Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυτικές λοσιόν κρέμες λάδια για νεογνά/μωρά (πχ weleda)

Recommended Posts

Παντως απο μυρωδια ειναι χαλια....

Και το αλλο μειονεκτημα το ντουζ για το σωμα ειναι τοσο ρευστο που με την συχνοτητα που κανουμε μπανιο στα μωρα θελουμε 2 τετοια τον μηνα(δεν κανει και αφρο).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 407
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παντως απο μυρωδια ειναι χαλια....

Και το αλλο μειονεκτημα το ντουζ για το σωμα ειναι τοσο ρευστο που με την συχνοτητα που κανουμε μπανιο στα μωρα θελουμε 2 τετοια τον μηνα(δεν κανει και αφρο).

Αυτο ειναι το μειονέκτημα των περισσοτέρων φυσικών καλλυντικών....αλλά μπροστά στην ασφάλεια.....

Το λεω γιατι οταν τα πηραγ εγω νομιζα θα μυριζει σαν chicco bagnetto :lol::lol::lol: Και απογοητευτηκα. Επισης να πω εχει και αλλα που μυριζουν πολυ καλυτερα και ειναι παλι βιολογικα. Να ειναι ψιλιασμενος αυτος που τα παιρνει.

Το λεω γιατι οταν τα πηραγ εγω νομιζα θα μυριζει σαν chicco bagnetto :lol::lol::lol: Και απογοητευτηκα. Επισης να πω εχει και αλλα που μυριζουν πολυ καλυτερα και ειναι παλι βιολογικα. Να ειναι ψιλιασμενος αυτος που τα παιρνει.

Ποια??

VgL7.jpgIgLdp2.png

Δεν μπορω να πω μου βγαλε το ματι η παρατηρηση. Ας πουμε στα κουκου που εχει μια σειρα με χαμομηλι σε μπλε συσκευασια(δεν θυμαμαι ονομα -sorry). Μυριζει πολυ καλυτερα. Επισης πηρα ενα αλλο γαλακτωμα απο ενα καταστημα με βιολογικα προϊόντα (αυτο μπορω να δω την μαρκα) επισης μυριζει καλυτερα. Οχι τελεια αλλα καλυτερα. Ξερεις ειναι απο αυτα που φερνουν τα κατα τοπους καταστηματα. Και αλλο θυμηθηκα στο μασουτη εχουν φερει παλι βιολογικα η παιδικη σειρα που εχει και εινα απο ροδι παλι μυριζει καλυτερα.Βοηθησα???

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ αλλά μένω Ηράκλειο... Οπότε με τα μεταφορικά το ίδιο κάνει...

Εχεις δίκιο.

Εξάλου τα προιόντα είναι το σημαντικό και όχι πως τα πήρες.

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Δεν μπορω να πω μου βγαλε το ματι η παρατηρηση. Ας πουμε στα κουκου που εχει μια σειρα με χαμομηλι σε μπλε συσκευασια(δεν θυμαμαι ονομα -sorry). Μυριζει πολυ καλυτερα. Επισης πηρα ενα αλλο γαλακτωμα απο ενα καταστημα με βιολογικα προϊόντα (αυτο μπορω να δω την μαρκα) επισης μυριζει καλυτερα. Οχι τελεια αλλα καλυτερα. Ξερεις ειναι απο αυτα που φερνουν τα κατα τοπους καταστηματα. Και αλλο θυμηθηκα στο μασουτη εχουν φερει παλι βιολογικα η παιδικη σειρα που εχει και εινα απο ροδι παλι μυριζει καλυτερα.Βοηθησα???

Σορρυ ειχα την μικρη μου αγκαλια οταν το γραψα δεν ήθελα να το κάνω τοσο μεγαλο ..καταλαθος :) Βιολογικά βεβαια δεν λεγονται αλλα καταλαβα τι εννοεις :D

Χαμομηλι και μπλε λες τα Bubchen , αν δεις τις προηγουμενες σελίδες τα χουμε συζητήσει και αυτα . Μασουτη δεν έχει στη Γερμανια .... οποτε μαλλον παλι weleda θα πάρω αν και γω εχω βαρεθει την μυρωδιά τους :lol::lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Κοριτσια ετσι ειναι αλλα θελω να μυριζει και λιγο ωραια μωρουλιλα και οχι καλεντουλα που σε κοβει την ανασα. Επισης εχεις δικιο Λαμπρινη δεν εχει μασουτη στην Γερμανια αλλα δεν το ξερα οτι εισαι εκει. Οντως ειναι τα bubchen σωστα το λες. Αυτα μου φανηκαν καλυτερα απο της weleda.

Διαφημίσεις

Πάντως το λάδι , η αντιηλιακή και η κρέμα που εχω εγω , παραδόξος δεν εχουν ημ λήξης?

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ WELEDA

γιατί σ' αυτά αναγράφετε και στο κουτί και στο μπουκάλι 100% σίγουρο

Δες το στο λάδι πχ το γράφει πίσω και κάτω πάνω στην ετικέτα

Κοριτσια παρηγγειλα κι εγω χθες απο το healthypeach 6 κρεμες αλλαγματος,6 σαμπουαν αφρολουτρο και 1 ενυδατικη απλη σωματος(να την φοραω εγω κυριως κι αν τυχον χρειαστει για το μωρο!)

Η κρεμα αλλαγης,λογω και της επιπλεον εκπτωσης επειδη πηρα τριαδες,μου βγηκε περιπου 5,7 ευρω!

Τοσο νομιζω μου τις ειχε φερει η αδερφη μου απο γερμανια.

Τα περιμενω....

Frene μήπως σου είπαν πότε θα τα παραλάβεις? Εγώ τα έχω παραγγείλει από τις 8 του μήνα και ακόμα τίποτα. Εντωμεταξύ στο κουτάκι status της παραγγελίας μου γράφει ακόμα pick in process. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι ακόμα δεν τα έχουν στείλει... Τα λεφτά βέβαια τα τράβηξαν την επόμενη μέρα... Εχθές τους έστειλα μαιλ αλλά ακόμα καμία απάντηση. Ελπίζω να μου τα στείλουν πριν γεννήσω..

age.png

Εγώ τα αγοράζω απο το http://www.violey.de και συνήθως κάνουν 1-3 εβδομάδες, αναλόγως όμως τα ελληνικά ταχυδρομεία γιατί από αυτούς φεύγουν πάντα σε 2 μέρες.

Είναι πιο οικονομικό από μια μικρή έρευνα σε αυτά που αγοράζω εγώ. Επειδή με τα weleda ο μικρός μου εμφάνισε αλλεργία, συγκεκριμένα με το γαλάκτωμα, προτιμώ τα lavera που είναι υποαλλεργικά. Θα πρότινα να τα δοκιμάσετε. Βέβαια την κρέμα για την αλλαγή πάνας της weleda δεν την αλλάζουμε με καμία!

Διαφημίσεις

Η κρεμα αλλαγης,λογω και της επιπλεον εκπτωσης επειδη πηρα τριαδες,μου βγηκε περιπου 5,7 ευρω!

Τα περιμενω....

Νομίζω πως αγόρασες την κρέμα για την αλλαγή της πάνας 8,5€ δηλαδή 5,7 λίρες Αγγλίας (η ισοτιμία είναι 1€ προς 1,5£)

Πρόσοχη στα αγγλικά site γιατί οι τιμές τους είναι σε στερλίνες £ και όχι σε ευρώ.

πάντως για φθηνές τιμές στα συγκεκριμένα καλλυντικά ζητήστε κατάλογο στέλνοντας email στην διευθυνση [email protected].

και σου τα φέρνουν δωρεάν αν είσαι στην Αθήνα και σου κοστίζουν μόνο 2 € αν είσαι στην επαρχία τα ταχυδρομικά

Μόλις παρέλαβα αυτό το μαιλ από την healthpeach..

Dear Mrs

Thank you for your order and e-mail. I regret to report that we have had considerable trouble in obtaining the Calendula Baby Shampoo and Wash and have been awaiting responses to e-mail requests for stock from various concerns.

We have been informed by Weleda only late yesterday by e-mail that due to the non availability of an ingredient this products production has been suspended and it is unlikely to resume before mid October. Furthermore we have not been able to source the item from any of our wholesalers. I apologise for this failure but please understand that these circumstances are beyond our control.

I can either refund the items cost or replace it with the more expensive Weleda Cream Baby Bath at no additional expense and dispatch your order immediately. Kindly advise.

Thank you again for your patience and understanding. Have a nice day.

Lisa

Υπάρχει έλλειψη στο σαμπουάν-αφρόλουτρο.. Για να περιμένω μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη δύσκολο.. Μάλλον θα ζητήσω επιστροφή..

age.png

πολλές φορές αγοράζω απο το

http://www.theremustbeabetterway.co.uk/

και επίσης έχω βρει φτηνά ρούχα κ.α... (μόνο η αποστολή είναι ακριβή, συνεπώς αν μαζευτούμε κάποιες κοπέλες ίσως ξεστραβωθούν και τα στείλουν με άλλη εταιρεία. Τους έγραψα οτι η τιμή για την αποστολή είναι ακριβή συνεπώς αν μπορέιται να κάνετε το ίδιο ίσως και δεήσουν...)

πάντως αξίζει να το δείτε σαν κατάστημα...

http://www.greenbaby.co.uk/Default.aspx

Μόλις παρέλαβα αυτό το μαιλ από την healthpeach..

Dear Mrs

Thank you for your order and e-mail. I regret to report that we have had considerable trouble in obtaining the Calendula Baby Shampoo and Wash and have been awaiting responses to e-mail requests for stock from various concerns.

We have been informed by Weleda only late yesterday by e-mail that due to the non availability of an ingredient this products production has been suspended and it is unlikely to resume before mid October. Furthermore we have not been able to source the item from any of our wholesalers. I apologise for this failure but please understand that these circumstances are beyond our control.

I can either refund the items cost or replace it with the more expensive Weleda Cream Baby Bath at no additional expense and dispatch your order immediately. Kindly advise.

Thank you again for your patience and understanding. Have a nice day.

Lisa

Υπάρχει έλλειψη στο σαμπουάν-αφρόλουτρο.. Για να περιμένω μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη δύσκολο.. Μάλλον θα ζητήσω επιστροφή..

Και σε μενα το στειλαν αυτο.Λεει ομως οτι μπορουν να μας στειλουν το ακριβοτερο προιον στην ιδια τιμη με αυτο που παραγγειλαμε.

Οποτε ετσι εκανα εγω!

Τα περιμενω....

Νομίζω πως αγόρασες την κρέμα για την αλλαγή της πάνας 8,5€ δηλαδή 5,7 λίρες Αγγλίας (η ισοτιμία είναι 1€ προς 1,5£)

Πρόσοχη στα αγγλικά site γιατί οι τιμές τους είναι σε στερλίνες £ και όχι σε ευρώ.

πάντως για φθηνές τιμές στα συγκεκριμένα καλλυντικά ζητήστε κατάλογο στέλνοντας email στην διευθυνση [email protected].

και σου τα φέρνουν δωρεάν αν είσαι στην Αθήνα και σου κοστίζουν μόνο 2 € αν είσαι στην επαρχία τα ταχυδρομικά

Η ισοτιμια ειναι 1 προς 1,25 νομιζω.Την ειδα απο εδω:

http://www.xe.com/ucc/

Εγώ τελικά ζήτησα επιστροφή μόνο για το προιόν που δεν υπάρχει. Δεν ξέρω αν το cream bath μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μαλλάκια. Ελπίζω να σταλούν σύντομα τα υπόλοιπα..

age.png

Εγώ τελικά ζήτησα επιστροφή μόνο για το προιόν που δεν υπάρχει. Δεν ξέρω αν το cream bath μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μαλλάκια. Ελπίζω να σταλούν σύντομα τα υπόλοιπα..

Το βρεφικό κρεμόλουτρο cream bath δεν κάνει αφρό. Βάζεις μια μεζούρα μέσα στο μπανιεράκι του μωρού αφού το ανακινήσεις πολύ πολύ καλά. Μπορείς και να μην το ξεβγάλεις και αυτό τυλίγει το δερματάκι του μωρού σου σαν προστατευτικός μανδύας που το θρέφει.

Είναι δε τόσο απάλο που μπορείς να βρέχεις ένα πανάκι και να βάζεις λίγο κρεμολουτρο και να πέρνας απαλά το μωρό από τις πρώτες μέρες που δεν κάνει μπάνιο στο νερό μέχρι να πέσει ο αφαλός.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...