Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ola ektos fagito,ti na tou kano?

natassa mal

Recommended Posts

o gios mou einai 7 minon k dn troei katholou fagito.eho apogoiteftei pia k dn ksero ti na kano.eno pinei gala troei froytokrema(to portokali dn to poligoustarei) giaourti mpiskotakia kremes, fagito dn thelei kan na dokimasei. tou edosa moshari me lahanika ti mia mera kotopoulo me lahanika k lahanika sketa me ladi k lemoni se ola ta geumata omos tpt apo ola dn tou aresei.piga k pira vazakia tis nestle mipos tou aresoun tpt.akoma kounoupidi ki kima apo to piato mou mipos ton ksegelaso molis katalave oti einai kreas to eftise.ti na tou ftiaxo tote?auta einai ta prota pou prepei na ksekinisoun na trone ipotithete.apla skeftika na tou doso kanoniko fai apo to diko mas mipos tou aresei ti lete?iparhoun sintages pou mporo na tou ftiaxo k na einai k geustikes gt me ta nerovrasta tpt.

Διαφημίσεις

βάλτου ζυμαρικά να φάει.Π.χ βράσε μοσχάρι ή κοτόπουλο και πάρε το ζωμό και βάλε τραχανά (χωρίς αυγό) ή κάποιο αλλό ζυμαρικό.Βαλέ και λίγο αλάτι δεν πειράζει για να νοστιμήσει.

tnDpp3.png

77l3p3.png

Τα ζυμαρικά ειναι καλο να μπαίνουν μετα τους 8 μήνες στη διατροφη για φόβο αλλεργίας στη γλουτενη. Για το αλάτι οι οδηγίες ειναι οτι απαγορεύεται όλο τον πρώτο χρόνο.

Δοκίμασε να του δίνεις απο τα φαγητα σας απλα μαγειρεψε χωρίς αλάτι και λίγο πιο ελαφρά στην αρχη.

Η κόρη μου δεν έφαγε ΠΟΤΕ το φαγητο το δικο της δηλ κρεατοσουπα κτλ. Απο 7 μηνών η παιδιατρος μου είπε να της δίνω απο το δικο μας χωρίς αλάτι. Βάζουμε στο πιάτο μας αλάτι στα οσπρια. Τα υπόλοιπα φαγητά μας άρεσαν αναλατα τελικά, το πολυ πολυ να βάλουμε στο πιάτο μας.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Λαδάκι και λεμόνι προσθέτεις???Μήπως να παίξεις με την δοσολογια...Και το είδος των λαχανικών!Πχ η δικιά μου τρώει τα πάντα αρκεί να έχει καρόττο!Δοκίμασε και τις υφές, τελείως βελούδινο, πιο πηχτό, πιο νερουλό, με πολύπολύ μικρά κομματάκια

Διαφημίσεις

Καταρχήν μην απογοητεύεσαι!!:PΛίγο πολύ όλοι περάσαμε και περνάμε τα ίδια σε ένα βαθμό!Η κόρη μου μέχρι 7,5 μηνών αρνούνταν πεισματικά να ανοίξει το στόμα σε ΟΛΑ τα φαγητά!Δεν έτρωγε τίποτα πέρα από μερικές κουταλίτσες.Έφτασα στα όρια νευρικής κρίσης πως το παιδί μου υποσιτίζεται!:oops: Ε, μια μέρα ξαφνικά έφαγε όλο της το πιάτο!!!!!!!:P:p Απλά χρειαζόταν το χρόνο της!Δοκιμές έκανα πολλές, κάνε κι εσύ, ίσως κάτι πιάσει ,πχ λεμόνι η μικρή μου δεν θέλει ούτε σταγόνα!!:shock:

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Το κρεας μπορείς να το δίνεις σε ίνες και κιμα. Δεν θα πνίγει έτσι!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...