Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα,ευχομαι συντομα,ολες να κρατησουμε τα μωρακια μας,αγκαλιτσα!!θελω και εγω να μοιραστω την δικια μου περιπτωση μαζι σας..ειμαι μετα απο σπερματεγχυση.την Τριτη μετα το Πασχα εκανα την πρωυη μου χοριακη και εδειξε 65,05.χαρηκα πολυ,επιτελους ειχα μεινει εγκυος μετα απο ποσες προσπαθειες.την ιδια μερα,ειχα καφε υγρα.μετα απο 2 μερες ξαναπαω για χοριακη και ειχε ανεβει 194,05..χαρηκα πολυ!!την ιδια μερα το απογευμα τα καφε εγιναν και ροζ και αρκετα τσιμπιματακια στην δεξια σαλπιγγα.εχτες 4 μερες μετα επανελλαβα χοριακη η οποια ηταν 870,50!!ολα καλα και απο χτες μου εχουν σταματησει τα καφε υγρα.ομως επιμενουν οι πονοι στην δεξια σαλπιγγα,σαν κραμπουλες και τσιμπιμα και καψιμο.περιεργο πραγμα.η βοηθος της μικροβιολογου μου ειπε μηπως ειναι εξωμητριο?κοριτσια τα χρειαστηκα!!ολο κλαιω απο χτες.ο γιατρος μου ειπε οτι η χοριακη μου ανεβαινει πολυ καλα οπως σε καθε φυσιολογικη κυηση.σημερα θα παω να με δει πρωτη μερα..οποια κοπελα ειχε κατι αναλογο ας μου πει,να ηρεμισω λιγακι!ευχαριστω

Καλημέρα, όντως ηχοριακή σου ανεβαίνει πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως η γνώμη του γυναικολόγου είναι πιο σημαντική από της μικροβιολόγου. Απ' ότι μου είχε πει εμένα η γυναικολόγος μου πονάκια χαμηλά στην κοιλιά είναι φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη όπως επίσης και ότι όταν η χοριακή διπλασιάζεται είναι καλό και αποκλείει σημαντικά το εξωμήτριο οπότε μην βάζεις άσχημες σκέψεις στο μυαλό σου. Κι εγώ από την ημέρα που έμαθα ότι έμεινα έγκυος όλο αρνητικά σκέφτομαι μια μην είναι εξωμήτριο, μετά ότι δε θα ακούσω καρδιά και τώρα που φάνηκε αποκόλληση φοβάμαι ότι θα αποβάλλω αν και δεν έχω ούτε αίμα ούτε πόνο. Όσο για το αίμα που λες ότι έβλεπες κι αυτός πολλές φορές το έχω ακούσει. Εγώ λέω να ηρεμήσεις και κυρίως να μην κλαις γιατί μόνο κακό στο μωράκι σου κάνεις. Σήμερα θα δεις και το σποράκι σου και θα ηρεμήσεις. Θα περιμένουμε νέα σου.:eek::-P

tt15441c.aspx

tt10046f.aspx

Διαφημίσεις

Τι ώρα έχεις ραντεβού σήμερα;

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!στεναχωριεμαι γιατι δεν ηξερα οτι η εκγυμοσυνη ποναει.σαν να εχω σκουλικοηδητιδα ειμαι...στις 8 εχω ραντεβου σημερα.να δω,τι μπορει να ειναι..σου ευχομαι ολοψυχα να κρατησεις με το καλο το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!η αληθεια ειναι οτι το αγχος της εγκυμονουσας δεν σταματαει!!θα ενημερωσω αυριο το πρωι..και παλι ευχαριστω

:P

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!στεναχωριεμαι γιατι δεν ηξερα οτι η εκγυμοσυνη ποναει.σαν να εχω σκουλικοηδητιδα ειμαι...στις 8 εχω ραντεβου σημερα.να δω,τι μπορει να ειναι..σου ευχομαι ολοψυχα να κρατησεις με το καλο το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!η αληθεια ειναι οτι το αγχος της εγκυμονουσας δεν σταματαει!!θα ενημερωσω αυριο το πρωι..και παλι ευχαριστω

Ωραία! Θα περιμένω αύριο τα ευχάριστα;)

Όντως από την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος συνειδητοποίησα ότι ώσπου να πεθάνω το άγχος κ η αγωνία θα με κυνηγάει ώσπου να πεθάνω αλλά χαλάλι:o

tt15441c.aspx

tt10046f.aspx

καλημερα κοριτσια...εχτες πηγα στον γιατρο,ολα καλα!!ειδαμε το σακο και το εμβρυακι μεσα!!εκλεγα απο την χαρα μου.ειμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερες,σε 2 εβδομαδες θα παω να ακουσουμε καρδουλα.το αιμα οφειλεται σε μια αποκολισουλα,θελει ξαπλα!!ολα καλα κοριτσακια.με μαλωσε ο γιατρος μου,"καθεσαι μου λεει και ακους τον καθε εναν τι λεει,τι να σου πω"μου λεει..και εχει δικιο,η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!!φιλακια και σας ευχαριστω για την υποστηριξη

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια...εχτες πηγα στον γιατρο,ολα καλα!!ειδαμε το σακο και το εμβρυακι μεσα!!εκλεγα απο την χαρα μου.ειμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερες,σε 2 εβδομαδες θα παω να ακουσουμε καρδουλα.το αιμα οφειλεται σε μια αποκολισουλα,θελει ξαπλα!!ολα καλα κοριτσακια.με μαλωσε ο γιατρος μου,"καθεσαι μου λεει και ακους τον καθε εναν τι λεει,τι να σου πω"μου λεει..και εχει δικιο,η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!!φιλακια και σας ευχαριστω για την υποστηριξη

mary μου, χάρηκα πάρα πολύ για σένα...θα πάνε όλα καλά..

να μείνεις ξάπλα για όσο χρειαστεί και όλα θα πάνε καλά

φιλάκια

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

Πολύ ευχάριστα νέα, καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ξεκούραση. Να ακούς το γιατρό σου και αν σου είπε ξάπλα να το τηρήσεις. Κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα καφέ υγρά και κάποια στιγμή και λίγο αιματάκι λόγο αποκόλλησης, άκουσα το γιατρό μου έμεινα ξάπλα όσο μου είπε και τώρα έχω ένα αγγελούδι. Καλή συνέχεια και εδώ είμαστε για το οτιδήποτε.

mary μου, χάρηκα πάρα πολύ για σένα...θα πάνε όλα καλά..

να μείνεις ξάπλα για όσο χρειαστεί και όλα θα πάνε καλά

φιλάκια

σε ευχαριστω πολυ!!!!φιλακια πολλα,εσυ καλα μου εισαι?:):):)

Πολύ ευχάριστα νέα, καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ξεκούραση. Να ακούς το γιατρό σου και αν σου είπε ξάπλα να το τηρήσεις. Κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα καφέ υγρά και κάποια στιγμή και λίγο αιματάκι λόγο αποκόλλησης, άκουσα το γιατρό μου έμεινα ξάπλα όσο μου είπε και τώρα έχω ένα αγγελούδι. Καλή συνέχεια και εδώ είμαστε για το οτιδήποτε.

Καλημερα,ευχαριστω παρα πολυ,ναι θα προσεχω!!!Ευχομαι και σε σενα να σου ζησει το αγγελουδακι σου και να το καμαρωνεις παντα!!:):)

σε ευχαριστω πολυ!!!!φιλακια πολλα,εσυ καλα μου εισαι?:):):)

ναι καλά..έχω μια ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά!!τη πέμπτη θα πάω για την ένεση οπότε το Σάββατο...πήγα χθες για υπέρηχο..

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια! Όταν λες το εμβρυάκι εννοείς εκείνη την κουκιδούλα έτσι δεν είναι; Εγώ με το ζόρι το είδα την πρώτη φορά, είχα τόση αγωνία!

tt15441c.aspx

tt10046f.aspx

Συγχαρητήρια! Όταν λες το εμβρυάκι εννοείς εκείνη την κουκιδούλα έτσι δεν είναι; Εγώ με το ζόρι το είδα την πρώτη φορά, είχα τόση αγωνία!

στην αρχη μου λεει ο γιατρος,σημερα θα ημαστε ευχαριστημενοι αν δουμε τον σακο.οκ του λεμε..μολις μου βαζει το κολπικο υπερυχο,φανηκε κατευθειαν.ο σακος και ενα μικρουλη σαν σπορακι ασπρο..χαρα και εγω,οπως και εσυ,κλαμα και ο αντρας μου..ομορφες στιγμες,την παραπανω εβδομαδα μου ειπε οτι θα ακουσουμε καρδουλα..πιστευω να πανε ολα καλα,,εσυ καλα μου εισαι?σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου;)

στην αρχη μου λεει ο γιατρος,σημερα θα ημαστε ευχαριστημενοι αν δουμε τον σακο.οκ του λεμε..μολις μου βαζει το κολπικο υπερυχο,φανηκε κατευθειαν.ο σακος και ενα μικρουλη σαν σπορακι ασπρο..χαρα και εγω,οπως και εσυ,κλαμα και ο αντρας μου..ομορφες στιγμες,την παραπανω εβδομαδα μου ειπε οτι θα ακουσουμε καρδουλα..πιστευω να πανε ολα καλα,,εσυ καλα μου εισαι?σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου;)

Εγώ καλά είμαι περιμένω με ανυπομονησία τη Δευτέρα για να δω αν είναι καλά και το μωράκι μου:P Κι εγώ τα ίδια είδα την πρώτη φορά, όντως ωραίες στιγμές, ανεπανάληπτες... εύχομαι όλα να πάνε καλά ως το τέλος για όλες μας:P

tt15441c.aspx

tt10046f.aspx

Εγώ καλά είμαι περιμένω με ανυπομονησία τη Δευτέρα για να δω αν είναι καλά και το μωράκι μου:P Κι εγώ τα ίδια είδα την πρώτη φορά, όντως ωραίες στιγμές, ανεπανάληπτες... εύχομαι όλα να πάνε καλά ως το τέλος για όλες μας:P

Γεια σου marmin μου!

Όλα καλά??? Τι σου είπε ο γιατρός? Σου εύχομαι να έχεις την καλύτερη εξέλιξη!!!:P

Γεια σου marmin μου!

Όλα καλά??? Τι σου είπε ο γιατρός? Σου εύχομαι να έχεις την καλύτερη εξέλιξη!!!:P

Ευχαριστώ! Το μωράκι μου είχε μεγαλώσει και χτυπούσε η καρδούλα του κανονικά. Αυτό που είχε φανεί στον προηγούμενο υπέρηχο που μάλλον ήταν αιμορραγία (ίσως από αποκόλληση) υπήρχε ακόμη αλλά ήταν πιο ανοιχτόχρωμο και είπε ότι αυτό είναι καλό γιατί μάλλον πήζει και θα φύγει. Εχτές είδα αίμα κ η γυναικολόγος μου είπε να μην ανησυχώ γιατί αυτό πρέπει από κάπου να φύγει. Έτσι κι αλλιώς το μωρό είναι ψηλά στην μήτρα κι αυτό από κάτω. Ελπίζω τώρα να φύγει τελείως και την επόμενη φορά (14 Μαίου) να δούμε μόνο το μωράκι μας. Όχι ότι δεν ανησυχώ λίγο αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη. Εσύ πώς τα πας; Σε τι φάση είστε; Προσπαθείτε ξανά;

tt15441c.aspx

tt10046f.aspx

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ! Το μωράκι μου είχε μεγαλώσει και χτυπούσε η καρδούλα του κανονικά. Αυτό που είχε φανεί στον προηγούμενο υπέρηχο που μάλλον ήταν αιμορραγία (ίσως από αποκόλληση) υπήρχε ακόμη αλλά ήταν πιο ανοιχτόχρωμο και είπε ότι αυτό είναι καλό γιατί μάλλον πήζει και θα φύγει. Εχτές είδα αίμα κ η γυναικολόγος μου είπε να μην ανησυχώ γιατί αυτό πρέπει από κάπου να φύγει. Έτσι κι αλλιώς το μωρό είναι ψηλά στην μήτρα κι αυτό από κάτω. Ελπίζω τώρα να φύγει τελείως και την επόμενη φορά (14 Μαίου) να δούμε μόνο το μωράκι μας. Όχι ότι δεν ανησυχώ λίγο αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη. Εσύ πώς τα πας; Σε τι φάση είστε; Προσπαθείτε ξανά;

Πολύ ωραία νέα, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα και το μωράκι σου!!!!:) Όλα θα πάνε τέλεια!!!

Χτες πήγα στον γιατρό μου, 15 μέρες δηλαδή μετά απο τον καθαρισμό, για να με δει. Είδε μου είπε πολύ βλέννα, περισσότερη από οση θα περίμενε, αλλά δεν μου είπε οτι είναι κάτι κακό, μου είπε οτι προσπαθεί να "στρώσει" το περιβάλλον της μήτρας. Μου είπε επίσης οτι λογικά σε 15 μέρες θα αδιαθετήσω (άρα αν γίνει έτσι ο κύκλος μου θα επανέλθει σχεδόν κανονικά).

Δεν έχουμε αρχίσει πάλι κρούσεις, μου είπε οτι πρέπει να κάνω σίγουρα ένα κύκλο, να μου έρθει η πρώτη περίοδος, ίσως και η δεύτερη για να είναι έτοιμο το σώμα να ξαναμπεί στην διαδικασία! Ο άντρας μου θέλει να αρχίσουμε άμεσα, εγώ του λέω να έρθει η πρώτη περίοδος και μετά πάμε! Εξάλλου σιγά μην συμβεί πάλι με την μια....:(

Κοριτσια καλημερα,ευχομαι συντομα,ολες να κρατησουμε τα μωρακια μας,αγκαλιτσα!!θελω και εγω να μοιραστω την δικια μου περιπτωση μαζι σας..ειμαι μετα απο σπερματεγχυση.την Τριτη μετα το Πασχα εκανα την πρωυη μου χοριακη και εδειξε 65,05.χαρηκα πολυ,επιτελους ειχα μεινει εγκυος μετα απο ποσες προσπαθειες.την ιδια μερα,ειχα καφε υγρα.μετα απο 2 μερες ξαναπαω για χοριακη και ειχε ανεβει 194,05..χαρηκα πολυ!!την ιδια μερα το απογευμα τα καφε εγιναν και ροζ και αρκετα τσιμπιματακια στην δεξια σαλπιγγα.εχτες 4 μερες μετα επανελλαβα χοριακη η οποια ηταν 870,50!!ολα καλα και απο χτες μου εχουν σταματησει τα καφε υγρα.ομως επιμενουν οι πονοι στην δεξια σαλπιγγα,σαν κραμπουλες και τσιμπιμα και καψιμο.περιεργο πραγμα.η βοηθος της μικροβιολογου μου ειπε μηπως ειναι εξωμητριο?κοριτσια τα χρειαστηκα!!ολο κλαιω απο χτες.ο γιατρος μου ειπε οτι η χοριακη μου ανεβαινει πολυ καλα οπως σε καθε φυσιολογικη κυηση.σημερα θα παω να με δει πρωτη μερα..οποια κοπελα ειχε κατι αναλογο ας μου πει,να ηρεμισω λιγακι!ευχαριστω

Aυτά τα έχω κι εγώ εδώ και 4-5 μέρες και είναι πολύ ενοχλητικά!!Η χοριακή μου σήμερα ήατν 4.910,μια χαρά,αλλά πολύ με προβληματίζουν τα πονάκια αυτά..Τη δευτέρα θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο,έχω αγωνία φυσικά..

SlD4p3.png

Πολύ ωραία νέα, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα και το μωράκι σου!!!!:) Όλα θα πάνε τέλεια!!!

Χτες πήγα στον γιατρό μου, 15 μέρες δηλαδή μετά απο τον καθαρισμό, για να με δει. Είδε μου είπε πολύ βλέννα, περισσότερη από οση θα περίμενε, αλλά δεν μου είπε οτι είναι κάτι κακό, μου είπε οτι προσπαθεί να "στρώσει" το περιβάλλον της μήτρας. Μου είπε επίσης οτι λογικά σε 15 μέρες θα αδιαθετήσω (άρα αν γίνει έτσι ο κύκλος μου θα επανέλθει σχεδόν κανονικά).

Δεν έχουμε αρχίσει πάλι κρούσεις, μου είπε οτι πρέπει να κάνω σίγουρα ένα κύκλο, να μου έρθει η πρώτη περίοδος, ίσως και η δεύτερη για να είναι έτοιμο το σώμα να ξαναμπεί στην διαδικασία! Ο άντρας μου θέλει να αρχίσουμε άμεσα, εγώ του λέω να έρθει η πρώτη περίοδος και μετά πάμε! Εξάλλου σιγά μην συμβεί πάλι με την μια....:(

Εύχομαι να σου συμβεί πάλι με τη μία άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις υπάρχουν γυναίκες που πιάνουν με τη μυρωδιά που λένε μπορεί να είσαι σε αυτές. Εγώ σήμερα έκανα μια βλακεία και φοβάμαι μην έβλαψα το μωράκι μου πήγαμε σ' ένα γιατρό για ένα πρόβλημα του συζύγου μου (έχει καιρό που πηγαίνουμε σ' αυτόν) και σήμερα μας μίλησε πολύ άσχημα κι εγώ δεν άντεξα:confused: και του φώναξα αρκετά μπορώ να πω. Αμέσως μετά καθόμουν χωρίς να μιλάω καθόλου και προσπαθούσα να ηρεμήσω αλλά παρ' όλα αυτά φοβάμαι μήπως έπαθε κάτι ανεπανόρθωτο το μωράκι μου :oops: Βασικά φοβάμαι μην αποβάλλω τώρα έχω πόνο (σα σφίξιμο) ψηλά στην κοιλιά και αναγούλα μάλον από τη στενοχώρια

tt15441c.aspx

tt10046f.aspx

Εύχομαι να σου συμβεί πάλι με τη μία άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις υπάρχουν γυναίκες που πιάνουν με τη μυρωδιά που λένε μπορεί να είσαι σε αυτές. Εγώ σήμερα έκανα μια βλακεία και φοβάμαι μην έβλαψα το μωράκι μου πήγαμε σ' ένα γιατρό για ένα πρόβλημα του συζύγου μου (έχει καιρό που πηγαίνουμε σ' αυτόν) και σήμερα μας μίλησε πολύ άσχημα κι εγώ δεν άντεξα:confused: και του φώναξα αρκετά μπορώ να πω. Αμέσως μετά καθόμουν χωρίς να μιλάω καθόλου και προσπαθούσα να ηρεμήσω αλλά παρ' όλα αυτά φοβάμαι μήπως έπαθε κάτι ανεπανόρθωτο το μωράκι μου :oops: Βασικά φοβάμαι μην αποβάλλω τώρα έχω πόνο (σα σφίξιμο) ψηλά στην κοιλιά και αναγούλα μάλον από τη στενοχώρια

Μην ανησυχείς καθόλου εγώ έχω τρελλά νεύρα και όλη μέρα τσακώνομαι και φωνάζω με τους πάντες και μιλάμε για φωνές όχι αστεία, δεν παθαίνουν τίποτα τα σποράκια αν οι αποβολές γίνονταν τόσο εύκολα δεν θα γεννιόταν άνθρωπος. Ο πόνος ψηλά στην κοιλιά σημαίνει πόνος στο στομάχι η μήτρα είναι κάτω χαμηλά

Μην ανησυχείς καθόλου εγώ έχω τρελλά νεύρα και όλη μέρα τσακώνομαι και φωνάζω με τους πάντες και μιλάμε για φωνές όχι αστεία, δεν παθαίνουν τίποτα τα σποράκια αν οι αποβολές γίνονταν τόσο εύκολα δεν θα γεννιόταν άνθρωπος. Ο πόνος ψηλά στην κοιλιά σημαίνει πόνος στο στομάχι η μήτρα είναι κάτω χαμηλά

Nαι ξέρω έχω δυσκοιλιότητα και μάλλον ήταν και από εκεί και όπως λες το στομάχι ήταν μάλλον επειδή στενοχωρήθηκα πολύ απλά είχα πει ότι τώρα που είμαι έγκυος θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και να μη μαλώνω αλλά μερικές φορές σε βγάζουν απότα ρούχα σου ειδικά όταν ένας υποτίθεται επιστήμονας και γιατρός ενώ ξέρει ότι είσαι έγκυος σου επιτίθεται φωνάζοντας (άδικα και απαράδεκτα κατ' εμέ)

tt15441c.aspx

tt10046f.aspx

• 9 χρόνια μετά...

Καλημερα σας!!! 

Θα ηθελα να εκφρασω κι εγω τον δικο μου και την ανησυχια.

Ειμαι εγκυος στην 7η εβδομαδα..την προηγουμενη βδομαδα ειδα αιμα κι επικοινωνησα αμεσα με τον γιατρο μου ο οποιος μου ειπε ακινησια και να παιρνω utrogestan 200mg 3 φορες την ημερα.Πηγαν ολα καλα,εκανα και υπερηχο και ηρεμησα!(αλλα οχι για πολυ)

Χθες παλι αιμα (απο κουραση)..ευτυχως απο χθες το μεσημερι εως και τωρα ελαχιστες φορες θα δω κατα το σκουπισμα μετα την ουρηση,μικρα καφε κομματια-εκκρισεις. Τις περισσοτερες φορες δεν βλεπω τιποτα.Αλλα με ανησυχει ο πονος δεξια στη κοιλια κι οτι το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο και δεν εχω ζαλαδα. Προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη και να δωσω μια λογικη απαντηση στον εαυτο μου οτι ο πονος στη κοιλια μπορει να οφειλεται και στο εντερο (ευρεθιστο,με ταλαιπωρει χρονια). 

Σας ζητω συγνωμη για ολο αυτο το κατεβατο...αλλα κοντα μου δεν εχω δικους μου ανθρωπους! (λογω αποστασης) 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων! 

Πόνους είχα κι εγώ τον πρώτο μήνα. Ο γυναικολόγος μου είπε πως είναι από την εμφύτευση και μου έδωσε utrogestan.

Ζαλάδες δεν είχα, ούτε πρησμένο στήθος. Γύρω στην 6η εβδομάδα ξεκίνησαν οι απογευματινές ναυτίες και μια φοβερή απέχθεια στο κρέας, που κράτησαν μέχρι τον τέταρτο μήνα. 

Χαλάρωσε, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Δεν έχουν όλες οι γυναίκες τα ίδια συμπτώματα. Να ακούς το σώμα σου και για ό,τι σε ανησυχεί να μιλάς με τον γιατρό σου, αλλά μην περιμένεις να νιώθεις ακριβώς ό,τι ένιωσαν άλλες γυναίκες, ούτε να αξιολογείς την έλλειψη συμπτωμάτων ως ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Το ότι δεν έχεις ζαλαδες και πρησμένο στήθος δεν σημαίνει τίποτα. 

Με το καλό!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...