να ειναι ..τα εχω χαμενα..εγω εχω γεμισει φοβιες και αντιδρω παραλογα...δεν ειναι καλα τα νευρα μου ..δεν κοιμαμαι καλα..τρομαζω με το παραμικρο σε σημειο να παθαινω ταχυκαρδιες..εχω γεμισει με ψυχοσωματικες ενοχλησεις..με το παιδι ειμαι πολυ ευαλωτη..με το παραμικρο τρελενομαι οτι κατι θα παθει ή κατι εχει..μηπως πλεον θελω κι εγω γιατρο..αλλου τυπου??

:(

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Το γεγονος οτι βρεθηκαν δυο ιοι που προσεβαλαν ενα οργανισμο με πεσμενο ανοσοποιητικό ειναι δυνατο να προκαλεσει (και φανταζει λογικο) και αλλες παρενεργειες (βλ. μικροσφαιρινη) Δεν σημαινει οτι ολα αυτα ειναι συνεπεια ενος "κακου" πραγματος...

Ο Ζ. Φρουντ ειχε πει (οταν ακομη ασκουσε παθολογια) την εξης σοφη κουβεντα: "Ενας σκυλος μπορει να εχει και ψυλλους και ψωρα!" 2 ιοι λοιπον αφησαν πισω τους ενα σωμα καταβεβλημενο. Γιατι δηλ να ειναι απορροια κατι κακου; 1+1 κανουν δυο

elepet εύχομαι όλα να πα΄νε καλά! έχε πίστη...

υγ. άσχετο αλλά η φωτό στο τικεράκι σου πάντα με συγκινούσε σε συνδιασμό με την ιστορία που τη συνοδεύει...

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

υγ. άσχετο αλλά η φωτό στο τικεράκι σου πάντα με συγκινούσε σε συνδιασμό με την ιστορία που τη συνοδεύει...

Οντως συγκινητη η ιστορια που συνοδευει τη φωτο...αν και εγω οποτε τη βλεπω θυμαμαι το χερακι της κορης μου οταν γεννηθηκε...Ετσι ακριβως ηταν :cry:

Το γεγονος οτι βρεθηκαν δυο ιοι που προσεβαλαν ενα οργανισμο με πεσμενο ανοσοποιητικό ειναι δυνατο να προκαλεσει (και φανταζει λογικο) και αλλες παρενεργειες (βλ. μικροσφαιρινη) Δεν σημαινει οτι ολα αυτα ειναι συνεπεια ενος "κακου" πραγματος...

Ο Ζ. Φρουντ ειχε πει (οταν ακομη ασκουσε παθολογια) την εξης σοφη κουβεντα: "Ενας σκυλος μπορει να εχει και ψυλλους και ψωρα!" 2 ιοι λοιπον αφησαν πισω τους ενα σωμα καταβεβλημενο. Γιατι δηλ να ειναι απορροια κατι κακου; 1+1 κανουν δυο

έχεις απόλυτο δίκιο...μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες..η μικροσφαιρίνη εινια καρκινικος δεικτης όμως και μπορει να μην εχει αμεση σχεση με τις ιωσεις που περναει...αλλα με λεμφωμα όπως μας ειπε η γιατρος.Μάλιστ μας ειπε πως αν δεν εβγαινε ιος απο το παστερ θα ηταν σιγουρα λεμφωμα..τώρα το αποδίδει στους ιους..αλλα δεν την ειδα καθετη ρε γαμωτο..αυτο με ανησυχει.Αν μας ελεγε οτι ειναι ιος και δεν το ψαχνουμε αλλο οκ ολα καλα..αλλα θελει επανελεγχο σε 1 μηνα για τη συγκεκριμενη εξεταση..τη μικροσσφαιρινη.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Οντως συγκινητη η ιστορια που συνοδευει τη φωτο...αν και εγω οποτε τη βλεπω θυμαμαι το χερακι της κορης μου οταν γεννηθηκε...Ετσι ακριβως ηταν :cry:

Πρέπει να εδειξες μεγαλη δυναμη για το παιδι σου...και να παλεψες πολυ για αυτο..ειναι κουκλι.Μάλλον κρυβεται πολυ περισσότερη δύναμη μέσα μας απο όση φανταζόμαστε..ειδικα όταν δικοι μας ανθρωποι κινδυνευουν..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

παιδια εχω διαβασει κ γω για αυτη τη φοτο sto NATIONAL GEOGRAFIC

τότε καθολου, κανενα κλικ για τα μωρα κλπ

αλλα θυμαμαι με ειχε συγκινησει απιστευτα η ιστορια

ο γιατρος πρεπει να ειναι ακομα σοκαρισμενος

γιατι αυτος πρεπει να ειναι ο μοναδικος στην ιστορια της ανθρωποτητας

που ενιωσε απο αυτο το εμβρυο τοτε....

που τωρα λογικα ειναι παιδι το απολυτο ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΙΧΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Πρέπει να εδειξες μεγαλη δυναμη για το παιδι σου...και να παλεψες πολυ για αυτο..ειναι κουκλι.Μάλλον κρυβεται πολυ περισσότερη δύναμη μέσα μας απο όση φανταζόμαστε..ειδικα όταν δικοι μας ανθρωποι κινδυνευουν..

Τη δυναμη που κρυβεις μεσα σου Elepet ουτε κι εσυ τη φανταζεσαι. Αυτο το συναισθημα με τη σκαλα που ανεφερες το ειχα κι εγω αλλα ανεβαινοντας σκαλες τα ποδια δυναμωνουν και παιρνεις κουραγιο για την επομενη. Καποια στιγμη οι σκαλες τελειωνουν και δεν θυμασαι καν οτι τις ανεβηκες.

Διαφημίσεις

Σας ειπε οτι ειναι ασφαλες να μενετε μαζι και ειδικα το μωρο?

Απ ότι διαβαζω στο ιντερνετ αυτος ο κοξακι ειναι αρα πολυ επικινδυνος για τα παιδια και μορει να μεταδοθει εστω και με χειραψια :shock:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Σας ειπε οτι ειναι ασφαλες να μενετε μαζι και ειδικα το μωρο?

Απ ότι διαβαζω στο ιντερνετ αυτος ο κοξακι ειναι αρα πολυ επικινδυνος για τα παιδια και μορει να μεταδοθει εστω και με χειραψια :shock:

Ναι το ξερω..αλλα τον ιο τον εχει τουλαχιστον 3 μηνες λεει...οποτε αν ειχαμε κολλησει θα ειχε φανει..τα ρωτησαμε αυτα..γιατι κι εμενα με ειχε πιασει φοβερο αγχος για το παιδι..γι αυτο σου λεω τα εχω δει ολα με το αγχο μου αυτο το καιρο.Δε ξερω τι να πρωτοσκεφτω..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Να πάνε ολα καλά.

Οτι χρειαστεις σου εχω ξαναπει στειλε πμ η τηλέφωνο.Ρωτα γενικότερα και αλλους γιατρούς.Οχι πολλούς για να μην πάθεις πανικό με τις διαφορετικές γνωμες, αλλά ρώτα.Περαστικά.....απο βάθος καρδιά κοριτσάκι μου.....Κράτα και τελειώσαμε!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Τη δυναμη που κρυβεις μεσα σου Elepet ουτε κι εσυ τη φανταζεσαι. Αυτο το συναισθημα με τη σκαλα που ανεφερες το ειχα κι εγω αλλα ανεβαινοντας σκαλες τα ποδια δυναμωνουν και παιρνεις κουραγιο για την επομενη. Καποια στιγμη οι σκαλες τελειωνουν και δεν θυμασαι καν οτι τις ανεβηκες.
Έτσι... έτσι είναι! κουράγιο και το κακό πέρασε! :)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον τώρα ξέρετε με τι έχετε να κάνετε. Μην βάζετε άλλες κακές σκέψεις στα ταλαιπωρημένα κεφαλάκια σας. Καιρός να ξεκουραστείτε και ν' αναρρώσετε σωματικά και ψυχικά. Δείτε το σαν μία παράταση των διακοπών σας.

Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Τα σκαλιά τελιώνουν και ακουλουθεί μία ωραιότατη νεροτσουλήθρα !!! :lol:

20iyp2.png mI5Hp2.png

Ειναι πολυ δυσκολο να εχεις εναν ανθρωπο και συγκεκριμενα τον ανθρωπο σου σε μια τετοια κατασταση! Οτι και να ειναι να εχεις δυναμη και κουραγιο και για εκεινον και για το παιδακι σας! Ευχομαι ο θεος να βαλει το χερι του και να πανε ολα καλα, πηρα το θαρρος αν και δεν εχουμε ξαναμιλησει απο το γεγονος οτι κι εγω εχω τον ανθρωπο μου με καποιο προβλημα υγειας και παρακαλω το θεο να μας εχει ολους καλα!

Ευχομαι οτι καλυτερο..! :wink:

ikfUp2.png WTMrp3.png

Καλησπέρα.... :)

Μια χαρά είμαστε δοξα το θεω,Να σκεφτητε οτι μεχρι και προχθες ζουσαμε με το αγχος ..μεχρι να γινουν και οι τελευταιες εξετασεις.Τελικα ειχε κολλησει 2 πολλοι σοβαρους ιους αλλα τωρα ειναι καλυτερα.Επεστρεψε και στη δουλεια και ολα καλα.Περασαμε δυσκολα ειναι αληθεια, μεγαλη ταλαιπωρια μεχρι να ειμαστε σιγουροι για την υγεια του.Το θεμα ειναι οτι ψυχολογικα εγω δε μπορω να συνελθω απολυτα.Νιώθω κουρασμενη..ταλαιπωρημενη και εχω πολλα νευρα.Τελοσπαντων αφου ολα τελειωσα καλα..πιστευω θα συνελθω κι εγω τωρα.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...