Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τμημα αντιμετωπισης διαταραχων υπνου

SMARA

Recommended Posts

Καλημέρα.Εμεις την ημερα του ραντεβου ειχαμε παρει μαζι μας γενικη αιματος ουρων και κοπρανων,καθως επισης και μια λιστα του τελευταια 15ημέρου οπου ειχαμε καταγραψει τις ωρες του υπνου της.Αφου κοιταξε τις εξετασεις και βεβαιωθηκε οτι απο κλινικης αποψεως το παιδι δεν πασχει απο κατι,μας εξηγησε για την ορμονη στο οργανισμο μας την οποια και δεν παραγει το μωρο.Να ειμαι ειλικρινεις στην αρχη στραβωσα μαζι οτου οχι επειδη ειναι πολυ σοβαρος,αλλα περιμενα οτι θα ζητουσε επιπλεον εξετασεις ή οτι θα την εβασζε σε ηλεκτροεγκεφαλογραφο αλλα ηταν αρνητικος.Μας συνεστησε να της δινουμε την ορμονη σε χαπι,μεχρι ο οργανισμος να παθει να παραγει μονος του.δηλαδη κοντα στα 4 χρονια.το χαπι ελλατωνεται σταδιακα μεχρι που σταματαει τελειως.Να υπογραμισω οτι δεν προκειτε ουτε για ηρεμιστικο ουτε για υπνωτικο προς Θεου.Ειναι ορμονη!!(οπως οι ανθρωποι που πινουν ορμονη για τον θυροειδη αδενα),και ειναι φυσικο προιον!Αυτο ηταν το ευκολο μερος της υποθεσης.το δυσκολο ηταν να ρυθμισουμε το ωραριο.Την ημερα και μεχρι της 14:00 επρεπε να μενει ξυπνια.Μετα να την κοιμησω 1 ωρα και να την ξυπνησω,να την κραταω ολο το απογευμα και να ξανακοιμιζω στις 9:00 μεχρι τις 4:00 οπου την ξυπναγα για γαλα(το γαλα εχει μελατονινη)και παλι κοιμιζα μεχρι της 8:00 που την ξυπνουσα!!αυτο το μαρτυριο κτατησε δεκα-δεκαπεντε μερες.επρεπε σε πρωτη φαση να μαθει πως ειναι ο υπνος,σε δευτερη φαση πως ειναι να κοιμομαστε συνεχωμενα,και εν τελη να μαθει να κοιμαται καλα,σωστα,και συνεχομενα χωρις να ξυπναει 40 φορες την νυχτα.Το νυχτερινο ξυπνημα ''επιτρεπεται ''μονον σε κατασταση ασθενειας.Τωρα το προγραμμα το κανει μονη της και δεν χανει λεπτο.Κοιμαται 14:30-17:00 για μεσημερι και 10:00-8:00 το πρωι.μονη της χωρις κουνηματα-καροτσια-κτλ αξεσουαρ.Απλα δεν κοιμαται στην κουνια της ....ή μαλλον δεν κοιμηθηκε ποτε σε κουνια.Αυτα εχω να πω.για οποια αλλη πληροφορια εδω ειμαι να βοηθησω αν μπορω:wink:

Για άλλη μια φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια! Είσαι απίστευτη!

Διαφημίσεις

Απιστευτη δε με λες...απελπισμενη μαλλον.Ολες το ιδιο θα καναμε.Ωρες ωρες χτυπουσα το κεφαλι μου με την παλαμη μου τοσο δυνατα που ελεγα θα σπασει!Δεν αντεχεται το ξενυχτι ,δεν υποφερεται η γκρινια της ημερας.Ελεγα μεσα μου θεε μου δινε μου κουραγιο θα το κρεμασω σε θυλια.Ηρθαν ωρες που για να την κρατησω ξυπνια την εβαζα στο ντουζ και της εριχνα νερο στα μουτρα.Κριμα η καημενουλα αλλα και γω ποιο κριμα ακομα,που ημουν 9 μηνες ζομπι:-P

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Απιστευτη δε με λες...απελπισμενη μαλλον.Ολες το ιδιο θα καναμε.Ωρες ωρες χτυπουσα το κεφαλι μου με την παλαμη μου τοσο δυνατα που ελεγα θα σπασει!Δεν αντεχεται το ξενυχτι ,δεν υποφερεται η γκρινια της ημερας.Ελεγα μεσα μου θεε μου δινε μου κουραγιο θα το κρεμασω σε θυλια.Ηρθαν ωρες που για να την κρατησω ξυπνια την εβαζα στο ντουζ και της εριχνα νερο στα μουτρα.Κριμα η καημενουλα αλλα και γω ποιο κριμα ακομα,που ημουν 9 μηνες ζομπι:-P

Τώρα όμως όλα καλά και είσαι εδώ, ξεκούραστη και δίνεις επιλογές στους υπόλοιπους που δεν θα είχαν σκεφτεί αυτή τη λύση! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!:lol:

μπραβο σας που βρηκατε λυση στο προβλημα,μπραβο σου για την επιμονη σου και για την υπομονη σου....

εγω αλλο θελω να ρωτησω....η γκρινια κατα τη διαρκεια της ημερας μειωθηκε τωρα που κοιμαται καλα και σωστα;;;

fBaep3.png

uwK7p3.png

Nαι τωρα που κοιμαται σωστα την ημερα δεν εχω μυξοκλαματα.Αυτο δε σημαινει οτι θελει χερια,αγκαλιες,και παρεα.Υπαρχουν μερες που ειμαστε στην κυριολεξια ραμμενες η μια πανω στην αλλη.Αλλα αδικαιολογητη γκρινια δεν εχω.Να σας πω οτι δεν την εχω αφησει να κοιμηθει μονη της.κοιμομαστε μαζι της και μας αρεσει πολυ.Απλα για να αποφυγουμε τις πτωσεις απο το κρεβατι (λογο ηλικιας ) κοιμομαστε σε στρωμα !!!!εχουμε βαλει στο υπνοδωματιο της ενα διπλο στρωμα ,και μολις το δει τρεχει για νανι της,και μεις παντα διπλα της!!!:lol:

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τι μανουλες δεν ξερω εαν το θεμα ειναι σωστο να το γραψω εδω αλλα εαν μπορειτε να με βοηθησετε..

εχω την μικρη μου που ειναι 9 μηνω απο μικρη κοιμονταν συνεχεια και το πρωι και το βραδυ..οσο μεγαλωνε απλα κοιμονταν το πρωι λιγο λιγοτερο δηλ ξυπναγε ετρωγε επαιζε και κοιμονταν αυτο γινονταν ολη την μερα εκτοσ απο το βραδυ που κοιμονταν σερι μεχρι τις 7 το πρωι..τωρα τελευταια τα βραδια μου εχουν γινει βραδια νεογεννητου δηλ αμα την ταισω στις 9 το βραδυ θα ξυπνησει στις 4 θα φαει και θα ξανακοιμηθει μεχρι τις 7 (αυτο το 7 με εχει πεθανει)αμα παλι την ταισω στις 9 και μετα κοιμησμενη στις μια παλι θα ξυπνησει κατα τις 5 γαι την παρω στο κρεββατι μεχρι τις 7 που θα ξυπνησει..δεν αντεχω αλλο δεν ξερω τι μπορει να φταει..να πω οτι οντα εχει ταλαιπωρηθει το αργοτερο που θα ξυπνησει θα ειναι 8.μηπω φταει κατι αλλο μηπως εχει κατι ακομα με την παιδιατρο δεν εχω μιλησει..αλλα εαν το εχει παθει καμια αλλη κοπελα θα το εκτιμουσα να μου απαντησει.και επειδη δεν εχω χρονο δεν εχω διαβασει ολα τα παρανω που εχετε γραψει και ζητω συγνωμη εκ των προτερων εαν εχει αναγερθει το θεμα μου σασς ευχαριστω πολυ..

N2dVp2.png

καλησπερα σε ολες τι μανουλες δεν ξερω εαν το θεμα ειναι σωστο να το γραψω εδω αλλα εαν μπορειτε να με βοηθησετε..

εχω την μικρη μου που ειναι 9 μηνω απο μικρη κοιμονταν συνεχεια και το πρωι και το βραδυ..οσο μεγαλωνε απλα κοιμονταν το πρωι λιγο λιγοτερο δηλ ξυπναγε ετρωγε επαιζε και κοιμονταν αυτο γινονταν ολη την μερα εκτοσ απο το βραδυ που κοιμονταν σερι μεχρι τις 7 το πρωι..τωρα τελευταια τα βραδια μου εχουν γινει βραδια νεογεννητου δηλ αμα την ταισω στις 9 το βραδυ θα ξυπνησει στις 4 θα φαει και θα ξανακοιμηθει μεχρι τις 7 (αυτο το 7 με εχει πεθανει)αμα παλι την ταισω στις 9 και μετα κοιμησμενη στις μια παλι θα ξυπνησει κατα τις 5 γαι την παρω στο κρεββατι μεχρι τις 7 που θα ξυπνησει..δεν αντεχω αλλο δεν ξερω τι μπορει να φταει..να πω οτι οντα εχει ταλαιπωρηθει το αργοτερο που θα ξυπνησει θα ειναι 8.μηπω φταει κατι αλλο μηπως εχει κατι ακομα με την παιδιατρο δεν εχω μιλησει..αλλα εαν το εχει παθει καμια αλλη κοπελα θα το εκτιμουσα να μου απαντησει.και επειδη δεν εχω χρονο δεν εχω διαβασει ολα τα παρανω που εχετε γραψει και ζητω συγνωμη εκ των προτερων εαν εχει αναγερθει το θεμα μου σασς ευχαριστω πολυ..

μηπως βγαζει κανενα δοντακι??εμενα δεν κοιμοταν ποτε τοσες ωρες αλλα υπηρχε ενα προγραμμα ωσπου ξαφνικα αρχισε να ξυπναει οπως λες σαν νεογεννητο καθε 3-4 ωρες κ να ζηταει γαλα..εβγαλε μετα απο 2 βδομαδες δοντι..βεβαια εχει περασει 1 μηνας κ ακομα ξυπναει αλλα τουλαχιστον οχι στο χαλι που ημασταν

Xc60p3.png ghL0p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...