Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

θα πρέπει να δημοσιευτούν και φωτογραφίες όσων πήγαν μαζί τους χωρίς προφύλαξη με την ένδειξη :΄" προσοχή!!! κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό"...αυτό δεν είναι εξίσου απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας... ή μήπως εδώ παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα? άλλης κατηγορίας πολίτες? ξεφτίλα

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.

Δημόσια διαπόμπευση;.......μεγάλη κουβέντα....

Πού ξέρουμε (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα) οτι δεν πήγε ΚΑΙ ο άντρας μου μαζί τους;Κι αυτή τη στιγμή δεν έχει πάει να δώσει αίμα για εξετάσεις ίσως και με ψεύτικο όνομα για να σιγουρευτεί;

Δεν θα εξετάσω τους λόγους που πάνε οι άντρες σε ιερόδουλες και που πάνε χωρίς προφύλαξη,άλλο είναι το θέμα....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ 100% ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑ;με τον έναν ή τον άλλο τρόπο;Τουλάχιστον με μια φωτό μπορεί κάποιος να στρωθεί να πάει να κάνει εξετάσεις...καλό του κάνει κακό δε του κάνει

io6Qp3.png

g3BCp2.png

θα πρέπει να δημοσιευτούν και φωτογραφίες όσων πήγαν μαζί τους χωρίς προφύλαξη με την ένδειξη :΄" προσοχή!!! κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό"...αυτό δεν είναι εξίσου απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας... ή μήπως εδώ παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα? άλλης κατηγορίας πολίτες? ξεφτίλα

NAI NAI NAI NAI NAI

οσο εγκληματικες οι ιεροδουλες αλλο τοσο και οι πελατες τους που εκαναν τη δουλιτσα χωρις προφυλα3εις .

Καλα επαθα σοκ με την κοπελα που κολησε απο τον ****** τον αντρα της , ελεος δηλαδη , κανενα ιχνος συνειδισης μερικοι ανοητοι ανθρωποι.

QRyOp2.png

NAI NAI NAI NAI NAI

οσο εγκληματικες οι ιεροδουλες αλλο τοσο και οι πελατες τους που εκαναν τη δουλιτσα χωρις προφυλα3εις .

Καλα επαθα σοκ με την κοπελα που κολησε απο τον ****** τον αντρα της , ελεος δηλαδη , κανενα ιχνος συνειδισης μερικοι ανοητοι ανθρωποι.

τί λέτε βρε παιδιά;αν καποιος αποδειχτεί απατεώνας κι ο άλλος πιαστηκε "κότσος" θα ττην πληρώσει κι ο "κότσος";;;άντε και γίνεται και βλέπεις τον άντρα σου και μαζί με σένα όλος ο κόσμος που σας ξέρει...εκεί να δεις διαπόμπευση.............ειδικά για τα παιδιά σου θα είναι υπέροχο!!!!!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Για μένα καλώς έγινε τόσος ντόρος, γιατί είναι κόσμος εκεί έξω που πιστεύει ότι ο ιός HIV δεν υπάρχει, και αν υπάρχει δεν προκαλεί AIDS και δεν μεταδίδεται από γυναίκα σε άντρα! Συνεπώς για χάρην της προστασίας όλων μας, έπρεπε να γίνει εκστρατεία ενημέρωσης ώστε να παρακινηθούν οι ...ενδιαφερόμενοι να ανησυχήσουν αρκετά ώστε τουλάχιστον να εξεταστούν.

Το να δωθούν οι φωτογραφίες των ανδρών στη δημοσιότητα το βρίσκω άπρεπο και λάθος.

Πάντως είναι πραγματικά απίστευτο ότι υπάρχουν άντρες που δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό στις επαφές με ιερόδουλες. Δεν είναι μόνο το AIDS, υπάρχουν ένα σωρό άλλα νοσήματα - χλαμύδια, γονόρροια, ηπατίτιδα, κονδυλώματα, έρπης, σύφιλη, τριχομονάδες...

Κι ας μην τα ρίχνουμε όλα στο κράτος. Ακόμα και κάθε μέρα να κάνουν εξετάσεις οι κοπέλες, ο κίνδυνος μόλυνσης παραμένει όταν έρχεσαι σε επαφή χωρίς προφυλακτικό. Δεν φταίει το κράτος αν εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε το παραμικρό για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.

Διαφημίσεις

Όσο σοβαρό κι αν είναι το θέμα, για άλλη μια φορά δίνεται τόσο μεγάλη δημοσιοποίηση ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ! Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται ιερόδουλες οροθετικές, τα ποσοστά οροθετικών αυξάνονται με απροσδόκητους ρυθμούς κι έχουν δύο χρόνια τώρα που φωνάζουν διάφορες οργανώσεις για να υπάρχει προστασία και έλεγχος.

Όσο για την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων...μας δείχνει για άλλη μια φορά την "αυτονομία" της.

AgentP δεν ξέρω αν είναι για εκτόνωση θυμού ή/και για καλλιέργεια φόβου...

για να μην βάζω νέο ποστ κάνω έντιτ κι απαντώ με την εξής ερώτηση: θα ασχολούνται με αυτό το θέμα 5 μέρες μετά τις εκλογές? Γιατί δεν ασχολούνται τα τελευταία 2 χρόνια? Αυτό μόνο.

Όσο σοβαρό κι αν είναι το θέμα, για άλλη μια φορά δίνεται τόσο μεγάλη δημοσιοποίηση ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ !
\

Και τι ακριβώς θα πετύχει (η κυβέρνηση φαντάζομαι) από τη δημοσιοποίηση του θέματος; 5 μέρες πριν τις εκλογές ασχολείται ο πολίτης με τα κοινά και θα χάσει τον ειρμό της σκέψης του;

Αφήστε βρε κορίτσια τη συνομωσιολογία και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε μια συζήτηση με ανοιχτά χαρτιά με τον σύντροφό σας, το γιο σας, την κόρη σας. Κακό δεν κάνει να τα συζητάμε αυτά τα θέματα. Καλές οι εκλογές, δεν λέω, αλλά τα θέματα υγείας είναι πιο σημαντικά, ακόμα και ημέρα εκλογών να ήταν, όχι μια βδομάδα πριν που ξεκλινησε το θέμα...

Εδώ και μια πολύ καλή ανάλυση του θέματος:

http://elawyer.blogspot.com/2012/04/blog-post_29.html

Όντως ενδιαφέρον.

Πάντως σήμερα το βλέπω πιο μαζεμένο το θέμα στα μέσα και ο ίδιος ο Λοβέρδος είπε ότι θα ήθελε να είχαν δώσει και τα ονόματα των πελατών. Όπως και ότι θα έπρεπε να ποινικοποιηθεί η συνεύρεση με ιερόδουλη χωρίς προφυλακτικό :roll: (Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ελέγχεται αυτό από την αστυνομία...)

Όσο σοβαρό κι αν είναι το θέμα, για άλλη μια φορά δίνεται τόσο μεγάλη δημοσιοποίηση ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ! Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται ιερόδουλες οροθετικές, τα ποσοστά οροθετικών αυξάνονται με απροσδόκητους ρυθμούς κι έχουν δύο χρόνια τώρα που φωνάζουν διάφορες οργανώσεις για να υπάρχει προστασία και έλεγχος.

Όσο για την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων...μας δείχνει για άλλη μια φορά την "αυτονομία" της.

AgentP δεν ξέρω αν είναι για εκτόνωση θυμού ή/και για καλλιέργεια φόβου...

Ε, ναι, δεν είναι ότι βλέπουμε φαντάσματα, πάντως η χρονική στιγμή μόνο τυχαία δεν είναι, κατά τη γνώμη μου.

Οσοι είναι τόσο ανεύθυνοι ώστε να πάνε με άγνωστη γυναίκα (πόσω μάλλον ιερόδουλη) χωρίς προφύλαξη, λες να ευαισθητοποιηθουν να κάνουν εξετάσεις επειδή θα βγάλει κάποια ανακοίνωση το υπουργείο?Αν δουν σε φωτο την "ανοησία" τους, ίσως φοβηθούν και γλυτώσει κάποιος αθώος.

(εννοείται βέβαια οτι θα μπορούσε όλο αυτό να γίνει χωρίς να ανακοινώσουν ονόματα και άλλα στοιχεια

)

Ναι, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα. Από τον τρόπο που παρουσιάζουν την είδηση, εκείνο που μένει ότι μόνο αυτοί που πήγαν με τις συγκεκριμένες έχουν λόγο ν΄ανησυχούν. Ενώ θα έπρεπε όλοι όσοι δεν πήραν προφυλάξεις ν΄ανησυχούν, το 12% των εκδιδόμενων είναι οροθετικές, αντικειμενικά αποκλείεται να βγάλουν όλων τις φωτογραφίες στη φόρα. Αμφιβάλλω αν γνωρίζουν πόσες είναι οι εκδιδόμενες στην Αθήνα.

...

Πάντως είναι πραγματικά απίστευτο ότι υπάρχουν άντρες που δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό στις επαφές με ιερόδουλες. Δεν είναι μόνο το AIDS, υπάρχουν ένα σωρό άλλα νοσήματα - χλαμύδια, γονόρροια, ηπατίτιδα, κονδυλώματα, έρπης, σύφιλη, τριχομονάδες...

Κι ας μην τα ρίχνουμε όλα στο κράτος. Ακόμα και κάθε μέρα να κάνουν εξετάσεις οι κοπέλες, ο κίνδυνος μόλυνσης παραμένει όταν έρχεσαι σε επαφή χωρίς προφυλακτικό. Δεν φταίει το κράτος αν εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε το παραμικρό για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.

Κι απ΄ότι φαίνεται είναι πολλοί... Κι εγώ συμφωνώ ότι αυτοί είναι που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, αν δεν νοιαστούν αυτοί για τις γυναίκες τους και τις φίλες τους θα νοιαστούν οι αυτές οι άρρωστες γυναίκες;

Μα καταντάει ανέκδοτο η εμμονή σας να λέτε ότι βγήκε το θέμα 5 μέρες πριν τις εκλογές.

Ξέρω πααααααρα πολύ κόσμο που δεν έχει να περάσει το μήνα. Χ@34κε για τις εκλογές, για τις ιερόδουλες και τους πελάτες τους ή για τα λόγια του κάθε Λοβέρδου.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Και αντε και σου λεω εγω οτι αυτο εγινε λογω εκλογων...σημαινει κατι αυτο επι της ουσιας?Το γεγονος σα γεγονος δλδ δε μας ενοχλει...μας ενοχλει το ποτε δημοσιοποιηθηκε?

Διαφημίσεις

Συγγνωμη αλλα εσυ οταν πας να κανεις σεξ με καποιον απο μονη σου δεν καταλαβαινεις αν χρησιμοποιει προφυλακτικο ή οχι?Θες να στο πουν στις ειδησεις?

Το προφυλακτικο ειναι ενα θεμα που αφορα και τους 2...οχι μονο τον αντρα.

Συγγνωμη αλλα εσυ οταν πας να κανεις σεξ με καποιον απο μονη σου δεν καταλαβαινεις αν χρησιμοποιει προφυλακτικο ή οχι?Θες να στο πουν στις ειδησεις?

Πολύ σωστό αυτό.

Επιπλέον, το να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες των ανδρών στις ειδήσεις δεν προστατεύει κανέναν, εκτός αν δημοσιεύσουν και τις φωτογραφίες όλων των γυναικών με τις οποίες είχαν σχέση έκτοτε, και τις φωτογραφίες όσων αντρών είχαν σχέση με αυτές κ.ο.κ. Άσε που αν γίνει τέτοια κίνηση, απλά δεν θα πάει να εξεταστεί κανείς, φοβούμενος την διαπόμπευση, και τότε οι συνέπειες θα είναι χειρότερες για όλους μας.

Εκτός αν νομίζετε ότι η ιερόδουλη κρατούσε μπλοκάκι με τα στοιχεία και τους αριθμούς ταυτότητας του κάθε πελάτη της, ώστε να μπορούμε να τους βρούμε όλους εύκολα και γρήγορα :rolleyes:

Συμφωνώ με τις προλαλήσασες, το αν δόθηκε τόση έκταση στο θέμα σαν αντιπερισπασμός, εν όψει των εκλογών, λίγη σημασία έχει. Ας μη μένουμε εκεί.

Ένα θέλω να πω, σε όσες ελεύθερες κοπέλες μας διαβάζουν: μην εμπιστεύεστε ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό, ακόμα κι αν είσαστε 10 χρόνια μαζί με το σύντροφό σας. Κι αν πάρετε απόφαση να δημιουργήσετε οικογένεια, ξεκινήστε με πλήρη έλεγχο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα ΠΡΙΝ. Βλέπετε τι γίνεται εκεί έξω. Βάζω στοίχημα πως παραπάνω από τους μισούς πελάτες αυτών των γυναικών, ήταν άτομα υπεράνω πάσης υποψίας (όπως συνήθως, δηλαδή). Άτομα ανεύθυνα, εγκληματικά αμελή, που δεν υπολογίζουν ούτε τη γυναίκα τους, ούτε τα παιδιά τους, ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό, στην τελική. Μη ζείτε στο ροζ συννεφάκι του "μου είπε πως δεν έχει πάει με άλλη κοπέλα πριν από εμένα...μου είπε πως δεν έχει πάει ποτέ με ιερόδουλη...μου ορκίστηκε πως δε θα με απατήσει ποτέ".

Η αλήθεια είναι πως, όσες προφυλάξεις κι αν λάβεις, μπορεί να σου κάτσει η στραβή, όπως στις δύο δυστυχισμένες γυναίκες που ανέφερα παραπάνω...:(:(:( Αλλά φανταστείτε πώς πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες, αν ΔΕΝ τις λάβεις κι αυτές τις προφυλάξεις!

Ένα θέλω να πω, σε όσες ελεύθερες κοπέλες μας διαβάζουν: μην εμπιστεύεστε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Δε νομίζω ότι η προειδοποίησή σου πρέπει να απευθύνεται μόνο στις ελεύθερες αλλά σε όλες τις γυναίκες που είναι σεξουαλικά ενεργές. Ελεύθερες, με μόνιμη σχέση ή παντρεμένες δεν έχει σημασία. Πάντα πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση, όταν πρωτογνωρίζουμε κάποιον ή όταν έχουμε υποψία ότι ξενοκοιτάζει ή μπορεί να ξενοκοίταζε στο παρελθόν.

Μόνο που υπάρχουν και οι περιπτώσεις των παντρεμένων, που, από ό,τι φαίνεται, είναι ουκ ολίγες...δεν είναι κάπως παρατραβηγμένο να ζητάμε από τη σύζυγο να ζητάει συνεχή χρήση προφυλακτικού από το σύζυγό της?

Αλλά και στους ανύπαντρους ακόμα, υπάρχει θέμα. Σας αναφέρω ένα πολύ απλό παραδειγμα. Ένας άντρας κάνει ελεύθερο σεξ με μία οροθετική ιερόδουλο. Κολλάει τον ιό, χωρίς να το αντιληφθεί. Λίγο καιρό μετά, γνωρίζει μια κοπέλα, παντρεύονται και εκείνη μένει έγκυος. Για μαντέψτε πότε θα αποκαλυφθούν όλα; Στον προγεννητικό έλεγχο!

Οπότε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Γι' αυτό και, από την αρχή, υποστήριξα ότι, βάση αυτής της λογικής, πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα και τα ονόματα και οι φωτογραφίες των πελατών τους.

Διαφημίσεις

Δε νομίζω ότι η προειδοποίησή σου πρέπει να απευθύνεται μόνο στις ελεύθερες αλλά σε όλες τις γυναίκες που είναι σεξουαλικά ενεργές. Ελεύθερες, με μόνιμη σχέση ή παντρεμένες δεν έχει σημασία. Πάντα πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση, όταν πρωτογνωρίζουμε κάποιον ή όταν έχουμε υποψία ότι ξενοκοιτάζει ή μπορεί να ξενοκοίταζε στο παρελθόν.

Έχεις δίκιο, αλλά το έγραψα έχοντας στο νου μου κυρίως όλα αυτα τα κοριτσάκια, που πριν καλά καλά καταλάβουν τι συμβαίνει στο σώμα τους, βρίσκονται στο χειρουργείο για έκτρωση. :-( Όσο πιο νέα είσαι, τόσο πιο δύσκολο είναι να αντιληφθείς πλήρως τη γκάμα των θανάσιμων κινδύνων, στους οποίους σε εκθέτει το σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Αλλά και στους ανύπαντρους ακόμα, υπάρχει θέμα. Σας αναφέρω ένα πολύ απλό παραδειγμα. Ένας άντρας κάνει ελεύθερο σεξ με μία οροθετική ιερόδουλο. Κολλάει τον ιό, χωρίς να το αντιληφθεί. Λίγο καιρό μετά, γνωρίζει μια κοπέλα, παντρεύονται και εκείνη μένει έγκυος. Για μαντέψτε πότε θα αποκαλυφθούν όλα; Στον προγεννητικό έλεγχο!

Οπότε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Γι' αυτό και, από την αρχή, υποστήριξα ότι, βάση αυτής της λογικής, πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα και τα ονόματα και οι φωτογραφίες των πελατών τους.

Σκέψου όμως και αυτό: ο νεαρός του παραδείγματός σου γνωρίζει την κοπέλα, κάνουν σχέση και μετά από λίγο καιρό χωρίζουν. Η κοπέλα αυτή πάει με κάποιον άλλο, αλλά χωρίζει. Αυτός ο κάποιος άλλος (που καμία σχέση δεν έχει με την ιερόδουλη και του οποίου η φωτογραφία δεν φιγουράρει πουθενά) κάνει σχέση με μια άλλη, άσχετη κοπέλα, την παντρεύεται κ.λπ. Αυτά τα πράγματα είναι αλυσίδα, γι' αυτό χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση από όλους μας.

Όπως είπα και πιο πάνω πιστεύω ότι αν υπάρχει υποψία ότι θα δημοσιευτούν τα στοιχεία των πελατών, δεν θα πάει κανένας να εξεταστεί από το φόβο της διαπόμπευσης. Οπότε αυτό που προτείνεις μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τελικά το μόνο που σε προφυλασσει - και πάλι όχι 100% - είναι να κάνεις σεξ με προφυλακτικό μέχρι να αποδειχτεί με εξετάσεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι φορέας. Μόνο τότε σταματάς το προφυλακτικό και πάλι μόνο αν έχεις ενδείξεις ότι ο σύντροφος είναι ξύπνιος και άξιος εμπιστοσύνης.

Θα συμφωνήσω, κάποια θέματα πρέπει να είναι πάντα στην επικαιρότητα, το πρόβλημα όμως είναι πως τελικά-παρά τη μεγάλη σημασία τους-καταλήγουν να χρησιμοποιούνται όπως και όποτε βολεύει...

(από εβδομάδα θα το θυμούνται τα κανάλια άραγε ή θα έχουν άλλα σημαντικά θέματα να ασχοληθούν?)

Κατ' εμέ δημόσια διαπόμπευση θέλουν όλοι όσοι γνώριζαν αλλά δεν έκαναν τίποτε παρά μόνο αφέθηκαν στην γραφειοκρατεία και στο γράμμα του νόμου (κι όποιον πάρει ο χάρος...)

Όσο για εκείνους που πήγαιναν σε ιερόδουλες χωρίς προφυλάξεις...το αφήνω ασχολίαστο.

Συμφωνώ!Ώρες ώρες και αυτοί οι άνδρες είναι λίγο πιο αφελείς και πιο "χαλαροί" σε τέτοια θέματα. Είμαι περίεργη αν ρώταγες κάποιον απ όλους αυτούς που πηγαίνουν με άγνωστες,πόσο μάλλον με ιερόδουλες χωρίς προφύλαξη αν θα πήγαιναν να καθίσουν ποτέ σε δημόσια τουαλέτα που τη χρησιμοποιεί ο καθένας.Φαντάζομαι πως δε θα το έκαναν!Που πάει ώρες ώρες η κοινή λογική? οέο?

fDMup3.png

Τα μυαλά,όπως και τα αλεξίπτωτα,λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά !

τί λέτε βρε παιδιά;αν καποιος αποδειχτεί απατεώνας κι ο άλλος πιαστηκε "κότσος" θα ττην πληρώσει κι ο "κότσος";;;άντε και γίνεται και βλέπεις τον άντρα σου και μαζί με σένα όλος ο κόσμος που σας ξέρει...εκεί να δεις διαπόμπευση.............ειδικά για τα παιδιά σου θα είναι υπέροχο!!!!!!

Τι λες ρε κοπελα μου , εγω το μμερος της γυναικας πηρα , εσυ τι εννοεις δεν καταλαβα .Τι παει να πει πιαστικες κοτσος , η γυναικα αρρωστησε ε3αιτιας του, τι χειροτερο να της συμβει .

ΟΣο για τις ιεροδουλες , δεν εχω σχεση ουτε εγω ουτε ο αντρας μου με τετοιες γυναικες και τετοιο κοσμο, αλλα συνεχιζω να υποστηριζω οτι δεν φταινε μονο αυτες αλλα και οι κυριοι που κανανε τη δουλεια τους χωρις προφυλα3εις ιδιαιτερα με τετοιες γυναικες .

QRyOp2.png

Οι ιερόδουλες σε τι ακριβώς να φταίνε; Στο ότι τις κουβάλησαν από τη χώρα τους με ψεύτικες υποσχέσεις, τις έφεραν εδώ και τις φυλάκισαν σε ένα σπίτι όπου καθημερινά τις βίαζαν ομαδικά, τις έδερναν και τις πότιζαν ναρκωτικά, ώσπου να τους σπάσουν το ηθικό, και μετά τις έβγαλαν στο κλαρί προς τέρψη τόσο της υποστάθμης όσο και των καθωσπρέπει συζύγων και συντρόφων για τους οποίους κοπτόμεθα τόσο πολύ;

Ειπώθηκε κάπου ότι εκδίδονταν για να αγοράζουν τη δόση τους... από ποιον νομίζετε ότι την αγοράζουν, από το βαποράκι της γειτονιάς; Από τον προαγωγό τους την αγοράζουν, κι αυτός έτσι κρατάει μεγαλύτερο μερίδιο από τα κέρδη τους...

Δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί το αν ο άλλος πάει με προφυλακτικό ή χωρίς στις ιερόδουλες (άρα το κατά πόσο θέτει και άλλους ανυποψίαστους σε κίνδυνο), αλλά πρωτίστως το ότι συντηρεί ένα καθεστώς βίας και τρόμου απέναντι σε αβοήθητες γυναίκες. Κι όταν μιλάμε για 2 ιερόδουλες και 700 πελάτες, καταλαβαίνετε ότι η πλειοψηφία από αυτούς έχει και σχέση ή είναι και παντρεμένοι κλπ, άρα δεν τους λείπει τόσο το σεξ για να το αναζητούν και με αυτό τον τρόπο...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Αν διάβαζες την είδηση θα ήξερες ότι δεν μιλάμε για αλλοδαπές αλλά για Ελληνίδες εκ των οποίων μόλις μια δηλώνει άστεγη αλλά όλες μα όλες είναι φανερό πως κάνουν χρήση ναρκωτικών, έχουν παντού μελανιές (άρα τρώνε και ξύλο), η μια έχει σίγουρα νευρική ανορεξία, η άλλη έχει έρπη σε τραγική μορφή κ.ο.κ.

Πιθανότατα αυτές δεν γνώριζαν τι έχουν, προφανώς θύματα ειναι και αυτές. Όσο θύμα μπορώ να θεωρήσω μια νέα κοπέλα (1-2 άνω των 30...) που έπεσε στα ναρκωτικά και απ τα ναρκωτικά πιθανότατα στην πορνεία και έπειτα στο AIDS (αν το τελευταίο δεν το έφερε το 1ο)

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Οι ιερόδουλες σε τι ακριβώς να φταίνε; Στο ότι τις κουβάλησαν από τη χώρα τους με ψεύτικες υποσχέσεις, τις έφεραν εδώ και τις φυλάκισαν σε ένα σπίτι όπου καθημερινά τις βίαζαν ομαδικά, τις έδερναν και τις πότιζαν ναρκωτικά, ώσπου να τους σπάσουν το ηθικό, και μετά τις έβγαλαν στο κλαρί προς τέρψη τόσο της υποστάθμης όσο και των καθωσπρέπει συζύγων και συντρόφων για τους οποίους κοπτόμεθα τόσο πολύ;

Αυτη ειναι η μια πλευρα.....ασχημη και απανθρωπη!!!

Υπαρχει και η αλλη....που ερχονται γιατι δεν υπαρχουν δουλειες οπως λενε στην χωρα τους....και τους αρεσει πολυ αυτο που κανουν.....τρελενονται!!!

Εεεεε σε μια τετοια δεν θα πω συγχαρητηρια....Καθενας κοιταει την δουλεια του απλα θα επρεπε να προσεχουν ναι τις θεωρω υπευθυνες για την αρρωστια τους απο την στιγμη που πανε απροφυλακτα με καποιον-ους αντρες....θα επρεπε να ξερουν αν εχουν κατι πανω απο ολα για την δικη τους υγεια και μετα για τον υποτιθεμενο πελατη τους!!

Καλα για αυτους που πανε με μια ιεροδουλη χωρις προφυλακτικο δεν το σχολιαζω καν....με καλυψαν καποιες παραπανω...ειναι τραγικοι οι ανθρωποι:oops::mad:!!!Και αφου πανε ετσι απροφυλακτα με μια ιεροδουλη φανταζομαι τι γινεται στην προσωπικη τους ζωη!!

Παντως για το θεμα.....συμφωνω πως καλα εκαναν και την εδειξαν....και επισης δεν θα μ αρεσε να δειξουν τους αντρες που πηγαν μαζι της πχ....

Πολυ απλα θα κλεισουν πολλα σπιτια πιθανον.....Και οι μονες που δεν φταινε ειναι οι γυναικες των συγκεκριμενων κυριων....κριμα

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Αυτη ειναι η μια πλευρα.....ασχημη και απανθρωπη!!!

Υπαρχει και η αλλη....που ερχονται γιατι δεν υπαρχουν δουλειες οπως λενε στην χωρα τους....και τους αρεσει πολυ αυτο που κανουν.....τρελενονται!!!

Εεεεε σε μια τετοια δεν θα πω συγχαρητηρια....Καθενας κοιταει την δουλεια του απλα θα επρεπε να προσεχουν ναι τις θεωρω υπευθυνες για την αρρωστια τους απο την στιγμη που πανε απροφυλακτα με καποιον-ους αντρες....θα επρεπε να ξερουν αν εχουν κατι πανω απο ολα για την δικη τους υγεια και μετα για τον υποτιθεμενο πελατη τους!!

Καλα για αυτους που πανε με μια ιεροδουλη χωρις προφυλακτικο δεν το σχολιαζω καν....με καλυψαν καποιες παραπανω...ειναι τραγικοι οι ανθρωποι:oops::mad:!!!Και αφου πανε ετσι απροφυλακτα με μια ιεροδουλη φανταζομαι τι γινεται στην προσωπικη τους ζωη!!

Παντως για το θεμα.....συμφωνω πως καλα εκαναν και την εδειξαν....και επισης δεν θα μ αρεσε να δειξουν τους αντρες που πηγαν μαζι της πχ....

Πολυ απλα θα κλεισουν πολλα σπιτια πιθανον.....Και οι μονες που δεν φταινε ειναι οι γυναικες των συγκεκριμενων κυριων....κριμα

Θεωρείς πραγματικά ότι υπάρχει γυναίκα που τη βρίσκει να πηγαίνει με τον κάθε τελειωμένο και τα έσοδά της να της παίρνει άλλος;

ravT η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ήξερα ότι πρόκειται για αλλοδαπές, αλλά και ελληνίδες να είναι δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας... καμία ιερόδουλη δεν είναι ελεύθερη επαγγελματίας ;) όλες έχουν αφεντικά και πολύ σκληρά μάλιστα...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Θεωρείς πραγματικά ότι υπάρχει γυναίκα που τη βρίσκει να πηγαίνει με τον κάθε τελειωμένο και τα έσοδά της να της παίρνει άλλος;

ravT η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ήξερα ότι πρόκειται για αλλοδαπές, αλλά και ελληνίδες να είναι δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας... καμία ιερόδουλη δεν είναι ελεύθερη επαγγελματίας ;) όλες έχουν αφεντικά και πολύ σκληρά μάλιστα...

Οχι ετσι δεν την βρισκει.....Γι αυτο και ειπα πως αυτην ειναι η μια εκδοχη.....η αλλη ειναι πολυ περα απο αυτο...και μαλιστα εχω γνωρισει και ιεροδουλες που πραγματικα το ηθελαν αυτο που εκαναν και απαντουσαν ψυχρα αφου αυτο κανω καλα...:oops::eek:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...