Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

mazk

Recommended Posts

Γεια σε όλες!

ο λόγος που έκανα την εγγραφή μου στο φόρουμ, παρότι το διαβάζω χρόνια τώρα, ήταν για να γραψω την εμπειρια μου απο το Νοσοκομείο Κορίνθου.

Μένω σε παραμεθόρια περιοχή και εκει είχα επιλέξει να γεννήσω όμως για καλή μου τύχη το μπεμπάκι μου αποφάσισε να γεννηθει στον τόπο που μεγάλωσα, την Κόρινθο. Μια σειρά απο συγκυρίες (ο γιατρός που με παρακολουθούσε στο νησί, διορίστηκε στην Κόρινθο, ο φίλος μου γυναικολόγος που θα με ξεγεννουσε αν τυχαινε κάτι στο Ρεα έλειπε ταξίδι και τα πονάκια που είχα μια μέρα πριν φύγω για το νησι) με οδηγησαν στο νοσοκομειο Κορίνθου.

Ολες εμεις οι ντοπιες εχουμε ακουσει τα χιλια μύρια...για το νοσοκομειο μας, μια για τους αναισθησιολογους μια για τον μαιευτηρα που εκανε καισαρικη την ωρα που το παιδι γεννιοταν φυσιολογικά...Λογικό λοιπον να τρεμει το φυλοκάρδι μου!

Απο τα εξωτερικά ιατρεια ειχα μεινει εκστασιασμενη...εκλεινα ραντεβου απο το 1535 όχι πολύ πρωι που πάει ολος ο κόσμος, αλλά κατά τις 11.Αριστη εξυπηρετηση τοσο απο τους ειδικευομενους όσο κ απο τους ειδικούς!

Την ημέρα της εισαγωγης μου με βάλανε σε 2κλινο. Χωρις να το χρεώσουν εξτρα!Ηταν άλλη μια κοπέλα, επίσης ελληνίδα ή οποια ειχε γεννησει με καισαρικη και μου έλεγε τα καλύτερα για τον διευθυντη της κλινικής. Εγω ενα αγχος το ειχα!Τελικα εκεινη πηρε εξιτηριο και ηταν σαν να ημουν σε μονοκλινο!!!

Μου έκανε εντυπωση που δεν έβλεπα αθιγγανους...Ρωτησα και μου ειπαν ότι εχουν ξεχωριστα δωματια στον όροφο για να μην ενοχλουνται οι υπολοιπες επιτοκες....Μπραβο λέω!

Ηρθε η αναισθησιολογος να με δει. Κάθησε και μου εξηγησε αναλυτικά τα υπερ και τα κατα της ολικής ναρκωσης και της επισκληρηδίου. Μου ειπε οτι η απόφαση ειναι δική μου!!!φυσικα και επελεξα την 2η. Πάλι εντυπωσιαστηκα γιατι ξερω οτι στα δημοσια δεν προβλέπεται ή τουλαχιστον όχι χωρις να εχει συζητηθει το φακελάκι!

Την ημερα του χειρουργειου όλοι με αποκαλουσαν με το μικρό μου όνομα. Ηταν ευγενεστατοι και ανα 5λεπτο με ρωτουσαν πως τα πάω. Μεχρι και ανεκδοτα λέγανε. Το μπεμπάκι βγηκε σε 4 λεπτα και με την ησυχία τους με έραψαν! Απιστευτο μου φαινόταν!

Ολα πηγαν κατ' ευχην και κανεις μα κανεις δεν ζητησε μια!Ολοι ηταν ευγενέστατοι και πάνω απο το κεφάλι μου. Τι να πω;;;θα τους ξαναπροτιμήσω!

Η γέννα μου κόστισε 1,88 ευρω κ πολλές κουτες γλυκα!

ο παιδιατρος που ειδε το μωρο ήταν εξαιρετικός. Μου εδωσε οδηγιες για τα πάντα. Εμεινα και απο κεινον πολυ ευχαριστημένη(σε αντιθεση με την ιδιώτη παιδιατρο που εφερα σπιτι, πηρε 60 ευρω χωρις αποδειξη, και δεν μου έδωσε και ιδιαίτερες κατευθυντηριες για να τα ξαναπουμε σε μια βδομαδα...).

Γενικα, συντοπιτισσες μου εμεινα πολυ ευχαριστημενη απ' ολους και απ' όλα...

ή μαλλον να πω και την δυσαρεσκεια μου...δεν εμεινα 100% ικανοποιημενη απο τις μαιες που δεν με εσπρωξαν στον μητρικο θηλασμο. Δεν ξερω αν φταινε εκεινες ή η θηλή μου παντως ότι καταφερα το καταφερα μονη μου!

Ασχετο και κλεινω, τους έδωσα και ασκο λήψης ομφαλοπλακουντιακου αίματος για δωρεά στην δημόσια τράπεζα και η λήψη έγινε κανονικότατα!@

Αν καποια κοπελα χρειαστει πληροφοριες εξτρα ας στειλει π.μ.

ευχαριστω

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...