Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

έτοιμη βάση τούρτας με κρέμα μιλφέιγ. Ταιριάζουν;

natassa-tasos

Recommended Posts

Θέλω λίγο τη βοήθειά σας. Θα φτιάξω μια γρήγορη τούρτα για τα γενέθλια του άντρα μου.

Έχουν περισσέψει από άλλη φορά που είχα φτιάξει μιλφέιγ, δυο φάκελοι με κρέμα (μιλφέιγ).

Έλεγα αντί να φτιάξω βάση μιλφέιγ που είναι λίγο χρονοβόρα, να πάρω δυο έτοιμους δίσκους παντεσπάνι για τούρτες.

Τι λέτε θα ταιριάζει η γεύση; Από πάνω φυσικά θα τη στολίσω με σαντιγύ και χρωματιστά τρουφάκια.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Διαφημίσεις

Πιστευω οτι ταιριαζει αλλα αν θελεις μπορεις να βαλεις και σαβαγιαρ το εχω κανει και εχει βγει πολυ ωραιο.(σαβαγιαρ-κρεμα-σαβαγιαρ-κρεμα-σαντιγυ και οτι θελεις εσυ απο πανω για να το στολισεις π.χ. αμυγδαλο καβουρδισμενο η οχι φιλε)

Πιστευω οτι ταιριαζει αλλα αν θελεις μπορεις να βαλεις και σαβαγιαρ το εχω κανει και εχει βγει πολυ ωραιο.(σαβαγιαρ-κρεμα-σαβαγιαρ-κρεμα-σαντιγυ και οτι θελεις εσυ απο πανω για να το στολισεις π.χ. αμυγδαλο καβουρδισμενο η οχι φιλε)

Τα σαβαγιαρ τα βρέχεις με γάλα ; Το έχεις κάνει με κρέμα μιλφέιγ ή βανίλιας;

Ωραία ιδέα. :D

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Τα σαβαγιαρ τα βρέχεις με γάλα ; Το έχεις κάνει με κρέμα μιλφέιγ ή βανίλιας;

Ωραία ιδέα. :D

Ναι τα βουτας λιγο στο γαλα οχι να παπαριασουν.Στη μια στρωση εβαλα κρεμα μιλφειγ και στην αλλη εφτιαξα μονη μου κρεμα ζαχαροπλαστικης.

Διαφημίσεις

Αν χρησιμοποιήσω την έτοιμη βάση τούρτας να την βάλώ έτσι ή να την ραντίσω με κάτι;

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ. Λικέρ δεν έχω, να έβαζα λίγο κονιάκ στο σιρόπι;

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ. Λικέρ δεν έχω, να έβαζα λίγο κονιάκ στο σιρόπι;

Ναι άνετα.Απλά πρόσεχε την δόση μην σου πέσει πολύ.Αντε και καλή επιτυχία!!!

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

Ναι άνετα.Απλά πρόσεχε την δόση μην σου πέσει πολύ.Αντε και καλή επιτυχία!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές. Ελπίζω να πετύχει !!!

Επανέρχομαι για να σας πω εντυπώσεις. Την έφτιαξα με έτοιμο παντεσπάνι, το οποίο ράντισα με σιρόπι. Έβαλα δύο στρώσεις κρέμα μιλφέιγ και από πάνω σαντυγί. Τη στόλισα με αμύγδαλο και χρωματιστή τρούφα.

Ήταν πολύ νόστιμη και πάνω από όλα ελαφριά στο στομάχι. Το μόνο που χρειαζόταν λίγο περισσότερο κονιάκ στο σιρόπι. Έριξα πολύ λίγο επειδή φοβήθηκα τι γεύση θα έχει, αλλά από ότι φάνηκε ήθελε λίγο παραπάνω.

Κορίτσια εσείς που έχετε φτιάξει σιρόπι με κονιάκ ή λικέρ, πόση ποσότητα βάζετε;

Επανέρχομαι για να σας πω εντυπώσεις. Την έφτιαξα με έτοιμο παντεσπάνι, το οποίο ράντισα με σιρόπι. Έβαλα δύο στρώσεις κρέμα μιλφέιγ και από πάνω σαντυγί. Τη στόλισα με αμύγδαλο και χρωματιστή τρούφα.

Ήταν πολύ νόστιμη και πάνω από όλα ελαφριά στο στομάχι. Το μόνο που χρειαζόταν λίγο περισσότερο κονιάκ στο σιρόπι. Έριξα πολύ λίγο επειδή φοβήθηκα τι γεύση θα έχει, αλλά από ότι φάνηκε ήθελε λίγο παραπάνω.

Κορίτσια εσείς που έχετε φτιάξει σιρόπι με κονιάκ ή λικέρ, πόση ποσότητα βάζετε;

Μισό φλυντζάνι βάζω εγώ συνήθως.Κοίτα αν βάλεις λιγότερο τρώγεται μια χαρά, αν βάλεις περισσότερο από όσο πρέπει δεν τρώγεται με τίποτα γιατί πικρίζει.Την εχω κάνει την πατάτα παλιότερα.Με το λικέρ μπορείς να βάλεις και λιγάκι παραπάνω γιατί ειναι πιο γλυκό.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Μισό φλυντζάνι βάζω εγώ συνήθως.Κοίτα αν βάλεις λιγότερο τρώγεται μια χαρά, αν βάλεις περισσότερο από όσο πρέπει δεν τρώγεται με τίποτα γιατί πικρίζει.Την εχω κάνει την πατάτα παλιότερα.Με το λικέρ μπορείς να βάλεις και λιγάκι παραπάνω γιατί ειναι πιο γλυκό.

Ναι, έτσι είναι, αν πέσει παραπάνω κονιάκ πικρίζει, γι' αυτό φοβήθηκα και έριξα μόνο 5 - 6 σταγόνες. Μισό φλυτζάνι του καφέ ή του τσαγιού ρίχνεις εσύ;

Ναι, έτσι είναι, αν πέσει παραπάνω κονιάκ πικρίζει, γι' αυτό φοβήθηκα και έριξα μόνο 5 - 6 σταγόνες. Μισό φλυτζάνι του καφέ ή του τσαγιού ρίχνεις εσύ;

Του τσαγιού αλλά στο μεγάλο ταψί.Αν πάρω παντεσπάνι έτοιμο το κλασσικό λιγότερο από αυτό.Ψάχνω να βρώ ενα λικερ που να ταιριάζει στις τουρτες με κρέμα.Το κονιάκ δεν με ενθουσιάζει.Στη σοκολάτα βάζω λικέρ κεράσι ή βυσινο.Στην κρέμα ακόμα δεν ξέρω.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

Του τσαγιού αλλά στο μεγάλο ταψί.Αν πάρω παντεσπάνι έτοιμο το κλασσικό λιγότερο από αυτό.Ψάχνω να βρώ ενα λικερ που να ταιριάζει στις τουρτες με κρέμα.Το κονιάκ δεν με ενθουσιάζει.Στη σοκολάτα βάζω λικέρ κεράσι ή βυσινο.Στην κρέμα ακόμα δεν ξέρω.

Ναι όντως δεν με ενθουσιάζει κι εμένα το κονιάκ. Αλλά γενικά από ποτά έχω μαύρα μεσάνυχτα. Καλά που υπήρχε το κονιάκ στο σπίτι (είχα φτιάξει καρυδόπιτα την Πρωτοχρονιά) και έκανα τη δουλειά μου;););)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...