Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H εμπορευματοποίηση της χαράς

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???  

775

1. 1. ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???

• ΝΑΙ
      476
    • ΟΧΙ
      47

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• thantoni

thantoni 63 δημοσιεύσεις

• joela

joela 32 δημοσιεύσεις

• marag

marag 22 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 17 δημοσιεύσεις

Να σας ζησει η κορουλα!

Ευχες από μια πολύτεκνη μανούλα ειναι ΤΡΙΠΛΕΣ ευχες!Ευχαριστω πολύ!

ε πες καλε νεο ...ολα καλα ? το πλασματακι καλα?

τα νευρα σου στην θεση τους?

να ΒΑΛΩ ΤΙς ΦΩΝΕς????

χιχιιχιχιχιχιιχ

thantoni μου έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις και τις ίδιες θέσεις έχω υπερασπιστεί κι εγω πολλές φορές εδω μέσα.

Όπως βλέπεις όμως πάντα θα υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που δεν τους ενδιαφέρει ο δρόμος αλλά το να φτάσουν στον τελικό προορισμό ανώδυνα και γρήγορα...και δυστυχώς στις μέρες μας αυτό έχει γίνει στάση ζωής.

Το θέμα ειναι ότι εμείς που ίσως σκεφτόμαστε λίγο πιο παλαιολιθκά να κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό κι ας μας λένε τρελούς, δήθεν εναλλακτικούς και όλα τα σχετικά....

Καλή συνεχεια...

Keep walking!

Να σας ζήσει!

Να είναι γερή πάνω απ' όλα!

Τα υπόλοιπα έρχονται.

Είμαι σίγουρη ότι είσαι ήδη ένας χαζομπαμπάς, τρελός και παλαβός για την κόρη του

και πως από την Τετάρτη λατρεύεις την γυναίκα σου ακόμη περισσότερο για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ δώρο που σου χάρισε.

Να της προσέχεις σαν τα μάτια σου...

Διαφημίσεις

Επειδή έχω πει πως πλέον μετα τη μπέμπα δεν πρόκειται να χαλάσω χατίρι σε καμιά από εσάς του φόρουμ που είστε όλες εκπληκτικές, μοναδικές και μοντέρνες μαμάδες με τα τσατ σας και τις ανησυχίες σας , σας βάζω ένα link σε μια φωτο που έχω αναρτήσει στο facebook!Aν δεν μπορείτε να τη δείτε, πείτε πως βαλατε εσεις φωτο στο προφιλ σας η στα μηνύματά σας να σας βάλω μια ντουζίνα!

http://www.new.facebook.com/photo.php?pid=726191&l=6f91f&id=672767312

Σας έχω νέα πολλά και διάφορα. Καταρχην θέλω να πάρω από το ξενοδοχείο τη μπέμπα και τη φέρω σπιτάκι μου!!!!όποιες εξετάσεις ήταν να κάνει τις έκανε!Τι μου την κρατάνε?Για μπιμπελό????(Μα πόσο χαζομπαμπάς έχω γίνει!)

Ετσι μου έρχεται να παω σημερα να τους πω "παρτε το διχιλιαρο σας για τα συντριβάνια σας" και αφήστε με να φύγω...αλλα έμαθα ότι ο ιδιοκτήτης του Γένεσις έκανε εμπόριο όπλων πριν (π :shock::shock: ) πριν ανοίξει κλινική και λέω ας περιμένω!!!!!!!Σας έχω κι άλλες ιστορίες αλλά θα τις αφήσω για αργότερα...γιατί αν τις ακούσετε τα επόμενα παιδιά σας θα πάτε και θα πάμε σε χωράφια να τα γεννήσετε!!!!Π.χ. ξέρει καμιά σας τι κάνουν τον πλακούντα σας μετα τη γέννα οι ιδιωτικές κλινικές συνήθως :?:

Λοιπόν, με πλήρη αντικειμενικότητα και αμεροληψία ( :D:D:D ) που με διέπει εδω και 3 μέρες σας λέω ότι πρόκειται για μια κούκλα....Αναρωτιόμουν μήπως μου βγει κάπως στραπατσαρισμένη, όπως μερικά που έβλεπα (τα οποία στρώνουν βέβαια μετά) αλλά η δική μου βγήκε εξαρχής φωτομοντέλο με τόσο μαλλί που χρειάζεται άμεσα κομμωτήριο και 2 μετρα νύχια που θέλουν ανυπερθέτως μανικιουρ-πεντικιούρ.... :D

Θα βρω τρόπο να σας αναρτήσω φωτο και θα δείτε!!!!Φιλια προς το παρόν, παω στο hotel Genesis να δω τη μικρή και να της εξηγήσω πόσο μου σταθήκατε για χάρη της...

an1cCyQ0g411210MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfE15IGRhdWdodGVyIGlz.gif

Ειναι κουκλα!!!!

Και παλι να σου ζησει!! :D

Και που να τη δεις ολόσωμη, καλή μου Χρύσα!!!!!!!!!!! :D:shock: Ετοιμη για παραλία είναι :cool::cool::cool:

Προσοχη στ'αρσενικα!!Ειναι μικρουλα ακομα!!

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Μια που το έθιξες, Χρύσα, δίκιο έχεις! Το πρόβλημα με τα κορίτσια είναι αυτό της υπερωρίμανσης...Τωρα καταλαβαίνω γιατί εκεί στη εφηβεία μου έτρωγα τη μια χυλόπιτα μετα την άλλη...Όλες κοίταζαν μεγαλύτερους, με εμενα που ακόμα δεν ήξερα τι είχα στο βρακί μου θα ασχολούνταν;;Τωρα είναι ακόμα χειρότερα...τα αγοράκια (βλ. τα ανίψια μου που πάνε γυμνάσιο) κινδυνεύουν να αποβλακωθούν από τα playstation, to Internet κλπ και τα κοριτσάκια ειναι αλλού...

Λοιπόν, μια που γνωριστηκαμε...προτείνω να κάνουμε λίστες αγοριών και κοριτσιών με ηλικίες, πόλεις διαμονής κλπ με προοπτική μελλοντικής συγγένειας!!!Θα μου πείτε "μα καλά προξενιά θα κάνουμε στον 21ο αι.;;;" ...Μη στεναχωριέστε! Αφου κανονίσουμε το συνοικεσιο μεταξυ μας , θα το αφήσουμε να φανεί πως έγίνε από συναίσθημα!!!!!!!!!!

Αυτα, σε περίπτωση που έχετε καμια αμφιβολία πως μου έχει μείνει καθόλου μυαλό...Η μάλλον μου έμεινε....Πρώτα θα κάνουμε λίστες ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΩΝ!

Διαφημίσεις

Πανέμορφη πραγματικά ! να σας ζήσει και πάλι ! :D

(μηπώς θα πρέπει να ξεκινήσεις λίστα με τους ΜΕΓΑΛΟΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ;(συγκεκριμένα) ) :?

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

thantoni απλά υπέροχη να σας ζήσει και πάλι!!!!! :D:D:D:D

γαμπροί υπάρχουν πολλοι μην ανησυχείς ο καλύτερος ο δικός μου φυσικά

κουκουβά κουκουβά :lol::lol::lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Ευχαριστω όλες σας για τις ευχες!Αυριο πείρνω τη μπέμπα μου σπιτακι!

Επιτέλους!

Λοιπον , οι Θεσσαλονικείς ειδικά πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε!Υπάρχει λόγος! Οποια θέλει ας μου στειλει με pm to e-mail της και όποια προσωπικά στοιχεία θέλει περισσότερο!

Ακολούθως θα μαζέψω όλες τις διευθυνσεις και θα σας στείλω ενα κοινό μήνυμα σε όλους ώστε για κάποια.....κρίσιμα και λεπτά ζητήματα που αφορούν κακούς και καλούς γιατρούς εντός πόλης , να επικοινωνούμε και εκτός chat!!Το πιάσατε το υπονοούμενο γλυκές μανούλες???

θα πρότεινα το ίδιο να συμβεί και σε όλες τις άλλες μεγάλες πόλεις!πως το βρίσκετε σαν ιδέα?

Φυσικά το chat μας θα εξακολουθεί να μας ενώνει όλους από Ηράκλειο μέχρι Εβρο!

Φιλια!

1454385akix8ion8f.gif

Να την χαίρεστε, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη.

Να τις προσέχεις και τις δύο, είναι τυχερές που σ΄έχουν δίπλα τους.

Ελπίζω κύριε χαζομπαμπά να σου μένει χρόνος να μπαίνεις στο forum τώρα που σου πήρε τα μυαλά η κοράκλα σου!!!!!!!!!

:lol:

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει η κουκλάρα η κόρη σας!!!

Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον όλες αυτές τις ημέρες τις τοποθετήσεις σας και συμφωνώ, γι' αυτό δεν πρόσθεσα τίποτα μέχρι τώρα...

Επειδή όμως επισκέφθηκα τον γιατρό μου προχθές και συζήτησα μαζί του για τη γέννα (δεν είναι η πρώτη μου με τον συγκεκριμένο και ξέρω τι άνθρωπος είναι και πώς συμπεριφέρεται σε μια επίτοκο, γι' αυτό τον αγαπώ πολύ και τον εμπιστεύομαι) θα ήθελα κάποια στιγμή να σας μεταφέρω τα όσα συζητήσαμε.

Αρκεί να μου υποδείξετε πότε είναι η κατάλληλη ώρα γιατί τώρα πραγματικά το τοπικ αυτό στολίστηκε τόσο όμορφα με μια νεα ύπαρξη και είναι κρίμα να γκρινιάζουμε για τα κακώς κείμενα...θα το αφήσουμε φαντάζομαι για λίγο αργότερα :)

Και πάλι να σας ζήσει και να είναι γερή κι ευτυχισμένη πάντα!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

thantoni απλά υπέροχη να σας ζήσει και πάλι!!!!! :D:D:D:D

γαμπροί υπάρχουν πολλοι μην ανησυχείς ο καλύτερος ο δικός μου φυσικά

κουκουβά κουκουβά :lol::lol::lol::lol:

Καλά καλεεεεεε λίγο υπόμονή δεν έχεις???????(κανα 2 χρονάκια??)Τι συμπεθερια και κουραφέξαλα μου τάζεις????????εεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????

thantoni ειναι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Γερή πάντα και καλότυχη! :lol:

Franka, Anthula, Simliral,

ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ KAI Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!Σημερα είναι πρώτη μας μέρα σπίτι!Ολα πάνε καλά!Ξυπνάει, κάνει ένα μικρό ηχο που υποτίθεται ειναι κλάμα, τρωει μας κοιτάει...συζητάμε για το σκοπιανό ( :shock::shock::D:D ) και ξανακοιμάται το λουλούδι μου! Επισης βγάζει και μια ωραία μουστάρδα τύπου brava mild!!!

Κορίτσια, όμως, η ζωή συνεχίζεται και το θέμα μας δεν άνοιξε για να κλείσει με τη γέννηση της μπουμπουκας μου. Ανοιξε για να οργανωθούμε, να ξυπνήσουμε και να μάθουμε να ζητάμε με αξιοπρέπεια αυτά που η φύση επιτάσσει!

Από την πλευρά μου στο επόμενο μήνυμα θα σας καταθέσω ολόκληρη την εμπειρία μου από το Γένεσις στη Θεσσαλονίκη με όλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά συμπαρομαρτούντα...

Τελικά ξέρετε τι κάνουν τον πλακούντα μετα τι γέννα;;;;Δε μπορεί, κάποια θα το άκουσε!Εχω να σας πω τρελές ιστορίες!

Φιλιά πολλα μανούλες γλυκές και τρυφερές!

Είναι μια κούκλα ψεύτικη η πριγκίπισα σας.

Να τη χαίρεστε.

Καλά θρέματα.

Οσο για τους πλακούντες....Απ' οτι ξέρω τους πουλάνε σε εταιρείες καλλυντικών.

[/code]

.png.png

And the Oscar goes to Similaril and ΗΡΩ!!!!!

Για τις απαντήσεις τους στον πλακούντα εννοώ!!!!

Εδω άκουσα ότι η Βουγιουκλάκη εμενε νέα διότι έκανε θεραπείες με πλακούντες!!!!Της μανούλας μου πιθανόν και των δικών σας!!!!

Δηλαδή ο πλακούντας της καλής μου θα πάει στην Estee Lauder????Mε το αζημείωτο φυσικά!!!!Καλα αυτοί βγάζουν και από τη μύγα ξύγκι!!!

Και μια που το έφερε ο λόγος!Θα συντάξω ένα κατάλογο με τα pros and cons από την εμπειρία μας στο Γένεσις! Υπάρχει καμια που ειναι να γεννήσει εκεί προσεχώς;;Δεν θέλω να επηρεαστεί επ' ουδενί λόγω...όχι επειδή θα πω φοβερά πράγματα...αλλά επειδή σε μια έγκυο και το παραμικρό σχόλιο μου για κάτι το αρνητικό μπορεί να την τρομάξει...

Ακούω λοιπόν!Φιλια!

ΗΡΩ ΚΑΙ HELENE!

Σας ευχαριστω για τα καλά σας λόγια!Και φυσικά ομολογώ ότι αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα!!!! :D:D:D Ειστε πολύ γλυκές όλες!

Οσο για την καλή μου τρωει, κοιμάται, τεντώνεται, μας κανει ματιές και ...έχει και λόξυγγα!!!Δεν ανησυχούμε καθώς πρόκειται για συχνό φαινόμενο! Αλλα αν έχετε καμιά σύσταση εσείς οι μανούλες με τα γαλόνια θα θέλαμε να την ακούσουμε!!!

Φιλιά πολλα!

Θ.

thantoni αν ψάξεις στο φόρουμ εκεί που μιλάμε για κλινικές θα δεις ότι γράφουμε τις εμπειρίες μας λίγο λογοκριμένα αλλά τις έχουμε αναφέρει οι περισότερες!!!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...