Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Eγω στελνω την κορουλα μου η οποια ειναι 2,5χρονων στην Καραμελιτσα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενη.Γυριζει η μικρη μου στο σπιτι ευτυχισμενη και αυτο ειναι που μου δινει χαρα.Εχει μαθει πολλα ασχολουνται με πλουσιες δραστιριοτιτες και το διδακτικο πρωσοπικο ειναι πολυ φιλικο και ευγενικο.Το ειχα ψαξει πολυ το θεμα με τους παιδικους απο ολες τις σκοπιες και δεν το κρυβω πως ειμουν ιδιαιτερα καχυποπτη.Βεβαια ποτε δεν πρεπει σαν γονιος να επαναπαυεσε,αλλα εδω και 1,5 χρονο ολα κυλισα οπως,εγω,σαν γονιος θα ηθελα,δηλαδη φευγοντας για την δουλεια να ξερω πως το παιδακι μου ειναι σε καλα χερια και περναει ενα 8ωρο δημιουργικο!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 322
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας μανουλες, εχω ενα αγορακι 22 μηνων και σκεφτομαι μετα τις γιορτες να τον στειλω παιδικο, μενω καλαμαρια και θελω κατι στην περιοχη εχει καποια μανουλα να προτεινει κατι; διαβασα για την παιδικη μελωδια αλλα αν καποια παει και στο happy kids ας μας δωσει τα φωτα της :)

Ειμαι πολυ ανχωμενη γιατι ειναι πολυ καλο αλλα ζωηρο παιδακι και φοβαμαι ατυχηματα και δε θελω και φωνες και φοραμε και πανα ακομα αχ πολυ ανχος! οποια πληροφορια θα ειναι θυσαυρος!

γεια σας μανουλες, εχω ενα αγορακι 22 μηνων και σκεφτομαι μετα τις γιορτες να τον στειλω παιδικο, μενω καλαμαρια και θελω κατι στην περιοχη εχει καποια μανουλα να προτεινει κατι; διαβασα για την παιδικη μελωδια αλλα αν καποια παει και στο happy kids ας μας δωσει τα φωτα της :)

Ειμαι πολυ ανχωμενη γιατι ειναι πολυ καλο αλλα ζωηρο παιδακι και φοβαμαι ατυχηματα και δε θελω και φωνες και φοραμε και πανα ακομα αχ πολυ ανχος! οποια πληροφορια θα ειναι θυσαυρος!

nanika δεν έχω πείρα η ιδια από τους σταθμούς που αναφέρεις γιατί η μικρή μου πηγαίνει σε άλλον παιδικό, αλλά η δασκάλα που την έχει φέτος στέλνει το παιδάκι της στην παιδική μελωδία και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Και από άλλες μανούλες έχω ακούσει καλά λόγια για τον συγκεκριμένο σταθμό.

Τώρα για το happy kids δεν έχω ακούσει τίποτα...

Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι, ελπίζω να σε βοηθήσει!

AtKRp3.png

Εγώ προσωπικά συνιστώ "Παιδική Μελωδία" ανεπιφύλακτα!

Υπάρχει και αντίστοιχο site στο διαδύκτιο αλλά πάνε μια βόλτα από κοντά και θα μείνεις άφωνη από εγκαταστάσεις,δραστηριότητες,προσωπικό,εκπαιδευτικό υλικό κ.α.

Στέλνω τον μικρό μου 2 χρόνια τώρα -είναι ζωηρός- και είμαι υπέρ ευχαριστημένη.Μόνο καλά λόγια έχω να πώ γιατί πραγματικά κάνουν έργο,ασχολούνται πόλυ με τα παιδιά και το βλέπεις μέρα με την ημέρα.Είχα γράψει παλαιότερα σε αντίστοιχο τόπικ αναλυτικά το τι ακριβώς γίνεται και το πρόγραμμα που ακολουθούν τα παιδιά.

Και αν κάποιοι -κακοπροέραιτοι- μπουν στην διαδικασία να το κρίνουν ως διαφήμιση,το μόνο που έχω να πώ είναι οτι στο φόρουμ μπαίνω σχεδόν καθημερινά τα τελευταια 3 χρόνια αλλά γράφω μόνο όταν έχω να πώ κάτι ουσιαστικό είτε θετικό είτε αρνητικό και ο συγκεκριμένος σταθμός αξίζει την "διαφήμισή" μου!

• 3 εβδομάδες μετά...

σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, ειμαστε και εμείς λίγο άτακτα παιδάκια οπότε SEFI σε διπλοευχαριστώ. Πηγα απο εκεί και όντως η πρώτη εντύπωση είναι παρα πολύ καλή. Θα ξεκινήσουμε τον άλλο μήνα σαν προσαρμογή μια και είμαστε ακόμα μικρούλικα και απο του χρόνου full time :)

Οπότε θα σας πώ συντομα εντυπώσεις.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω ένα βρεφονηπιακό σταθμό στην Ανατολική Θεσσαλονίκη... Τα έχω ψιλοχαμενα.... Έχω δει αρκετούς καλους παιδικους σταθμούς για την κόρη μας (3χρ) αλλά δεν δέχονται τον μικρο μας (1χρ). Προσφατα επισκεφτηκα την "Παιδική μελωδία" και έμεινα πολυ ευχαριστημένη οσων αφορά τα μεγαλύτερα παιδιά, και βλέπω και τα δικά σας σχόλια οτι ειναι πολυ θετικα... Μηπως έχετε όμως και εμπειρία στο βρεφικό τμημα του?

Σας ευχαριστώ για την βοηθεια:)

Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω ένα βρεφονηπιακό σταθμό στην Ανατολική Θεσσαλονίκη... Τα έχω ψιλοχαμενα.... Έχω δει αρκετούς καλους παιδικους σταθμούς για την κόρη μας (3χρ) αλλά δεν δέχονται τον μικρο μας (1χρ). Προσφατα επισκεφτηκα την "Παιδική μελωδία" και έμεινα πολυ ευχαριστημένη οσων αφορά τα μεγαλύτερα παιδιά, και βλέπω και τα δικά σας σχόλια οτι ειναι πολυ θετικα... Μηπως έχετε όμως και εμπειρία στο βρεφικό τμημα του?

Καλημέρα Δεσποινάκι,

αφού επισκέφτηκες από κοντά τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό,δεν μπόρεσες να δεις πώς λειτουργούν στο βρεφικό τμήμα??

Να σου πώ την αλήθεια άμεση εμπειρία δεν έχω γιατί ο γιός μου ήταν 2μισυ ετών όταν τον ξεκίνησα,αλλά μετά από 2 χρόνια και κάτι που πηγαινοέρχομαι εκεί και βλεπω πώς λειτουργούν ανά τμήμα και όσο μπορώ να δώ και για τα υπόλοιπα τμήματα κάποιες φορές που έτυχε να είμαι εκεί σε ανύποπτο χρόνο,έχω να σου πώ οτι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τον μικρούλη σου.

Ελπίζω να μπόρεσα να σε βοηθήσω λιγάκι....

SEFI Σε ευχαριστώ πολύ. Όντως ο συγκεκριμένος σταθμός μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις! Μάλλον από Φεβρουάριο ξεκινάμε… Μακάρι να πάνε όλα καλά…;)

Σου το συστήνω ανεπιφυλακτα.πηγαιναμε στην παιδικη μελωδια μέχρι και αρχες δεκεμβρίου στο βρεφικό τμήμα..Ο μικρός περνουσε τέλεια αφου ακομα και τωρα ζηταει το σχολειο.Εμεις σταματησαμε γιατι κολλήσαμε όλες τις αρρωστιες και το κακο ήταν οτι τις κολλουσα και εγω μαζι του που ημουν στο πρωτο τριμηνο.

WNQ3p2.png

dev173pb___.png

• 4 εβδομάδες μετά...
Σου το συστήνω ανεπιφυλακτα.πηγαιναμε στην παιδικη μελωδια μέχρι και αρχες δεκεμβρίου στο βρεφικό τμήμα..Ο μικρός περνουσε τέλεια αφου ακομα και τωρα ζηταει το σχολειο.Εμεις σταματησαμε γιατι κολλήσαμε όλες τις αρρωστιες και το κακο ήταν οτι τις κολλουσα και εγω μαζι του που ημουν στο πρωτο τριμηνο.

Σ' ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Εχει μια εβδομάδα που ξεκινήσαμε αλλά τώρα είμαστε σπίτι άρρωστοι και οι τρεις. Ο μικρός είναι μια χαρά και ειδικά η μια κυρία του μου φαίνεται εξαιρετική. Όσο για τις κυρίες της κόρης μου έχω κάποια επιφύλαξη. Ο γιος σου ποσό χρονών ήταν όταν σταμάτησε?

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να γράψω την κόρη μου σε παιδικό από τον Σεπτέμβριο, στο βρεφικό τμήμα (θα είναι 18 μηνών). Μάλλον προσανατολίζομαι προς Παιδική Μελωδία. Διάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια για την Παιδική Μελωδία, τα οποία βρήκα πολύ θετικά, αλλά αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να μάθω για την συμπεριφορά των δασκάλων προς τα παιδιά - κάτι που δεν είναι εύκολο να δεις με μία πρώτη ματιά. Οι μαμάδες που τα στέλνετε εκεί νιώθετε ότι οι δασκάλες ενδιαφέρονται πραγματικά και ότι τα αγαπάνε; Όσες τα στέλνετε στο βρεφικό τμήμα νιώθετε ότι οι ανάγκες του παιδιού σας ικανοποιούνται; πχ σας το έχουν φέρει ποτέ συγκαμμένο; Ρωτάω γιατί η αναλογία είναι 2 δασκάλες για 12 βρέφη και παρόλο που όλα τα άλλα μου φάνηκαν πολύ θετικά, αυτή η αναλογία με προβλημάτισε λίγο - προλαβαίνουν να ικανοποιούν τις ανάγκες ολονών;

• 1 month later...

Εκ μέρους της κουνιάδας μου θα ήθελα να μου συστήσετε κάποιο παιδικό σταθμό είτε ιδιωτικό είτε δημοτικό στην Ανατολική Θεσσαλονίκη!

Κι αν κάποια έχει προσωπική εμπειρία από το δημοτικό σταθμό του Φωκά θα ήθελα μερικές πληροφορίες!

Exw ena provlima den mporw na vrw pouthena sxolia gia ton paidiko stathmo MPOYMPOYKAKIA sto Panorama. Phga ton eida mou arese mou milisan polu eugenika alla tha hthela para polu estw mia gnwmi apo kapoia manoula pou stelnei to paidaki tis ekei h estw an kapoia exei akousei kati.

μία φίλη μου στέλνει εκεί το κοριτσάκι της και το ίδιο παραπονέθηκε πως οι δασκάλες φωνάζουν πολύ.Του χρόνου θα αναζητήσει κάτι καλύτερο...

Διαφημίσεις

Την καλησπέρα μου. Καινούρια στο forum και προσπαθώ ακόμα να προσανατολιστώ..

Μήνας Ιούλιος και η επιλογή των παιδικών σταθμών είναι στο ζενίθ..

Έτσι κατέληξα να διαβάζω τα σχόλιά σας για την ανατολική Θεσσαλονίκη, που είναι και το ενδιαφέρον μου.

Επειδή η συντριπτική (ελπίζω) πλειοψηφία, θέλει να ενημερωθεί όσο γίνεται πιο αντικειμενικά, ποσταρίσματα τύπου αυτού που ακολουθεί, δεν κρίνω πως βοηθάνε.

Εγω πάντως τις χειροτερες εντυπωσεις τις εχω απο τη λιμνη των κυκνων , το μπλε μπαλονι και την στοργη. Τι να πω ισως να ειμαι παραξενη...

Παραθέτω το συγκεκριμένο όχι τόσο γιατί διαφωνώ, αλλά γιατί δεν μπορεί κάποιος να σχολιάζει με αρνητικές διαθέσεις και μάλιστα ηχηρά, χωρίς να δίνει τα δεδομένα της γνώσης του... Πήραμε έτσι απλά και "μαυρίσαμε" 3 παιδικούς σταθμούς;

Η κόρη μου είναι 4, και πηγαίνει ήδη 3 χρόνια σε έναν από τους 3 σταθμούς που ανέφερε η "anastasia" (από 15 μηνών).

Ανήκω στην κατηγορία των "απαιτητικών" μαμάδων, και πιστέψτε με, πως έχω να πω τα καλύτερα.

Θα χαρώ να ανταλλάξουμε απόψεις για το τι ισχύει φέτος στους παιδικούς της ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς κάποιοι είναι και σχετικά καινούριοι, οπότε η πορεία διαγράφει και την εξέλιξή τους.

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να γράψω την κόρη μου σε παιδικό από τον Σεπτέμβριο, στο βρεφικό τμήμα (θα είναι 18 μηνών). Μάλλον προσανατολίζομαι προς Παιδική Μελωδία. Διάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια για την Παιδική Μελωδία, τα οποία βρήκα πολύ θετικά, αλλά αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να μάθω για την συμπεριφορά των δασκάλων προς τα παιδιά - κάτι που δεν είναι εύκολο να δεις με μία πρώτη ματιά. Οι μαμάδες που τα στέλνετε εκεί νιώθετε ότι οι δασκάλες ενδιαφέρονται πραγματικά και ότι τα αγαπάνε; Όσες τα στέλνετε στο βρεφικό τμήμα νιώθετε ότι οι ανάγκες του παιδιού σας ικανοποιούνται; πχ σας το έχουν φέρει ποτέ συγκαμμένο; Ρωτάω γιατί η αναλογία είναι 2 δασκάλες για 12 βρέφη και παρόλο που όλα τα άλλα μου φάνηκαν πολύ θετικά, αυτή η αναλογία με προβλημάτισε λίγο - προλαβαίνουν να ικανοποιούν τις ανάγκες ολονών;

Antigoni, αυτό που γνωρίζω να σου πω, αν βοηθήσει στην σκέψη σου.. είναι ότι αυτή που άνοιξε τον σταθμό ήταν ήδη 16 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και αποφάσισε να κάνει δική της δουλειά, έχοντας ως εφόδια όλη την εμπειρία της.. Φαντάζομαι, πως όταν κάποιος εναποθέτει -και οικονομικά- ότι έχει και δεν έχει, και από υπάλληλος γίνεται αφεντικό, το λογικό και αναμενόμενο είναι να "σηκώσει" από τη θέση τις παιδαγωγούς που τις βρίσκει άξιες προς εργασία... Στο 'σπίτι' σου, θέλεις πάντα τα καλύτερα.

Όταν πήγα να δω τον σταθμό, ήταν πρόπερσι και ακόμα τον εξοπλίζανε. Η λειτουργία του θα ξεκινούσε σε 2 μήνες (καλοκαίρι είχα πάει). Η υπεύθυνη λοιπόν μου φάνηκε να της αρέσει η δουλειά της, μιλούσε με ενθουσιασμό για αυτά που σκόπευε να κάνει, όπως και περήφανη μου έδειξε τους χώρους.

Επειδή το "θέλω" από το "κάνω" έχει μία απόσταση.. ίσως μπορεί κάποιος γονέας που έχει το παιδί του εκεί, να μας πει πιο συγκεκριμένα πράγματα.

Και να ρωτήσω και κάτι άσχετο... Επειδή δεν έχω εξικοιωθεί ακόμα με το περιβάλλον, το "αναζητείται βρεφονηπιακός σταθμός σε ανατολική θεσσαλονίκη", το θέμα που γράφουμε δηλαδή, μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια σελίδα βρίσκεται; Θα σας φανεί αστείο, αλλά πάντα το βρίσκω με εύρεση μέσω google, γιατί δεν μπορώ να το βρω στην λίστα των ποσταρισμένων θεμάτων της συγκεκριμένης ενότητας. :?:

Ιδιωτικοί υπάρχουν αρκετοί και αξιόλογοι στην περιοχή που ψάχνετε.

Για τους δημοτικούς δεν έχω άποψη...

Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα για συλλογή πληροφοριών, επειδή πέρασε και κάποιος καιρός, πες μας ποιους έχει δει από κοντά και πιθανόν θα υπάρχουν ήδη ανοιγμένα θέματα για κάποιους από αυτούς, που θα την βοηθήσουν ή θα σου πούμε εκ νέου.

αχ κοριτσια και εγω στις μπερδεμένες ειμαι!

ψάχνω κάτι ανατολικά εκτος πόλης με μεγάλο κήπο που να βγαίνουν να παιζουν και να μην είναι διακοσμητικός και λιγα παιδάκια στην τάξη μια και το Σεπτέμβρη γεννάω και δεν είμαστε για αρρώστιες.

Εχω καταλήξει σε zoo και προσχολική παιδεία στους ελαιώνες, τζουνιορ και παιδικόραμα στη θερμη και χιονάτη κοκκινοσκουφιτσα ανοιξη στο πανόραμα....

και μετά το χάος! όλες οι γνώμες δεκτές.

NESTOROUDI ΓΕΙΑ ΣΟΥ

ΕΙΔΑ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ JUNIOR ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.

ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ?? ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Είμαι μητέρα τριών αγοριών, τώρα είναι 6 ο μεγάλος, 5 ο μεσαίος και ο μικρός 3. Και τους τρείς τους είχα στη ΣΤΟΡΓΗ, 1ο χλμ. Θέρμης - Πανοράματος, τώρα συνεχίζουν οι δύο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, καθαρό περιβάλλον, πράσινο, οικογενειακό και το ποιο σημαντικό τα παιδιά περνάν καλά. Αφου να φανταστείται όταν ήμουνα έγκυος στο τρίτο ήταν καλοκαίρι και είπα μια και κάθομαι να τα κρατήσω σπίτι, ο μεγάλος μου μου είπε: ¨Τι θα γίνει δεν θα πάμε σχολείο?¨ αυτό ήταν η επιβεβαίωση ότι περνάνε τέλεια!!!

Εκτός από μουσική και αγγλικά που πιστεύω ότι κάνουν σε αρκετούς παιδικούς, κάνουν και στίβο για παιδιά!!!

Ο καλύτερος παιδικός σταθμός για μένα είναι αυτός που κάνει τα παιδιά ευτυχισμένα. Εγώ και τα τρία μου τα παιδιά τα είχα στη ΣΤΟΡΓΗ, εκτός από ένα χρόνο που έστειλα το μεσαίο στο BABY GOLLEGE (επιλογή ΕΣΠΑ). Τα παιδάκια μου πήγαιναν χαρούμενα, τώρα συνεχίζουν τα δύο (ο τρίτος θα παει δημοτικό), έχει ωραία αυλή, οικογενειακο και πολύ καθαρό περιβάλλον. Η ιδιοκτήτρια αγαπάει τα παιδιά και το προσωπικό είναι φιλικό και συνεργάσιμο. Συγκρίνοντας τους 2 παιδικούς σταθμούς προτίμησα τη ΣΤΟΡΓΗ γιατί είναι περισσότερο ζεστο το περιβάλλον και οικογενειακό. Το μεγάλο προτέρημα είναι η αυλή (υπάρχει και κιόσκι για να μην είναι τα μικρά στον ήλοιο), και η όρεξη και αγάπη της ιδιοκτήτριας για τα παδιά, κάθε χρόνο και κάτι καινούργιο. Φέτος μας πήρε, στα παιδιά δλδ, τραμπολίνο φουσκωτο και έχουν ενθουσιαστεί!!!

αχ κοριτσια και εγω στις μπερδεμένες ειμαι!

ψάχνω κάτι ανατολικά εκτος πόλης με μεγάλο κήπο που να βγαίνουν να παιζουν και να μην είναι διακοσμητικός και λιγα παιδάκια στην τάξη μια και το Σεπτέμβρη γεννάω και δεν είμαστε για αρρώστιες.

Εχω καταλήξει σε zoo και προσχολική παιδεία στους ελαιώνες, τζουνιορ και παιδικόραμα στη θερμη και χιονάτη κοκκινοσκουφιτσα ανοιξη στο πανόραμα....

και μετά το χάος! όλες οι γνώμες δεκτές.

ΔΕΣ ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ ΣΤΟ 1ο ΧΛΜ. ΘΕΡΜΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΙΟΣΚΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΗΠΟ, εγώ από αρρώστιες δεν είχα πολλά κρούσματα είναι πολύ καθαρός.

Ο καλύτερος παιδικός σταθμός για μένα είναι αυτός που κάνει τα παιδιά ευτυχισμένα. Εγώ και τα τρία μου τα παιδιά τα είχα στη ΣΤΟΡΓΗ, εκτός από ένα χρόνο που έστειλα το μεσαίο στο BABY GOLLEGE (επιλογή ΕΣΠΑ). Τα παιδάκια μου πήγαιναν χαρούμενα, τώρα συνεχίζουν τα δύο (ο τρίτος θα παει δημοτικό), έχει ωραία αυλή, οικογενειακο και πολύ καθαρό περιβάλλον. Η ιδιοκτήτρια αγαπάει τα παιδιά και το προσωπικό είναι φιλικό και συνεργάσιμο. Συγκρίνοντας τους 2 παιδικούς σταθμούς προτίμησα τη ΣΤΟΡΓΗ γιατί είναι περισσότερο ζεστο το περιβάλλον και οικογενειακό. Το μεγάλο προτέρημα είναι η αυλή (υπάρχει και κιόσκι για να μην είναι τα μικρά στον ήλοιο), και η όρεξη και αγάπη της ιδιοκτήτριας για τα παδιά, κάθε χρόνο και κάτι καινούργιο. Φέτος μας πήρε, στα παιδιά δλδ, τραμπολίνο φουσκωτο και έχουν ενθουσιαστεί!!!

Αυτή είναι η πιο σωστή κουβέντα... Ο καλύτερος παιδικός, είναι αυτός που κάνει τα παιδιά μας να χαμογελούν όταν τα παραλαμβάνουμε, και να θέλουν να ξαναπάνε. Τουλάχιστον σε αυτές τις ηλικίες, που η "γνώση" δεν είναι το Νο1 κριτήριο.

Προσωπικά δεν είχα επιλέξει την Στοργή, γιατί οι χώροι της ήταν αρκετά μικρότεροι από αυτό που είχα συνηθίσει. Κατά τα άλλα προτιμώ και εγώ το "οικογενειακό" στυλ από το να αισθάνεσαι ένα ακόμα "νούμερο" (βλ. Baby College).

NESTOROUDI ΓΕΙΑ ΣΟΥ

ΕΙΔΑ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ JUNIOR ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.

ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ?? ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά δύο νηπιαγωγοί μου έχουν μιλήσει με απαξίωση για το έργο που κάνουν στον συγκεκριμένο σταθμό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...