Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Καλή αρχή στο νέο περιβάλλον! μακάρι να προσαρμοστούν καλά και να μην έχουν πρόβλημα τα πλασματάκια μας! εγώ ίσως παραμυθένιο τελικά να επιλέξω για να τον πηγαίνω με τα πόδια και να μην χρειαστεί να τον μεταφέρουν με σχολικό, ναι και μένα με χαλάει το ότι δεν έχει αυλή αλλά προτιμώ να είναι οκ το παιδί και ας μην βγαίνει έξω έτσι καταλήξαμε τελικά με τον άντρα μου....γιατί για τις αγκαλίτσες τελικά έμαθα ότι κάποιες 4-5 τα πήρανε τα παιδιά πάνω στον μήνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 322
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή αρχή στο νέο περιβάλλον! μακάρι να προσαρμοστούν καλά και να μην έχουν πρόβλημα τα πλασματάκια μας! εγώ ίσως παραμυθένιο τελικά να επιλέξω για να τον πηγαίνω με τα πόδια και να μην χρειαστεί να τον μεταφέρουν με σχολικό, ναι και μένα με χαλάει το ότι δεν έχει αυλή αλλά προτιμώ να είναι οκ το παιδί και ας μην βγαίνει έξω έτσι καταλήξαμε τελικά με τον άντρα μου....γιατί για τις αγκαλίτσες τελικά έμαθα ότι κάποιες 4-5 τα πήρανε τα παιδιά πάνω στον μήνα.

A, εντάξει, καλά που δεν πήγα για ραντεβού στις Αγκαλίτσες δηλαδή, το χρόνο μου θα έχανα :confused:.

Άντε, καλή αρχή! :D

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω παιδικό σταθμό στην ανατολική Θεσ/νίκη για την 2 ετών κόρη μου και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Δυστυχώς θα δουλεύω σε άλλη πόλη ως τον Ιούλιο και δεν μπορώ η ίδια να επισκεφτώ τους σταθμούς .Η βοήθεια σας λοιπόν είναι πολύτιμη. Θέλω οπωσδήποτε να μην έχει σκάλα(έχουν συμβεί πολλές φορές ατυχήματα και ας μην το λένε παραέξω )και να έχει κήπο (αρκετά μαντρωμένα είναι στα διαμερίσματα).Επίσης η πολιτική τους για όσα είναι άρρωστα να είναι extra δωμάτιο και όχι τα στέλνω σπίτι. Όσες από σας δουλεύουν στον ιδ. Τομέα ξέρουν ότι δεν μπορείς να παίρνεις άδειες(είμαι τραπεζικός υπάλληλος).Καθαριότητα και άριστο περιβάλλον τα θεωρώ δεδομένα. Δεν ξέρω αν με βρίσκεται απαιτητική όμως ο 8 ετών γιος μου πήγε σε έναν στην Αθήνα ο οποίος ήταν τέλειος και δεν θέλω τίποτα λιγότερο για το κοριτσάκι μου.

Συνοψίζοντας τις απόψεις σας καταλήγω:

· Villa baby: πυλώνες ΔΕΗ, σκάλα οδηγός μιλάει στο κινητό

· Λίμνη κύκνων : περιστατικό με την απότομη διευθύντρια

· Συννεφούλα :παλιές εγκαταστάσεις ,σκάλα, μικρή αυλή

· Καραμελίτσα : σκάλα

· Μικρόκοσμος :μικρή αυλή

· Μητέρα : παλιές εγκαταστάσεις ,σκάλα ,όχι αυλή, η ιδιοκτήτρια μίλησε για ατυχήματα που συμβαίνουν(αν είναι δυνατόν)

· Πολύχρωμο :ωραίος κήπος μα καθόλου σκιά στην αυλή μετά τις 10:00 ,διώχνει τα άρρωστα(δεν δέχονται παιδιά με πυρετό)Ωραία τι το κάνεις αν έχει 4 μέρες πυρετό;

· Παιδικόραμα: μία δασκάλα ανά 25 παιδιά

Ε ,τι άλλο μένει βρε παιδιά; Ξέρετε κανέναν άλλο;

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω παιδικό σταθμό στην ανατολική Θεσ/νίκη για την 2 ετών κόρη μου και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Δυστυχώς θα δουλεύω σε άλλη πόλη ως τον Ιούλιο και δεν μπορώ η ίδια να επισκεφτώ τους σταθμούς .Η βοήθεια σας λοιπόν είναι πολύτιμη. Θέλω οπωσδήποτε να μην έχει σκάλα(έχουν συμβεί πολλές φορές ατυχήματα και ας μην το λένε παραέξω )και να έχει κήπο (αρκετά μαντρωμένα είναι στα διαμερίσματα).Επίσης η πολιτική τους για όσα είναι άρρωστα να είναι extra δωμάτιο και όχι τα στέλνω σπίτι. Όσες από σας δουλεύουν στον ιδ. Τομέα ξέρουν ότι δεν μπορείς να παίρνεις άδειες(είμαι τραπεζικός υπάλληλος).Καθαριότητα και άριστο περιβάλλον τα θεωρώ δεδομένα. Δεν ξέρω αν με βρίσκεται απαιτητική όμως ο 8 ετών γιος μου πήγε σε έναν στην Αθήνα ο οποίος ήταν τέλειος και δεν θέλω τίποτα λιγότερο για το κοριτσάκι μου.

· Μητέρα : παλιές εγκαταστάσεις ,σκάλα ,όχι αυλή, η ιδιοκτήτρια μίλησε για ατυχήματα που συμβαίνουν(αν είναι δυνατόν)

· Πολύχρωμο :ωραίος κήπος μα καθόλου σκιά στην αυλή μετά τις 10:00 ,διώχνει τα άρρωστα(δεν δέχονται παιδιά με πυρετό)Ωραία τι το κάνεις αν έχει 4 μέρες πυρετό;

Είναι καταπληκτικός ο Άγιος Στυλιανός, στην Παπαναστασίου, όπου είναι και το Δημοτικό Βρεφοκομείο. Αν δουλεύεις σε ιδιωτική όμως, δεν θα σε βολεύει, γιατί το ωράριό τους είναι χάλια (7-3.30), γιατί δεν ενδιαφέρονται να εξυπηρετήσουν μάλλον. :mad:

Έχει όμως ωραία κτίρια, νεοκλασσικά, σκάλες δεν είδα πουθενά και τεράστιες αυλές.

Αν τα βολέψεις με τ' ότι πρέπει να το παίρνεις νωρίς ... :roll:.

Ρώτα και για το "Μαγεμένο Δάσος" στα Κωνσταντινουπολίτικα. Από φίλες και γνωστές έχω ακούσει τα καλύτερα. Δυστυχώς δεν έχω προσωπική εμπειρία. Μπορεί όμως να έχει κάποια άλλη κοπέλα εδώ.

Διαφημίσεις

καλησπέρα,

εγώ τον δικό μου τον έστειλα φέτος στο "ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ" και παρόλο που το είχα ψάξει το θέμα αρκετά και είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια σχετικά με τισ κοπέλες,το κτίριο,την οργανοτικότητα κτλ (ήμουν μεταξύ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ) δυστυχώς θα πώ οτι δεν έμεινα και απόλυτα ικανοποιημένη σε σχέση με αυτό που ήθελα ή που είχα φανταστεί όταν ξεκινούσε η σχολική χρονιά -είμαι αρκετά συγκαταβατική με πολλά και το κυριότερο έχω σαν πρώτη σκέψη οτι όσο και να προσπαθούν όλες οι κοπέλες στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για το καλύτερο ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσουν να αγγίξουν το τέλειο γιατί η αντιστοιχεία είναι περίπου 1:8 , αλλά από σε κάποια θέματα δεν μπορώ να συμβιβαστώ όσο και να προσπαθώ...

Άπό Σεπτέμβρη σκέφτομαι να στείλω τον μικρό μου στο "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" και ελπίζω όλα να πάνε καλά....

και οι δύο βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι στην Ν.ΚΡΗΝΗ

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Δυστυχώς καλή μου maestria το 3:30 αν το πω θα το πάρουν για ανέκδοτο άσε που θα είμαι και καινούργια στο κατάστημα οπότε θα πρέπει να δείξω και καλή διαγωγή.Θα ψάξω και το μαγεμένο δάσος που προτείνει η cristine06.Σας ευχαριστώ και πάλι

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Δυστυχώς καλή μου maestria το 3:30 αν το πω θα το πάρουν για ανέκδοτο άσε που θα είμαι και καινούργια στο κατάστημα οπότε θα πρέπει να δείξω και καλή διαγωγή.Θα ψάξω και το μαγεμένο δάσος που προτείνει η cristine06.Σας ευχαριστώ και πάλι

Σε καταλαβαίνω κι εγώ μάλλον - αν τον δεχθούνε τον δικό μου - δεν θα το στείλω.

Δεν έχεις κάποιον να τον παραλαμβάνει για λίγο;

Κι εγώ στενοχωρήθηκα, γιατί μ' αρέσει ΠΑΡΑ πολύ ο χώρος στον Άγιο Στυλιανό, είναι ιδανικός γμτ! :roll:

Ο Αγιος Στυλιανος ειναι ενα πολυ παλιο κτιριο μου κανει εντυπωση τι σου αρεσε απο αυτο το σταθμο .Ασε που φιλες μου τα πηραν απο κει γιατι οι βρεφονηπιοκομοι ειναι με συ μβασεις 2 μηνων ,και εξυπηρετουντε με κοριτσια που κανουν πρακτικη.Οσο για το Μαγεμενο Δασος κι αυτο εχει πυλωνα απο μπροστα του,και αυλη με πολυ μικρη.

Καλησπέρα σε όλους.

Καλησπέρα,

εμείς θα στείλουμε τη μεγάλη μας (2,5 ετών) από το Σεπτέμβριο στην Λίμνη των Κύκνων. Η διευθύντρια δεν μάς φάνηκε καθόλου απότομη, ίσα ίσα ήταν ευγενέστατη, είναι πολύ έμπειρη και φαίνεται πως έχει πλήρη έλεγχο και γνώση του τι συμβαίνει στο σταθμό της. Εργάζομαι κι εγώ σε ιδιωτική τράπεζα (και ο άντρας μου) οπότε μάς βολεύει πολύ το ωράριο (07:00-17:00) και το ότι το καλοκαίρι κλείνει μόνο 15 ημέρες. Οι χώροι ήταν εξαιρετικοί,μέσα και έξω, τα μικρά τα έχουν στο ισόγειο, πηγαίνει πολύ τακτικά παιδίατρος (δεν θυμάμαι αν είναι κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες). Όταν αρρωσταίνουν σε ειδοποιούν, δεν ξέρω αν υπάρχει σταθμός που να τα δέχεται σε χωριστό δωμάτιο. Σε αυτή την περίπτωση, αναγκαστικά ένας από τους δυο μας θα φεύγει από τη δουλειά (ευτυχώς υπάρχει κατανόηση) μια που,δυστυχώς, δεν έχουμε πού αλλού να τα αφήσουμε.

Διαφημίσεις

To ωράριο σίγουρα είναι ικανοποιητικό και το ότι δεν έχει σκάλα ,όπως αναφέρεις ,σίγουρα συγκαταλέγεται στα θετικά.Η συμπεριφορά και πως ο άλλος την αντιλαμβάνεται είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό.Αν και το ότι η μαμά ζήτησε να δει την δασκάλα δεν ήταν και κάτι τρομερά παράλογο.Επίσης ο σταθμός που ο γιος μου πήγε για 2 χρόνια(στην Αθήνα όμως) είχε και extra δωμάτιο φύλαξης παιδιών και γενικά ήταν υψηλών προδιαγραφών (και με καλές τιμές).Απλά τότε όλα αυτά δεν τα εκτιμούσα γιατί νόμιζα ότι ήταν αυτονόητα.Για την μικρή θα είναι η πρώτη χρονιά και οι ιώσεις θα είναι πολύ συχνές.Πόσες άδειες να παίρνεις;Ομως σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου και εφόσον έχει και αρκετά θετικά σίγουρα θα πάω να τον δω.

καλησπέρα,

εγώ τον δικό μου τον έστειλα φέτος στο "ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ" και παρόλο που το είχα ψάξει το θέμα αρκετά και είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια σχετικά με τισ κοπέλες,το κτίριο,την οργανοτικότητα κτλ (ήμουν μεταξύ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ) δυστυχώς θα πώ οτι δεν έμεινα και απόλυτα ικανοποιημένη σε σχέση με αυτό που ήθελα ή που είχα φανταστεί όταν ξεκινούσε η σχολική χρονιά -είμαι αρκετά συγκαταβατική με πολλά και το κυριότερο έχω σαν πρώτη σκέψη οτι όσο και να προσπαθούν όλες οι κοπέλες στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για το καλύτερο ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσουν να αγγίξουν το τέλειο γιατί η αντιστοιχεία είναι περίπου 1:8 , αλλά από σε κάποια θέματα δεν μπορώ να συμβιβαστώ όσο και να προσπαθώ...

Άπό Σεπτέμβρη σκέφτομαι να στείλω τον μικρό μου στο "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" και ελπίζω όλα να πάνε καλά....

καλησπέρα, μενω καλαμαρια και ψαχνω για Σεπτεμβρη παιδικο σταθμό. Ο μικρός θα είναι τότε 21 μηνων. Βρίσκομαι σε σύγχηση καθώς σχεδόν το σύνολο των σταθμων που βρίσκοται κοντά στην καλαμαριά δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστη αυλή. Από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να τον στέλνω με το σχολικό αρκετά χιλιόμετρα στον περιφεριακό για να παέι Ρύσιο, καρδία κλπ. που ομολογουμένος εκεί οι παιδικοί σταθμοί έχουν μεγάλο προάυλιο χώρο για παιχνίδι κλπ. τον μικρόκοσμο τον έχω δεί απο έξω και δεν μου γέμισε το μάτι, ίσως όμως να πάω απο κοντά να των δώ και απο μέσα, η Μαργαρίτα που βρίσκεται?

Ευχαριστώ

Ο Αγιος Στυλιανος ειναι ενα πολυ παλιο κτιριο μου κανει εντυπωση τι σου αρεσε απο αυτο το σταθμο .Ασε που φιλες μου τα πηραν απο κει γιατι οι βρεφονηπιοκομοι ειναι με συ μβασεις 2 μηνων ,και εξυπηρετουντε με κοριτσια που κανουν πρακτικη.Οσο για το Μαγεμενο Δασος κι αυτο εχει πυλωνα απο μπροστα του,και αυλη με πολυ μικρη.

Μου άρεσε το νεοκλασσικό κτίριο, οι μεγάλες αυλές, τ' ότι δεν έχουν σκάλες, κλπ.

Υπάρχουν ΚΙ ΑΛΛΟΙ καλοί σταθμοί στην περιοχή, δεν είναι μόνο η Καραμελίτσα καλή μου :mrgreen:.

Καλημέρα. Εγώ στέλνω τον δικό μου στο Μπλέ Μπαλόνι στην Θέρμη. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη. Το κτίριο δεν έχει καθόλου σκάλες, έχει μεγάλη αυλή για παιχνίδι, και απ' ότι ξέρω δεν έχει κοντά πυλώνα της Δεή. Δες κι εκεί, μήπως σε βολέψει. Τώρα για άρρωστα παιδάκια, δεν ξέρω αν δέχονται, γιατί δεν μου έτυχε ποτέ.

καλησπέρα, μενω καλαμαρια και ψαχνω για Σεπτεμβρη παιδικο σταθμό. Ο μικρός θα είναι τότε 21 μηνων. Βρίσκομαι σε σύγχηση καθώς σχεδόν το σύνολο των σταθμων που βρίσκοται κοντά στην καλαμαριά δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστη αυλή. Από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να τον στέλνω με το σχολικό αρκετά χιλιόμετρα στον περιφεριακό για να παέι Ρύσιο, καρδία κλπ. που ομολογουμένος εκεί οι παιδικοί σταθμοί έχουν μεγάλο προάυλιο χώρο για παιχνίδι κλπ. τον μικρόκοσμο τον έχω δεί απο έξω και δεν μου γέμισε το μάτι, ίσως όμως να πάω απο κοντά να των δώ και απο μέσα, η Μαργαρίτα που βρίσκεται?

Ευχαριστώ

Η "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" είναι κοντά στο ΜΙΣΤΡΑΛ το μπαράκι αν γνωρίζεις από Κρήνη.Πιο κάτω από το ΜΙΣΤΡΑΛ έχει ένα πάρκο και ένα περίπτερο στην γωνία,εκεί είναι ο παιδικός αλλά δεν γνωρίζω αν έχει αυλή,έχει όμως πάρκο απέναντι όπως και στον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Εγώ στέλνω τον δικό μου στο Μπλέ Μπαλόνι στην Θέρμη. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη. Το κτίριο δεν έχει καθόλου σκάλες, έχει μεγάλη αυλή για παιχνίδι, και απ' ότι ξέρω δεν έχει κοντά πυλώνα της Δεή. Δες κι εκεί, μήπως σε βολέψει. Τώρα για άρρωστα παιδάκια, δεν ξέρω αν δέχονται, γιατί δεν μου έτυχε ποτέ.

Μπήκα στο site και δείχνει καθαρός και καινούργιος.Δυστυχώς δεν δείχνει τον κήπο καθόλου.Πόσα παιδάκια έχει ανά τμήμα ; Σε μια φωτοφραφία του site δείχνει να έχει πολλά και μόνο 2 δασκάλες

Στο τμήμα του δικού μου είναι αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 23 παιδάκια και δύο δασκάλες. Ο γιος μου είναι τεσσάρων.Δεν νομίζω όμως πως στα άλλα τμήματα με μικρότερα παιδιά είναι καλύτερη η κατάσταση. Δυστυχώς όταν έψαχνα για παιδικούς, δεν βρήκα πουθενά την σωστή αναλογία.

καλησπέρα,

SEFI να ρωτήσω γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένοι από τον μικρόκοσμο? είμαι μεταξύ αυτού και του παραμυθένιο κόσμου και δεν θα τον επέλεγα γιατί είναι μακρία μας. Τώρα όμως με προβλημάτισες και ήθελα να μάθω....σε παρακαλώ πες 2-3 στοιχεία για να επιβεβαιώσω την επιλογή μου να τον στείλω στον παραμυθένιο κόσμο που είναι μια χαρά μεν αλλά δεν έχει αυλή και κάπως μου κάνεις αυτό...

και κάτι ακόμη. Ξέρετε αν ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους δημοτικούς σταθμούς????

SEFI να ρωτήσω γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένοι από τον μικρόκοσμο? είμαι μεταξύ αυτού και του παραμυθένιο κόσμου και δεν θα τον επέλεγα γιατί είναι μακρία μας. Τώρα όμως με προβλημάτισες και ήθελα να μάθω....σε παρακαλώ πες 2-3 στοιχεία για να επιβεβαιώσω την επιλογή μου να τον στείλω στον παραμυθένιο κόσμο που είναι μια χαρά μεν αλλά δεν έχει αυλή και κάπως μου κάνεις αυτό...

και κάτι ακόμη. Ξέρετε αν ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους δημοτικούς σταθμούς????

κοίτα να δεις,το είχα ψάξει αρκετά καλά και είχα καταλήξει οτι είναι ένας από τους καλύτερους που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Καλαμαριάς.Οι κοπέλες όλες είναι τέλειες,γλυκομίλητες,μαθαίνουν πολλά στα παιδιά αλλά υπάρχει ένα θεματάκι με την συμπεριφορά της διεύθυνσης που δεν μπορώ να επεκταθώ δυστυχώς,όταν πρωτοπήγα όλοι ήταν ευγενέστατοι,γλυκομίλιτοι(πάντα έτσι είναι από κοντά)αλλά στη συνέχεια κατάλαβα οτι πίσω απ'όλα αυτά κρύβονται άλλα...Η ουσία είναι οτι θέλουν τα παιδιά μας στρατιωτάκια και όχι παιδάκια,αν κάποιο παιδάκι είναι κάπως ζωηρό δεν προσπαθούν να το ηρεμήσουν απλά το αφήνουν μόνο του μέσα σε 1 κρεβάτι για κάποια λεπτά για να ηρεμήσει(έχει τύχει να το κάνουν και στον δικό μου).Αυτό που με παραξένεψε όμως είναι το γεγονός οτι ενώ υποτίθεται οτι η αναλογία παιδιών-παιδαγωγών είναι ικανοποιητική, συχνά γίνονται ατυχήματα που εμένα προσωπικά με φόβισαν αρκετές φορες π.χ. 2 φορές βγήκε το χέρι του μικρού μου και δεν το πήραν χαμπάρι και όταν το παρέλαβαν οι γονείς μου τρέχαμε στα νοσοκομεία και το μόνο που είπε η διευθύντρια ήταν οτι το παιδί έχει κάποια ευαισθησία στα χέρια (ο γιατρός γέλασε),δαγκωμένος και γρατζουνισμένος έχει έρθει πάρα πολλές φορές,2 φορές ξέχασαν να μου επιστρέψουν τα φάρμακά του(2 ειδών εισπνοές)και έτρεχα να βρώ φαρμακείο να αγοράσω άλλες για να μη σταμτήσω την αγωγή του το βράδυ ή το ΣΚ και πριν λίγες μέρες χάσανε δια μαγείας το μπουφανάκι του και ακόμη το ψάχνουν.Δεν γνωρίζω αν παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν σε όλους του παιδικούς αλλά επειδή εγώ για πρώτη φορά τον έστειλα φέτος μου φάνηκαν κάπως απογοητευτικά ΟΛΑ αυτά.Δεν θα σταθώ όμως μόνο στα αρνητικά γιατί οπως και να το κανουμε έχει και πολλά θετικά...οι κοπέλες τα μαθαίνουν πολλά πράγματα,τραγούδια,αλφα-βήτα,αριθμιτική,πολύ συχνά έρχονται θίασοι κουκλοθέατρο κτλ.,χριστούγεννα-πάσχα-γιορτές κάνουν ωραίες χειροτεχνίες,έχουν κάνει βραδιές μπάρμπεκιου,συναντήσεις γονέων με παιδοψυχολόγο,υπάρχει δανειστική βιβλιοθήκη και κάθε 15 μέρες δίνουν στα παιδιά από ένα βιβλίο για το ΣΚ,υπάρχει παιδίατρος και λογοθεραπεύτρια που εξετάζουν κάθε 2 μήνες τα παιδιά.

Αυτά....τα συμπεράσματα δικά σας

MAESTRIA ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, θα πάω αύριο κιόλας να προλάβω να μαζέψω τα δικαιολογητικά.

SEFI, αχ σε ευχαριστώ ειλικρινά πολύ για τις πληροφορίες γιατί μου απάντησες στο βασικότερο δίλλημα που είχα προκειμένου να αποφασίσω και τώρα πια που είμαι μεταξύ δυο σταθμών, αλλά και από την αρχή που ξεκίνησα να ψάχνω γιατί πέρα από την ασφάλεια και βασικούς κανόνες υγιεινής το πρώτο που ρωτούσα είναι πώς διαχειρίζονται ένα δύσκολο παιδάκι (το δικό μου δεν είναι και το πλέον βολικό), το κλάμα του την γκρίνια του κλπ, προκειμένου να είμαι όσο πιο σίγουρη μπορώ και φοβόμουν το ενδεχόμενο να τον αφήνουν μόνο να κλαίει...! η απάντηση της διεύθυνσης δεν με κάλυψε απόλυτα γιατί δεν το πολυρωτάνε αυτό, απ' ότι ανέφερε και σκέφτηκα εντάξει δεν είναι και ποίημα που πρέπει να μάθει οι ερωταπαντήσειςτων γονιών. Εν πάσει περιπτώσει, δεν δυσανασχέτησα κιόλας και επειδή είδα και πολλά θετικά το σκεφτόμουν, αλλά τελικώς επιβεβαιώνω την απόφαση του παραμυθένιου κόσμου που είναι τελικά απ' ότι φαίνεται ότι καλύτερο είδα εγώ εννοείται. Εύχομαι να αποδειχτεί κι έτσι στην πορεία μόνο.

εύχομαι και για εσάς να μην επαναληφθεί δυσάρεστο ή ''ατυχές'' γεγονός γιατί αυτά που έγραψες όλα ήταν ποιο να πιάσεις ποιο να αφήσεις, με σοβαρότερο την σωματική ακεραιότητα του παιδιού σου βέβαια. Καλή τύχη και καλή συνέχεια! και σε ευχαριστώ και πάλι!καλό βράδυ σε όλες!!!!!!;)

Μία δηλ. κάθε 11 παιδάκια.Δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά μάλλον πρέπει να προσγειωθώ γιατί όλα έτσι είναι οπότε δεν έχουμε και πολλές επιλογές.Εδώ στο σπίτι έχω μόνο 2 και πολλές φορές δεν τα προλαβαίνω και έχει πέσει και χτυπήσει μπροστά μου

χμ μεγάλη κουβέντα αυτή - θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι να νοιώθει το παιδί μου ασφάλεια κ αγάπη. από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα τα θεωρώ δευτερεύοντα, κάποια σημαντικότερα και κάποια λεπτομέρειες μόνο.

πάντως ψάχνοντας τότε για δημοτικό παιδικό σταθμό δεν είχα δει κάτι (ή κάποια δ/ντρια ή παιδαγωγό) να μου "γεμίσει το μάτι" που λένε.. στα ιδιωτικά είδα πολλά, από διπροσωπία μέχρι αδιαφορία,,, πάντως το παιδί μου γυρνάει στο σπίτι χαρούμενο, κι ας είναι από τα πολύ ζωηρά,, και ναι, και με δαγκωνιές έχει έρθει (αλλά κι απ το σπίτι της μαμάς μου με κάψιμο ήρθε, δε σημαίνει κάτι αυτό) αλλά αισθάνεται ασφαλές, χαρούμενο και είναι σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη!

μακάρι να ξέρουν όλοι οι παιδαγωγοί πόσο σημαντικό είναι το επάγγελμά τους, είναι λειτούργημα! εύχομαι να βρεις το καλύτερο για το παιδάκι σου

. Ξέρετε αν ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους δημοτικούς σταθμούς????

Οι αιτήσεις για τους δημοτικους παιδικους και βρεφικους σταθμους εχουν ξεκινήσει απο τις 17/5 και ληγουν σε αλλους εως τις 14/6 και σε αλλους εως τις 16/6. Εγω πηγα και εκανα αιτηση χτες στον βρεφονηπιακο σταθμο "Βρεφικη Φωλια" που ειναι δημοτικη επιχειρηση....(ζητανε 1730ευρω αν θυμαμαι καλα) και μας ειπαν οτι θα βγουν τα αποτελεσματα τελος Ιουνιου μαζι με του ΟΕΕΚ για την επιδοτηση παιδικου σταθμου.

Ερωτηση....επειδη το Βρεφικη Φωλια ειναι ο μοναδικος βρεφονηπιακος σταθμος στην Καλαμαρια...και εκανα εκει αναγκαστικα αιτηση για την μικρη μου....ξερει καμια καμια πληροφορια? Εκανα βολτα μεσα και μου αρεσε αλλα φυσικα δεν εχω ολοκληρωμένη εικονα. Το μονο μειον που εχω να πω ειναι οτι η αυλη του ειναι μικρη....

Μπήκα στο site και δείχνει καθαρός και καινούργιος.Δυστυχώς δεν δείχνει τον κήπο καθόλου.Πόσα παιδάκια έχει ανά τμήμα ; Σε μια φωτοφραφία του site δείχνει να έχει πολλά και μόνο 2 δασκάλες

το σάββατο που μας πέρασε βρήκα στην εισοδο της οικοδομής μας διαφημιστικά από εναν νεο βρεφονηπιακο που έχει ανοίξη κοντα στο carrfur και δεν το πήρα χαμπαρι καθόλου. έκλησα και ραντευου να τον δω απο κοντά για αυριο τετάρτη. Θα γράψω εντυπώσεις. Το διαφημιστικό κάλο είναι, να δώ και από κοντά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...