Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μου δίχνει το στήθος της και κλαίει!!!!

Annouska

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες,

Τις τρεις τελευταίες μέρες εντελώς ξαφνικά και αδικαιολογητα η μικρή μου 18 μηνών εκεί που έπαιζε στην μπανιέρα της (και εγώ ακριβώς δίπλα) αρχίζει να μου δείχνει το στήθος της να μου λέει μαμά ατό και να κλαίει!!!!

Την έβγαλα κατευθείαν η μικρή να κλαίει απαρηγόρητη μέχρι που την έντυσ και σταμάτησε!!!!

Από φόβο αφού ηρέμησε την πάτησα μαλακά να δω αν πονάει και δεν αντέδρασε καθόλου.

Την επόμενη μέρα το ίδιο καθώς και την μεθεπόμενη!!!

Μόλις την ντύνω σταματάει το κλάμα και φυσικά όλη την υπόλοιπη μέρα είναι όλα οκ (δεν δείχνει να πονάει , δεν κλαίει και δεν το αναφέρει)

Εχω κατα αγχωθεί μπορεί καμιά μανούλα να μου δώσει τα φώτα της????!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Μηπως να την πηγαινες στο γιατρο? Να σου φυγει κι η εννοια. Μπορει να ποναει, μπορει να ειναι κατι, μπορει και τιποτα. Η γνωμη μου ειναι να την πας να σιγουρευτεις.

Συμφωνώ βέβαια να ρωτήσεις τον παιδιατρο αλλα απο τη στιγμή που δν πονάει (αφού δν αντιδρά όταν την πιεσες)μήπως είναι κάτι ψυχολογικό;εννοώ μήπως συνδύασε το στήθος με κάτι που την τρόμαξε;Η με κάτι που δν μπορει να διαχειριστεί;πχ αν θηλαζει να το έχει συνδυάσει με το φαγητο η κάπως έτσι.γιατί αφού ηρεμει όταν την ντυνεις η ιδέα του "γυμνού" στήθους είναι αυτη που την ενοχλει

πάλι τα ίδια σήμερα τέταρτη μέρα καλά εννοείτε αύριο θα την πάω παιδίατρο σηκωτή!!!! Αλλά θα με τρελάνει, είναι δυνατόν να τρώει να κοιμαται να ενεργείται κανονικότητα να εχει όρεξη και να πονάει κάπου?????

Διαφημίσεις

Σήμερα θα την πάω στον παιδιατρο , απλά είναι περίεργο γιατί της πατάω την κοιλίτσα την τρύβω μαλακά στο στήθος και δεν αντιδράει καθόλου!!!!

Δεν κλαίει κ δεν δείχνει να την ενοχλεί κάτι κατά την διάρκεια της μέρας παρα μόνο στο μπάνιο όταν την ξεντύνω!!!

με έχει φρικάρει εντελώς τέλος πάντων θα πάμε στον γιατρό και θα σας ενημερώσω!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές καλή ημέρα να χουμε κ μακάρι να μην είναι τίποτα απλά να ανακαλύπτει το σώμα της!!!!

Εγώ λέω ότι θα έχει καμιά αμυχή, θα πέφτει νερό εκεί και θα τσούζει ίσως, αφού το κάνει μόνο στο μπάνιο. Ισως και να τη φοβίζει το σημείο εκεί όπως φόβιζε τη δικιά μου ο ομφαλός της. Ομως το καλύτερο είναι να τη δει ο γιατρός να σου φύγει και η έννοια.

Μήπως σε κάποιο προηγουμενο μπανιαρισμα επεσε και χτυπησε κάπου εκει που δειχνει? Και φοβαται μηπως το ξαναπαθει, γι αυτο αντιδρά ετσι?

Μήπως δε δειχνει το στηθος της αλλά τον εαυτό της και εννοεί οτι θελει να βγει από το μπανιο? ("εγώ"-εξω ας πούμε)...

Κάτι θελει να πει, αλλά πρεπει να το αποκρυπτογραφήσεις.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

συμφωνώ και γω με την ζουζουνελ! το πιθανότερο είναι ότι δείχνει τον εαυτό της για να την βγάλεις από το μπάνιο :) ίσως κρυώνει το αστεράκι σου! :)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Διαφημίσεις

εμένα η μικρή 15 μηνών έδειχνε μέρες το λαιμό της. Τελικά ήθελε να της πω πώς ονομάζεται ο λαιμός και το κατάλαβα διότι άρχισε να δείχνει τη μία το λαιμό και την άλλη το πόδι. Παρόλα αυτά πήγαινέ τη στο γιατρό άμεσα!!

hDxrp3.pnghkS0p3.png

Μα πραγματικά δεν το είπα ειρωνικά!!! Συγνώμη αν έθιξα κάποιον απλά σοκαρίστηκα!!!

Καλε μην σκας τζαμπα.....Απλα δεν εισαι τ επιπεδου της κυριας....:P:p;)!!

Τεσπα δεν λεω τιποτα αλλο.....γιατι θα βγω κακια και δεν θελω να χαλασω το θεμα γιατι με ενδιαφερει.....διοτι το ιδιο παθαινει και τ κοριτσακι της κολλητης μου και ετσι το παρακολουθω..!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Τι να πω πρώτο παιδί μεγάλο πανεπιστημίο!!!!

Σιγουρα !!!

Πήγαινε στο γιατρό σε πρώτη φάση και μετά βλεπεις .

Πολλά μπορεί να παίζουν (να χτυπησε , κατι να την τσιμπησε , ισως να επεσε ζεστό νερό ....ισως , ισως...)

Μήπως βλέπει την θηλή κι επειδή έχει άλλο χρώμα νομίζει οτι έχει χτυπήσει???Εγω πιστεύω οτι δεν πονάει ουτε εχει τίποτα το παιδάκι, απλά ανακαλύπτει το σώμα της

Διαφημίσεις

Χωρίς να είναι σίγουρο,μιας και ειναι λιγο μικρούλα αλλά απλά μου πέρασε από το μυαλό αφού είπες ότι το κάνει μόνο όταν της βγάζετε την μπλούζα, ίσως λέω εγώ τώρα ντρέπεται.

Λοιπόν κορίτσια πήγαμε στον γιατρούλη και αφού την εξέτασε μας είπε ότι δεν βλέπει τίποτα!

Καρδιά, πνευμόνια,στόμα αυτιά όλα καθαρά .

Μου είπε ότι προφανός κάπου χτύπησε (όπως την παίρνουμε αγκαλιά ή όπως παίζουμε ) και όταν κάνει την κίνηση να ξεντυθεί είτε πονάει είτε το θυμάται και μου το δείχνει!

Τι να πω τελος καλο όλα καλά!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για την συμπαράσταση!!!!

Φιλιά σε όλες καληνυχτα!:-D

Μήπως βλέπει την θηλή κι επειδή έχει άλλο χρώμα νομίζει οτι έχει χτυπήσει???Εγω πιστεύω οτι δεν πονάει ουτε εχει τίποτα το παιδάκι, απλά ανακαλύπτει το σώμα της

Αυτό το βρίσκω πολύ πιθανό κι εγώ, γιατί και η δικιά μας βλέπει τις ελιές που έχει ο μπαμπάς της και τα σπυράκια τα δικά μου και λέει "βαβά" ότι δηλαδή πονάνε. Εκτός κι αν κάποιος της ζούληξε το στηθάκι της. Συγγνώμη, δε θέλω να σε φρικάρω, αλλά με ποιους έρχεται σε επαφή το παιδί;

Και εγω το είχα σκεφτεί μήπως καμιά θεία την τσίμπησε ή μην την πείραξε κανείς αλλά ούτε σχολείο πάει μόνο με μένα και την πεθερά μου είναι άρα αν το σκεφτώ έτσι θα φρικάρω!!!!

Αλλά αν ήταν έτσι δεν θα θέλε και να παει ετσι δεν είναι???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...