Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα, επανέρχομαι στο θέμα γιατί ενώ έγραψα την΄κόρη μου στη Λίμνη των Κύκνων αθα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο άκουσα κάποια πολύ αρνητικά σχόλια εκτός φόρουμ. Επειδή καταλαβαίνετε ποσο λεπτό και ευαίσθητο θέμα είναι, σας παρακαλώ, αν υπάρχουν γονείς στο φόρουμ που στέλνουν το παιδί τους στη ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ ας μας πουν την εμπειρία τους και τη γνώμη τους

στο φορουμ εχω δει μονο πολυ καλα σχολια για τη λιμνη των κυκνων.κι εγω με τον αντρα μου ειχαμε ενθουσιαστει περυσι που τον ειδαμε,λογω αποστασης μονο διαλεξαμε αλλον.αμεση εμπειρια δεν εχω,σορυ...

Διαφημίσεις

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

στο φορουμ εχω δει μονο πολυ καλα σχολια για τη λιμνη των κυκνων.κι εγω με τον αντρα μου ειχαμε ενθουσιαστει περυσι που τον ειδαμε,λογω αποστασης μονο διαλεξαμε αλλον.αμεση εμπειρια δεν εχω,σορυ...

Σ ευχαριστώ

Παπί, είναι λογικό να ανησυχείς με αυτά που ακούς , όμως εγώ θα σου έλεγα να μην επηρεάζεσαι απο τρίτους και να μην ακούς όλες αυτες τις διαδόσεις.Άλλωστε για όλους τους χώρους ακούγονται θετικά και αρνητικά σχόλια! Πιστεύω ότι εγώ και άλλες φίλες μου που είμαστε στον συγκεκριμένο παιδικό 3-4 χρόνια θα καταλαβαίναμε ότι κάτι δεν πάει καλά έτσι δεν είναι;Ακόμα και στα παρτυ που έρχονται και άλλοι γονείς , ποτέ δεν άκουσα κάτι αρνητικό!!Απο την εμπειρία μου θα σου πω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς . Τα δυο μου παιδιά πηγαίνουν στον παιδικό εδώ και 3 χρόνια , ο μεγάλος μου ομως δυστυχώς φέτος αποφοίτησε και θα πάει σε ιδιωτικό δημοτικό και λέω δυστυχώς γιατί η δουλειά που γινεται εκεί είναι καταπληκτική και στην φροντίδα και στην εκπαίδευση. Ο μικρός όμως θα συνεχίσει κανονικά εκεί ,( δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τον πάρω από τον παιδικό για λόγους ευκολίας,αφού εγώ θα ταλαιπωρούμαι με δυο σχολικά και χάνω και την έκπτωση που μου έκαναν για τα δυο παιδιά ), αφού τον βλέπω τόσο χαρούμενο , έχει κάνει ήδη φιλίες και θέλω να ολοκληρώσει και αυτός εκεί την προσχολική του εκπαιδευση!Όπως κατάλβαίνεις ειμαστε κάτι παραπάνω απο ευχαριστημένοι και σαν μαμά που καταλαβαίνει το άγχος σου σου λέω να ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλά....

Kαλησπέρα , θα ήθελα και εγώ να σας πω την δική μου εμπειρία...Εμείς ήδη από τον Μαιο κάναμε εγγραφή στην "Λίμνη των Κύκνων" . Αυτόν τον παιδικό μας τον σύστησαν κάποιοι οικογενειακοί φίλοι που πάνε ήδη τα παιδιά τους εκεί. Μόλις πήγαμε στον σταθμό πραγματικά τρελαθηκάμε ,,,δεν πιστευαμε στα μάτια μας ότι ένας τέτοιος ωραίος χώρος προσφέρεται για τα παιδιά μας και πιστέψτε με ότι επισκεφθήκαμε τουλάχιστον δέκα ιδιωτικους παιδικούς σταθμούς. Τι να πω για τις χαρούμενες τάξεις ,για τα χρώματα που κυριαρχούν στο χώρο, για τον τεράστιο κήπο με τα παιχνίδια ...ένα όνειρο ! Σωστό κουκλόσπιτο! Ο ενθουσιασμός μου αλλά και του συζύγου μου δεν περιγράφεται. Επίσης εντύπωση μας έκανε η συμπεριφορά και η διάθεση της διευθύντριας στην ενημέρωση που κάναμε .Νομίζω ότι ξεκινάμε πολύ θετικά και παρόλο που φέτος είμαστε λιγο δυσκολα οικονομικα , πιστεύω ότι βρίκαμε τον ιδανικο χώρο για το μικρό μας ,αφού είναι πολύ οικονομικός σε σχέση με αυτά που προσφέρει..Εύχομαι καλή επιλογή σε όλους τους γονείς ..........

Διαφημίσεις

sandy και gina σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!

ναι,αυτες οι απαντησεις απο χρηστες που εχουν γραψει μονο μια φορα για ενα συγκεκριμενο λογο...ειναι παντα για πολλες ευχαριστιες!

ναι,αυτες οι απαντησεις απο χρηστες που εχουν γραψει μονο μια φορα για ενα συγκεκριμενο λογο...ειναι παντα για πολλες ευχαριστιες!

Μπορεί να έχεις δίκιο, δεν το ειχα παρατηρήσει αυτο που λες, αλλα νομίζω οτι εδω ειμαστε για να ανταλλάσσουμε απόψεις και οχι να ειρωνευόμαστε μεταξύ μας

Εγω πάντως τις χειροτερες εντυπωσεις τις εχω απο τη λιμνη των κυκνων , το μπλε μπαλονι και την στοργη. Τι να πω ισως να ειμαι παραξενη...

Μπορείς να αναφέρεις σε παρακαλώ για ποιο λόγο έχεις τις χειρότερες εντυπώσεις γιατί με ενδιαφέρει το θέμα για τη Λίμνη των Κύκνων τουλάχιστον; ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Εγώ που έχω γράψει πολλές φορές για διάφορους λόγους, θα σου πω με βεβαιότητα ότι αυτό που υπονοείς, δεν είναι του επιπέδου των ανθρώπων της "Λίμνης των Κύκνων"...

Τόσο άμεσα να κρίνεις & να κατακρίνεις....

Καλησπέρα!

Εγώ που έχω γράψει πολλές φορές για διάφορους λόγους, θα σου πω με βεβαιότητα ότι αυτό που υπονοείς, δεν είναι του επιπέδου των ανθρώπων της "Λίμνης των Κύκνων"...

Τόσο άμεσα να κρίνεις & να κατακρίνεις....

σου διεφυγε οτι το σχολιο που εβαλα ηταν πολυ θετικο για το συγκεκριμενο παιδικο.για τα υπολοιπα ο νοων νοητο.

Μπορεί να έχεις δίκιο, δεν το ειχα παρατηρήσει αυτο που λες, αλλα νομίζω οτι εδω ειμαστε για να ανταλλάσσουμε απόψεις και οχι να ειρωνευόμαστε μεταξύ μας

υπαρχουν ατομα που σπανια μπαινουν στο φορουμ και ειναι ανυποψιαστα.δεν ειχα σκοπο να θιξω κανενος την ευαισθησια.

οπως ειχα αναφερει στο ιδιο θεμα περυσι τετοιο καιρο ειναι στο top 3 για τα δικα μου κριτηρια,ειναι εντυπωσιακο που ενω γραφω κατι τοσο θετικο για το συγκεκριμενο παιδικο δεχομαι τετοια σχολια!

αν ψαξεις σε παρομοια θεματα θα δεις οτι ειναι κατι που γινεται πολυ συχνα,ενας-δυο χρηστες που εμφανιζονται απο το πουθενα και δεν ξαναεμφανιζονται ποτε...

καλη επιλογη σου ευχομαι

• 2 weeks later...

υπάρχουν μανούλες με βρεφάκια στο "αγκαλίτσες"???????????

αν ναι, πείτε εντυπώσεις σας παρακαλώ!

και κάτι άλλο, χιονάτη και μαγεμένο δάσος ποιές είναι οι τιμές για βρέφη?

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο foroum σας αν και πολλές φορές σας διαβάζω για τις πληροφορίες που δίνετε. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τον δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό Υψηλάντου. Έχει καμιά σας προσωπική εμπειρία? Πως είναι οι παιδαγωγοί? Πως συμπεριφέρονται στα ατίθασα μικρά? Η υγιεινή των χώρων? και ότι άλλο μπορείτε να μου πείτε.

• 2 weeks later...

Γεια σας μαμάδες και μπαμπάδες, είμαι νέο μέλος και αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανείς τον παιδικό σταθμό "Το Κουκλόσπιτο" στην Πυλαία Θεσσαλονίκης!

Καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια και τους γονείς!

• 2 weeks later...
Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο foroum σας αν και πολλές φορές σας διαβάζω για τις πληροφορίες που δίνετε. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τον δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό Υψηλάντου. Έχει καμιά σας προσωπική εμπειρία? Πως είναι οι παιδαγωγοί? Πως συμπεριφέρονται στα ατίθασα μικρά? Η υγιεινή των χώρων? και ότι άλλο μπορείτε να μου πείτε.

Δεν έχω εμπειρία η ίδια, αλλά ένα φιλικό μας ζευγάρι έστειλε και τα 2 τους παιδιά εκεί και ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι. Μαλιστα είχα πειστει κι εγώ να την πάω εκεί αλλά ήταν μακρυα και επειδή δεν έχει σχολικό δεν με βόλευε.

Επίσης να σου πω πως δίπλα μας μένει μια κοπέλα που είναι βρεφονηπιοκόμος εκεί και όταν την ακούω να μιλάει για τα μωρά που έχει στην τάξη της και για το τι κάνουνε, εύχομαι να ήταν όλες οι δασκάλες σαν αυτή! Το αρνητικό (για εμένα) του σταθμού είναι ότι δεν έχει αυλή. Κατά τα άλλα εγώ με αυτά που έχω ακούσει(και τονίζω ότι είναι άνθρωποι που εμπιστεύομαι), θα το πήγαινα το παιδί αφοβα!

Ελπίζω να σε βοηθησα!

AtKRp3.png

αν ψαξεις σε παρομοια θεματα θα δεις οτι ειναι κατι που γινεται πολυ συχνα,ενας-δυο χρηστες που εμφανιζονται απο το πουθενα και δεν ξαναεμφανιζονται ποτε...

Επειδή έχεις απόλυτο δίκιο, σου παραθέτω το παρακάτω μύνημα για να δούνε και κάποια μέλη που δεν γνωρίζουν πως αυτό που ισχυρίζεσαι είναι αλήθεια και συμβαίνει κατά καιρούς.

Κορίτσια για παιδικό σταθμό European baby school δαγκωτό.Είναι δίπλα στο Διαβαλκανικό απέναντι από το ΙΚΕΑ στην Θεσσαλονίκη. Ο καλύτερος παιδικός σταθμός μακράν. Μπείτε στο site και μετά κάντε μία επίσκεψη να σας κάνουν ξενάγηση και θα εκπλαγείτε. Οι άνθρωποι έχουν κάνει τα απίστευτα, έχουν αγγίξει την τελειότητα. Ολοκαίνουργιος, καθαρός, οι δασκάλες φοβερές, ωράριο από τις 7 παρά τέταρτο το πρωί μέχρι το βράδυ συνεχόμενα και δίδακτρα 300 ευρώ τον μήνα συν 40 ευρώ η μεταφορά. Εμείς εκεί ξεκινήσαμε και ο μικρός κλαίει και δεν θέλει να φεύγει από εκεί. Και μόνο να τον δείτε θα εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας σχετικά με τους παιδικούς πλέον τα κριτήριά σας θα είναι πολύ αυστηρά για οτιδήποτε άλλο δείτε.

Αγαπητή chripsi νομίζω πως μας περνάς για πολύ αφελείς!

6 μυνήματα έχεις γράψει, και τα 6 αφορούν τον συγκεκριμένο σταθμό τον οποίο και διαφημίζεις,ή μάλλον δυσφημίζεις με αυτό τον τρόπο.

AtKRp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Φέτος τα παιδάκια μου περάσαν, ο γιος στη στοργή και η μπέμπα στο international baby college. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Καλα το baby college δεν παίζεται από οργάνωση, έχω πάθει πλάκα!

Τα σημειώματά τους λεπτομερέστατα και στους 2 παιδικούς, εξαιρετικά συνενοήσιμοι και εξυπηρετικοί, πεντακάθαροι,με ποικίλα προγράμματα για τα παιδιά.

Θα ήθελα να τα στείλω στον ίδιο, και μάλιστα στο baby college μιας και δίνει αφθονία θέσεων, αλλά είναι 70 ευρώ το μήνα το σχολικό, επί 2= 140...πολλά για εμάς. Επιπλέον, αν εξαιρέσεις ότι ακόμη προσπαθούν να οργανωθούν στη στοργή (οκ είναι μικρός παιδικός), το παιδί μου γυρνάει εξαιρετικά χαρούμενο από το σχολείο.

Θα με ενδιέφερε να ακούσω τις απόψεις για την παιδική μελωδία. Εγώ δεν την είχα καν στις επιλογές μου λόγω του ότι πέρσι ζητούσε εγγραφή, και φέτος δεν περιέλαβε το σχολικό (σα να την είδαν δλδ μου έκατσε), αλλά από γνωστή που πήγαινε πέρσι έχω ακούσει τα καλύτερα η αλήθεια.

Για το νηπιακό κήπο, επειδή τον είδα έχω να πω μόνο τα καλύτερα!

Τέλος, να πω ότι τελικά φάγαμε πολύ παπά (να το πω λαϊκά) πέρσι από το σχολειό της φύσης. Οκ, διαφέρει η διαπαιδαγώγησή τους, όπως λένε οι ιδιοκτήτες από τα υπόλοιπα σχολεία, μιας και επενδύουν περισσότερο πχ στην αυτονομία του παιδιού παρά στο να μάθει να γράφει. Κάτι που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

Και είδα κάτι τέτοιο στο γιο μου πέρσι, αλλά όπως κάνουν τελικά σε όλους τους παιδικούς...μιας και το σχολικό τον έπαιρνε 09:30 και τον γυρνούσε 14:30 παρόλο που είχε συμφωνηθεί διαφορετικά...μένω Καλαμαριά, είναι Επανωμή, οπότε πόση ώρα να απασχοληθεί το παιδί?

Και εκεί ζητούσαν εγγραφή, δεν έκοβαν απόδειξη για το σχολικό (το baby college αμέσως μου έκοψε) και η κυρία που τον έχει είναι εξαιρετικά απρόσιτη.

edit admin

Djccp2.png

67KIp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Παρακολουθώ το θέμα εδώ και μερικές μέρες διότι ψάχνω και εγώ βρεφονηπιακό για την κορούλα μου (14 μηνών). Έχω επισκεφθεί πάνω από 20 σταθμούς στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Θέρμη, Καλαμαριά, Πανόραμα).

Δυστυχώς πολύ λίγοι είναι αυτοί που θα μπορούσα να εμπιστευτώ το αγγελούδι μου και πάλι με κάποιες επιφυλάξεις! Έχω διαβάσει και σε άλλα post για το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ (δυστυχώς δέχεται παιδάκια άνω των 2 ετών). Οι εγκαταστάσεις του είναι πραγματικά ξεχωριστές. Όμως, αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι υπάρχει μόνο μία παιδαγωγός για 25 παιδάκια :!: και κάποια κοπέλα ως βοηθητικό προσωπικό. Πως μπορεί μία μόνο κοπέλα να προσέξει - απασχολήσει 25 παιδάκια? Κάθε πότε θα υπάρχει βοηθητικό προσωπικό? Τί επίπεδο γνώσεων όσον αφορά την ενασχόληση με παιδιά έχει το βοηθητικό προσωπικό?Θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος σταθμός σε θαμπώνει με τις ωραίες εγκαταστάσεις του και κάπου ίσως χάνουμε την ουσία.

Όσον αφορά στο VILLA BABY τον απέρριψα λόγω της κοντινής του απόστασης από τον τεράστιο πυλώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων (εντός του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ :!: ). Είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η ελάχιστη ασφαλής απόσταση από πυλώνες της ΔΕΗ είναι τα 1000 μέτρα (άλλες μελέτες μιλούν για 4000 μέτρα). Εγώ πάντως σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινα την κόρη μου σε κάποιο τέτοιο σταθμό, ακόμη και αν με πλήρωναν :!: Απορώ μάλιστα με τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ (πληροφοριακά επειδή κυκλοφορούν φήμες ότι ο πυλώνας είναι εκτός λειτουργίας, απευθύνθηκα στη ΔΕΗ και μου είπαν ότι λειτουργεί κανονικά και μάλιστα με υψηλά φορτία, δηλαδή, ο καρκίνο προσωποποιημένος :shock: ).

Ένας βρεφονηπιακός σταθμός που μου έκανε εντύπωση είναι Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ στη Δροσιά Θέρμης. Στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικού τύπου κτίριο, με πολύ ωραίους προαύλιους χώρους και καλούς εσωτερικούς (η κουζίνα μου φάνηκε ότι μύριζε λίγο - κορίτσια είμαι πολύ απαιτητική). Όλα πήγαιναν πολύ καλά ώσπου προς το τέλος της συζήτησης ρώτησα την Διευθύντρια για το αν θα μπορούσα να γνωρίσω πριν την εγγραφή τη νηπιαγωγό που θα έχει η κορούλα μου. Ενώ θεωρούσα ότι η απάντηση της σαφώς θετική, αυτή αρνήθηκε λέγοντας ότι κάτι τέτοιο την προσβάλει διότι αυτή έχει επιλέξει με πολύ αυστηρά κριτήρια όλο το προσωπικό της και επίσης λέγοντας ότι εγώ δε θα μπορούσα μέσα στο σύντομο διάστημα της επαφής μαζί της να την κρίνω αντικειμενικά. Αρχικά ξαφνιάστηκα και προσπάθησα αφενός να της δώσω να καταλάβει ότι σαφώς δεν ήθελα να την προσβάλω, αφετέρου, ότι εγώ χωρίς να τη γνωρίζω θα πρέπει να της εμπιστευτώ ότι πολυτιμότερο έχω. Δυστυχώς συνέχισε να αρνείται πεισματικά χωρίς να καταφέρει να κρύψει την οργή της αφήνοντας έκπληκτους εμένα και το σύζυγό μου. Κρίμα, γιατί μας βόλευε αρκετά και ως τοποθεσία και όσον αφορά στο ωράριο λειτουργία του.

Για να μην κάνω όμως μόνο δυσμενή σχόλια θα πρέπει να πω ότι μας άρεσαν (και μάλλον θα καταλήξουμε) το ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΤΛΕΡΙΑΝΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και το ΖΟΟ CLUB. Και οι δύο έχουν καλούς χώρους (ο 1ος καλύτερους εσωτερικούς, ο 2ος καλύτερους εξωτερικούς). Το κυριότερο όμως είναι ότι φαίνεται να εστιάζουν στο παιδί. Για τη ΜΟΝΤΕΣΟΡΙΑΝΗ δεν έχω άποψη διότι δέχεται παιδάκια πάνω από 2 ετών.

Θα χαρώ πολύ να μάθω αν κάποια από εσάς έχει επισκεφθεί ή έχει ακούσει κάτι για την ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ καθώς και οποιοδήποτε σχόλιο. Τέλος, αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για αξιόλογο βρεφονηπιακό σταθμό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αγαπητή Jolie, θα ήθελα και 'γω να αναφέρω τις απόψεις μου ως γονέας του Αριστοτελείου Κολλεγίου. Ψάχνοντας σε ποιό σχολείο να εμπιστευτώ τις δύο μικρές μου κορούλες δεν μπόρεσα να βρώ περιβαλλον αντίστοιχο με του Αριστοτελείου. Με το που μπαίνεις στο σχολείο νιώθεις τη ζεστασιά, την οργάνωση, την καθαριότητα (πολύ σημαντικό), και την αμεσότητα των ανθρώπων του συγκεκριμένου σχολείου!! Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΥΛΩΝΑΣ (απ'οσο ξέρω έχει μεταφερθεί σχεδον πίσω απο το anatolia). Επιπλέον είναι μακραν το καλύτερο σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας και ηλεκτρονικής μάθησης. Έχω την αίσθηση ότι βρήκα αυτο που λένε τις τάξεις του μέλλοντος σε ένα οικογενειακό and safe environment..Εγώ ως γονές δύο κοριτσιων αισθάνομαι απόλυτα ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΟΥ και όχι την παρα-μορφωση που προσφέρουν άλλα σχολεία!!

Αγαπητή Jolie, θα ήθελα και 'γω να αναφέρω τις απόψεις μου ως γονέας του Αριστοτελείου Κολλεγίου. Ψάχνοντας σε ποιό σχολείο να εμπιστευτώ τις δύο μικρές μου κορούλες δεν μπόρεσα να βρώ περιβαλλον αντίστοιχο με του Αριστοτελείου. Με το που μπαίνεις στο σχολείο νιώθεις τη ζεστασιά, την οργάνωση, την καθαριότητα (πολύ σημαντικό), και την αμεσότητα των ανθρώπων του συγκεκριμένου σχολείου!! Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΥΛΩΝΑΣ (απ'οσο ξέρω έχει μεταφερθεί σχεδον πίσω απο το anatolia). Επιπλέον είναι μακραν το καλύτερο σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας και ηλεκτρονικής μάθησης. Έχω την αίσθηση ότι βρήκα αυτο που λένε τις τάξεις του μέλλοντος σε ένα οικογενειακό and safe environment..Εγώ ως γονές δύο κοριτσιων αισθάνομαι απόλυτα ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΟΥ και όχι την παρα-μορφωση που προσφέρουν άλλα σχολεία!!

κορίτσια καλησπέρα! μήπως καμία καλή πρόταση για βρεφάκια? έχω μια κορούλα 8 μηνών και θα ακολουθήσει και ο γιόκας μου που είναι στην κοιλίτσα και θα μας επισκευτεί σύντομα...!!! Θα χρειαστούμε 2 θέσεις λοιπόν...αλλά φοβάμαι να εμπιστευτώ τους πάντες! Καμιά βοήθεια από παθούσες μανούλες?

ξέρει καμιά μανούλα για τον "ΖΑΦΡΑΝΑ" στην Καλαμαριά?

η ιδιοκτητρια ειναι εκπληκτικη παιδαγωγος!μαλιστα ειναι πανεπιστημιακος και εκπαιδευει τις εκκολαπτομενες παιδαγωγους!το εκπαιδευτικο συστημα που ακολουθουνε ειναι θεωρητικα το καλυτερο...ΑΛΛΑ υστερουν σε χωρους,διακοσμηση και παιχνιδια.ξεροντας τι ανθρωποι εργαζονται εκει θα ηθελα να ειχα στειλει εκει το δικο μου ζουζουνι αλλα αυτο δεν ηθελε με τιποτα!