Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

τα χρήματα δεν τα παίρνεις εσύ στο χέρι αλλά ο παιδικός σταθμός από τον οργανισμό και μάλιστα σε 3 δόσεις απ'όσο γνωρίζω,εσύ υπογράφεις για τον κάθε μήνα που στέλνεις το παιδί σου εκεί......

Μια συνάδελφος που μπήκε πέρσι μου είπε ότι πήρε επιταγή και την πήγε στον παιδικό σταθμό.

Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες. :rolleyes:

Ελπίζω να υπάρχουν λεφτά μέχρι το 13 !!!

Δεν έχω πρόθεση ούτε να μπλέξω εγώ , ούτε να μπλέξω τον παιδικό , απλά βρε παιδιά σκεφτόμουν να τον στείλω στα μέσα της σαιζόν για να προσαρμοστεί καλύτερα , αλλά έτσι που τα λέτε πάμε για του χρόνου ολοταχώς!!!

Τι γίνεται όμως αν μπω στο επιδοτούμενο πρόγραμμα και για τον α ή β λόγο θελήσω να αλλάξω σταθμό?

π.χ. πάω και βλέπω , καταλήγω , δηλώνω συγκεκριμένο σταθμό και μπάινω στο πρόγραμμα , σε λίγο διάστημα ανακαλύπτω κάτι που θεωρώ εξωφρενικό και θέλω να πάρω το παιδί μου από κει.

Τί γίνεται ? Χάνω την υπόλοιπη επιδότηση? Μπορώ να συνεχίσω σε άλλο σταθμό που είναι στο πρόγραμμα?

Κι εγώ το ελπίζω αυτό για τα λεφτά!

Δεν ξέρω τίποτα γι' αλλαγή παιδικού. Μήπως να πάρεις ένα τηλέφωνο στην ΕΕΤΑΑ;;;

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 322
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια συνάδελφος που μπήκε πέρσι μου είπε ότι πήρε επιταγή και την πήγε στον παιδικό σταθμό.

δεν ήταν επιταγή -σίγουρα- αλλά ένα χαρτί που έγραφε ακριβώς το ποσό επιδότησης 3πλοτυπο π.χ. εμένα απ'όσο θυμάμαι ήταν 4180

Κι εγώ το ελπίζω αυτό για τα λεφτά!

Δεν ξέρω τίποτα γι' αλλαγή παιδικού. Μήπως να πάρεις ένα τηλέφωνο στην ΕΕΤΑΑ;;;

αλλαγή δεν μπορείς να κάνεις,το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να διακόψεις το παιδί από τον παιδικό με γραπτή αναφορά για τους λόγους αποχώρησης και αυτόματα σταματάει η επιδότηση.Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι εάν την κενή θέση την πάρει κάποιο παιδάκι επιλαχούσας μανούλας,εσύ πάντως δεν δικαιούσαι να το πας σε άλλον παιδικό σταθμό με συνέχιση της επιδότησης.

δεν ήταν επιταγή -σίγουρα- αλλά ένα χαρτί που έγραφε ακριβώς το ποσό επιδότησης 3πλοτυπο π.χ. εμένα απ'όσο θυμάμαι ήταν 4180

Καλημέρα THOMIXIXI!!!

Εμείς εδώ και δύο χρόνια στέλνουμε την κόρη μας στον ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΗΠΟ. Ειναι παιδικός σταθμός, δηλαδή παίρνει παιδάκια απο 2,5 ετών και άνω αλλα οι ίδιοι έχουν και έναν ακόμη στην ίδια περιοχή τον ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΗΠΟ ο οποίος είναι βρεφονηπιακός και παίρνει απο βρεφάκια.

Εγω μπορώ να σου μιλήσω μονο για τον παιδικο γιατι στον αλλον δεν εχω παει αλλα απο τη δουλειά που κάνουν ειμαστε εξαιρετικά ευχαριστημενοι.

Κάνουν πολλα πραγματα που τα βρισκω εξαιρετικα ενδιαφεροντα, νοιαζονται πραγματικα για τα παιδια και οι δασκαλες ειναι ολες πολυ καλες. Οι δασκαλες καθε τμηματος ειναι νηπιαγωγοί και μονο οι βοηθοί ειναι βρεφονηπιοκομοι που κανουν 2ετη πρακτικη. Μαλιστα ορισμενες απο αυτες ειναι πολλα πολλα χρονια στον παιδικο. Αν και οι εγκαταστάσεις ειναι παλιές (και αυτο ειναι το μοναδικο μειονεκτημα που βρισκω) ωστοσο ειναι παντα πεντακαθαρα και εχουν και αυλη. Νομιζω ομως οτι ο βρεφονηπιακος δεν εχει αυλη γιατι εχουν πολυ μικρα παιδακια. Απο αλλες μαμαδες ομως εχω ακουσει πως και στον βρεφικό οι κοπέλες που δουλεύουν ειναι πολύ καλες.

Οταν ψάχναμε ειχαμε κοιταξει και στο ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ αλλα δεν την στειλαμε εκει επειδη ειχε εναν μεγαλο πυλωνα τησ ΔΕΗ ακριβώς απ' έξω και επίσης ειχαν τηλεόραση μεσα σε μια ταξη που ειχαμε μπει και βλεπανε τα παιδακια παιδικο, κατι που εμεις σαν γονεις δεν εγκρινουμε. Βεβαια απο πλευράς εγκαταστάσεων ειναι καλύτερος.

Για ο,τι παραπανω χρειστείς, πες μου!!!

Καλή τύχη!

euxaristw poli margotte,

tha ithela perisoteres plirofories an mporeis, odos thl?einai katw i anw toumpa?thelw na nai konta sthn douleia mou gia na prolavenw na thn pigainw kai thn fernw.euxaristw poli kai pali.

euxaristw poli margotte,

tha ithela perisoteres plirofories an mporeis, odos thl?einai katw i anw toumpa?thelw na nai konta sthn douleia mou gia na prolavenw na thn pigainw kai thn fernw.euxaristw poli kai pali.

Ειναι στην Κάτω Τουμπα, τηλ. 2310900059

Κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στη συμβολή των οδών Πεστών και Βαλτετσίου. Ο βρεφικός όμως έιναι στην Τζουμαγιάς (δύο στενά δίπλα).

Εσείς έχετε δει απο κοντά κάποιους παιδικούς της περιοχής?

Διαφημίσεις

Κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στη συμβολή των οδών Πεστών και Βαλτετσίου. Ο βρεφικός όμως έιναι στην Τζουμαγιάς (δύο στενά δίπλα).

eida auto pou les sta kwn/tika kai to sxoleio ths agaphs konta sthn peraivou mou fanikan kala alla den kserw ti na dialeksw logw tou oti den kserw kamia allh mama pou na paei ta paidia ths ekei.vasika den kserw kamia allh mama, eimai i monh sthn parea me paidi :lol:.gi auto ithela gnwmes prin dialeksw.

euxaristw poli gia tis plirofories tha paw apo konta na to dw.

euxaristw poli gai tis plirofories tha paw na to dw sigoura.

exw dei auto sta kwn/tika pou les kai to sxoleio ths agaphs konta sthn peraivou alla den kserw poio na dialeksw.den exw kai katholou files me paidia gia na mou poun gnwmes.eimai h monh sthn parea me paidi :lol:.gi auto tha ithela kai gnwmes giati allo na to vlepeis mono kai allo na kses kai apo allous oti einai kalo kai pane ta paidia tous.giati exw akousei kai poli asxhma pragmata gia alous stathmous edw sthn perioxh.

euxaristw poli gai tis plirofories tha paw na to dw sigoura.

exw dei auto sta kwn/tika pou les kai to sxoleio ths agaphs konta sthn peraivou alla den kserw poio na dialeksw.den exw kai katholou files me paidia gia na mou poun gnwmes.eimai h monh sthn parea me paidi :lol:.gi auto tha ithela kai gnwmes giati allo na to vlepeis mono kai allo na kses kai apo allous oti einai kalo kai pane ta paidia tous.giati exw akousei kai poli asxhma pragmata gia alous stathmous edw sthn perioxh.

αν εγραφες στα Ελληνικα θα ειμασταν ολοι καλυτερα!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα σε όλη την παρέα,

έτυχε να πάει κάποια μανούλα στον βροφονηπιακό σταθμό "ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ" να γράψει εντυπώσεις κτλ.

έχω ακούσει οτι έχει πολλές παροχές ως σταθμός και θα "χτυπήσει" πολλούς εκεί γύρο (ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις,πολλές παροχές,ευγενέστατη διευθύντρια και αν ισχύει αυτό που άκουσα έχει καλές τιμές συγκριτικά με κάποιους άλλους)

σκέφτομαι να τον επισκευτώ -έχει μπει και στο πρόγραμμα- αλλά θα ήθελα να μου πείτε και την δική σας εντύπωση εαν έχετε πάει και μιλήσει με τους υπευθυνους.

Κι εγώ σκέφτομαι για τον βρεφονηπιακό "Παιδική Μελωδία" φαίνεται καλός από το site και κάποιοι που τον επισκέφτηκαν μου είπαν καλά λόγια. Είναι η πρώτη χρονιά που λειτουργεί? Δεν έχω βρει ακόμα κανέναν που να έχει πάει το παιδί του εκεί.

καλησπέρα σε όλη την παρέα,

έτυχε να πάει κάποια μανούλα στον βροφονηπιακό σταθμό "ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ" να γράψει εντυπώσεις κτλ.

έχω ακούσει οτι έχει πολλές παροχές ως σταθμός και θα "χτυπήσει" πολλούς εκεί γύρο (ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις,πολλές παροχές,ευγενέστατη διευθύντρια και αν ισχύει αυτό που άκουσα έχει καλές τιμές συγκριτικά με κάποιους άλλους)

σκέφτομαι να τον επισκευτώ -έχει μπει και στο πρόγραμμα- αλλά θα ήθελα να μου πείτε και την δική σας εντύπωση εαν έχετε πάει και μιλήσει με τους υπευθυνους.

Έχω πάει!!!

Μου άρεσε πάρα πολύ!!!! Όχι μόνο οι χωροι αλλά η κοπέλα που τον έχει!!!

Μου έδωσε την αισθηση του "οικογενειακού" σταθμού φαίνεται ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και ενιωσα ότι μπορώ να την εμπιστευτώ. (πήγα 3 φορες μια μόνη, μια με τον άντρα μου και μια με τον Κωνσταντίνο.) και τις τρεις φορές ήταν άψογη και κατατοπιστικότατη για τα πάντα!! ο δε Κωνσταντίνος δεν ήθελε να φύγει!!!

αυτό που μου άρεσε επίσης ήταν ότι με παρότρυνε να μπώ στο προγραμμα της εσπα χωρίς να τις εχω αναφέρει τίποτα!!!

Το καλό είναι οτι έχει χωριστούς χωρους για παιδιά που θελουν να κοιμηθούν πράγμα που δεν βρίσκεις εύκολα σε παιδικό. Μέγαλες αιθουσες και γενικά μεγάλοι χωροι.

επίσης το άλλο που μου άρεσε δεν έχει κουρτίνες στα παράθυρα, είναι μεγάλα και βλέπεις μόνο δεντρα!!!

Μου είπε οτι βγάζουν τα παιδάκια χειμωνα καλοκαιρι στην αύλή (χωρια έχει για παιδια μεχρι 2,5 ετων) εκτός από βροχή και πολύ παγωνιά (λογικό).

Εχουν ένα μικρό κήπο και θα φυτεουν λαχανικά τα οποια θα τα φροντιζουν και θα τα μαζευουν τα ίδια τα παιδάκια, πολύ καλό αυτό γιατι παρακολουθουν και βιωνουν την όλη διαδικασία!!

Τι άλλο... α!! πρωινο το παρεχουν και βγαίνει με διατροφολόγο καθως και το μεσημεριανό σου προτείνουν κάθε βδομάδα τι φαγητα μπορει να φέρνει, δινει ιδαιτερη προσοχή στην διατροφή!!!

Σε γενικες γραμμές είναι πάρα πολύ καλός. κι γω τον έβαλα πρωτη επιλογή μακάρι να μπούμε!!!

Πήγαινε να τον δεις πιστευω οτι θα σου αρέσει!!!

Το μόνο αρνητικό είναι οτι απεξω δεν σε προιδεαζει γι αυτό που θα δεις μέσα!

Αλλά μόλις μπεις και ξεναγηθείς το ξεχνας!!

Αυτα ελπίζω να σε κατατόπισα!!

Κι εγώ σκέφτομαι για τον βρεφονηπιακό "Παιδική Μελωδία" φαίνεται καλός από το site και κάποιοι που τον επισκέφτηκαν μου είπαν καλά λόγια. Είναι η πρώτη χρονιά που λειτουργεί? Δεν έχω βρει ακόμα κανέναν που να έχει πάει το παιδί του εκεί.

Πρώτη χρονιά θα λειτουργήσει!! Απλά η κοπέλα που τον έχει έχει προυπηρεσια 15 χρόνια σε παιδικούς σταθμούς, μου ανεφερε σε ποιους 2 ήταν και νομίζω ότι θεωρούνται πολύ καλοι παιδικοί στην Θεσσαλονίκη.

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις πληροφορίες και εγώ τελικά θα τον βάλω 1 στην αίτηση που θα κάνω σήμερα και εύχομαι να μας πάρουν.Μίλησα στο τηλ. με την κοπέλα και μου φάνηκε πολύ καλή,γλυκομίλιτη και μάλιστα αινθουσιάστηκε όταν της είπα οτι προτίμησα ως αρχική μου επιλογή να βάλω τον σταθμό της.Από βδομάδα θα πάω και από κοντά να τα πούμε καλύτερα και να δώ τους χώρους κτλ. παρέα με τον μικρό μου.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Έχω ένα γιο 3 χρονών και ψάχνω για παιδικό. Έχω δει διάφορους και μόλις σήμερα μου είπαν για τον τζουνιορ στη δροσιά ότι έχει μεγάλη αυλή και γενικά φαίνεται καλός. Επειδή θεωρώ την εμπειρία γονιών σημαντική, εάν έχει στείλει κάποιος το παιδί του ας μου πει πληροφορίες. Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα γιο 3 χρονών και ψάχνω για παιδικό. Έχω δει διάφορους και μόλις σήμερα μου είπαν για τον τζουνιορ στη δροσιά ότι έχει μεγάλη αυλή και γενικά φαίνεται καλός. Επειδή θεωρώ την εμπειρία γονιών σημαντική, εάν έχει στείλει κάποιος το παιδί του ας μου πει πληροφορίες. Σας ευχαριστώ.

Διαβάστε τα προηγούμενα 4 post ή επισκευτήτε την σελίδα http://www.paidikimelodia.gr/ Βρεφικός και Παιδικός Σταθμός Παιδική Μελωδία[/url]. Θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. :idea:

• 4 εβδομάδες μετά...

κορίτσια καλησπέρα,

βγήκαν τα αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και εμείς από Σεπτέμβριο με το καλό θα είμαστε στον βρεφονηπιακό "ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ".

Με εσάς τι έγινε?Θα είμαστε με κάποια παιδάκια συμμαθητές?

Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή......

κορίτσια καλησπέρα,

βγήκαν τα αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και εμείς από Σεπτέμβριο με το καλό θα είμαστε στον βρεφονηπιακό "ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ".

Με εσάς τι έγινε?Θα είμαστε με κάποια παιδάκια συμμαθητές?

Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή......

Κι εμεις Παιδικη Μελωδία!!!!!!!

Αλλά στο Β΄βρεφικό!!! Εσεις ειστε λίγο μεγαλυτεροι!!!!

Τον Δεκεμβριο ο Κωνσταντίνος μου θα γίνει 2 χρονών. θα αλλάξει άραγε τμήμα???

Όλο θελω να το ρωτησω κι ολο το ξεχνάω!!!

Ξερετε τι γινετε σε αυτή την περίπτωση???

Πέρυσι που ήσουν ???

Πάντως δειχνει διάθεση η κοπέλα!! Να δούμε πως θα πάει!!!

μπραβο sefi!! και εμεις εκει δηλωσαμε αλλα περασαμε στο junior προσχολικη ακαδημια. δεν τον ξερω καθολου...θα παω αυτες τις μερες να δω απο κοντα και θα κανω ενα τηλεφωνο στην παιδικη μελωδια μηπως μπορει να γινει καμια αλλαγη... απο τη μια χαρηκα που περασαμε, απο την αλλη ηθελα παιδικη μελωδια!! για να δουμε..

3OaPp3.png CNKep3.png

Κι εμεις Παιδικη Μελωδία!!!!!!!

Αλλά στο Β΄βρεφικό!!! Εσεις ειστε λίγο μεγαλυτεροι!!!!

Τον Δεκεμβριο ο Κωνσταντίνος μου θα γίνει 2 χρονών. θα αλλάξει άραγε τμήμα???

Όλο θελω να το ρωτησω κι ολο το ξεχνάω!!!

Ξερετε τι γινετε σε αυτή την περίπτωση???

Πέρυσι που ήσουν ???

Πάντως δειχνει διάθεση η κοπέλα!! Να δούμε πως θα πάει!!!

άντε ωραία,θα συναντιόμαστε στις γιορτούλες και διάφορες συγκεντρώσεις...

πάντως απ'όσο ξέρω μπορεί να ενταχθεί σε άλλο τμήμα και στα μισά της χρονιάς

-τον δικό μου πέρισυ μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων από το βρεφικό που κακώς τον είχαν γιατί το Σεπτέμβριο ήταν ακριβώς 2 ετών,τον πήγαν στο μεταβρεφικό και ησυχάσαμε όλοι- αρκεί να μπορεί να ακολουθήσει το παιδί.

Πέρισυ ήμουν στον Μικρόκοσμο και όντως φέτος περιμένω να δώ ΠΟΛΛΑ από την Παιδική Μελωδία και κάτι μου λέει οτι θα τα πάμε τέλεια!!!

μπραβο sefi!! και εμεις εκει δηλωσαμε αλλα περασαμε στο junior προσχολικη ακαδημια. δεν τον ξερω καθολου...θα παω αυτες τις μερες να δω απο κοντα και θα κανω ενα τηλεφωνο στην παιδικη μελωδια μηπως μπορει να γινει καμια αλλαγη... απο τη μια χαρηκα που περασαμε, απο την αλλη ηθελα παιδικη μελωδια!! για να δουμε..

ούτε εγώ τον ξέρω τον συγκεκριμένο αλλά εύχομαι να είναι καλός,μήπως είναι του Ελληνικού κολλεγίου?Πάντως εύχομαι η Παιδική Μελωδία να μου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις...εσύ που πήγες και τον είδες από κοντά μου δίνεις το πράσινο φώς,έτσι???

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά φοβάμαι οτι τέτοιου είδους αλλαγή ή καλύτερα να πώ καμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει γιατί είναι επιδοτούμενα με συγκεκριμένο αριθμό θέσεων κτλ κτλ. Να σου πώ την αλήθεια στεναχωρέθηκα λιγάκι γιατί θα ήταν ωραίο να είμασταν συμμαθητές και είχα την εντύπωση οτι τον είχες γράψει τον μικρό χωρίς το πρόγραμμα.

Τεσπα,όλα καλά να μας πάνε για τα παιδάκια μας πάνω απ'όλα και...με το καλό να έρθει κοντά σας το μπεμπουλίνι!!!!

Καλημέρα κορίτσια :P

Κι εμείς περάσαμε στο πρόγραμμα και θα πάμε στο Ελληνικό Κολλέγιο.

Απ'ότι έμαθα αυτό είναι διαφορετικό από το Baby College. Ξέρει καμία να μου πει τι φήμη έχει? Ήταν το τελευταίο που είχα βάλει και δεν είχα πάει να το δω.

Πάντως το θετικό είναι ότι περάσαμε ;)

Κι εγώ θα ήθελα να κοιτάξω για καμία αλλαγή, έστω και αμοιβαία με κανένα άλλο παιδάκι αλλά μάλλον έχεις δίκαιο δεν γίνεται :-(

Έχει καμιά μαμά εμπειρία από τον Μαργαρίτα; Είτε για το μεταβρεφικό τμήμα είτε για το προνηπιακό που μας ενδιαφέρουν; Ευχαριστώ...

αν και πέρισυ είμασταν στο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ και το ψιλομετάνιωσα σχετικά με τον ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, πολλές γνωστές μου είχαν και κάποιες ακόμη έχουν τα παιδάκια τους στο ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και ειλικρινά μόνο καλά λόγια έχω ακούσει και για την υπεύθυνη που έτυχε να την γνωρίσω σε ένα παιδικό παρτυ φίλης αλλά και για τις κοπέλες.Φέτος τον είχα βάλει δεύτερο στη σειρά με το πρόγραμμα για τον μοναδικό λόγο οτι η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ είναι ένας ολοκαίνουργιος σταθμός με πολύ μεγάλη αυλή για παιχνίδι.Αν δεν έμπαινα στο πρόγραμμα η επόμενη κίνηση ήταν το Σεπτέμβριο να είμαστε στο ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ με κλειστά τα μάτια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...