Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Tι σου παρέχουν στο rooming in τα μαιευτήριο στο Μητέρα συγκεκριμενα;

Recommended Posts

Κορίτσια, θα ζητήσω rooming in στο Μητέρα, και θέλω να ρωτήσω τι σου παρέχουν ; Δηλ πάνες, μπάνιο ποιος το κάνει; Τον ομφάλο ποιος τον φροντίζει; Μωρομαντιλα , κρέμα συγκαματος, κ όλα αυτά πρέπει να τα πάρω απο το σπίτι η μου τα δίνει το μαιευτήριο.;ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, θα ζητήσω rooming in στο Μητέρα, και θέλω να ρωτήσω τι σου παρέχουν ; Δηλ πάνες, μπάνιο ποιος το κάνει; Τον ομφάλο ποιος τον φροντίζει; Μωρομαντιλα , κρέμα συγκαματος, κ όλα αυτά πρέπει να τα πάρω απο το σπίτι η μου τα δίνει το μαιευτήριο.;ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Πολύ καλή επιλογή !!!!!!! Εγώ γέννησα στο Λητώ, οι μαίες στα κάνουν όλα αυτά που ρωτάς απλά του το ζητάς, είχα τις ίδιες απορίες........ Επίσης εάν έχεις επισκέψεις μπορείς να ζητήσεις να πάρουν το μωράκι στο θάλαμο νεογνών για όση ώρα θέλεις.

Καλύτερα όμως να πας μια βόλτα απο εκεί να ζητήσεις την προισταμένη του ορόφου και να την ρωτήσεις ότι θέλεις, εγώ αυτό έκανα γιατί ήταν το πρώτο μου και δεν είχα δει πάνα ξανά στην ζωή μου !!!!

Με το καλό!!!!!!!!!

Πολύ καλή επιλογή !!!!!!! Εγώ γέννησα στο Λητώ, οι μαίες στα κάνουν όλα αυτά που ρωτάς απλά του το ζητάς, είχα τις ίδιες απορίες........ Επίσης εάν έχεις επισκέψεις μπορείς να ζητήσεις να πάρουν το μωράκι στο θάλαμο νεογνών για όση ώρα θέλεις.

Καλύτερα όμως να πας μια βόλτα απο εκεί να ζητήσεις την προισταμένη του ορόφου και να την ρωτήσεις ότι θέλεις, εγώ αυτό έκανα γιατί ήταν το πρώτο μου και δεν είχα δει πάνα ξανά στην ζωή μου !!!!

Με το καλό!!!!!!!!!

val80 μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το rooming in στο λητώ???? είμαι και εγω εγκυος και θα γεννήσω στο λητω και θέλω να κάνω rooming in για τον θηλασμο πιο πολύ αλλά δεν ξερω κατα τα αλλα σε τι βοηθάει και τι προβλημα υπάρχει....για να καταλαβεις νομιζα οτι και στο επισκεπτήριο το μωρο ειναι μαζι μας αλλα βλεπω οτι λες οτι μπορουμε να το δώσουμε για λιγη ώρα ...

Loucy και γω στο μητέρα με rooming in θα γέννησω με το καλο μέσα στις 2 επομενες εβδομάδες.δεν γνωρίζω τι μας προσφέρουν οποία μανούλα ξέρει ας μας πει. Επίσης αν γνωριζεται τπτ για τα τετρακλινα του μητέρα ας μας ενημερώσει!

Ευχαριστωωω

New Mammy :D

26/5/12 Έσκασε μύτη ο Γιωργάκης!!

Ναι για πείτε μας οποία ξέρει για το rooming in. Στην κόρη μου δεν είχα rooming κ την φρόντιζαν οι ματιές μου την έφερναν να θηλασω κ οπότε ήθελα. Αλλά τώρα πρέπει να κουβαλησω μαζί μου όλα αυτά; Η μου τα δίνουν εκεί.

Διαφημίσεις

Στο Μητερα στα δωματια rooming in σου προσφερουν πανες, κρεμα για τον ποπο του μωρου, φορμακια για αλλαγμα, οινοπνευμα και γαζες για τον ωμφαλιο, μωρομαντηλα, φυσιολογικο ορο για το προσωπακι και παιδικο αφρολουτρο-σαμπουαν και φυσικα αλλαξιερα.

Μπανακι τα κανουν οι μαιες και οι μαμαδες τα πλενουν στις αλλαγες πανας.

κορίτσια πάνες και όλα τα συναφί τα προσφέρει το νοσοκομείο, δηλαδή εάν δεν είχατε rooming in και αφήνατε τα μωράκια στο θάλαμο νεογνών θα τους πηγαίνατε τις πάνες??? Όχι βέβαια, όπως τα αλλάζουν εκεί και τα πλένουν έτσι και στο rooming in, απλά το μωράκι είναι με την μαμά του!!!

val80 μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το rooming in στο λητώ???? είμαι και εγω εγκυος και θα γεννήσω στο λητω και θέλω να κάνω rooming in για τον θηλασμο πιο πολύ αλλά δεν ξερω κατα τα αλλα σε τι βοηθάει και τι προβλημα υπάρχει....για να καταλαβεις νομιζα οτι και στο επισκεπτήριο το μωρο ειναι μαζι μας αλλα βλεπω οτι λες οτι μπορουμε να το δώσουμε για λιγη ώρα ...

Για εμένα ήταν δεδομένο πως απο την στιγμή που θα γεννήσω θα έχω τον μπεμπάκο μου δίπλα μου. Αυτό το βλέπω το μωρό κάθε τρείς ώρες για να το ταίσω και να δείξω στους συγγενείς, μόνο στην Ελλάδα γίνεται, είτε θηλάσεις είτε όχι.

Εγώ γέννησα 17.45 στις 21.00 το βράδυ είχα πάει στο δωμάτιο μου και μου είχαν φέρει τον μπεμπάκο.........ένα θα σου πω....όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, καθόμουν και τον χάζευα που κοιμόταν, ήταν ένας γλύκας !!! Οι μαίες μου έφεραν ένα κουτί με όλα τα απαραίτητα, πάνες, κρέμες, φορμάκια κτλ.

Επειδή ήταν το πρώτο μου και δεν είχα ιδέα από αλλάγματα κτλ όποτε ήθελε αλλαγή καλούσα την μαία, έτσι έμαθα και όταν επέτρεψα σπίτι ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω.

Όσο αναφορά τον θηλασμό, το Λητώ είναι "υπερ" όλες οι μαίες θα σε βοηθήσουν και σχεδόν καθε μεσημέρι έχουν σεμινάριο θηλασμού.

Τώρα επειδή ζήτησες rooming in δεν πάει να πει ότι το μωρό δεν βγαίνει απο το δωμάτιο. Εγώ ένα απόγευμα είχα10 άτομα επίσκεψη, σιγά μην κράταγα το μωρό στο δωμάτιο με τόσα μικρόβια, ζήτησα απο την μαία να το κρατήσουν στον θάλαμο για 2 ώρες και κατέβηκα και ήπια και έναν χυμό στην καφετέρια.

Εάν πας σε δίκλυνο ή τρίκλυνο θα σε βάλουν με κοπέλα που θα έχει επίσης rooming in.

πολλές λένε ότι θέλουν να ξεκουραστούν στο νοσοκομείο....άτοπο....το μωράκι σου θα κοιμάτε σχεδόν όλη την ημέρα θα ξυπνάει μόνο για φαγητό, δεν πρόκειται να σε κουράσει !!!

Εννοείται ότι εάν θέλεις να ξεκουραστείς...μπορείς να ζητήσεις να πάρουν το μωρό για όση ώρα χρειαστεί...Να προσθέσω και εγώ, ότι οι μαίες είναι εξαιρετικά βοηθητικές και υποστηριχτικές σε ότι ζητήσεις ή σε όποια απορία έχεις. Επίσης υπάρχει και ψυχολόγος, με την οποία μπορείς να μοιραστείς οποιοδήποτε φόβο ή ότι άλλο νιώθεις. Η εμπειρία η δική μου προέρχεται από το Λητώ, από το οποίο έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Γιατί είχα σκοπό να τα πάρω όλα αυτά μαζί μου. Τέλος πάντων, εγώ στο πρώτο την κόρη μου περασα ενα μαρτύριο με αιμορροιδες οπότε δεν μπορούσα να την φρόντισω. Τώρα, στην 2η , αγόρι έχω, θα ζητήσω rooming in, κ ο θεός βοηθός!

Διαφημίσεις

Για εμένα ήταν δεδομένο πως απο την στιγμή που θα γεννήσω θα έχω τον μπεμπάκο μου δίπλα μου. Αυτό το βλέπω το μωρό κάθε τρείς ώρες για να το ταίσω και να δείξω στους συγγενείς, μόνο στην Ελλάδα γίνεται, είτε θηλάσεις είτε όχι.

Εγώ γέννησα 17.45 στις 21.00 το βράδυ είχα πάει στο δωμάτιο μου και μου είχαν φέρει τον μπεμπάκο.........ένα θα σου πω....όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, καθόμουν και τον χάζευα που κοιμόταν, ήταν ένας γλύκας !!! Οι μαίες μου έφεραν ένα κουτί με όλα τα απαραίτητα, πάνες, κρέμες, φορμάκια κτλ.

Επειδή ήταν το πρώτο μου και δεν είχα ιδέα από αλλάγματα κτλ όποτε ήθελε αλλαγή καλούσα την μαία, έτσι έμαθα και όταν επέτρεψα σπίτι ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω.

Όσο αναφορά τον θηλασμό, το Λητώ είναι "υπερ" όλες οι μαίες θα σε βοηθήσουν και σχεδόν καθε μεσημέρι έχουν σεμινάριο θηλασμού.

Τώρα επειδή ζήτησες rooming in δεν πάει να πει ότι το μωρό δεν βγαίνει απο το δωμάτιο. Εγώ ένα απόγευμα είχα10 άτομα επίσκεψη, σιγά μην κράταγα το μωρό στο δωμάτιο με τόσα μικρόβια, ζήτησα απο την μαία να το κρατήσουν στον θάλαμο για 2 ώρες και κατέβηκα και ήπια και έναν χυμό στην καφετέρια.

Εάν πας σε δίκλυνο ή τρίκλυνο θα σε βάλουν με κοπέλα που θα έχει επίσης rooming in.

πολλές λένε ότι θέλουν να ξεκουραστούν στο νοσοκομείο....άτοπο....το μωράκι σου θα κοιμάτε σχεδόν όλη την ημέρα θα ξυπνάει μόνο για φαγητό, δεν πρόκειται να σε κουράσει !!!

σε ευχαριστωωωωω παρα πολυ για τις πληροφοριες ετσι ευχομουν να ειναι για να σου πω αλήθεια .και μαρεσει που στο επισκεπτήριο μπορουν να το παρουν γιατι δεν θελω οταν θα πλακώνει κόσμος να ειναι εκει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...