Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο

Recommended Posts

Νομιζω οτι οπονος ειναι επειδη το βαζω στο τερμα νομιζοντας οτι θα εχω καλυτερο αποτελεσμα.Χθες αργησα να γυρισω και εμεινα χωρις να βγαλω γαλα απο τις 3.5-8.5.Αντλησα ,και θυλασα μαζι ,(αν και το μωρο μολις ειχε φαει 100ml) και συνεχισα μονο με αντλιση ,συνολο 20 λεπτα και εβγαλα 120ml.Τις υπολοιπες φορες που προσπαθησα να τα συνδιασω δε καταφερα να αντλησω πανω απο 20ml.Χοανη χρησιμοπειω απο το swing γιατι πηρα και απο αυτο...Εχω και το χειροκινητο απο τη πρωτη γεννα....κανω συλλογη!!!!!!!Θα προσπαθισω να παρατηρησω το πονακια για τη ροη και θα σας πω.Αληθεια η μαγια τι μπορει να προκαλεσει και μου προτεινες Αγλαια να τη σταματισω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετα από πόση ώρα θηλασμό ένα μωρό 4 μηνών παίρνει το παχύ γάλα

Σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, εξαρτάται από το πώς θηλάζει το μωρό.

και γιατί ένα μωρό αρνείται να φάει ξύπνιο παρόλο που έχουν περάσει και 4 ώρες ενώ μόλις τον αποκοιμίζω τρώει ευχαρίστως?

Γιατί έχει αποκτήσει και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πέρα από το φαγητό και προτιμά να ασχολείται με αυτά μέχρι εξαντλήσεως παρά να χάνει χρόνο τρώγοντας!

Αυτά τα μωρά προτιμούν συνήθως ένα περιβάλλον χωρίς ερεθίσματα για να φάνε. Δοκίμασε να θηλάσεις σε μια ήσυχη γωνιά.

Νομιζω οτι οπονος ειναι επειδη το βαζω στο τερμα νομιζοντας οτι θα εχω καλυτερο αποτελεσμα.

:roll: Δεν διάβασες τις οδηγίες του θήλαστρου;

Χθες αργησα να γυρισω και εμεινα χωρις να βγαλω γαλα απο τις 3.5-8.5.Αντλησα ,και θυλασα μαζι ,(αν και το μωρο μολις ειχε φαει 100ml) και συνεχισα μονο με αντλιση ,συνολο 20 λεπτα και εβγαλα 120ml.

Αυτό είναι σημαντική πρόοδος!

Υποθέτω ότι δεν πονούσες και το μωρό κατέβασε το γάλα.

Θα χρειαστείς λίγες μέρες για να ξεχάσεις τον πόνο που πέρασες μέχρι τώρα!

Τις υπολοιπες φορες που προσπαθησα να τα συνδιασω δε καταφερα να αντλησω πανω απο 20ml.

Δηλαδή έχεις διαφορά 100ml λόγω πόνου!!!

Στα βιβλία της κτηνιατρικής έχει ολόκληρη ανάλυση για την προσωπικότητα του αμελκτή (του ανθρώπου που βάζει τα θήλαστρα στις αγελάδες). Λέει ότι πρέπει να αγαπά τα ζώα, να είναι ήρεμος και υπομονετικός μαζί τους, να είναι ευαίσθητος και να καταλαβαίνει πότε ενολχείται ένα ζώο για να παρεμβαίνει έγκαιρα. Και όλα αυτά γιατί αν τα ζώα ταλαιπωρηθούν από κακούς χειρισμούς, αν πονάνε ή αν είναι στρεσσαρισμένα, τότε η παραγωγή μειώνεται πάνω από 30%...

Εσύ ταλαιπωρείσαι μόνη σου!

Χοανη χρησιμοπειω απο το swing γιατι πηρα και απο αυτο...Εχω και το χειροκινητο απο τη πρωτη γεννα....κανω συλλογη!!!!!!!

Ωραία συλλογή!:lol:

Αληθεια η μαγια τι μπορει να προκαλεσει και μου προτεινες Αγλαια να τη σταματισω?

Μερικα μωρά δυσαρεστούνται από τη γεύση του γάλακτος και μειώνουν όσο μπορούν την ποσότητα του γάλακτος που παίρνουν.

Επίσης η μαγιά ευνοεί την καντιντίαση.

Οχι...τα 100 ml δεν ειναι αποτελεσμα πονου...ειναι το αποτελεσμα των 5 ωρων που ειχα να θηλασω .Το μωρο πηρε 2 γευματα μπουκαλι και οταν γυρισα τον εβαλα στο στηθος,τραβηξε κανα 3λεπτο και κοιμηθηκε.Οταν ειμαι σπιτι θηλαζουμε καθε 1 1/2 ωρα.Τις τελευταιες μερες καναμε και μερικα 3ωρα.

Καταλαβαίνεις τι γράφεις;

Ότι το μωρό σου υποσιτίζεται αλλά δεν θέλει να φάει επιπλέον.

Δηλαδή το μωρό θέλει να αυτοκτονήσει; Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι υποσιτίζεται;

Από σένα πήρε 750ml, την κάθε μέρα. Αυτά του φτάνουν μια χαρά!

Μπορεί να πάρει και παραπάνω αν δεν το μπουκώνεις με το ζόρι με το μπιμπερό.

Το μωρό σου δεν υποσιτίζεται και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ότι εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.

Αγλαία, είπες ότι πρέπει να μετρήσουμε δύο συνεχόμενες εβδομάδες το μωρό για να δούμε πώς σιτίζεται. Επειδή δεν μπορώ να περιμένω το 7ήμερο (κατάλαβέ με, είμαι πολύ αγχωμένη) μέτρησα ως σήμερα 4 ημέρες, πήρε ξένο γάλα σύνολο 660ml και βάρος μόνο 50gr! Έχω δίκιο που ανησυχούσα;;; Πές μου σε παρακαλώ αν θες..

Διαφημίσεις

Οχι...τα 100 ml δεν ειναι αποτελεσμα πονου...ειναι το αποτελεσμα των 5 ωρων που ειχα να θηλασω .Το μωρο πηρε 2 γευματα μπουκαλι και οταν γυρισα τον εβαλα στο στηθος,τραβηξε κανα 3λεπτο και κοιμηθηκε.Οταν ειμαι σπιτι θηλαζουμε καθε 1 1/2 ωρα.Τις τελευταιες μερες καναμε και μερικα 3ωρα.

Μήπως μπορείς να το κάνεις έτσι ....?

Πριν φυγείς θηλασμός μετά από 2.5 ώρες μπουκάλι, 2.5 ώρες μετά επιστρέφεις οπότε το μωρό θα είναι πιο πεινασμένο (δεν θα έχει κάνει 2 γεύματα μπουκάλι) οπότε θα θηλάσει πιο πολύ. Έτσι θα σε αποσυμφόρηση καλύτερα και λιγότερο γάλα θα χρειάζεται να αφήσεις. Επίσης επειδή έχεις και το swing μπορείς να βρεις ένα 15λέπτο να αντλήσεις στο 1ο πεντάωρο που λείπεις? Και κάνεις στο σπίτι άντληση με το symphony ίσως όταν κοιμάται. Το μωρό σου είναι σχεδόν 2 μηνών είναι πολύ μικρούλι ακόμα και είναι λογικό να θηλάζει συχνά οπότε αν κοιμηθεί το βράδυ μετά απο 11/2 έως 2 ώρες μήπως αντλήσεις περισσότερο? Πόσο γάλα πρέπει να αφήνεις?

Αγλαία, είπες ότι πρέπει να μετρήσουμε δύο συνεχόμενες εβδομάδες το μωρό για να δούμε πώς σιτίζεται. Επειδή δεν μπορώ να περιμένω το 7ήμερο (κατάλαβέ με, είμαι πολύ αγχωμένη) μέτρησα ως σήμερα 4 ημέρες, πήρε ξένο γάλα σύνολο 660ml και βάρος μόνο 50gr! Έχω δίκιο που ανησυχούσα;;; Πές μου σε παρακαλώ αν θες..

Η ζύγιση δεν είναι αξιόπιστη και συγκρίσιμη με την προηγούμενη. Πρέπει να περάσει μία εβδομάδα για να είναι δυνατή η σύγκριση.

Αν θέλεις πράγματι να θηλάσεις, να δεις έναν σύμβουλο θηλασμού.

Στην Αθήνα υπάρχουν 3 σύμβουλοι θηλασμού που μπορούν να έρθουν να σε δούνε.

Αν το μωρό έχει αλλεργία στο αγελαδινό, μπορεί να έχει πρόβλημα με την πρόσληψη βάρους.

Όπως σου έγραψα και πριν, προσπαθείς να δημιουργήσεις πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.

Επιμένεις να δίνεις σκόνη στο μωρό ενώ δεν τη χρειάζεται. Σκέφτηκες γιατί το κάνεις; Μην μου πεις ότι πεινάει, γιατί το μωρό σίγουρα δεν πεινάει.

Η τακτική που ακολουθείς θα σε οδηγήσει σύντομα στον αποθηλασμό. Αν αυτό θέλεις, τότε είναι εντάξει.

Καλησπέρα, είμαι νέα στο φόρουμ και έχω προβλήματα με το θηλασμό. Η μπέμπα μου είναι 3,5 μηνών και θήλαζε αλλά είχαμε προβλήματα. Άρχισα να τις δίνω γάλα εμπορίου αλλά ήθελα να συνεχίσω να θηλάζω. Το μωρό τις τελευταίες μέρες αρνείται πεισματικά το στήθος και θα προσπαθήσω να του δίνω το γάλα μου με θήλαστρο.Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν το γάλα που έβγαλα και φύλαξα στο ψυγείο μπορώ να το προσθέσω σ'αυτό που θα αντλήσω την επόμενη φορά για να το συμπληρώσω;

Αγλαΐα, χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου!!! Συγνώμη που κάνω κατάχρηση του χώρου, αλλά δεν μπόρεσα να στείλω πμ. Έχεις πολλές ευχές μέσα από την καρδιά μου, για όλη τη βοήθεια που έδωσες σε εμένα και τη μπουμπού μου! Να είσαι πάντα καλά!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, είμαι νέα στο φόρουμ και έχω προβλήματα με το θηλασμό. Η μπέμπα μου είναι 3,5 μηνών και θήλαζε αλλά είχαμε προβλήματα. Άρχισα να τις δίνω γάλα εμπορίου αλλά ήθελα να συνεχίσω να θηλάζω. Το μωρό τις τελευταίες μέρες αρνείται πεισματικά το στήθος και θα προσπαθήσω να του δίνω το γάλα μου με θήλαστρο.Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν το γάλα που έβγαλα και φύλαξα στο ψυγείο μπορώ να το προσθέσω σ'αυτό που θα αντλήσω την επόμενη φορά για να το συμπληρώσω;

Μπορείς να αναμείξεις γάλατα που έχεις συλλέξει σε διαφορετικές αντλήσεις, αρκεί και το δεύτερο γάλα να κρυώσει πρώτα, δηλ. το βάζεις στο ψυγείο μέχρι να πάρει τη θερμοκρασία που έχει το πρώτο και μετά τα ενώνεις

HXuSp2.pngaS46p2.png

Ετσι κανω Κριστινα.Απλα δεν προλαβα να επιστρεψω εγκαιρα προχθες.Το προβλημα μου δεν ειναι τοσο το ωραριο οσο το γεγονος οτι για να αφησω 120ml πρεπει να κανω 4-5 αντλησεις.Νομιζω ομως αρχιζει να βελτιωνετε η κατασταση.Η τριγωνελα και η απουσια του πονου κατα την αντληση εχουν αποτελεσμα.Η παραλληλη αντληση με το θηλασμο σε εμας δεν αποδειδει... Δεν εχω διαφορα στη ποσοτητα και το μωρο αντιδρα λιγο περιεργα,διαμαρτυρετε ,γκρινιαζει....τι ειναι αυτο?Να ρωτισω και κατι ακομα?Η παιδιατρος μου εδωσε σιδηρο και βιταμινη D για το μωρο επειδη θηλαζει αποκληστικα.ΙΣΧΥΕΙ?

Εχεις κάποια υπερπαραγωγή.

Πίνεις 3 φλιτζάνια φασκόμηλο τη μέρα για 3-4 ημέρες. Αν χρειαστεί το συνεχίζεις και λίγο περισσότερο.

Καλύτερα να μην αντλείς με θήλαστρο γιατί θα αυξήσεις την παραγωγή. Αν όμως κοντεύεις να σκάσεις, τότε άντλησε λίγο για να ανακουφιστείς.

Καλησπέρα κ Χρόνια καλά στην Αγλαια!

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου! Εκανα ότι με συμβούλεψες με το φασκόμηλο, είμαι οκ τώρα, δεν νιώθω πόνο ή πρήσιμο στο στήθος! Όμως τα κακάκια του μπέμπη εξακολουθούν να είναι πρασινωπά! Κάνω κάτι γι ' αυτό ή δεν ανησυχώ καθόλου;

Και πάλι ευχαριστώ πολύ κ καλές γιορτές ευχομαι!!!!!:wink:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές!:)

Νομιζω ομως αρχιζει να βελτιωνετε η κατασταση.Η τριγωνελα και η απουσια του πονου κατα την αντληση εχουν αποτελεσμα.

Μετά από 10-12 αντλήσεις με τα νέα δεδομένα, θα έχεις μια πιο αξιόπιστη εικόνα για το τι μπορείς να κάνεις με το θήλαστρο.

Η παραλληλη αντληση με το θηλασμο σε εμας δεν αποδειδει...

Οκ, μην το κάνεις τότε.

Δοκιμές κάνουμε να δούμε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ρωτισω και κατι ακομα?Η παιδιατρος μου εδωσε σιδηρο και βιταμινη D για το μωρο επειδη θηλαζει αποκληστικα.ΙΣΧΥΕΙ?

Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη στις χώρες με μικρή ηλιοφάνεια... στη δική μας προφανώς δεν είναι απαραίτητη.

Σίδηρος χορηγείται ΜΟΝΟ κατόπιν αιματολογικών εξετάσεων που έχουν δείξει αναιμία.

Η προληπτική χορήγηση του σιδήρου είναι επικίνδυνη και ως πρακτική είναι εντελώς απαράδεκτη.

Ο παιδίατρος μάλλον το γνωρίζει αυτό αλλά προσπαθεί να το αγνοεί.

Τα βρέφη που δεν θηλάζουν εμφανίζουν πιο συχνά αναιμία, γιατί το αγελαδινό γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο που εμποδίζει την αφομοίωση του σιδήρου. Παρόλο που το αγελαδινό το εμπλουτίζουν με πολύ σίδηρο, αυτός δεν είναι αφομοιώσιμος. Η παιδίατρος όμως από εκεί κερδίζει ήδη πολλά και δεν χορηγεί σίδηρο;...

Ενώ με ένα παιδί που δεν θηλάζει θεωρεί ότι πρέπει να δώσει κάτι για να υπονοήσει την ανεάρκεια του μητρικού γάλακτος αλλά να βγάλει και κάτι. Δεν τα παίρνει από τα γάλατα, τα παίρνει από τα συμπληρώματα...:roll:

Αυτό δεν είναι επιστήμη, είναι κομπογιαννίτικο εμπόριο και γίνεται σε βάρος της υγείας του παιδιού.:?

Καλησπέρα κ Χρόνια καλά στην Αγλαια!

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου! Εκανα ότι με συμβούλεψες με το φασκόμηλο, είμαι οκ τώρα, δεν νιώθω πόνο ή πρήσιμο στο στήθος! Όμως τα κακάκια του μπέμπη εξακολουθούν να είναι πρασινωπά! Κάνω κάτι γι ' αυτό ή δεν ανησυχώ καθόλου;

Και πάλι ευχαριστώ πολύ κ καλές γιορτές ευχομαι!!!!!:wink:

Ευχαριστώ!:)

Τώρα που δεν νιώθεις πρήξιμο, θηλάζεις από το ένα στήθος για όσα γεύματα και να ζητήσει το παιδί σε διάστημα 3 ή 4 ωρών (εξαρτάται και από τις αντοχές του στήθους). Το διάστημα αυτό το αυξάνεις σταδιακά, μέχρι να δεις τα κακά να κιτρινίζουν.

Γειά σας κορίτσια! Με την βοήθειά σας εδώ στο forum κατάφερα να θηλάσω,και το γάλα μου να αυξάνεται μέρα με τη μέρα,κατι που στην αρχή φάνταζε μακρινό όνειρο,αφού με τις συμβουλές των"άσχετων"γιατρών και μαίας ήταν ζήτημα χρόνου να κοπεί τελείως!

Τώρα,και με πολύ κόπο έχω καταφέρει να θηλάσω αποκλειστικά τις περισσότερες μέρες ,αν και μου έχουν μείνει κάποιες ανασφάλειες γι αυτό και δίνω κάποιες μέρες όταν βλέπω να ζορίζεται η μπέμπα,και λίγο συμπλήρωμα.Ήθελα να ρωτήσω,για να μου φύγουν oi απορίες και να δω αν όλα πάνε καλά,τα εξής:

1.Το πρωί θηλάζει στις 07:00 (απο τις 01:00 που έχει να ξαναφάει),μετά στις 10:00,στις 12:00,14:00,και απο κει και πέρα πολύ συχνά και σε ακανόνιστα διαστήματα και απο λίγο την φορά.Αυτό είναι καλό,ή υπάρχει περίπτωση να μην χορταίνει απο το απόγευμα και μετά;

2.όταν θηλάζει και σταματάει και χαζεύει γύρω γύρω ή μου γέλάει και πίνει μια γουλιά και ξανακάνει τα ίδια,σημαίνει οτι έχει χορτάσει και να μην ασχολούμαι άλλο,ή να την πιέζω να συνεχίσει;

3.Πόσες φορές την ημέρα πρέπει να βρέχει την πάνα σε αυτή την ηλικία,και πόσες φορές να λερώνει;εμένα 5-6 φορές βρέχει,και 1 φορά λερώνει..

4.Τί ειναι αυτό που θα με κάνει να νιώθω σίγουρη οτι τρέφεται καλά,και να μην δίνω το συμπλήρωμα που δίνω(όταν δίνω είναι 60 με 120 μλ την ημέρα),ή μήπως πρέπει να το δίνω τελικά;

καλησπερα,θα ηθελα και εγω την βοηθεια σας.εχω μια μπεμπα 36 ημερων.μεχρι τωρα αντλουσα το γαλα μου με θηλαστρο απλο οχι νοσοσκομειακο γιατι παρολο που με βοηθησαν παρα πολυ οι μαιες στην κλινικη( γαληνος) το μωρο δεν επιανε το στηθος ουτε με πλαστικες θηλες.τις πρωτες μερες ετρωγε και λιγο συμπληρωμα αλλα γρηγορα το σταματησαμε και τρωμε αποκλειστικα μητρικο. σε καθε αντληση βγαζω περιπου 160 μλ και απο τα δυο στηθη και το μωρο τρωει γυρω στα 110μλ.οπτε εχω αρχισει και καταψυχω εδω και 25 μερες. με προτροπη της παιδιατρου αποφασισα να προσπαθησω να θηλασω ξανα και το μωρο πιανει την θηλη μονο με πλαστικη.επειδη ειμαι ασχετη πως πρεπει να την θηλαζω? μεχρι τωρα ετρωγε ανα 3-4 ωρες.πρεπει να βγαζω και με θηλαστρο το υπολοιπο?πχ.την θηλασα απο το δεξι,μαλακωσε αρκετα παρολο που κοιμοταν την ωρα που ετρωγε,πρεπει να αφαιρεσω το υπολοιπο? και με το αριστερο? το βγαζω η το αφηνω μεχρι να θελησει να φαει ξανα?επισης παρατηρησα οτι πολλες φορες το αριστερο στηθος βγαζει πολυ λιγοτερο απο το δεξι.ειναι φυσιολογικο αυτο? συγνωμη για το μεγαλο τοπικ αλλα εχω πολλες αποριες. σας ευχαριστω

Τα νεα μου......πρασινα κακακια!!!Μαλλον υπερπαραγωγη....Λυστε μου σας παρακαλω το γρυφο...πως γινετε να εχω υπερπαραγωγη και να αντλω maxim 50ml απο το στηθος που δεν εχει θηλασει το μωρο για τουλαχιστον 2 γευματα?και τα 50 mlειναι το ελαφρυ γαλα,καμια σχεση με το γαλα των προηγουμενων αντλησεων.Αγλαια σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου.και εμενα μου φανηκε περιεργο να δωσω συμπληρωματα σε ενα μωρο που τρεφετε μονο με μητρικο,νομιζω η φυση φροντιζει καλυτερα!

Μπορείς να αναμείξεις γάλατα που έχεις συλλέξει σε διαφορετικές αντλήσεις, αρκεί και το δεύτερο γάλα να κρυώσει πρώτα, δηλ. το βάζεις στο ψυγείο μέχρι να πάρει τη θερμοκρασία που έχει το πρώτο και μετά τα ενώνεις

Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, προσπαθώ να ανταπεξέρθω στις δυσκολίες του θηλασμού και έχω πραγματικά τρελαθεί. Μακάρι να είχα χρόνο στην αρχή να διαβάσω για το θηλασμό και τα πράγματα να μην είχαν πάρει αυτή την τροπή. Πολύ φοβάμαι για το αν θα τα καταφέρω.Το μωρό έχει γίνει πολύ νευρικό και αντιδραστικό και τώρα τρώει πολύ λίγο γενικά και με πολύ δυσκολία κυρίως μισοκοιμισμένο.

Να ρωτισω και κατι ακομα?Η παιδιατρος μου εδωσε σιδηρο και βιταμινη D για το μωρο επειδη θηλαζει αποκληστικα.ΙΣΧΥΕΙ?

Ο σιδηρος και η βιταμινη d ειναι ακρως τοξικα για το συκωτι και των ενηλικων, ποσο μαλλον των βρεφων.

Συμπληρωματα πρεπει να παιρνουν μονο οσοι μετα απο εξετασεις, δειχνουν να τα χρειαζονται και ΠΟΤΕ προληπτικα.

Ακομη και μια ελαφρα αναιμια να παρουσιασει ενα παιδακι μεχρι 3 χρονων, ενας εμπειρος παιδιατρος, το θεωρει φυσιολογικο και δεν δινει τιποτα.

Τα νεα μου......πρασινα κακακια!!!Μαλλον υπερπαραγωγη....Λυστε μου σας παρακαλω το γρυφο...πως γινετε να εχω υπερπαραγωγη και να αντλω maxim 50ml απο το στηθος που δεν εχει θηλασει το μωρο για τουλαχιστον 2 γευματα?και τα 50 mlειναι το ελαφρυ γαλα,καμια σχεση με το γαλα των προηγουμενων αντλησεων.Αγλαια σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου.και εμενα μου φανηκε περιεργο να δωσω συμπληρωματα σε ενα μωρο που τρεφετε μονο με μητρικο,νομιζω η φυση φροντιζει καλυτερα!

Καταρχην η ποσοτητα που αντλει το θηλαστρο δεν ειναι ενδεικτικη της πραγματικης ποσοτητας που παραγει το στηθος και της ποσοτητας που πινει το μωρο.

Τα πρασινα κακα μπορει να ειναι και μια ελαφρια ιωση, αλλα θα επιμεινω να σου πω οτι ειναι και φυσιολογικα μεχρι 3 μηνων.

Κατα αλλη αποψη τα πρασινα κακα ειναι ενδειξη οτι καθαριζει ακομα το εντερο του μωρου απο την ενδομητρια σιτιση. Αλλα μωρα καθαριζουν εντος ολιγων ημερων, αλλα χρειαζονται και 3 μηνες.

Ακολουθησε τις συμβουλες των κοριτσιων περι υπερπαραγωγης, αλλα αν θελεις και μια αλλη γνωμη, μην ανησυχεις και τοσο.

Δωσε λιγο χρονο.

k9Tap3.png

Προσπάθησα λοιπον Αγλαια να τον θηλάσω στο δωμάτιο με ησυχία και αφου αποκοιμιέται το βάζω στο στήθος.Καποιες φορές θηλάζει κάποιες άλλες όπως σήμερα το πρωι κατά τις 7 και ενώ είχε ψιλιξυπνήσει μετά το βραδυνό ύπνο θήλασε για κανά 10 λεπτό και άρχισε να κλαίει γοερά μέχρι να το βγάλω.Τότε άρχισε να πιπιλά το δαχτυλό του και αποκοιμήθηκε.Τον έβαλα στο άλλο στήθος και μετά από κανένα 4λεπτο τα ίδια.Πως γίνεται να μην πεινάει?Απο βάρος μέσα σε μια βδομάδα δεν πήρε τίποτα....... Ξυπνιος πλέον τρώει σπάνια...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...