Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

Απομονώνω αυτό:

Αν είχαν λίγη τσίπα επάνω τους λίγη κοινωνική συνείδηση θα δημοσίευαν μόνο την διεύθυνση (όπως πρότεινε το κεελπνο είναι πιο αρμόδιο νομίζω)καθώς και φωτογραφίες των σωματεμπόρων των ιδιοκτητών παράνομων οίκων ανοχής των μπράβων και πολλές φορές και ατόμων της δημόσιας τάξης που κάνουν τα στραβά μάτια με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως.

Και αυτό:

Nα πω ότι κανείς από όσους διαφωνούμε με τον τρόπο που έγινε η δημοσίευση των στοιχείων των ιερόδουλων, δεν διαφωνεί με την ποινική τους δίωξη. .

Ακόμη, θεωρώ το ότι αν γουστάρει /ξεγουστάρει η κάθε ιερόδουλη (που πολύ αμφιβάλλω στην προκειμένη περίπτωση), όπως και αν είναι δική τους ή όχι επιλογή (που επίσης μου φαίνεται χλωμό να το επιλέξει κανείς, αλλά γουατέβερ) είναι άσχετο με το θέμα: σε κάθε περίπτωση είναι παράνομη η δημοσιοποίηση στοιχείων όπως οι φωτογραφίες, τα πλήρη ονόματα και κυρίως η κατάσταση της υγείας τους τη στιγμή που υπήρχε κι άλλη λύση. Αλήθεια λοιπόν, γιατί δεν δημοσιεύουμε τα στοιχεία όλων των οροθετικών;

Να ξέρουμε και πού πατάμε βρε παιδί μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μενα θα ηταν δικαιο να δωσουν στην δημοσιοτητα και τους "πελατες" αλλα και αυτους που τις εξεδιδαν για να προστατευτει η κοινωνια. Αν θελουμε να μιλαμε για το κοινο καλο,οτιδηποτε αλλο μου φαινεται καθαρα υποκριτικο.

σε κάθε περίπτωση είναι παράνομη η δημοσιοποίηση στοιχείων όπως οι φωτογραφίες, τα πλήρη ονόματα και κυρίως η κατάσταση της υγείας τους τη στιγμή που υπήρχε κι άλλη λύση. Αλήθεια λοιπόν, γιατί δεν δημοσιεύουμε τα στοιχεία όλων των οροθετικών;

Ακριβώς. Απλά αυτές δεν έχουν τα μέσα να προστατευτούν. Αν αύριο έβγαινε μια λίστα όμως με όλους τους επώνυμους που είναι οροθετικοί, θα γκρεμιζόταν το σύμπαν από τις μηνύσεις...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Ακόμη, θεωρώ το ότι αν γουστάρει /ξεγουστάρει η κάθε ιερόδουλη (που πολύ αμφιβάλλω στην προκειμένη περίπτωση), όπως και αν είναι δική τους ή όχι επιλογή (που επίσης μου φαίνεται χλωμό να το επιλέξει κανείς, αλλά γουατέβερ) είναι άσχετο με το θέμα: σε κάθε περίπτωση είναι παράνομη η δημοσιοποίηση στοιχείων όπως οι φωτογραφίες, τα πλήρη ονόματα και κυρίως η κατάσταση της υγείας τους τη στιγμή που υπήρχε κι άλλη λύση. Αλήθεια λοιπόν, γιατί δεν δημοσιεύουμε τα στοιχεία όλων των οροθετικών;

το ιατρικό απόρρητο δεν ισχύει και για τις ιερόδουλες?

Δίκαιο θα ήταν να μην έβρισκαν λόγο για να εκδίδονται αλλά και να μην ήταν άρρωστες (γιατί κι αυτές κάπου το βρήκανε δεν ήταν παρθενογένεση ο ιός μέσα τους).

Αλλα η δικαιοσύνη και η ανθρώπινη κοινωνία χρόνια τώρα βρίσκονται σε άλλους τόπους η καθεμια.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή όλες αυτές οι χιλιάδες ανθρώπων που έσπευσαν να εξεταστούν (συν πόσοι άλλοι δεν εκδήλωσαν τέτοιο ενδιαφέρον) είναι όλοι "μη νορμάλ";
από ό,τι διάβασα, μπορεί να κάνω και λάθος, οι περισσότεροι πηραν πριν βγουν οι φωτό. Μετα την πρωτη, της Ρωσσίδας δηλαδή.

μα δεν είναι παράνομη. Τον έβαλε το νόμο η SAM...Από το 2007, νομιμοποιήθηκε.

Ακριβώς. Απλά αυτές δεν έχουν τα μέσα να προστατευτούν. Αν αύριο έβγαινε μια λίστα όμως με όλους τους επώνυμους που είναι οροθετικοί, θα γκρεμιζόταν το σύμπαν από τις μηνύσεις...
Μα δεν είναι η 'δουλειά' τους αυτή. Δηλαδή αν ένας γιατρός με δόλο έπραττε ενάντια στι καθήκον του, θα σας ενοχλούσε τόσο η δημοσιοποίηση των στοιχείων του?

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Απομονώνω αυτό:

Πριν μια δεκαετια...οντας φοιτητρια μου εταξαν πολλα για να γινω "συνοδος κυριων"...ετσι σαν απασχολησησ βρε παιδι μου να βγαζω το κατιτις μου να μην εξαρτωμαι οικονομικα απο τους γοεις μου...και προς Θεου θα ημουν μεσα στην πολυτελεια...με διαβεβαιωναν γι'αυτο.Αν ημουν λιγο αφελης μπορει και να το ειχα κανει...οποτε μη σου φαινεται και τοσο χλωμο.

Οσο για τους υπολοιπους οροθετικους αν συνηθιζουν να εχουν σεξουαλικες επαφες χωρις προφυλαξεις ναι να δημοσιοποιηθουν και οι δικες τους φωτο.

Οσο για τους υπολοιπους οροθετικους αν συνηθιζουν να εχουν σεξουαλικες επαφες χωρις προφυλαξεις ναι να δημοσιοποιηθουν και οι δικες τους φωτο.

Και εγω αυτής της άποψης είμαι.

rQGhp3.png

Δίκαιο θα ήταν να μην έβρισκαν λόγο για να εκδίδονται αλλά και να μην ήταν άρρωστες (γιατί κι αυτές κάπου το βρήκανε δεν ήταν παρθενογένεση ο ιός μέσα τους).

Αλλα η δικαιοσύνη και η ανθρώπινη κοινωνία χρόνια τώρα βρίσκονται σε άλλους τόπους η καθεμια.

φυσικά και συμφωνώ! Δεν χαίρομαι με καμία δυστυχία και μακάρι να μην συνέβαινε τίποτα άσχημο. Αλλά μίλησα με τα συγκεκριμένα δεδομένα.

Διαφημίσεις

Δλδ αν ειμαι φορεας και κανω σεξ χωρις προφυλαξεις μεταδιδιοντας τον ιο φταιω...αν ομως ειμαι τοξικομανης...πορνη...εχω περσει δυσκολα στη ζωη μου...whatever...δικαιολογουμαι?

Μεγα το θεμα της πορνειας και της εκμεταλλευσης γυναικων,ομοιως και το θεμα των ναρκωτικων αλλα αυτο τι σημαινει οτι θα πρεπει αν δικαιολογουμε τα παντα στον τοξικομανη?

μα δεν είναι παράνομη. Τον έβαλε το νόμο η SAM...Από το 2007, νομιμοποιήθηκε.

Aυτό δεν το είδα στο ποστ της. Μου λες πού ακριβώς είναι η αναφορά σε παρακαλώ; Εγώ επιμένω ότι είναι παράνομη, από τη στιγμή που υπήρχε προσφορότερη λύση, αλλά εννοείται ότι ενδέχεται να μου διαφέυγει κατι (δεν είμαι ο φωτεινός παντογνώστης), οπότε να μην λέω και ανακρίβειες.

Δλδ αν ειμαι φορεας και κανω σεξ χωρις προφυλαξεις μεταδιδιοντας τον ιο φταιω...αν ομως ειμαι τοξικομανης...πορνη...εχω περσει δυσκολα στη ζωη μου...whatever...δικαιολογουμαι?

το έθεσες ίσως πιο σωστά από εμένα. Δεν τις δικαιολογώ, απλώς.

Aυτό δεν το είδα στο ποστ της. Μου λες πού ακριβώς είναι η αναφορά σε παρακαλώ; Εγώ επιμένω ότι είναι παράνομη, από τη στιγμή που υπήρχε προσφορότερη λύση, αλλά εννοείται ότι ενδέχεται να μου διαφέυγει κατι (δεν είμαι ο φωτεινός παντογνώστης), οπότε να μην λέω και ανακρίβειες.

συγνώμη, λάθος μου....δικό σου ήταν το ποστ

http://elawyer.blogspot.com/2012/04/blog-post_29.html

''Το 2007, ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης αποφάσισε να "βγάλει τις μάσκες", όπως είπε, από τους εγκληματίες και πέρασε μια νομοθετική διάταξη, σύμφωνα με την οποία ο εισαγγελέας έχει τη δυνατότητα να δημοσιοποιεί στοιχεία κατηγορουμένων, με το εξής σκεπτικό που αποτελεί νομοθετικό κείμενο: "Η δημοσιοποίηση αυτή αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων (N.3625/2007). ''

Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με...είναι και αργά...:)

Διαφημίσεις

Οχι δεν δικαιολογειται αλλα στοιχεια χωρις δικη και καταδικη δεν δινονται και ειδικα οταν αφορουν ιατρικο απορρητο. Εγινε δικη παιδια? Πραγματικα ρωταω, γιατι αν τολμησεις να δωσεις στοιχεια γιατρου που αναφερατε χωρις καταδικη μαλλον θα σε κυνηγαει για μια ζωη. Εγινε δικαστηριο για τις ιεροδουλες υπηρξε καταδικη οτι ναι διακινδυνευαν την υγεια των πελατων γιαυτο σας ενημερωνουμε τα παρακατω ? Δεν ειναι ειρωνικο το ερωτημα ρωταω πραγματικα.

Μεγα το θεμα της πορνειας και της εκμεταλλευσης γυναικων,ομοιως και το θεμα των ναρκωτικων αλλα αυτο τι σημαινει οτι θα πρεπει αν δικαιολογουμε τα παντα στον τοξικομανη?

Δεν καταλάβατε που εστιάζουμε τη διαφορά. Αν εγώ πάω αύριο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και βρεθώ οροθετική, το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν θα θεωρήσει αυτομάτως ότι εγώ μπορεί να μολύνω κι άλλους και θα δημοσιοποιήσει προληπτικά τα στοιχεία μου. Αντίστοιχα, το ΚΕΕΛΠΝΟ και οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούν να ξέρουν αν αυτές οι ιερόδουλες θα μολύνουν οπωσδήποτε κι άλλους, για να δικαιολογείται η κίνησή τους αυτή.

Στην τελική μερίδιο ευθύνης δεν μπορώ να ρίξω στην άρρωστη ναρκομανή, όχι γιατί νομιμοποιείται αυτό που κάνει επειδή περνάει δύσκολα, αλλά επειδή έχω πολύ λιγότερες απαιτήσεις από αυτή, από ό,τι από την αστυνομία που ήξερε ότι τόσα χρόνια λειτουργεί παράνομος οίκος ανοχής και δεν έκανε τίποτε, από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές που ολιγωρούν στο να προστατευσουν με ουσιαστικά και πρακτικά μέτρα τον πληθυσμό, και στην τελική από τις χιλιάδες αυτών των αντρών που είδαν απέναντί τους αυτές τις γυναίκες κι αντί να τις λυπηθούν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (για να το θέσω κομψά :D).

Εμείς όμως, αντί να αναρωτηθούμε τι άντρες μεγαλώνουμε και συναναστρεφόμαστε, κοιτάμε να πούμε ότι καλά να πάθουν αυτές που γουστάρουν να εκδίδονται, και για την προστασία των δικών μας παλικαριών να τους κάνουμε ακόμα χειρότερη τη ζωή. Είναι πολύ εύκολο να ρίξεις τις ευθύνες στο αδύναμο θύμα, παρά στο θύτη, αλλά και σε αυτούς που υποτίθεται ότι σε προστατεύουν.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων δεν θα λύσει το πρόβλημα του AIDS. Το να μειωθούν όμως οι εκδιδόμενες, να ελέγχονται τακτικότερα, να μην λειτουργούν παράνομοι οίκοι ανοχής, να μην θεωρούμε μαγκιά το γελοίο έθιμο του να τρίβεται ο άντρας το βράδυ στα στριπτιζάδικα και το πρωί να φιλάει όλο καμάρι τη νύφη έξω από την εκκλησία, αυτά θα μπορούσαν να λύσουν πιο ουσιαστικά το πρόβλημα.

Εγω περιμένω να μάθω αν γνώριζαν την αρρώστια και μετά θα πω αν τις δικαιολογώ.:-D
Για την πρώτη μίλησε ο γιατρός που την εξέτασε και εκέινος δήλωσε ότι το ήξερε. Για τις υπόλοιπες άλλα μπλογκς λένε ναι, και άλλα τίποτα.

Εγώ φυσικά μιλάω για την περίπτωση που το γνώριζαν. Το είπα και παραπάνω.

Οχι δεν δικαιολογειται αλλα στοιχεια χωρις δικη και καταδικη δεν δινονται και ειδικα οταν αφορουν ιατρικο απορρητο. Εγινε δικη παιδια? Πραγματικα ρωταω, γιατι αν τολμησεις να δωσεις στοιχεια γιατρου που αναφερατε χωρις καταδικη μαλλον θα σε κυνηγαει για μια ζωη. Εγινε δικαστηριο για τις ιεροδουλες υπηρξε καταδικη οτι ναι διακινδυνευαν την υγεια των πελατων γιαυτο σας ενημερωνουμε τα παρακατω ? Δεν ειναι ειρωνικο το ερωτημα ρωταω πραγματικα.
Λογικά πέρασαν αυτόφωρο.

Kinkajoujou κανείς δεν λέει 'καλά να πάθουν'. Μην δίνεις τέτοια διάσταση....Φυσικα φταίνει και οι άντρες, και η αστυνομία και το κράτος γενικότερα και όλοι μας....αυτό όμως δεν τις κάνει λιγότερο υπεύθυνες.

Και για όσες θα θέλατε να δημοσιοποιούνται όλα τα στοιχεία των οροθετικών, γιατί να βρε, όλοι κάνουμε λάθη καμιά φορά και δεν προσέχουμε όσο πρέπει την υγεία και τον εαυτό μας, οπότε ας φροντίσουν άλλοι για μας: αν υπήρχε μια βάση δεδομένων προσβάσιμη σε όλους, και είχατε μια επιχείρηση και ζητούσατε έναν υπάλληλο, για πείτε με το χέρι στην καρδιά πόσες θα προσλαμβάνατε κάποιον οροθετικό, όταν θα είχατε κι άλλους 500 υποψήφιους καθαρούς;

Ας κοιτάξουμε λοιπόν εμείς να προσέχουμε την καμπούρα μας με τα πολλά μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, κι ας δώσουμε και σε αυτούς τους ανθρώπους το δικαίωμα σε μια νορμάλ ζωή...

Εαν δουλεψαν και τα Ελληνικα δικαστηρια τοσο σφαιρατα σε αυτη την περιπτωση και βγηκε και η καταδικη ηδη ετσι ωστε να μπορουν να δοθουν τα στοιχεια στην δημοσιοτητα πραγματικα μιλαμε για ρεκορ ετοιμοτητας του κρατικου μηχανισμου χαχαχαχαχα. Οχι για να μην λεμε οτι δεν δουλευει τιποτα στην Ελλαδα σωστα το θεμα ειναι για ποιον δουλευει ο ατιμος ο μηχανισμος.

Και για όσες θα θέλατε να δημοσιοποιούνται όλα τα στοιχεία των οροθετικών, γιατί να βρε, όλοι κάνουμε λάθη καμιά φορά και δεν προσέχουμε όσο πρέπει την υγεία και τον εαυτό μας, οπότε ας φροντίσουν άλλοι για μας: αν υπήρχε μια βάση δεδομένων προσβάσιμη σε όλους, και είχατε μια επιχείρηση και ζητούσατε έναν υπάλληλο, για πείτε με το χέρι στην καρδιά πόσες θα προσλαμβάνατε κάποιον οροθετικό, όταν θα είχατε κι άλλους 500 υποψήφιους καθαρούς;

Ας κοιτάξουμε λοιπόν εμείς να προσέχουμε την καμπούρα μας με τα πολλά μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, κι ας δώσουμε και σε αυτούς τους ανθρώπους το δικαίωμα σε μια νορμάλ ζωή...

για ποιον χτυπάει η κουδούνα?:P

Θα σου απαντήσω αν έρθει ποτέ εκείνη η ώρα. Ό,τι και να σου πω τώρα είναι αερολογίες.

Φαντάζομαι και εσύ.....

Εαν δουλεψαν και τα Ελληνικα δικαστηρια τοσο σφαιρατα σε αυτη την περιπτωση και βγηκε και η καταδικη ηδη ετσι ωστε να μπορουν να δοθουν τα στοιχεια στην δημοσιοτητα πραγματικα μιλαμε για ρεκορ ετοιμοτητας του κρατικου μηχανισμου χαχαχαχαχα. Οχι για να μην λεμε οτι δεν δουλευει τιποτα στην Ελλαδα σωστα το θεμα ειναι για ποιον δουλευει ο ατιμος ο μηχανισμος.

χαχαχα, ήξεραν βέβαια να κρύψουν το πρόσωπο του Ψωμιάδη, προχθές που τον συνέλαβαν (λες και δεν τον ξέρουμε)

χαχαχα, ήξεραν βέβαια να κρύψουν το πρόσωπο του Ψωμιάδη, προχθές που τον συνέλαβαν (λες και δεν τον ξέρουμε)

αναπαύω την κάσα μου, που λένε και στο law and order (εμείς βέβαια στο χωριό λέγαμε I rest my case γιατί είμαστε και χελίνς και μιλάμε 5 γλώσσες απταίστως :D:D)

Αυτόφωρο περνάς μόνο αν σε συλλάβουν επ' αυτοφώρω να εγκληματείς (εξ ου και η λέξη). Κάτι που δεν ισχύει για καμία από τις εν λόγω γυναίκες. Τους έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες και τους δόθηκε διορία για να απολογηθούν. Από νομικης πλευράς, σε αυτή τη φάση της ποινικής διαδικασίας βρίσκονται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...