Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ειμαι υπερβολικη????

katerina24

Recommended Posts

μαμα του ωριων αυτο εννοω! διαβαζοντας σας συμφωνησα κ εγω αφου εβλεπα οτι δε τρωει το κατσικισιο να του δωσω και αλλα μεχρι κ παιδικα με ροδακινα της εδωσα. το οτι ουτε αυτο εφαγε ειναι αλλο θεμα :roll: . παντως βλεποντας κ αλλες αποψεις ξεκολλαμε απο αυτο που μας εχει καρφωθει...

καλα μιλαμε δορα δεν παιζει να τα πω ετσι!!! :lol::lol::lol: δεν το εχω τελικα!!! νομιζω θα συνεχισω να κρατω το στομα μου κλειστο.... :lol::lol::lol:

η θα ερχομαι στο φορουμ και θα σε ρωταω πως να το πω και μετα θα το λεω... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαμα του ωριων αυτο εννοω! διαβαζοντας σας συμφωνησα κ εγω αφου εβλεπα οτι δε τρωει το κατσικισιο να του δωσω και αλλα μεχρι κ παιδικα με ροδακινα της εδωσα. το οτι ουτε αυτο εφαγε ειναι αλλο θεμα :roll: . παντως βλεποντας κ αλλες αποψεις ξεκολλαμε απο αυτο που μας εχει καρφωθει...

καλα μιλαμε δορα δεν παιζει να τα πω ετσι!!! :lol::lol::lol: δεν το εχω τελικα!!! νομιζω θα συνεχισω να κρατω το στομα μου κλειστο.... :lol::lol::lol:

η θα ερχομαι στο φορουμ και θα σε ρωταω πως να το πω και μετα θα το λεω... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

άσχετο αλλά δοκίμασε τα παιδικά της Δέλτα με δημητριακά

είναι τα καλύτερα από νοστιμιά (τα έχω τσεκάρει όλα) και η Δέλτα έχει και πράσινο φως απ την Greenpeace για τα προϊόντα της :wink:

ο μικρός μου τα συγκεκριμένα τα τσακίζει.. και πλέον με το που βλέπει μόνο ότι ανοίγω το ψυγείο και βγαζω το γιαούρτι τρέχει προς το μέρος μου με ανοιχτό το στόμα :lol:

ωριονομαμα δεν εχω φαει πιο νοστιμο γιαουρτι απο το τελευταιο που πηρα! ηταν βιολογικο κ αυτο αλλα παιδικο! το τσακισα λεμε! :lol::lol::lol: και να φανταστεις οτι δε μου αρεσουν γενικα τα γιαουρτια...παντως θα το κοιταξω και αυτο που λες,(οταν λες δημητριακα εχει κομματια μεσα? δε θα πνιγει?)

πωπο το εκανα μανταρα το θεμα... :oops::oops::oops:

ωριονομαμα δεν εχω φαει πιο νοστιμο γιαουρτι απο το τελευταιο που πηρα! ηταν βιολογικο κ αυτο αλλα παιδικο! το τσακισα λεμε! :lol::lol::lol: και να φανταστεις οτι δε μου αρεσουν γενικα τα γιαουρτια...παντως θα το κοιταξω και αυτο που λες,(οταν λες δημητριακα εχει κομματια μεσα? δε θα πνιγει?)

πωπο το εκανα μανταρα το θεμα... :oops::oops::oops:

ναι έχει κάτι κομματάρες μέσα να! :P βρε! αφού είναι για 6 μηνών μωρά :lol:

και αφού το κάναμε που το κάναμε μαντάρα... κούκλα η κόρη σου :D φτου φτου σκόρδα!

Διαφημίσεις

Αυτο της δελτα με τα δημητριακα ειναι πραγματα ωραιο.. Δεν εχει και τοσο γευση γιαουρτιου, ερισσοτερο με κρεμουλα μοιαζει..

Μπορει να πηρε απο μενα η κορη σου που δεν τρωω γιαουρτι με τιποτα .. με ενοχλει η ξινη γευση που αφηνει στο στομα οσο γλυκο καινα ειναι, οση ζαχαργ μελι φρουτα και οτιδηποτε κι αν βαλεις

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ΝΙΚΟΛ τωρα ειδα οτι εγραψες! :oops: οχι δε το εχω δοκιμασει. τωρα ξεκινησα να της δινω τετοιου ειδους γιαουρτια...που θα παει ολα θα τα δοκιμασουμε...

α και για να μη μας χ...ει το κατερινακι (χιλια δικια θα εχει) ας σταματησουμε να της χαλαμε το θεμα...εγω δηλαδη... :oops:

α και για να μη μας χ...ει το κατερινακι (χιλια δικια θα εχει) ας σταματησουμε να της χαλαμε το θεμα...εγω δηλαδη... :oops:

αντε βρε!!!!εγω χαιρομαι που εξελιχθηκε ετσι η συζητηση γιατι με ενδιαφερει να ακουω τις αλλες αποψεις γυρω απο το θεμα της διατροφης!!! :D

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κοριτσια.

πραγματικα οι απαντησεις σας με βαλανε λιγο σε σκεψη,τελικα ειναι οντως ο τροπος που λες κατι σε καποιον :wink:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι???

πηγα στο σουπερ και ειδα οτι τα βρεφικα γιαουρτακια γραφουν οτι ειναι επιδορπιο γιαουρτιου,ποια η διαφορα με το κανονικο????

επισης εχει δοκιμασει καμια τα βρεφικα απο τα βιολογικα????

9a7bp2.pngIm47p2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι???

πηγα στο σουπερ και ειδα οτι τα βρεφικα γιαουρτακια γραφουν οτι ειναι επιδορπιο γιαουρτιου,ποια η διαφορα με το κανονικο????

επισης εχει δοκιμασει καμια τα βρεφικα απο τα βιολογικα????

Πιστευω οτι ειναι γλυκο με γιαουρτι! με λιγα λογια εχει ενα καρο συντηριτικα, χρωμα και μια σταλια γιαουρτι.

Παντως οταν ημουν ελλαδα επαιρνα το βιολογικο ολυμπος και το ετρωγε μια χαρα.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

κατερινα το επιδορπιο γιαουρτιου ουσιαστικα δεν ειναι γιαουρτι. οταν επαθα ουρολοιμωξη μου ειπαν να τρωω γιαουρτια αλλα να γραφει ζωντανο γιαουρτι και οχι επιδορπιο γιατι αυτα δεν περιεχουν τιποτα ωφελιμο. γι αυτο δεν ηθελα να δωσω τετοιο στη κορη μου.

οποτε ακυρα τα βρεφικα γιαουρτακια και μαλλον θα τον ξεκινησω κανονικο γιαουρτι :?

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! :D

τελικα πρεπει να ειμαι λιιιιγο υπερβολικη!! :oops::lol:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Κατερινάτσι ...η λυση ειναι μια ....

2 κιλά κατσικισιο γάλα

1 γιαουρτάκι κατσικίσιο (150γρμ) για μαγιά

Βράζουμε το γάλα μέχρι να φουσκώσει ελαφρά . Το αφήνουμε να κρυώσει και ξερουμε οτι ειναι έτοιμο αν βάλουμε το μικρο μας δαχτυλακι στο γαλα και μπορουμε να μετρήσουμε ως το 10 χωρις να μας καιει . Μεταφέρουμε το γαλα σε ενα μπολ με καπάκι .

Διαλυουμε το γιαούρτι σε νεράκι να μην έχει κομματάκια . Το ρίχνουμε στο γάλα και ανακατευουμε καλά .

Κλεινουμε το μπολ το σκεπαζουμε με κουβέρτα και το αφήνουμε 3-4 ώρες (το χειμώνα 6-7 ωρες ) σε ηρεμία χωρις να το πειράζουμε . Ετοιμο το σπιτικο γιαουρτι απολυτα υγιεινό για τα μωράκια σας :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

2 κιλά κατσικισιο γάλα

1 γιαουρτάκι κατσικίσιο (150γρμ) για μαγιά

Βράζουμε το γάλα μέχρι να φουσκώσει ελαφρά . Το αφήνουμε να κρυώσει και ξερουμε οτι ειναι έτοιμο αν βάλουμε το μικρο μας δαχτυλακι στο γαλα και μπορουμε να μετρήσουμε ως το 10 χωρις να μας καιει . Μεταφέρουμε το γαλα σε ενα μπολ με καπάκι .

Διαλυουμε το γιαούρτι σε νεράκι να μην έχει κομματάκια . Το ρίχνουμε στο γάλα και ανακατευουμε καλά .

Κλεινουμε το μπολ το σκεπαζουμε με κουβέρτα και το αφήνουμε 3-4 ώρες (το χειμώνα 6-7 ωρες ) σε ηρεμία χωρις να το πειράζουμε . Ετοιμο το σπιτικο γιαουρτι απολυτα υγιεινό για τα μωράκια σας :D

εσυ το εχεις κανει??? :shock::D

9a7bp2.pngIm47p2.png

Για την μικρή μου??????? Οχι φυσικά !

Γιαουρτι κανω πολυ συχνά το χω μαθει απο την μαμα μου που ποτε δεν αγοραζει γιαουρτι και γιατι εδω δεν βρίσκω ευκολα και τα γερμανικά ειναι πολυ νερωμένα . Ειναι πανευκολο και πεντανόστιμο :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Γιαουρτι κανω πολυ συχνά το χω μαθει απο την μαμα μου που ποτε δεν αγοραζει γιαουρτι και γιατι εδω δεν βρίσκω ευκολα και τα γερμανικά ειναι πολυ νερωμένα . Ειναι πανευκολο και πεντανόστιμο :D

μου εδωσες ιδεα τωρα αντι για 2 κιλα κατσικισιο θα βαλω μητρικο.... :lol::lol::lol:

ο μικρος θα το φαει,ο αντρας μου δεν ξερω :lol::lol::lol:

σ'ευχαριστω παντως

9a7bp2.pngIm47p2.png

οποτε ακυρα τα βρεφικα γιαουρτακια και μαλλον θα τον ξεκινησω κανονικο γιαουρτι :?

το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην δώσεις ακόμα αγελαδινό προϊόν :D

καλή επιτυχία με την κατασκευή γιαουρτιού :D

το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην δώσεις ακόμα αγελαδινό προϊόν :D

καλή επιτυχία με την κατασκευή γιαουρτιού :D

Γιατι να μην δωσει αγελαδινο Ωριονομαμα;;;Τα γαλατα σκονη αγελαδινο γαλα δεν ειναι;

Βεβαια ο Μανωλιος της κατερινας πινει μονο μητρικο αλλά τρωει και μοσχαρι κρεατακι...

Εννοεις οτι γενικα δεν κανει αγελαδινο προιον ή αγελαδινο γιαουρτι;

απ όσο ξέρω πάντα, μπορεί να κάνω και λάθος οπότε κρατάω και μία επιφύλαξη :oops: , τα αγελαδινά προϊόντα τα δίνουν μετά τον χρόνο όπως και το φρέσκο γάλα για την πιθανότητα των αλλεργιών

αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια Pls :oops:

απ όσο ξέρω πάντα, μπορεί να κάνω και λάθος οπότε κρατάω και μία επιφύλαξη :oops: , τα αγελαδινά προϊόντα τα δίνουν μετά τον χρόνο όπως και το φρέσκο γάλα για την πιθανότητα των αλλεργιών

αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια Pls :oops:

Το γαλα σκονη που πινουν τα μωρα,το ξενο γαλα, που τους δινουν μολις γεννιουνται τι γαλα ειναι;;;;Δεν ειναι αγελαδινο;;;

Το γαλα που δινεις εσυ στο μωρο δεν ειναι αγελαδινο;;

Εχω μπερδευτει λιγακι....... :?

Το γάλα σκόνη ειναι αγελαδινό γάλα επεξεργασμένο .

Το φρέσκο αγελαδινό γάλα δίνεται μετά τον 1ο χρόνο γιατι ειναι αρκετά "βαρύ" για τα στομαχάκια των μωρών .

VgL7.jpgIgLdp2.png

Το γάλα σκόνη ειναι αγελαδινό γάλα επεξεργασμένο .

Το φρέσκο αγελαδινό γάλα δίνεται μετά τον 1ο χρόνο γιατι ειναι αρκετά "βαρύ" για τα στομαχάκια των μωρών .

Αρα αυτο που λεει η Ωριονομαμα οτι

τα αγελαδινά προϊόντα τα δίνουν μετά τον χρόνο

μαλλον δεν ισχυει...

Το φρεσκο αγελαδινο ειναι που δινουν μετα το χρονο γιατι δεν ειναι εμπλουτισμενο οπως τα γαλατα σκονη...

Αλλά το αγελαδινο γιαουρτι γιατι οχι;

Εξαλλου κι αυτα τα εμπορικα γιαουρτια ,τα παιδικα, τα οποια δινουν οι περισσοτερες μαμαδες, αγελαδινα ειναι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...