Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο

Recommended Posts

αχ κορίτσια επιτέλους υπολογιστής να σας δω!!!

Εμείς πάμε επίσης καλά, έχουμε φτάσει αισίως τα 400, πήγαμε στη γιατρό και είναι πολύ ευχαριστημένη με την ανάπτυξή του και πολύ χαρούμενη για τον επαναγαλακτισμό, και ευτυχώς μου είπε για φρούτα και λαχανικά και όχι κρέμες για όταν αρχίσουμε στερεές. Μου είπε επίσης ότι όταν θα δώσουμε κρέμες θα μου δείξει πώς να τις φτιάχνω μόνη μου (??? θα δούμε). Ο μικρός μια θηλάζει μια όχι, έχω τν εντύπωση ότι του έρχεται λίγο ξαφνικά το γάλα, έχω παρατη΄ρησει ότι στο θήλαστρο βγαίνει πολύ δυνατά και δεν ξέρω μήπως τον ενοχλέι καμια΄φορά αυτό. Αλλά δεν μπορώ να το βγαζω το πρώτο γιατί μετά η ποσότητα που θα μείνει μου φαίνεται θα είναι λίγη και μήπως το αφήσει σύντοα...

Τελοσπάντων, οπως και να χει, πάμε καλά και απ'ότι διαβάζω και η magoul και η Φανή!!!! Μπράβο σας!!

Adria γλυκιά μου μην ανησυχείς, θα κάνεις μερικές μέρες να δεις αποτελέσματα αλλά θα έρθουν!!!! Η ψυχολογία σου παίζει μεγάλο ρόλο και πρόσεχε να βάζεις εφικτούς μικρούς στόχους κάθε φορά για να μην απογοητευτείς!!! Πάρε το όσο πιο άνετα μπορείς λοιπόν!!!

Κριστίνα είμαι ακόμα στην εξοχή και δεν σκοπέυω να γυρίσω πριν μπει ο Σεπτέμβρης!!!

Μοβ αγελαδίτσα over

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά να περνάτε Κατερίνα, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!

Και όλα τα κορίτσια που προσπαθούν επαναγαλακτισμό, καλές διακοπές και καλή ξεκούραση να έχετε!

HXuSp2.pngaS46p2.png

κοριτσια καλησπερα! σας γραφω και εγω την προσπαθεια μας για αποκλειστικο θηλασμο.

η μικρη μου γεννηθηκε 27/6 (δεν εχω βαλει ακομη τικερακι) με βαρος 3640γρ. βγηκε απο το νοσοκομειο 3370γρ. ξεκινησα αποκλειστικο θηλασμο 1 ωρα μετα τη γεννηση και ετσι συνεχιζα. η μπεμπα μου καθοταν πολλες ωρες στο στηθος, αλλα οπως αποδειχθηκε θηλαζε λιγο. στις 15 μερες την ζυγισε η παιδιατρος 3330-οπως καταλαβαινετε στεναχωρηθηκα παρα πολυ. μια εβδομαδα μετα παλι δεν ειχε παρει βαρος.

επικοινωνησα με την αγλαια και ξεκινησα 2 γευματα με συμπληρωμα (60μλ) και αντλήσεις (νοικιασα το symphony, τωρσ κανω 4 αντλήσεις). με το συμπληρωμα και τα 60 μλ που μαζευα απο το θηλαστρο πηρε 160γρ, την επομενη ομως πηρε μονο 100 και ετσι αυξησαμε το ξενο στα 90μλ (2-3 γευματα), ενω εγω πλεον μαζευω 100-110μλ, το οποιο της δινω αυθημερον. ξεχασα να γραψω οτι παιρνω και δομπεριδονη για να αυξησω την παραγωγή.

οπως μου ειπε η αγλαια το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη η κορουλα μου δεν είναι απαιτητικη στο φαγητο της, ψιλοτρωει και κοιμάται. βεβαια η κατασταση τωρα εχει βελτιωθει καπως, αλλά αυξανονται και οι αναγκες της.

καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!

ελπιζω να καταφερω να ελαχιστοποιησω το ξενο που πινει, αλλα ειναι μερες που απογοητευομαι και νομιζω οτι δεν θα τα καταφερω...αραγε θα αντλησω ποτε 100μλ;

ευχαριστω που με διαβασατε και καλη επιτυχια σε ολες τις συμπασχουσες.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

κατεριν@, χαιρομαι για τα νέα σου και να περνατε όμορφα. εγω συνεχιζω τις προσπαθειες,εννατη μερα σημερα, αλλα διαφορα δεν βλεπω(ισωσ 10μλ παραπανω την ημερα)συνεχιζουμε και βλεπουμε.δεν μπορε, θα αυξηθει..βεβαια το φαρμακειο δεν εχειφερει ακομα την μαγια μπυρας και για το fenugreek μου ειπαν οτι το σταματησαν και δεν υπαρχει. αλήθεια αυτο ξερει κανεις αν ισχύει?

καλα να περνατε οσοι κανετε διακοπες!:P

κατεριν@, χαιρομαι για τα νέα σου και να περνατε όμορφα. εγω συνεχιζω τις προσπαθειες,εννατη μερα σημερα, αλλα διαφορα δεν βλεπω(ισωσ 10μλ παραπανω την ημερα)συνεχιζουμε και βλεπουμε.δεν μπορε, θα αυξηθει..βεβαια το φαρμακειο δεν εχειφερει ακομα την μαγια μπυρας και για το fenugreek μου ειπαν οτι το σταματησαν και δεν υπαρχει. αλήθεια αυτο ξερει κανεις αν ισχύει?

καλα να περνατε οσοι κανετε διακοπες!:P

Αντρια εγώ αγόρασα fenugreek τον Ιούλιο και υπήρχε.

Αν αποσύρθηκε μέσα σε ένα μήνα δε γνωρίζω.

Ομως δεν το έχουν όλα τα φαρμακεία.

Πού μένεις? Στη Θεσσαλονίκη το βρήκα μόνο σε ένα φαρμακείο και εκεί το παραγγέλνω. Θέλεις να σε εξυπηρετήσω μήπως?

Γιατί αργούν να σου φέρουν και τη μαγιά της μπύρας?

Τόσο δύσκολο είναι? Μήπως να άλλαζες φαρμακείο?

Θα αυξηθεί το γάλα σου.

Είναι σίγουρο.

Μήν απογοητεύεσαι. Στο λέω από δική μου πείρα.!!!

Θα μου το θυμηθείς όταν θα ταίζεις αποκλειστικά το μωρό σου σε λίγο καιρό.

Διάβασε τα δικά μου νέα παρακάτω και θα καταλαβεις.

Καλή συνέχεια. Ελένη

a>

Διαφημίσεις

Τα δικά μου νέα έχουν ως εξείς.

Χθες Σάββατο για πρώτη φορά μετά από 8 εβδομάδες επαναγαλακτισμού τάισα αποκλειστικά με δικό μου γάλα την Ξανθίππη μου.

Μόνο 35 γρμ. ξένου γάλακτος έδωσα και αυτό όχι γιατί δεν είχα δικό μου και δεν μου έφτανε αλλά για τον εξείς κάτωθι λόγω:

Το τελευταίο γεύμα της το έδωσα στις 12:30 τα μεσάνυχτα.

Επειδή όμως δεν ήξερα πόσο γάλα να ζεστάνω (το μαζεύω σε γυάλινα μπουκάλια και το βάζω στο ψυγείο λόγω καλοκαιριού) και δεν ήθελα να πεταχτεί το υπόλοιπο, της ζέστανα μόνο 90 γρμ και έκανα 60 γρμ. συμπληρώματος, από τα οποία έφαγε μόνο τα 35.

Ερώτηση: Αν ζεστάνω παραπάνω γάλα για να φάει αποκλειστικά και μόνο δικό μου γάλα για να μή δώσω συμπλήρωμα, σε περίπτωση που περισσέψει τί να το κάνω αυτό το γάλα? Το ρωτάω αυτό γιατί το επόμενο γεύμα της μετά τα μεσάνυχτα είναι γύρω στις 6 το πρωι.

Αντέχει έξω τόσες ώρες χωρίς να χαλάσει? Και αν όχι, μπορώ να το ξαναβάλω στο ψυγείο αφού ήδη το έχω ζεστάνει?

Αυτός ήταν ο προβληματισμός μου και θα χαιρόμουν πολύ να με συμβουλέψετε .

Είμαι πολύ χαρούμενη.

Η κόρη μου χθες έφαγε 620 γρμ. δικού γάλακτος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

Ο επαναγαλακτισμός μου πέτυχε!!!!!!!!!!!

Ξέχασα να σας πώ ότι έχουμε αρχίσει εδώ και 5 μέρες να τρώμε λαχανικά μερικά κουταλάκια έως μισό πιατάκι το γεύμα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και για στήριξή σας.

Ο κόπος μου είχε αίσιο και θετικό αποτέλεσμα για την κόρη μου.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!

a>

κοριτσια καλησπερα! σας γραφω και εγω την προσπαθεια μας για αποκλειστικο θηλασμο.

η μικρη μου γεννηθηκε 27/6 (δεν εχω βαλει ακομη τικερακι) με βαρος 3640γρ. βγηκε απο το νοσοκομειο 3370γρ. ξεκινησα αποκλειστικο θηλασμο 1 ωρα μετα τη γεννηση και ετσι συνεχιζα. η μπεμπα μου καθοταν πολλες ωρες στο στηθος, αλλα οπως αποδειχθηκε θηλαζε λιγο. στις 15 μερες την ζυγισε η παιδιατρος 3330-οπως καταλαβαινετε στεναχωρηθηκα παρα πολυ. μια εβδομαδα μετα παλι δεν ειχε παρει βαρος.

επικοινωνησα με την αγλαια και ξεκινησα 2 γευματα με συμπληρωμα (60μλ) και αντλήσεις (νοικιασα το symphony, τωρσ κανω 4 αντλήσεις). με το συμπληρωμα και τα 60 μλ που μαζευα απο το θηλαστρο πηρε 160γρ, την επομενη ομως πηρε μονο 100 και ετσι αυξησαμε το ξενο στα 90μλ (2-3 γευματα), ενω εγω πλεον μαζευω 100-110μλ, το οποιο της δινω αυθημερον. ξεχασα να γραψω οτι παιρνω και δομπεριδονη για να αυξησω την παραγωγή.

οπως μου ειπε η αγλαια το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη η κορουλα μου δεν είναι απαιτητικη στο φαγητο της, ψιλοτρωει και κοιμάται. βεβαια η κατασταση τωρα εχει βελτιωθει καπως, αλλά αυξανονται και οι αναγκες της.

καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!

ελπιζω να καταφερω να ελαχιστοποιησω το ξενο που πινει, αλλα ειναι μερες που απογοητευομαι και νομιζω οτι δεν θα τα καταφερω...αραγε θα αντλησω ποτε 100μλ;

ευχαριστω που με διαβασατε και καλη επιτυχια σε ολες τις συμπασχουσες.

Θα ελαχιστοποιήσεις το ξένο που πίνει και θα τρώει μόνο από εσενα σύντομα.

Μην απελπίζεσαι.

Θα αντλήσεις και πάνω από 100 μλ. αν ακολουθήσεις σωστά το πρωτόκολλο αντλήσεων και τις συμβουλές της Αγλαίας, η οποία είναι ειδική.

Επίσης όλα θα πάνε καλά γλυκειά μου γιατί αγαπάς το παιδί σου και θα πετύχεις σίγουρα.

a>

magoul,εισαι πολυ γλυκια και σε ευχαριστω που θεσ να με βοηθησεις. το θεμα ειναι οτι ειμαι σε νησι αγονης γραμμησ,κι εχει ενα μονο φαρμακειο εδω. Βεβαια, τα εχω παραγγειλει και στο διπλανο νησι;)και θα ξερω αυριο αν θα τα εχουν. Τωρα, οσο για το γαλα,σε καταλαβαινω απολυτα. κι εγω δε θελω να πεταω ουτε 10μλ!!αλλα δυστυχως,εχω την εντυπωση-και να με διορθωσουν τα αλλα κοριτσια αν εχω λαθος- οτι μονο για καμια ωρα μπορεις να το κρατησεις.χαιρομαι πολυ για σενα που τα καταφερες και δινεις σε ολες μασ κουραγιο να συνεχισουμε!:-D

Mπραβο magoul!!

πολλα συγχαρητηρια!!!τα καταφερατε!!

ειπαμε οτι το γαλα αφου ζεσταθει μια φορα τοτε χρησιμοποιειται για το επομενο γευμα,αν ομως ειναι πολλες ωρες καλυτερα αστο.

θα ερθει η ωρα που αυτα τα 30γρ. θα τα πετας και θα τα σκεφτεσαι καθολου!!!

εγω ειχα πεταξει αρκετες ποσοτητες ξαναζεσταμενου....

συνεχισε αν θελεις τις πολλες αντλησεις για να κανεις και καμια τραπεζα στον καταψυκτη σου!!

καλη συνεχεια και στις υπολοιπες!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Kατερίνα, με πρόλαβες!

Κορίτσια δείτε εδώ για τη συντήρηση-διατήρηση του μητρικού, θα σας λυθούν όλες οι απορίες!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24675

Όπως είπε και η Κατερίνα, μπορείτε να το φυλάξετε στο ψυγείο και να το ζεστάνετε μία ακόμα φορά!

Συγχαρητήρια magoul!

Kαλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις υπόλοιπες!

HXuSp2.pngaS46p2.png

κοριτσια, πως τα πατε με τον επαναγαλακτισμο? 12η μερα σημερα, μια μικρη διαφορα την βλεπω . με το fenugreek ειχα ενα θεμα, δεν το εβρισκα πουθενα,τελικα το παραγγειλα απο ιντερνετ-ελπιζω να το εχουν- οποτε με το καλο θα τα ξεκινησω σε 2-3 μερες...ειναι πολυ αργα ή δεν εχει σημασια?και την μαγια μπυρας ακομα την περιμενω...

Κορίτσια γειά

διαβάζω διαβάζω και άκρη δεν έχω βγάλει....

Τελικά αν βάζω το μωρό στο στήθος ανά δίωρο θα πετύχω αύξηση της παραγωγής ή πρέπει να βάζω και το θήλαστρο ενδιάμεσα?

Πάντως πολύ χαίρομαι που διαβάζω και ιστορίες επιτυχούς επαναγαλακτισμού!

Μπράβο σε όλες!

Και όταν βγάλει δόντια το τσιπιρικάκι τι γίνεται?

svEnp3.png

4UdZp3.png

Κορίτσια γειά

Τελικά αν βάζω το μωρό στο στήθος ανά δίωρο θα πετύχω αύξηση της παραγωγής ή πρέπει να βάζω και το θήλαστρο ενδιάμεσα?

Μπράβο σε όλες!

ekravx, το θήλαστρο βοηθάει πολύ στην αύξηση της παραγωγής (όταν είναι κατάλληλο). Αν όμως το μωρό σου θηλάζει καλά και μειώνεις το συμπλήρωμα λίγο λίγο (από λίγα ml για μερικές ημέρες), τότε μπορεί να τα καταφέρεις και χωρίς το θήλαστρο. Απλά θα θηλάζεις σε κάθε γεύμα (όσο είσαι στο σπίτι εννοείται, απ' ότι ξέρω δουλεύεις), θα σηκώνεις το μωρό σου να ρευτεί όταν αφήσει το στήθος, θα το ξαναβάζεις να θηλάσει στο άλλο στήθος και θα επαναλαμβάνεις έτσι όσες φορές χρειαστεί μέχρι να χορτάσει ή αν δυσανασχετεί θα δίνεις μόνο τότε το μειωμένο συμπλήρωμα. Το μωρό σου λογικά θα αυξήσει από μόνο του τα γεύματά του. Μετά από μερικές μέρες θα προχωρήσεις σε περισσότερη μείωση του συμπληρώματος, αφήνοντας ταυτόχρονα το μωρό περισσότερο στο στήθος. Προσπάθησε έτσι και προσπάθησε να αντλείς όσο συχνότερα μπορείς και το αντλημένο να το δίνει η γιαγιά το πρωί που λείπεις.

Να είσαι όμως σταθερή, όταν κάνεις μείωση στο συμπλήρωμα να την κρατάς και να μη δίνεις παραπάνω την άλλη μέρα, μόνο να βάζεις περισσότερη ώρα το μωρό στο στήθος εκείνο το γεύμα.

Θα σου πούνε και τα κορίτσια εδώ που κάνουνε ή έχουνε επιτύχει τον επαναγαλακτισμό πώς το καταφέρανε.

HXuSp2.pngaS46p2.png

Διαφημίσεις

Για τα δόντια μην ανησυχείς! Το πιο πιθανό ειναι πως δεν θα σε δαγκώνει, αλλά κι αν το κάνει καμιά φορά, θα το βγάλεις απ' το στήθος λέγοντάς του ήρεμα ότι δεν πρέπει να το κάνει. Θα καταλάβει και δεν θα το κάνει. Εξάλλου αν δαγκώνει δεν μπορεί να πιει γάλα (δοκίμασε να πιεις από καλαμάκι ενώ το δαγκώνεις)

HXuSp2.pngaS46p2.png

κορίτσια καλησπέρα!!

Sofuka ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!

Magoul, χαίρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Εμείς έχουμε λίγο κολλήσει στα 400, γενικώς προχωράμε αργά, η αλήθεια είναι ότι μερικές μέρες ξεχνιόμαστε στις βόλτες και χάνουμε και καμιά άντληση....αλλά σε γενικές γραμμές έχω την εντύπωση ότι από τότε που άρχισα και τη μεγαλύτερη δόση του χαπιού για τον θυρεοειδή βοήθησε κι αυτό, μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Με τις ορμόνες δεν βγάζεις άκρη!!

Πλέον έκανε από μόνος του 5 τα γεύματα (από 4) και επομένως τα 2 είναι δικά μου. Μέχρι εκεί έχουμε καταφέρει, πάει και καιρός τώρα πλέον που κάνω τις αντλήσεις, δεν ξέρω αν θα καταφέρω πολλά ακόμα, αλλά προς το παρόν υπάρχει αυξητική τάση, αν και πιο αργή απ' οτι πριν 2 εβδομάδες. Θα δούμε, αλλά κι έτσι είναι νομίζω μια επιτυχία όπως και να χει!!

Magoul κι εγώ αναγκάζομαι να πετάω κάποια μλ αλλά τι να κάνεις...Απλά προσπαθώ να το προβλέψω όσο πιο "έξυπνα" μπορώ ώστε να ελαχιστοποιήσω την απώλεια.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κορίτσια γειά

Μπράβο σε όλες!

Καλή επιτυχία σας εύχομαι!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

thanks για την άμεση απάντηση sofuka μου

Το post που είχα ξεκινήσει (μου απάντησες κι εκεί) κλειδώθηκε, - και καλά μου κάνανε βέβαια- γιατί έπρεπε εξ' αρχής να έχω γράψει εδώ προφανώς. (Πού θα μου πάει θα τα μάθω και τα κόλπα των forum...)

Από την Πέμπτη ξεκίνησα να κρατάω ημερολόγιο ταϊσμάτων και όπως έχουν τα πράγματα ως τώρα δεν έχει σταθερή ποσότητα συμπληρώματος κάθε μέρα.

Δες κατάσταση:

Πέμπτη: 150γρ στις 10:30 και 150 στις 20:30 σύνολο 300γρ

Παρασκευή : (δεν πηγα δουλειά) 120γρ στις 14:30, 80γρ στις 18:00, 150γρ στις 20:30 και 100γρ στις 23:30 σύνολο 450γρ

Σάββατο: 140γρ στις 15:30 και 100γρ στις 23:00 σύνολο 240γρ

Κυριακή:120γρ στις 15:30 και 150 στις 23:00 σύνολο 270γρ

Δευτέρα: 130γρ στις 11:00, 100γρ στις 16:00 και120γρ στις 21:30 σύνολο 350 γρ

Σήμερα: 80γρ στις 8:00, 200γρ στις 11:00 και 60γρ στις 21:30 σύνολο 320γρ

Και φυσικά από τις 12:30 που παραλαμβάνω το bebe Θηλασμοί ανά1,5 - 2 και σπανίως 3 ώρες και αντλήσεις στα μεσοδιαστήματα αν τα καταφέρω.

ΤΗΕ ΒΑΗΑLO!!!!!

Πως σου φαίνεται η εικόνα?

Αυριο πάω να πάρω μαγιά

svEnp3.png

4UdZp3.png

Adria καλή συνέχεια, σύντομα θα δεις τη διαφορά και θα νιώθεις όλο και καλύτερα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν κι εγώ έβγαζα ελάχιστα μλ ακόμα, μου είχε πει η magoul ότι θα αναπτερωθεί το ηθικό μου όταν αρχίσουν και γεμίζουν τα μπουκαλάκια και θα νιώσω διαφορετικά. Και όντως έτσι έγινε!!!

Βασικά όποια και να είναι η ποσότητα που θα καταφέρεις να έχεις, είναι σημαντική γι αυτό μην σκέφτεσαι τίποτα παραπάνω από το καθημερινό σου πρόγραμμα και θα πάνε όλα καλά!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κορίτσια, καλησπέρα! Ελένη, Κατερίνα, χαίρομαι πολύ για εσάς! Σας εύχομαι τα καλύτερα και για τη συνέχεια, όπως και σε όλα τα κορίτσια άλλωστε! Εμείς συνεχίζουμε με 6 αντλήσεις την ημέρα και άλλους τόσους θηλασμούς στο ενδιάμεσο. Βγάζω 350 συν ό,τι πίνει μόνη της. Μείωσε μόνη της το ξένο στα 200-250 και δείχνει ευχαριστημένη, οπότε δεν έχει ανάγκη παραπάνω. Βρέχει πάνες, κακάκια 2 φορές τη μέρα και κοιμάται όλη νύχτα (το πουλάκι μου...). Η μεγάλη μου με ρώτησε προχθές από πού βγαίνει το γάλα. Της έδειξα το στήθος και της είπα "από εδώ". "Και μπαίνει σε αυτό εδώ το μπουκαλάκι; Αλλά είναι λίγο, τι κρίμα!". Έτσι καταρρακώνεται το ηθικό της επαναγαλακτίζουσας... Πάντως μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση που για τον θηλασμό δεν έδειξε τόσο ενδιαφέρον. Μόνο που ερχόταν να διορθώσει το κεφαλάκι της μικρής αν την έβλεπε να χαζεύει ("Ω, έλα, πιάσε!"). Με το θήλαστρο έρχεται και χώνει τη μουσούδα της από πάνω. Μάλλον εντυπωσιάζεται που βλέπει το γάλα να τρέχει, έστω και λίγο. Εκτός κι αν το θυμάται, γατί εκείνη σταμάτησε μόνη της 19 μηνών, και δεν της φαίνεται περίεργο.

Katerin@

η μωβ αγελαδίτσα κι αυτό το proudly αποτελεί τρελλή εμπνευση για επιμονή και υπομονή

Να 'σαι καλά!

:):):)

Λοιπόν θα σας πω κι ένα άλλο που έκανα και πιστεύω με βοήθησε εμένα προσωπικά, βέβαια άλλη κοπέλα μπορεί να την "μπλοκάρει".

Όπως ξέρουμε ο επαναγαλακτισμός είναι μια απαιτητική διαδικασία: πρέπει να κάνεις τόσες αντλήσεις, επί τόσα λεπτά, κάθε τόσες ώρες κλπ κλπ. Κάποια στιγμή μετά από 2 εβδομάδες περίπου που είχα αρχίσει, βάζοντας κι ένα ρολόι με δείκτες μπροστά μου (το οποίο έκανε και τίκι τίκι σημειωτέον) συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό το σκηνικό με άγχωνε και δεν έβλεπα την ώρα να περάσουν τα λεπτά..

Οπότε πέταξα το ρολόι, σταμάτησα να μετράω και να υπολογίζω. Ειχα πλέον συνθίσει τη διαδικασία, μπορούσα να αισθανθώ πότε περίπου είχε περάσει η ώρα, έκανα τις αντλήσεις όσο πιο συχνά μπορούσα και έπαψα να αγχώνομαι. Το καλύτερο δε ήταν όταν μου ήρθε η φαεινή ιδέα να διαβάζω και βρήκα τον τρόπο να γυρίζω τις σελίδες του βιβλίου!!! Μέχρι και τη Μαντάμ Μποβαρύ ξαναδιάβασα!!! Το τι βιβλίο έχω διαβάσει αυτούς τους 2 μήνες δεν λέγεται!!

Όμως το μυστικό της έμπνευσής μου είναι η φωτογραφία της σκυλίτσας μου απέναντί μου, η οποία "έφυγε" πέρυσι και είχε κατεβάσει κάποτε γάλα επειδή άφηνε να την θηλάζει ένα αδέσποτο γατάκι που είχα μαζέψει από τον δρόμο. Μου δίνει το πιο όμορφό παράδειγμα!!!

Τελοσπάντων ήθελα να πω ότι η καθεμιά μας μπορεί να βρει κάποιους τρόπους να κάνει πιο άνετη αυτή την ώρα και να μην την αισθάνεται ως "χαμένη". Και κυρίως να μην μας προξενεί περισσότερο άγχος!!!!

;););)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...