Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H εμπορευματοποίηση της χαράς

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???  

775

1. 1. ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???

• ΝΑΙ
      476
    • ΟΧΙ
      47

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• thantoni

thantoni 63 δημοσιεύσεις

• joela

joela 32 δημοσιεύσεις

• marag

marag 22 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 17 δημοσιεύσεις

Λοιπον ηρθε η ωρα να σας πω και εγω την εμπειρια μου με τον γιατρο μου γιατι πραγματικα αξιζει τον κοπο. Να σας πω πρωτα ότι ψηφησα ότι ΝΑΙ η χαρα μας εμπορευματοποιειται αλλα επισης ότι παντα θα υπαρχουν φωτεινες εξαιρεσεις που θα επιβεβαιωνουν τον κανονα. Εδώ και πολύ καιρο παρακολουθω παρα πολλες από τις συζητησεις του φορουμ και ομολογω ότι με εχουν διαφωτισει σε πολλα ζητηματα.

Η ιστορια μου εχει ως εξης: Ειμαι στον 6ο μηνα και αρχικα ηταν να γεννησω στο Λητω με το οποιο συνεργαζοταν ο γιατρος μου, τον οποιο πρεπει να πω οτι τον εμπιστευομαι 100% και οτι πανω απο ολα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ οπως αποδειχτηκε και εκ των υστερων! Επηρεασμενη ομως απο οσα συνεβησαν σε μια φιλη μου όταν γεννησε πριν 3 χρονια σε ιδιωτικη κλινικη στην Θεσσαλονικη και απο οσα διαβαζω στο forum τους τελευταιους δυο μηνες, διαπιστωσα ότι δεν ηταν μεμονομενο το περιστατικο της φιλης μου, αγανακτησα και αποφασισα να γεννησω στο Ελενα και να μην τους επιτρεψω να μας εκμεταλευτουνε (για το μαιευτηριο μιλαω και οχι για τον γιατρο) με αυτόν τον τροπο και να ρισκαρω την υγεια την δικια μου και του μωρου μου(επειδη δεν υπαρχουν τα χειρουργια οι εντατικες και ολες οι ειδικοτητες γιατρων)! Χθες λοιπον το ανακοινωσα στον γιατρο μου ότι θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο και τον ρωτησα αν συνεργαζεται με καποιο. Μου ειπε χαρακτηριστικα ότι δεν μπορουν οι ιδιωτες γιατροι να βαλουν ”ουτε γαντι” στα δημοσια νοσοκομειο και αντιστροφα και ότι δεν υπαρχει προβλημα για την αποφαση που πηρα. Και ενω αρχικα δεν ηξερα πως θα αντιδρασει με την αποφαση αυτή και ποσα χρηματα θα ζητησει για τις 6 επισκεψεις κατά την διαρκεια της εγκυμοσυνης, αυτος μου εδεινε και συμβουλες. Να προσεξω ο γιατρος μου να είναι υπερ του Φ.Τ. γιατι οι καισαρικες εχουν φτασει στην Ελλαδα στο 60%! Και από δω και περα να ακουω μονο τον νέο μου γιατρο ακομα και αν θα μου πει διαφορετικα πραγματα από αυτόν γιατι ο κάθε γιατρος αντιμετωπιζει διαφορετικα τα πραγματα, ακομα και για μια βιταμινη μπορει να εχουν διαφορετικη γνωμη. Και ο ανθρωπος αυτος δεν ηθελε ουτε χρηματα για τις επισκεψεις και επειδη επιμεναμε εμεις δεχτηκε να παρει μονο 100 ευρω για τις δυο επισκεψεις! Ειπε επισης ότι αυτος δεν το κανει για τα χρηματα! Να σας πω ότι εχω μεινει αφωνη μαζι του και μετα από αυτή την επισκεψη λεγαμε με τον αντρα μου ότι εχουμε τον καλυτερο ΓΙΑΤΡΟ και ΑΝΘΡΩΠΟ και τον αφηνουμε. Παντως αν θελει καποια να της πω ποιος είναι τον συστηνω ανεπιφυλακτα και λυπαμαι παρα παρα πολύ που δεν μπορω να γεννησω μαζι του σε δημοσιο νοσοκομειο! Αν θελετε να σας πω καποια στιγμη και τι συνεβει στην φιλη μου.

Δεν ηθελα να σας κουρασω αλλα επρεπε να τα πω!!!!!

Πριν λιγες μερες ανακαλυψα ενα ξενο site το οποιο εχει ολους τους γιατρους ολων των ειδικοτητων σε Καναδα και Αμερικη, τα στοιχεια τους δηλαδη που ειναι το ιατρειο τους και απο κατω υπηρχαν και κριτικες!

Ναι μαλιστα κριτικες που εχουν γραφτει απο ασθενεις σε σχεση με το αν ειναι καλος γιατρος, αν ειναι συζητησιμος, αν θα τον συνιστουσες σε αλλον, ποσες ωρες περιμενες στο ιατρειο για εξεταση κλπ.

Ομολογω οταν το ειδα, επαθα! Εγραψα τη δικη μου κριτικη για τη γιατρο που ειχα στην εγκυμοσυνη και εψαξα και βρηκα κριτικες για αλλους γιατρους που ειχα ακουστα.

Μηπως πρεπει να γινει κατι αναλογο και στην Ελλαδα?

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Να προσεξω ο γιατρος μου να είναι υπερ του Φ.Τ. γιατι οι καισαρικες εχουν φτασει στην Ελλαδα στο 60%! Και από δω και περα να ακουω μονο τον νέο μου γιατρο ακομα και αν θα μου πει διαφορετικα πραγματα από αυτόν γιατι ο κάθε γιατρος αντιμετωπιζει διαφορετικα τα πραγματα, ακομα και για μια βιταμινη μπορει να εχουν διαφορετικη γνωμη. Και ο ανθρωπος αυτος δεν ηθελε ουτε χρηματα για τις επισκεψεις και επειδη επιμεναμε εμεις δεχτηκε να παρει μονο 100 ευρω για τις δυο επισκεψεις! Ειπε επισης ότι αυτος δεν το κανει για τα χρηματα! Να σας πω ότι εχω μεινει αφωνη μαζι του και μετα από αυτή την επισκεψη λεγαμε με τον αντρα μου ότι εχουμε τον καλυτερο ΓΙΑΤΡΟ και ΑΝΘΡΩΠΟ και τον αφηνουμε. !

Αγαπητη Helene,

Είμαι πραγματικά συγκινημένος με όσα μας είπες γι' αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ...Το όνομά του αξίζει να έχει τη δική του θέση σ' αυτό το forum. Ο δικός μου που μπορούσε να ξεγεννήσει και σε ιδιωτική κλικνική και σε νοσοκομείο, αμαύρωσε το τελευταίο μπροστά στη γυναίκα μου, 4 μέρες πριν γεννήσει για να πάμε στο...ξενοδοχείο...Τι κι αν είκαι πρώτη firma και ονομαστός επιστήμονας;;;Μπροστά στον δικό σου δε μετράει μια...Το ονομα του δικού μου γιατρού είναι δυστυχώς διαθέσιμο μόνο με pm προς το παρόν και σε όλους τους Θεσσαλονικείς, του δικού σου και όσων τηρούν τον όρκο του Ιπποκράτη ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ!

Δεν έχω παρά να στηρίξω την τόσο δύσκολη απόφαση που πήρατε να πάτε στο Ελενα. Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά εκεί...Συγχαρητήρια για την ωριμότητα τη δική σου και του άντρα σου, ωριμότητα που την είχα και εγω αλλά στην κρίσιμη στιγμή υπεκυψα στον ψυχολογικό εξαναγκασμό...ΚΑΙ ΠΉΓΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ για το οποίο όμως θα διαβάσετε σε ξεχωριστό μήνυμα...

an1cCyQ0g411210MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfE15IGRhdWdodGVyIGlz.gif

Λοιπον αγαπητές Μανούλες ήρθε η ώρα να καταθέσω τη δική μου εμπειριά από τη γέννηση της μπέμπας μου και τη φιλογενεία των 2 γυναικών της ζωής μου στο Hotel Genesis στη Θεσσαλονίκη, χωρίς πλέον ούτε την αγωνία της εγκυμοσύνης ουτε την επήρεια ενός χαζομπαμπά (όσο είναι αυτό εφικτό με την πριγκιπέσσα μου!!! :D:D )

Ξεκινώ με τα αρνητικά

1) Είναι γεγονός πλέον (ΚΑΚΩΣ ΦΥΣΙΚΑ) ότι 8 στους 10 τοκετούς γίνονται με πρόκληση, όπως της γυναίκας μου. Καθημερινά 7 το πρωι καμιά 10αριά έγκυες καταφθάνουν στην κλινική με ραντεβού, ακολουθεί ξυρισματάκι (συγγνώμη "ευπρεπισμός" ήθελα να πω), κλισματάκι και υποθετάκι και ορός για πρόκληση πόνων. Αντιπαρέρχομαι τον βιασμό της φύσης στο σημείο αυτό (εκτός φυσικά να έχουν περάσει οι μέρες και πρέπει να βγει τι παιδι κλπ) και σημειώνω: Ολα τα παραπάνω έγιναν μέσα σε 4 ώρες, από διαφορετικές μαίες που μπαινόβγαιναν στο δωματιο ανά μισή ώρα). Αποδείχτηκε ότι, με δεδομένη την κοσμοσυρροή εγκύων, με ραντεβου εκείνο πρωι (όπως κάθε πρωι μάλλον) οι 4 μαίες μαζί με την προϊσταμένη τους ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ. 2 φορές ήταν όλες απασχολημένες σε γέννες κλπ και χρειαστηκε να φωνάξω έντονα για να εμφανιστεί κάποια. Τις υπόλοιπες φορές ερχόταν κάποια σε ένα λεπτό

2)Καμιά μαία δεν έμεινε πάνω από 5 λεπτά κοντά στη γυναίκα παρά μονο το 2 ωρο πριν τον τοκετό. Μια μόνο για λίγο τις έδειξε "αναπνοές", τις οποίες η γυναίκα μου γνωριζε ευτυχως από πριν. Δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα όμως. Σε ιδιωτική κλινική στη Ρόδο π.χ. με το που μπαίνει η έγκυος στην αίθουσα τοκετού ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΚΛΠ χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Για να συμβεί αυτό σε μας έπρεπε να φέρουμε τη δική μας μαία την οποία θα πληρώναμε εξτρα φυσικά!

3)ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΙΕΣ Σ Υ Ν Ε Χ Ω Σ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ...με ανόητα μοτό του στιλ ..."Καλέ χαζή είσαι και θες να υποφέρεις;;;Εγω θα την κανω από το σπίτι μου όταν γεννήσω!!!!!Καταλαβαίνετε πόσο επηρρέασε σταδιακά αυτό τη ψυχοσύνθεση της γυναίκας μου;;;

4)Ο αναισθησιολόγος που ήρθε ήταν εντελώς βαριεστημένος. Το μυαλό ήταν στους ολυμπιακούς αγώνες που έπαιζαν οι ΤV σε όλα τα δωμάτια...Κάποια στιγμή χρειάστηκε να εξακριβωθεί πόσος χρόνος πέρασε από την α' δόση της επισκληρηδίου για να κάνει τη δεύτερη δόση στη γυναίακ μου. Καμιά μαία δεν κατέγραψε την ακριβή ώρα της α' δόσης (εμ βέβαια αφού έτρεχαν πέρα δωθε όλες) όπως όφειλε και απλώς παραδέχτηκαν την αμέλεια τους!!!!Τελικά την ώρα την είπα εγώ στο περίπου...του ζήτησα να μην κάνει β δόση γιατί γεννούσαμε όπου να ναι...με αγνοήσε λέγοντας ότι ξέρει τη δουλειά του και την έκανε....

5)Κόστος (χωρις την αμοιβη του γιατρού):1900 Euros (τρίκλινο+επισκληρίδειος). Με τα ίδια χρήματα μια 3 μελής οικογένεια πηγαίνει στη Disneyland στο Παρίσια για 5 μέρες

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Και τωρα τα θετικά για να έχουμε ωραίο finish

1) Σε αντίθεση με τις μαίες στις αίθουσες τοκετών, οι μαίες στους θαλάμους νοσηλείες μετά τη γέννα ήταν άριστες και επέμεναν στον μητρικό θηλασμό αλλά και σε κάθε αίτημα της καλής μου

2)Παντού υπήρχε καθαριότητα. Τι σόι ξενοδοχείο είναι άλλωστε;;;

3)Υπήρχε αυστηρότητα στην τηρηση του ωραρίου επισκέψεων

4) Το restaurant κανει φοβερό club sandwitch!Tυφλα να έχει των GOODY's!!!

5)Aν έχετε αδελφό, ξάδελφο, κουνιάδο κλπ ανύπαντρο, φέρτε τον!Οι μαίες είναι πολύ ωραίες και χαμογελαστές, 25-30 ετών (το αν είναι λίγο άσχετες δεν είναι το θέμα εδώ, οι σχετικές είναι χοντρές και ανω των 50!) :D:D . Πείτε να δώσει μπουρμπουαρ σε καμιά μαία τάχα για τα γεννητούρια και μαζί και το κινητό του τηλέφωνο, κλπ!!!!!100% επιτυχία!

φιλια σε όλες!!!!Περιμένω σχόλια

Διαφημίσεις

Thantoni με καθυστερηση μερικων ημερων διαβασα απο την αρχη τα γραφομενα τοσο τα δικα σου οσο και των αλλων μελων του parents. Καταρχας να σου δωσω συγχαρητηρια για την πανεμορφη μπεμπα σου, να χαιρεσαι τις γυναικες της ζωης σου και να σε χαιρονται κι εκεινες με τη σειρα τους! Εγω μπηκα στο μηνα μου και παροτι γεννημα θρεμμα Πειραιωτισσα που μπορουσε να γεννησει Ιασω προτιμησα να γεννησω στην πολη του αντρα μου στην οποια διαμενω τον τελευταιο χρονο και δη στο δημοσιο νοσοκομειο της με ενα γιατρο που το χαμογελο κι η αγκαλια του καθε φορα που παω επισκεψη με γλυκαινει ...... Το αν πηρα τη σωστη αποφαση δεν το ξερω ακομα, ελπιζω να πανε ολα καλα και η εμπειρια μου απο ενα δημοσιο νοσοκομειο να μην ειναι τραυματικη αλλα η ομορφοτερη της ζωης μου .......

Σου ευχομαι το καλυτερο για την οικογενεια σου

Χριστινα

5)Aν έχετε αδελφό, ξάδελφο, κουνιάδο κλπ ανύπαντρο, φέρτε τον!Οι μαίες είναι πολύ ωραίες και χαμογελαστές, 25-30 ετών (το αν είναι λίγο άσχετες δεν είναι το θέμα εδώ, οι σχετικές είναι χοντρές και ανω των 50!) :D:D . Πείτε να δώσει μπουρμπουαρ σε καμιά μαία τάχα για τα γεννητούρια και μαζί και το κινητό του τηλέφωνο, κλπ!!!!!100% επιτυχία!

φιλια σε όλες!!!!Περιμένω σχόλια

Αυτο ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

μου αρεσει που εκλεισες ετσι το μυνημα σου :wink:

Να καμαρωνεις τις γυναικαρες σου!!!! :P

4

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια thantoni. Ελπιζω πραγματικα να ειναι η σωστη αποφαση αυτη που πηραμε και η νεα γιατρος να ειναι και αυτη το ιδιο καλη (μακαρι Θεε μου) γιατι δεν την εχω δει ακομα.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ μου λεγεται Λαμπρος Γιαννικος τηλ 2107779233.

Αγαπητέ μου thantoni καταρχήν να χαίρεσαι την κορούλα σου.Πολύ ωραίος ο τρόπος που περιέγραψες το "ξενοδοχείο" και θα συμφωνήσω μαζί σου καθώς γέννησα την πρώτη κόρη μου εκεί και την δεύτερη στο Παπαγεωργίου.Εγώ δεν πήγα με πρόκληση (μάλλον θα είμαι η εξαίρεση) αλλά και μένα οι μαίες με απογοήτευσαν οικτρά!Καμία δεν ασχολήθηκε μαζί μου πάνω από δύο λεπτά και όλες κατηγορούσαν το γιατρό μου που με αφήνει να υποφέρω τόσες ώρες και δεν με βάζει για καισαρική!Μάλιστα μου'λέγαν ότι είναι και επικίνδυνο να είμαι τόσες ώρες με τέλεια διαστολή και να μην γεννάω.Ομολογώ ότι με φόβισαν λίγο αλλά είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον γιατρό μου ότι κάνει το καλύτερο για μένα και το παιδί μου.Το πάν νομίζω είναι να έχεις σχέση εμπιστοσύνης με το γυναικολόγο σου.Δυστυχώς ο δικός μου πέθανε :cry: λίγο μετά που γέννησα έτσι στο δεύτερο παιδί προτίμησα να βρω έναν γυναικολόγο που θα ήταν σε νοσοκομείο για να αισθάνομαι πιο ασφαλής.Στο Παπαγεωργίου έμεινα πιο ευχαριστημένη από τις μαίες και τις νοσοκόμες, το μόνο μελανό σημείο ήταν η αναισθησιολόγος .Πάντως αν ζούσε ο γυναικολόγος μου πάλι στο Γένεσις θα πήγαινα γιατί δεν τον άλλαζα με τίποτα!Να συμπληρώσω ότιστο Γένεσις και το φαγητό που δίνουν στις λεχώνες είναι εξίσου υπέροχο!!!

z1QBp3.png UKB8p3.png

Καλησπέρα!

Η Helene άνοιξε το δρόμο ρίχνοντας το πρώτο όνομα στο τραπέζι!Μπράβο της!

Ανοιξε όμως και το δρόμο παίρνοντας μια πολύ δύσκολη απόφαση. Η cristina πήρε μια ανάλογη απόφαση και θα γεννήσει στις Σέρρες σε δημόσιο νοσοκομείο. Η Margio, έμπειρη μανούλα, είδε τα κακώς κείμενα μιας ιδιωτικής κλινικής με το ίδιο πρίσμα όπως και εγω (Το φαγητό ήταν πράγματι καλό στο ξενοδοχείο, φίλτατη Πολιτικέ Μηχανικέ, έχεις δίκιο!Μήπως όμως με τα λεφτά που τους δινουμε, θα μπορούσαμε για ένα μήνα να τρώμε στο roof garden του Μακεδονία Παλλάς;; :D:D:D Η μάλλον να φέρουμε τον σέφ του Μακεδονία Παλλάς και να μας μαγειρεύει σπίτι μας;;; :D:D:D

ΛΟΙΠΟΝ, όπως καταλάβατε, η γέννηση της μπεμπας, συγγνώμη της καλλονής μου :D:D:D , δεν ήταν το τέλος αλλά η αρχή για πολλά πράγματα!Ενα θα πώ:3000 αναγνώσεις έχει έως τώρα η εμπορευματοποίηση της χαράς!

Φιλια!

Διαφημίσεις

Τhantoni τις ευχές μου στις έστειλα.

Τώρα θα σου πω και τις δικές μου ιστορίες μιας και έχω στο ενεργητικό μου 3 γέννες.

Τον πρώτο τον γέννησα στην κλινική Αλεξανδρίδη (αν την θυμάσαι κάτω στην παραλία και φυσικά πριν ανοίξουν τα ξενοδοχεία και εκτοπίσουν όλες τις μικρές κλινικές).

Ο γιατρός ο οποίος και ιδιοκτήτης της κλινικής ήταν ακριβώς αυτό που περιγράφεις πως ήθελες για την γυναίκα σου. Να φανταστείς ήταν τόσο πατροπαράδοτος και δεν το λέω για αρνητικό, δεν μου έκανε καν κουβέντα για επισκληρίδιο, είχα συνεχώς 2 μαίες μαζί μου και μου έδειχναν τις αναπνοές γιατί δεν τις ήξερα, αμφιβάλλω αν μου έκανε και τοπική στη "σταυροβελονιά" γιατί πονούσα πάρα πολύ και το μωρό δεν είχε καρδιοτοκογράφο αλλά το άκουγε με το χωνί.

Τελικά μετά από 6 ώρες γέννησα έναν γιο 4 κιλών σε ηλικία 21.

Στον δεύτερο επειδή έκλεισε η κλινική και λόγω της μεγάλης ηλικίας του γιατρού, πήγα σε άλλον. Γέννησα στη Λητώ (επίσης έκλεισε) στην Β. Όλγας, ο γιατρός με άφησε τελείως ελεύθερη να επιλέξω αν θέλω επισκληρίδιο, η μαία της κλινικής φυσικά συνεχώς μαζί μου και ούτε κουβέντα του τύπου "γιατί να πονάς κάνε επισκληρίδιο και τέτοια" τελικά όμως μετά από 12 ώρες την ζήτησα μόνη μου.

Στο πιο πρόσφατο και τρίτο παιδί άλλαξα πάλι γιατρό γιατί ο δεύτερος πέθανε πριν λίγο καιρό από καρκίνο.

Αυτός που διάλεξα πήγαινε και Παπαγεωργίου. Στην αρχή το σκεφτόμουν για κλινική επηρεασμένη με αυτά που έζησα στις άλλες δύο γέννες και αυτά που πλήρωσα φυσικά. Μόνο που στην πορεία είδα πως τα πράγματα άλλαξαν και έγιναν όπως ακριβώς τα περιγράφεις και ανακοίνωσα τον γιατρό πως θέλω να γεννήσω στο δημόσιο νοσοκομείο.

Και έτσι γέννησα στις 6/8 στο Παπαγεωργίου.

Τα θετικά:

-Εννοείται ότι έχει σχέση με χειρουργία, θερμοκυτίδες κτλ.

-Πεντακάθαρο

-Τήρηση του ωραρίου για τις επισκέψεις

-Επέμεναν στο θηλασμό, να φανταστείς μας άφηναν τα μωρά 9-3.30 το απόγευμα και 6-9 το βράδυ και κάποια είχε πρόβλημα με το στήθος και το ήθελε όλη τη νύχτα δεν υπήρχε πρόβλημα.

-Χαμηλό κόστος

Τα αρνητικά:

-Δεν υπήρχε μαία που να κάτσει έστω για ένα λεπτό δίπλα σου.

-Πολλές ετοιμόγεννες σε ένα θάλαμο ωδινών μαζί (ήμουν με άλλες δύο και την ώρα της γέννας έβαλαν παραβάν, πολύ πρωτόγνωρο για εμένα)

-Δεν αφήνουν το σύζυγο και ούτε κάποιον άλλον να σε δει καθόλη την διάρκεια των ωδινών και της γέννας για τον παραπάνω λόγο.

-μέχρι να γίνει εισαγωγή από τα έκτακτα εξωτερικά ιατρεία και να ανέβουμε στον όροφο για την διαδικασία της γέννας περίμενα από τις 12.30-17.30 με αίμα, συσπάσεις και 3 διαστολή κάνοντας βόλτες στους διαδρόμους.(Αυτό ήταν και το χειρότερο γιατί κουράστημα αφάνταστα)

Αυτές ήταν οι εμπειρίες μου και τα συναισθήματα ανάμεικτα.

Δεν μπορεί τέλος πάντων να βρεθεί μια λύση που να τα πληρή όλα;

Να σου ζήσει και πάλι, και φιλιά στην μπουμπού σου!!!

Αγαπητή Anthula-αγαπητή μας πολύτεκνη που βρίσκεις χρόνο να διαβάζεις τις γκρίνιες μας,

Πριν πω οτιδήποτε πρέπει να πω ότι στη φωτό που έχεις η πόζα της κούκλας σου είναι εκτός συναγωνισμού!Άπαιχτη!Κάνει και η δική μου τέτοιες πόζες ενώ κοιμάται και τρελαίνομαι!

Στο θεμα μας!Το πρόβλημα με το δημόσιο νοσοκομείο είναι γνωστό...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΙΑ!ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Τίποτα δε με σοκάρισε (ούτε τα παραβάν, ούτε ότι δεν άφηναν άντρες) όσο οι ώρες που πέρασες από τις 12.30 μέχρι τις 17.30. Αν δεν είχες κάνει ήδη δύο παιδιά, θα είχες τρελαθεί...

Η μόνη λύση που καλυτερεύει τα πράγματα ειναι να γνωρίσεις κάποια μαία από πριν του ίδιου νοσοκομείου, που είτε εντός βάρδιας της είτε εκτός, θα ασχοληθεί αποκλειστικά με εσένα. Μια τέτοια είχαμε έτοιμη εμείς στο Ιπποκράτειο, που κάναμε και 1-2 μαθήματα πριν μαζί της. Αλλα ο γιατρός μας είχε άλλες βουλές. Πάντως γενικά οι μαίες των δημόσιων νοσοκομείων είναι ασύγκριτες σε εμπειρία σε σχέση με αυτές των ιδιωτικών...Κατα την ταπεινή μου κρίση θα έδινα ευχαρίστως 100-200 Ευρώ σε μια για να την έχει συνεχώς κοντά η γυναίκα μου κι ας γεννούσε μαζί με άλλες 10 σε δημόσιο νοσοκομείο και όχι σε μονόκλινο με τηλεόραση!

Πάντως, οφείλω να επαινέσω την ψύχραιμη επιλογή του Παπαγεωργίου από μέρους σου...Σε περίπτωση που έχεις αμφιβολίες αν έκανες σωστα ρωτα και την κουκλα σήμερα αν θυμάται που γεννήθηκε και μετά ρώτα και το πορτοφόλι σου αν θυμάται που γέννησες!Φιλια πολλα!

:D:D:D

Κάπου εδώ συνειδητοποιώ πως μάλλον πρέπει να κλείνει η ενότητά μας για την εμπορευματοποίηση της χαράς...Βλέπω πως ξεπέρασε τις 4000 αναγνώσεις...Από την πλευρά σας ευχαριστώ όλες από την καρδιά μου που υπήρξετε το πιο απρόσμενο, μα πλέον σημαντικό, κομάτι της γέννησης της κόρης μου. Όπως υποσχέθηκα, έδωσα τις πληροφορίες που μου ζητήθηκαν σε όσους μου εστειλαν sms. Γνωρισα μέσα από την παρέας υπέροχους ανθρώπους, γλυκές μανούλες με 2-3 από τις οποίες ανταλλάξαμε mail κλπ. Mακάρι να γίνουμε περισσότεροι οι γνωστοί σε κάθε πόλη ώστε να ανταλλάσουμε πληροφορίες για περισσότερα πρόσωπα και πράγματα.

Θα ηθελα πολύ π.χ. σε κάθε πόλη να καθιερωθεί μια μηνιαία συνάντηση σε μια καφετέρια ενα πρωι Κυριακής για να γνωρίζονται οι γονείς και να ανταλλάσουμε απόψεις...Θα είναι πολύ χρήσιμο αλλά και ψυχαγωγικό!

Περιμένω την ανταπόκρισή σας από τη Θεσσαλονίκη...ως μπαμπάς, εχω λίγο περισσότερο χρόνο και θα το οργανώσω εγω...αρκεί να έχω τη συμμετοχή και τη βούλησ'η σας!

Φιλια πολλά! :D Απο τη μπέμπα! :D

Ο Θεοφιλος ερχονταν με το χερακι κολλημενο στο κεφαλι και ομως η καλη συνεργασια της μαιας της κλινικης με την γυναικολογο μου ειχε σαν αποτελεσμα να γλιτωσω την κατα πολλους σιγουρη καισαρικη.Το μωρο βγηκε με εμβρυουλκο πραγμα σπανια στις μερες μας.

Ετσι ερχοταν και το δικο μου μωρο κι ομως βγηκε οχι μονο χωρις καισαρικη, αλλά και χωρις εμβρυουλκο. (σε δημοσιο νοσοκομειο :wink: )

Ο λόγος που οι νοσηλευόμενοι φεύγουν και πάνε στο δημόσιο είναι κυρίως οικονομικός πιστεύω.

Δεν είναι εύκολο σε μια μέση οικογένεια, που έχει ήδη χρεωθεί με το υπερβολικό κόστος ενός τοκετού στο ιδιωτικό μαιευτήριο, να υποστεί και το κόστος μονάδας νεογνών ή χειρουργείων.

Οι ίδιοι οι γονείς ζητάνε μεταφορά στο Παίδων.

Πλεον τα ταμεια καλυπτουν τα εξοδα νοσηλειας των μωρων ακομη και στα ιδιωτικα νοσοκομεια.

Οι γιατροι των ιδιωτικων μιλουν οι ιδιοι στους γονεις για κανουν μεταφορα στο Παιδων οταν παραδεχονται οτι οι δυνατοτητες τους εχουν εξαντληθει για ενα μωρο - διοτι υπαρχουν παρα πολλες εξετασεις που δε γινονται στα ιδιωτικα, μονο στο Παιδων ή άλλα δημοσια τμηματα που συνεργαζονται με αυτο! Επισης, υπαρχουν εξετασεις που γινονται ενω το μωρο ειναι στο ιδιωτικο, αλλά τις στελνουν στο Παιδων και περιμενουν να τους στειλει τ'αποτελεσματα. Οι δυνατοτητες των μεγαλων ιδιωτικων ειναι πλεον μεγαλυτερες απο παλιοτερα, αλλά εχουν ορια. Του Παιδων ειναι πολυ μεγαλυτερες. Και οταν τελειωνουν κι αυτες, μετα υπαρχει το εξωτερικο.

Να ζησει κι η μπεμπα! :) Sorry που συνεχισα το τοπικ, δεν ειχα διαβασει μεχρι την τελευταια σελιδα.

• 6 months later...

Και να ρωτησω και το αλλο βρε παιδια.Στις αλλες χωρες ολα ειναι τοσο ιδανεικα οπως περιγραφονται ( συστηματα υγειας κτλ ) ?Το ρωταω γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο χωρες του εξωτερικου.

Αγαπητή Ντάλια,

λυπάμαι που το λέω, αλλά ναι, τουλάχιστον στο γερμανόφωνο κόσμο είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Υπέρηχο έκανα τέσσερις φορές μόνο, χωρίς να πληρώσω τίποτε. Γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο με τη γιατρό που εφημέρευε, στη μπανιέρα, χωρίς να πληρώσω τίποτε. Ο άντρας μου ήταν δίπλα μου και κανείς δεν σκέφτηκε να τον εμποδίσει. Η γιατρός δεν επενέβη καθόλου, η μαία μόνο μου υποδείκνυε βολικές στάσεις, κι έτσι γέννησα. Μου έβαλαν το μωρό στην αγκαλιά μου μόλις γεννήθηκε. Εκεί έκοψαν τον ομφάλιο λώρο. Μόνο όταν ήταν να βγω από τη μπανιέρα πήραν το μωρό να το ζυγίσουν, και μετά δεν έφυγε ούτε στιγμή από την αγκαλιά μου. Την ίδια μέρα γύρισα στο σπίτι μου και η μαία ερχόταν κάθε μέρα για 5 μέρες για να βοηθήσει στο θηλασμό και να ελέγξει τη μήτρα. Η ιδιωτική μαία ήταν το μόνο που πλήρωσα (70 Ευρώ τη φορά, επί 5, ήταν τα μόνα ιατρικά έξοδα από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα). Στο σπίτι έγινε και η αιμοληψία.

Άρα υπάρχουν καλύτερες συνθήκες, μένει να τις διεκδικήσουν και οι Έλληνες γονείς.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

λυπάμαι που το λέω, αλλά ναι, τουλάχιστον στο γερμανόφωνο κόσμο είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Υπέρηχο έκανα τέσσερις φορές μόνο, χωρίς να πληρώσω τίποτε. Γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο με τη γιατρό που εφημέρευε, στη μπανιέρα, χωρίς να πληρώσω τίποτε. Ο άντρας μου ήταν δίπλα μου και κανείς δεν σκέφτηκε να τον εμποδίσει. Η γιατρός δεν επενέβη καθόλου, η μαία μόνο μου υποδείκνυε βολικές στάσεις, κι έτσι γέννησα. Μου έβαλαν το μωρό στην αγκαλιά μου μόλις γεννήθηκε. Εκεί έκοψαν τον ομφάλιο λώρο. Μόνο όταν ήταν να βγω από τη μπανιέρα πήραν το μωρό να το ζυγίσουν, και μετά δεν έφυγε ούτε στιγμή από την αγκαλιά μου. Την ίδια μέρα γύρισα στο σπίτι μου και η μαία ερχόταν κάθε μέρα για 5 μέρες για να βοηθήσει στο θηλασμό και να ελέγξει τη μήτρα. Η ιδιωτική μαία ήταν το μόνο που πλήρωσα (70 Ευρώ τη φορά, επί 5, ήταν τα μόνα ιατρικά έξοδα από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα). Στο σπίτι έγινε και η αιμοληψία.

Άρα υπάρχουν καλύτερες συνθήκες, μένει να τις διεκδικήσουν και οι Έλληνες γονείς.

Αργησα να μπω στην ενότητα που δημιουργησα πιστευοντας πως κατι θα αλλαξει....μαλλον ειχα ψευδαισθησεις....Βλεπει ομως κανεις τι συμβαινει στον εξω κοσμο, στον γερμανοφωνο και αναρωτιεται ποσο κοιμισμενοι και ναρκωμενοι ειμαστε....ΓΕΝΝΗΣΕ, ΕΦΥΓΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΜΑΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ....Και μεις μπορουμε να το κανουμε...αλλα βλέπετε πρεπει να υποδεχτουμε και στο "ξενοδοχειο" τους συγγενεις μας, να δωσουμε τον πλακουντα των μωρων μας στην Estee Lauder, να πληρωσουμε τις πρωτες φωτο του μωρου μας 70 Ευρω σε καποιον εργολαβο φωτογραφο της κλινικης που χρησιμοποιει φλας ανενοχλητος στα νεογεννητα και στο τελος να φυγουμε κατα 3000 Ευρω το λιγοτερο φτωχοτεροι...Αλλα ετσι ειναι οταν συνορευεις με την Αλβανια, τα Σκοπια και την Αλβανια και οχι με την Ελβετια και την Αυστρια πως να ανοιξει το μυαλο σου...........

Αγαπητή Ντάλια,

:!: :!: :!: :!:

Μια internetiki γνωστή μου από την Τσεχία που μένει εδώ και 2 χρόνια στην Ελλάδα έχει προβλήματα υγείας, πρόβλημα καρδιάς και αιμορροφιλία και είπε να πάει σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα. Εκεί της είπαν πως δεν μπορεί να γεννήσει εκεί γιατί δεν έχουν θερμοκοιτίδες και την έστειλα στο Ελενα και χθες που πήγε στο Έλενα της είπαν πως ναι μεν έχουν θερμοκοιτίδες αλλά δεν έχουν καρδιολόγο και αιματολόγο οπότε δεν γίνεται να γεννήσει εκεί γιατί μπορεί να πεθάνει! έτσι τα έχουν καταντήσει τα δημόσια νοσοκομεία. Όσο για τα βλαστοκύτταρα εγώ ζήτησα να τα κάνω δωρεά για να μην πανε χαμένα και μου απάντησαν πως πάλι πρέπει να πληρώσω 140 ευρώ στην κλινική γιατί φέρουν λέει ευθύνη! Γενικά ότι έχει να κάνει με γάμους, γεννήσεις, βαφτίσια και κηδείες που δεν γίνονται συχνά τα εκμεταλλεύονται δεόντως!!!!

bunbunavi20090516_-8_To+mpakakaki+mou+einai.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Γέννησα στο νοσοκομείο της πόλης μου γιατί δεν ήθελα ξενοδοχείο, ούτε και έναν επώνυμο κοσμηματοπώλη στην είσοδο να υπενθυμίσει στον καλό μου ότι δεν μου πήρε κάποιο πανάκριβο κόσμημα, αλλά έχει όλο το χρόνο τώρα, περιμένοντάς με να γεννήσω. :?

Έχουμε απαξιώσει, πολλές φορές δικαιολογημένα, κάθε τι δημόσιο, και θεωρούμε πως επειδή πλερώνω έχω και ότι θέλω, όπως το θέλω.

Πάντως τα χρήματα που πήρα από το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ, τα χρειάστηκα γιατί μην ξεχνάμε πως όλο αυτό το διάστημα (4 μήνες), δεν πληρωνόμαστε από πουθένα. Και μην ακούω, έλα μωρέ πήγαινε στην κλινική, θα τα πάρεις πίσω. :shock::shock: Και πως θα ζήσω; Γιατί, βάλε την κλινική, τον αναισθησιολόγο, τον γιατρό, τα φάρμακα, το μονόπετρο, ε, τι μένει; Να ζητήσω από τον Βαρδινογιάννη να με υιοθετήσει; Δεν μου το επιτρέπει και η παιδεία μου

• 1 month later...
Γενικά ότι έχει να κάνει με γάμους, γεννήσεις, βαφτίσια και κηδείες που δεν γίνονται συχνά τα εκμεταλλεύονται δεόντως!!!!

:shock::shock::shock:

τι δεν γίνεται συχνά από αυτά που αναφέρεις ???

Έχουμε απαξιώσει, πολλές φορές δικαιολογημένα, κάθε τι δημόσιο

πολύ σωστά το είπες...τα δημόσια νοσοκομεία είναι όντως για απαξίωσει....

, και θεωρούμε πως επειδή πλερώνω έχω και ότι θέλω, όπως το θέλω.

καλά αυτό πάλι...το μυαλό μας και μια λύρα....

rQGhp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Γέννησα στο νοσοκομείο της πόλης μου γιατί δεν ήθελα ξενοδοχείο, ούτε και έναν επώνυμο κοσμηματοπώλη στην είσοδο να υπενθυμίσει στον καλό μου ότι δεν μου πήρε κάποιο πανάκριβο κόσμημα, αλλά έχει όλο το χρόνο τώρα, περιμένοντάς με να γεννήσω. :?

Έχουμε απαξιώσει, πολλές φορές δικαιολογημένα, κάθε τι δημόσιο, και θεωρούμε πως επειδή πλερώνω έχω και ότι θέλω, όπως το θέλω.

Πάντως τα χρήματα που πήρα από το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ, τα χρειάστηκα γιατί μην ξεχνάμε πως όλο αυτό το διάστημα (4 μήνες), δεν πληρωνόμαστε από πουθένα. Και μην ακούω, έλα μωρέ πήγαινε στην κλινική, θα τα πάρεις πίσω. :shock::shock: Και πως θα ζήσω; Γιατί, βάλε την κλινική, τον αναισθησιολόγο, τον γιατρό, τα φάρμακα, το μονόπετρο, ε, τι μένει; Να ζητήσω από τον Βαρδινογιάννη να με υιοθετήσει; Δεν μου το επιτρέπει και η παιδεία μου

Σε συγχαίρω και για την επιλογή σου και για το χιούμορ σου.....Τα ιδιωτικά μαιευτήρια της Θεσσαλονίκης ήταν, είναι και θα είναι εταιρείες αφαίμαξης όσων θέλουν για 5 μέρες να έχουν την ψευδαίσθηση ότι απολαμβάνουν τις περιποιήσεις μιας Μενεγάκη και τις υπόλοιπες να προσπαθούν να ξεχρεωσουν με δανεικά από παππουδες, γιαγιαδες και με πιστωτικές κάρτες. Αυτή είναι η Ελλάδα....και σε μεγάλο βαθμό είμαστε όλοι υπεύθυνοι, ίσως όχι για τα άθλια νοσοκομεία μας, αλλά για τη νοοτροπιακή μας κατρακύλα....Καμιά ιδιωτική κλινική δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της, όπως ένα δημόσιο νοσοκομείο απέναντί μας, αν κάτι πάει στραβά...Η ιδιωτική θα βάλει τον Λυκουρέζο και θα σε βγάλει και τρελό και θα βγει και λάδι!

• 2 εβδομάδες μετά...
Τα ιδιωτικά μαιευτήρια της Θεσσαλονίκης ήταν, είναι και θα είναι εταιρείες αφαίμαξης όσων θέλουν για 5 μέρες να έχουν την ψευδαίσθηση ότι απολαμβάνουν τις περιποιήσεις μιας Μενεγάκη και τις υπόλοιπες να προσπαθούν να ξεχρεωσουν με δανεικά από παππουδες, γιαγιαδες και με πιστωτικές κάρτες. !

είναι πολύ υποτιμιτικό αυτό που λες..

άλλοι κόπτοντε πραγματικά για να παρέχουν στους εαυτούς και στα παιδιά τους τα καλύτερα και όχι για να μιμιθούν συμπεριφορές τύπου Μενεγάκη

αν πήγες την γυναικα σου γι'αυτό το λόγο σε ιδιωτική κλινική τότε οκ πάω πάσο...

δεν σκεφτοντε ξέρεις όλοι οι άνθρωποι έτσι...άλλοι προγραμματίζουν και κάνουν το κουμάντος τους αν θέλουν ιδιωτική κλινική και άλλοι αν δεν έχουν δεν πάνε..ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ..

...Καμιά ιδιωτική κλινική δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της, όπως ένα δημόσιο νοσοκομείο απέναντί μας, αν κάτι πάει στραβά...Η ιδιωτική θα βάλει τον Λυκουρέζο και θα σε βγάλει και τρελό και θα βγει και λάδι!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τώρα το πιστεύεις πραγματικά αυτό που λες....??? τα δημόσια νοσοκομεία αναλαμβάνουν ευθύνες ??? και αν ναι μετά τι έγινε σε διάφορες περιπτωσεις ??

Και να σου πω και κάτι....αν πάει κάτι στραβά ποσός με ενδιαφέρει τι φταιει, ποιος φταει γιατί φταίει, τι θα πάθει αυτός που φταίει...

rQGhp3.png

Dalia με κάλυψες με την παραπάνω τοποθέτηση, συμφωνώ απολύτως. Γέννησα σε ιδιωτική κλινική (Γέννεσις) και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από τα πάντα. Δε θα έβαζα τον εαυτό μου στη διαδικασία ποτέ να γεννήσει πχ στο Ιπποκράτειο όπου χρειάστηκε να πάω 2 μηνών έγκυος για ένα μικροπροβληματάκι Μ.Σάββατο που έλειπε ο γιατρός μου. Αισθάνθηκα να με αντιμετωπίζουν το λιγότερο σαν ζώο και εύχομαι να μη με αξιώσει ο θεός να αναγκαστώ να γεννήσω εκεί αν έρθει δεύτερο παιδάκι. Για το Παπαγεωργίου δεν ξέρω αλλά και αυτά που διάβασα παραπάνω για την αναμονή και τα παραβάν καθόλου δε μου άρεσαν επίσης. Συμφωνώ με το ότι η χαρά μας εμπορευματοποιείται αλλά ο καθένας ανάλογα με το που φτάνει η τσέπη του απλώνεται. Αν οικονομικά δε μπορούμε αλλά επιμένουμε να το παίζουμε με δανεικά χρήματα πλούσιοι τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το Γέννεσις και από το γιατρό μου. Σημασία για μένα έχει που έφερα στον κόσμο ένα γερό παιδί.

Όσο για τις ευθύνες...στην Ελλάδα ζούμε όπου κανείς πουθενά, ιδιωτικό η δημόσιο νοσοκομείο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Κανείς ποτέ δεν τιμωρείται ακόμα και σε περιστατικά που η τιμωρία είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Να σου ζήσει η κορούλα thantoni, να τη χαίρεσαι.

[URL="http://ticker.7910.org/eng"][/URL][URL="http://ticker.7910.org/eng"][IMG]http://ticker.7910.org/an1cCDC0g410010MzU4NzIzZGp8NDMyOTdkYXxvdXIgcHJlY2lvdXMgR2VvcmdpYSBpcw.gif[/IMG][/URL]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ(ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΜΑΣ)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ....

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙ'ΙΑΥΤΟ? ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ?????ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ!!!!ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ....ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ.......Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΪΔΟΝΙ!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ???????ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ)ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΛΟΥΞ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΣΗ ΣΠΑΤΑΛΗ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΗΗΗΗΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ.

ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ!!!!!ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ......ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ(ΔΛΔ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ)ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ?ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΚ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΗΔΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΔΙΙΙΙΙΙΚΙΟΟΟΟ.ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΑΙΑ......ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ"(ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ? ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?).

ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ:ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ.ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ(ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ,ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ).

ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΨΑΞΤΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.....ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ.......Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ??????ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ....."ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ"ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ(ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ:ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΓΩ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ?)ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!!!

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΣΥΛΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.....ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ.......ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ,ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ.

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ.

ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΩ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ)

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΗΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ.ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ).

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟΩΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!!!!!

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΡΙΞΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ).ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ......ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΡΕΠΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΥΧΝΑ....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ "ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ"

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ)ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΙΧΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΩ ΤΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ.....

ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΧΩΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.....ΑΛΛΩΣΤΕ......ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΟΝ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...