Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Βρίσκομαι στην αναζήτηση αποτελεσματικής ενδοεπικοινωνίας για να ακούμε τα μωράκια μας από διπλανά δωμάτια που βρισκόμαστε.

Είχαμε αγοράσει το Avent Philips SCD 535 με ένδειξη θερμοκρασίας και υγρασίας αλλά δυστυχώς δεν ήταν καθόλου ευαίσθητο στα χαμηλά ντεσιμπέλ. Δηλαδή το ακούγαμε όταν πλέον το κλάμα των μωρών έφτανε να γίνει αρκετά δυνατό και δεν έπιανε το αρχικό νιαούρισμα / παράπονο. Μήπως έφταιγε η δική μας συσκευή / δεν ξέρω.

Τι έχετε εσείς να προτείνετε;

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε πάρει 1 της fisher price την οποία την είχαμε βάλει στο κομωδίνο του άντρα μου και την ανοίγαμε το βράδυ...Μετά από 1 μήνα χρήσης παραπονιόταν για πονοκεφάλους..Αλλάξαμε μεριές και μετα είχα εγώ πονοκεφάλους...Το καταργήσαμε και βρήκαμε την υγεία μας..Τώρα τι να πω, ίσως ήταν τυχαίο ή είχε σε εμας αυτά τα αποτελέσματα..Φοβήθηκα πιο πολύ για το τι μπορεί να κάνει στην μπέμπα και μετά σκεφτόμουν και τα κινητά και τα ασύρματα και τις κεραίες και φρίκαρα...Πάντως από θέμα απόδοσης ήταν οκ!

γεια σου και εμεις ειχαμε παρει της fisher price αλλα δεν την βολευτηκαμε καθολου και εμας δεν επιανε τα νιαουρισματα οποτε την καταργησαμε....τα αφτακια μας κανουν καλυτερη δουλεια......

Ολες οι συσκευες που εκπεμπουν και δεχονται ραδιοκυματα προκαλουν πονοκεφαλους και διαταραχες στον υπνο ! Κινητο , ενδοεπικοινωνια μοντεμ- ρουτερ ή ο υπολογιστης συνδεμενος στο ιντερνετ.

Και κατι σχετικο , αυτα με την καμερα τα εχει χρησιμοποιησει κανεις ; ή το αλλο με τον αισθητηρα ;;

Ολες οι συσκευες που εκπεμπουν και δεχονται ραδιοκυματα προκαλουν πονοκεφαλους και διαταραχες στον υπνο ! Κινητο , ενδοεπικοινωνια μοντεμ- ρουτερ ή ο υπολογιστης συνδεμενος στο ιντερνετ.

Και κατι σχετικο , αυτα με την καμερα τα εχει χρησιμοποιησει κανεις ; ή το αλλο με τον αισθητηρα ;;

Αισθητήρα εννοείς την Angelcare με τους αισθητήρες κίνησης για πρόληψης άπνοιας; Εμείς την έχουμε. Ευχαριστημένη είμαι και όταν άρχισε να κοιμάται μπρουμητα ήμουν πιο ήσυχη. Επίσης τα βραδια που εβηχε κτλ. Κατα τ΄ αλλα την ακούω καλα, έχει ένδειξη θερμοκρασίας. Μόνο ένα βράδυ είχαμε false alarm αλλα είχαν μετακινηθεί οι αισθητήρες όταν στρώναμε το σεντόνι.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ledaki.Εμείς αρχικά είχαμε πάρει μια της fisher-price αλλά εκανε παραμβολές και την γυρίσαμε πίσω.Μετά πήραμε μια της ΝUK (ήταν ακριβή 120 ευρώ αν θυμάμαι καλά) αλλά ήταν τέλεια είχε και ενδειξή θερμοκρασίας και νανουρίσματα.Ακόμα και σήμερα που ο γιος μου είναι 15 μηνών την χρησιμοποιώ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη,ακούω τα πάντα και πάρα πολύ καθαρά μάλιστα.Τα άξιζε τα λεφτά της...

Αισθητήρα εννοείς την Angelcare με τους αισθητήρες κίνησης για πρόληψης άπνοιας; Εμείς την έχουμε. Ευχαριστημένη είμαι και όταν άρχισε να κοιμάται μπρουμητα ήμουν πιο ήσυχη. Επίσης τα βραδια που εβηχε κτλ. Κατα τ΄ αλλα την ακούω καλα, έχει ένδειξη θερμοκρασίας. Μόνο ένα βράδυ είχαμε false alarm αλλα είχαν μετακινηθεί οι αισθητήρες όταν στρώναμε το σεντόνι.

nina-nana μπορείς να μου πεις 2-3 πράγματα παραπάνω για αυτό; μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε δίδυμα; το πήρες από εδώ ή online? και η άπνοια σχετίζεται με το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου και γιαυτό την παρακολουθούμε;

nina-nana μπορείς να μου πεις 2-3 πράγματα παραπάνω για αυτό; μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε δίδυμα; το πήρες από εδώ ή online? και η άπνοια σχετίζεται με το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου και γιαυτό την παρακολουθούμε;

Είναι ενδοεπικοινωνια κι έχει 2 αισθητήρες κίνησης που μπαίνουν κάτω απο το στρώμα. Ανιχνεύουν την κίνηση του θώρακα του μωρού. Αν σταματήσει να αναπνέει, χτυπά ξύλο, θα χτυπήσει συναγερμός. Ναι, η άπνοια σχετίζεται με το σύνδρομο αιφνιδιου βρεφικου θανάτου. Αν οποιαδήποτε στιγμή δε θες αυτήν την λειτουργία, γίνεται απλή ενδοεπικοινωνια. Έχει θερμόμετρο, και αν θυμάμαι καλα μπορείς να το ρυθμίσεις να σε ειδοποιήσει και σε άλλες περιπτώσεις. Πρέπει να τα διαβάσω πάλι, δεν τα θυμάμαι ακριβώς.

Σε δίδυμα, αν είναι κοντά τα κρεβάτια τους μάλλον μπορείς να βάλεις τον έναν αισθητήρα στο ένα κρεβάτι και τον άλλον στο άλλο. Αλλα καλύτερα να ρωτησεις πρώτα. Θα το κοιτάξω κι εγώ και θα σου πω.

Στην Ελλάδα υπάρχει σε δυο καταστήματα τα οποία το στέλνουν δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Θα βάλω τα λινκ σε λίγο γιατί γράφω απο το iPod τώρα.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

1Xckp3.png

Franz Kafka

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
To angel care το πήρα από το amazon.co.uk πολύ πιο φθηνα

Με δυο αισθητήρες κινήσεις ή με έναν;

1Xckp3.png

Franz Kafka

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...