Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πολυ χαμηλη AMH (Αντιμυλλέριος Ορμόνη) τα φωτα σας...

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Πήρα πρόσφατα τις ορμονικές μου και μου βρήκαν πολύ χαμηλή ΑΜΗ (0,37). Κατά τα άλλα οι υπόλοιπες εξετάσεις είναι στα φυσιολογικά πλαίσια.

Στο κέντρο που πήγα μου έδωσαν πολύ χαμηλό ποσοστό επιτυχίας. (5% περίπου)

Θα πάω κ σε άλλο γιατρό αλλά με ανησύχησε πολύ αυτή η τιμή, αν κ από τα γραφόμενά σας άλλοι πιστεύουν ότι είναι σημαντική και άλλοι όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω..να προσπαθήσω κ ότι γίνει κ πόσες φορές? Ή να κινηθώ αλλιώς?

XhMVp2.png

KSWbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 311
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gia μου οπως τα παμε εννοειτε οτι θα πας και σε αλλο γιατρο! μονο αν εξαντλησεις οοολα τα περιθωρια με τα ωαριακια σου θα καταφυγεις σε αλλες λυσεις! ναι? θα περιμενουμε νεα σου απο τον αλλο γιατρο! μη μου απογοητευεσαι μπορει ο γιατρος αυτος να μην ενδιαφερεται και σου λεει " ας την ξεπεταξω" και αλλος για τη βαρκα μας! υπαρχουν πολλοι σκιτζηδες! να προσεχεις!φιλακια

gia μου οπως τα παμε εννοειτε οτι θα πας και σε αλλο γιατρο! μονο αν εξαντλησεις οοολα τα περιθωρια με τα ωαριακια σου θα καταφυγεις σε αλλες λυσεις! ναι? θα περιμενουμε νεα σου απο τον αλλο γιατρο! μη μου απογοητευεσαι μπορει ο γιατρος αυτος να μην ενδιαφερεται και σου λεει " ας την ξεπεταξω" και αλλος για τη βαρκα μας! υπαρχουν πολλοι σκιτζηδες! να προσεχεις!φιλακια

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση Carousel μου.

Εννοείται ότι θα πάω κ σε άλλο γιατρό. Αλλά γενικά γιατί να θέλει να με ξεπετάξει...δεν θα πάρει χρήματα για τις εξωσωματικές? Με παραξενεύει το γιατί μπορεί να το σκέφτηκε έτσι. Τεσπα...θα σας πω νέα την επόμενη βδομάδα. Τσικνοπέμπτη έχω κλείσει σε επόμενο γιατρό.

Φιλιά και πάλι ευχαριστώ...μου δίνετε κουράγιο

XhMVp2.png

KSWbp2.png

Gia σε τι μοναδες ηταν 0,37;;; Υπαρχουν δυο κλιμακες.

Παντως και στη χαμηλοτερη κλιμακα, δεν ειναι για απελπισία, και ανετα δοκιμαζεις κυκλο εξωσωματικης. Να πας και σε αλλο γιατρο οπωσδηποτε.

Το ο,τι οι αλλες ορμονικες ειναι καλες, ειναι ΠΑΡΑ πολυ θετικο!

Gia σε τι μοναδες ηταν 0,37;;; Υπαρχουν δυο κλιμακες.

Παντως και στη χαμηλοτερη κλιμακα, δεν ειναι για απελπισία, και ανετα δοκιμαζεις κυκλο εξωσωματικης. Να πας και σε αλλο γιατρο οπωσδηποτε.

Το ο,τι οι αλλες ορμονικες ειναι καλες, ειναι ΠΑΡΑ πολυ θετικο!

Είναι 0,37 ng/ml. Θα μιλήσω κ με άλλο γιατρό και θέλω να προσπαθήσω με δικά μου ωάρια. Σε αυτό το κέντρο που πήγα μέχρι κ για δανεικά ωάρια μου είπαν...οψόμεθα!

XhMVp2.png

KSWbp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα κορίτσια.

Πήρα πρόσφατα τις ορμονικές μου και μου βρήκαν πολύ χαμηλή ΑΜΗ (0,37). Κατά τα άλλα οι υπόλοιπες εξετάσεις είναι στα φυσιολογικά πλαίσια.

Στο κέντρο που πήγα μου έδωσαν πολύ χαμηλό ποσοστό επιτυχίας. (5% περίπου)

Θα πάω κ σε άλλο γιατρό αλλά με ανησύχησε πολύ αυτή η τιμή, αν κ από τα γραφόμενά σας άλλοι πιστεύουν ότι είναι σημαντική και άλλοι όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω..να προσπαθήσω κ ότι γίνει κ πόσες φορές? Ή να κινηθώ αλλιώς?

Τι σύμπτωση! Κι εγώ είχα 0,37 ΑΜΗ και ταυτόχρονη συρρίκνωση ωοθηκών... και τώρα διανύω τον 6ο μήνα της κύησής μου ως αποτέλεσμα της 1ης εξωσωματικής προσπάθειας με ένα ωάριο... Αν θέλεις, επιπλέον, λεπτομέρειες, είμαι στη διάθεσή σου!

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια καλησπερα. Ειμαι καινουρια εδω, διβαζω το φορουμ 1 περιπου μηνα, και βλεπω καλη ενημερωση, αλληλοβοηθεια και υποστηριξη! Μπραβο σας! Οπως πολλες εδω, ειμαι και εγω με πολυ χαμηλη ΑΜΗ 0,5 pmol !! Mετα το πρωτο σοκ ! που ηρθε απο την εξεταση και τα λογια του διασημου μεγαλοεξωσωματιστη, οτι δεν γινεται τιποτα, το ξεπερασα ακουγοντας τον επισης μεγαλο και εμπειρο γυναικολογο μου, οτι οσο μπορουμε να δουμε φυσιολογικη απεικονιση και λειτουργια εσω οργανων, στην σαλπιγγογραφια, και ορμονες σε φυσιολογικα ορια, και εστω μικρες ωοθηκες ολα γινονται ! και παρα πολυ σημαντικο ρολο παιζει το σπερμα ! για αυτο παντα να ελπιζουμε και να προσπαθουμε. Εγω ενω ξεκινησα για εξωσωματικη, τελικα επελεξα παρακολουθηση ωορηξιας με υπερηχο και το νομο της φυσης.. Καλη δυναμη και επιτυχια σε ολες μας !

καλημέρα!

κι εγώ στην παρέα σας με χαμηλή ΑΜΗ. Πριν 6 μήνες 2,5 και πριν τρεις μέρες που την ξαναμετρήσαμε 1,8 pmol...

τι να πω... πράγματι κάποιοι γυναικολόγοι ενδιαφέρονται πιο πολύ για την fsh παρά για την ΑΜΗ.

καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας!

• 2 months later...
καλημέρα!

κι εγώ στην παρέα σας με χαμηλή ΑΜΗ. Πριν 6 μήνες 2,5 και πριν τρεις μέρες που την ξαναμετρήσαμε 1,8 pmol...

τι να πω... πράγματι κάποιοι γυναικολόγοι ενδιαφέρονται πιο πολύ για την fsh παρά για την ΑΜΗ.

καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας!

smamy το μήνυμά σου με προβλημάτισε πάρα πολύ! Τι ηλικία έχεις? Πήρες φάρμακα σ'αυτούς τους 6 μήνες? Γιατί έπεσε τόσο η ΑΜΗ σου? Εγώ πριν 2 μήνες έκανα ΑΜΗ και βγήκε 2,7, εγώ το νόμιζα για καλό αλλά τρεις γιατροί που το είδαν δεν ενθουσιάστηκαν....είπαν οκ φυσιολογική είναι, καλή τιμή αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη...εγώ είμαι 36..και μισό πλέον γκρρρρ

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

smamy το μήνυμά σου με προβλημάτισε πάρα πολύ! Τι ηλικία έχεις? Πήρες φάρμακα σ'αυτούς τους 6 μήνες? Γιατί έπεσε τόσο η ΑΜΗ σου? Εγώ πριν 2 μήνες έκανα ΑΜΗ και βγήκε 2,7, εγώ το νόμιζα για καλό αλλά τρεις γιατροί που το είδαν δεν ενθουσιάστηκαν....είπαν οκ φυσιολογική είναι, καλή τιμή αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη...εγώ είμαι 36..και μισό πλέον γκρρρρ

laura είμαι 38. Όχι δεν πήρα φάρμακα σε αυτό το διάστημα των 6 μηνών.

Δεν ξέρω γιατί έπεσε. Ο γιατρός μου μου έχει πει ότι αυτές τις ορμόνες καλό είναι να τις μετράμε ανά 6μηνο, γιατί δεν είναι σταθερές.

Υποθέτω ότι θα τις ξαναμετρήσω το Σεπτέμβριο. Έχω ήδη κλείσει ραντεβού με την επιτροπή εξωσωματικής και αν δεν γίνει κανένα θαύμα στο ενδιάμεσο :-) θα προχωρήσουμε με εξωσωματική, οπότε εκεί οι γιατροί θα μου τις ξαναμετρήσουν.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Κορίτσια βγήκαν τα αποτελέσματα των ορμονολογικών μου όπου είναι σε φυσιολογικά όρια

TSH: 2,57 miu.ml

FT4: 1,09 ng/dl

PRL: 21,2 ng/ml

FSH: 8 iu/l

LH: 5,8 iu/l

Όμως αγχώθηκα που η ΑΜΗ υποδεικνύει χαμηλή γονιμότητα.

AMH: 7,9 pmol/l (ή 1,1 ng/ml)

Ξέρει καμιά αν υπάρχουν πιθανότητες να γίνει φυσιολογική σύλληψη? Θα αναγκαστώ να προχωρήσω με εξωσωματική?

Προσπαθούμε 8 μήνες και είμαι σχεδόν 35.

• 4 εβδομάδες μετά...

mam2be, ο γιατρός που σε παρακολουθεί είναι αυτός που θα αποφανθεί αν από μόνη της η ΑΜΗ αποτελεί ικανό παράγοντα για να προχωρήσεις σε μία εξωσωματική.

Η ΑΜΗ δηλώνει τα αποθέματα ωαρίων. ΄

Οι υπόλοιπες ορμονιλογικές εξετάσεις (FSH, LH, PRL μεταξύ δεύτερης και τέταρτης ημέρας περιόδου) μαζί με υπέρηχο ωοθηκών θα δώσουν την πλήρη εικόνα.

Ποτέ κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα προχωρήσεις ή όχι. Αν μετά από άνα χρόνο ελέυθερων επαφών δεν επιτευχθεί εγκυμοσύνη, πολλά ζευγάρια οδηγούνται στην εξωσωματική με δεδομένο ότι σε αυτές τις ηλικίες ο χρόνος είναι πολύτιμος. Μετά τα 35 μειώνεται κάθετα η γονιμότητα. Είμαι στην ίδια ηλικία με εσένα και ήδη έχω προβεί σε δύο εξωσωματικές και ετοιμάζομαι για την τρίτη. Όμως τον ορμονικό μου προφίλ ήταν πολύ άσχημο. Πολύ υψηλή FSH! Υψηλή FSH δηλώνει κακής ποιότητας ωάρια. Όταν αυτό συνδυάζεται και με χαμηλά αποθέματα ωαρίων η εξωσωματική αρχίζει να μοιάζει με μονόδρομος, χωρίς κανείς να αποκλείει ότι στο μεσοδιάστημα δεν θα επιτευχθεί φυσική σύλληψη.

Ποτέ κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα προχωρήσεις ή όχι. Αν μετά από άνα χρόνο ελέυθερων επαφών δεν επιτευχθεί εγκυμοσύνη, πολλά ζευγάρια οδηγούνται στην εξωσωματική με δεδομένο ότι σε αυτές τις ηλικίες ο χρόνος είναι πολύτιμος. Μετά τα 35 μειώνεται κάθετα η γονιμότητα. Είμαι στην ίδια ηλικία με εσένα και ήδη έχω προβεί σε δύο εξωσωματικές και ετοιμάζομαι για την τρίτη. Όμως τον ορμονικό μου προφίλ ήταν πολύ άσχημο. Πολύ υψηλή FSH! Υψηλή FSH δηλώνει κακής ποιότητας ωάρια. Όταν αυτό συνδυάζεται και με χαμηλά αποθέματα ωαρίων η εξωσωματική αρχίζει να μοιάζει με μονόδρομος, χωρίς κανείς να αποκλείει ότι στο μεσοδιάστημα δεν θα επιτευχθεί φυσική σύλληψη.

Σου ευχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια αυτή...να πάνε όλα καλά!

Εμένα όλα είναι φυσιολογικά (ορμονικές, σάλπιγγες) εκτός από την ΑΜΗ όπου στην επανάληψη της εξέτασης βγήκε ακομα χαμηλότερη η τιμή....Ο γιατρός δε δίνει σαφής απάντηση για τα ευρήματα αυτά. Λέει πως μπορεί να είναι και λάθος του εργαστηρίου και να πάω και αλλού.

Μάλλον δε θα ασχοληθώ άλλο...Θα αφήσω να περάσει κι αλλος καιρός και βλέπουμε!

Διαφημίσεις

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για την ΑΜΗ,εμένα η ΑΜΗ παραμένει στα ιδια ποσοστά αλλά όλες οι άλλες ορμονες μετά από ενα χρόνο με φάρμακα, τρομερό άγχος και όλα τα αλλα που ξερετε έχουν αυξηθεί....δεν ξέρω αν "παιζουν" όλα ρολο,αυριο θα μάθω νομιζω...αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει....

• 3 εβδομάδες μετά...

Koριτσια μην αγχωνεστε με την αμη. Ειναι απλα ενας δεικτης δεν σημαινει και δεν καθοριζει τα παντα. Πριν 2 χρονια στα 30 μου ανακαλυψα οτι ηταν στο 1,76. Πανικοβληθηκα, ξεκιναω προκληση ωορηξιας 5 κυκλους με menοpur και το αποτελεσμα παντα ενα ωαριο. Πτωχη ανταποριτρια, μεχρι και για δανεικα ακουσα..

Εκανα μια εξωσωματικη τελικα και το αποτελσμα 16 ωαρια παρακαλω τα 15 ωριμα και γονιμοποιηθηκαν και προχωρησαν ολα!!

Η αμη δυστυχως με σημαδεψε κ στιγματισε τον χειροτερο χρονο της ζωης μου. Τελικα ομως δεν σημαινε τιποτα, ειναι απλα ενας δεικτης.

Σημερα κραταω αγκαλια τα τριδυμακια μου!! Ευχομαι ολες συντομα με γεματες αγκαλιες!!

Εκανα εξωσωματικη στο πανεπιστημιακο τον Ιωαννινων να το εχετε στα υποψην κ απο οικονομικης αποψης

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Κοριτσια καλησπερα,

Ευχομαι σε ολες καλη επιτυχια κ γρηγορα μανουλες. Ειμαι καινουρια στο forum και θελω να ρωτησω κατι. πηρα τα αποτελεσματα ορμονικων εξετασεων κ ειχα amh 1 pmol/l, fsh 5.47 lh 3.59 και ε2 73. μπορει η αμη να ειναι χαμηλη ενω fsh ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα? εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι ειμαι 32 και μου φαινεται παραξενο να ειναι τοσο χαμηλη. αν ξερετε κατι περιμενω να μου απαντησετε.

yorkshire συγχαριτιρια για τα τριδυμακια σου.. ειμαι απο γιαννενα κ ειδα οτι την εκανες την εξωσωματικη σου στα γιαννενα. :oops:

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα!!!

Εύχομαι πολύ καλή επιτυχία σε όλες σας!

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Η αδερφή μου είναι 31χρονών και προσπαθούν με τον άντρα (31χρονών) της περίπου 1 χρόνο. Έκανε πρόσφατα όλες τις ορμονολογικές εξετάσεις, όλες καλές εκτός από την ΑΜΗ=2,08ng/ml χαμηλή γονιμότητα. Ο γιατρός είπε ότι δεν συνάδει η εξέταση με τον υπερηχογραφικό έλεγχο ο οποίος ήταν πολύ καλός.Ο άντρας της δεν έχει τέλειο σπέρμα αλλά μετά από θεραπεία γιατρού βελτιώθηκε και ο γιατρός τους είπε ότι είναι ένα σπέρμα που μπορεί να γονιμοποιήσει. Σκέφτονται να προχωρήσουν σε σπερματέγχυση γιατί έχει αγχωθεί πολύ η αδερφή μου. Έχει κάνει κάποια από εσάς σπερματέγχυση με χαμηλή ΑΜΗ? Εάν ναι έχει πιθανότητες ή πρέπει να πάει κατευθείαν σε εξωσωματική?

yorkshire έκανες στα Γιάννενα? Μπορείς να μου πεις τον γιατρό? Δοκίμασες σπερματέγχυση εσυ?

Ευχαριστώ!

Μία μελλοντική θεία!!!!!

Καλημέρα!!!

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Η αδερφή μου είναι 31χρονών και προσπαθούν με τον άντρα (31χρονών) της περίπου 1 χρόνο. Έκανε πρόσφατα όλες τις ορμονολογικές εξετάσεις, όλες καλές εκτός από την ΑΜΗ=2,08ng/ml χαμηλή γονιμότητα. Ο γιατρός είπε ότι δεν συνάδει η εξέταση με τον υπερηχογραφικό έλεγχο ο οποίος ήταν πολύ καλός.Ο άντρας της δεν έχει τέλειο σπέρμα αλλά μετά από θεραπεία γιατρού βελτιώθηκε και ο γιατρός τους είπε ότι είναι ένα σπέρμα που μπορεί να γονιμοποιήσει. Σκέφτονται να προχωρήσουν σε σπερματέγχυση γιατί έχει αγχωθεί πολύ η αδερφή μου. Έχει κάνει κάποια από εσάς σπερματέγχυση με χαμηλή ΑΜΗ? Εάν ναι έχει πιθανότητες ή πρέπει να πάει κατευθείαν σε εξωσωματική?

yorkshire έκανες στα Γιάννενα? Μπορείς να μου πεις τον γιατρό? Δοκίμασες σπερματέγχυση εσυ?

Ευχαριστώ!

Μία μελλοντική θεία!!!!!

Εκανα προκληση ωορηξιας 5 φορες αλλα τζιφος. Ειχα πιασει κ δυο φορες μονη μου αλλα παλλινδρομουσαν. Οταν εμαθα για την αμη μπλοκαρα τελειως και δεν ξαναεπιασα μονη μου. Την εκανα στα πλαισια διερευνησης για τις παλλινδρομες. Τελικα ειχα θρομβοφιλια.

Γιαννενα πηγα στον κ. Ζηκοπουλο εχω γραψει και στο σχετικο θεμα.

Επειδη ειχα μεινει κ μονη μου εγκυος μου ειχαν πει οτι εχω τις διες πιθανοτητες με το να μεινω φυσιολογικα. Και το κοστος στα Γιαννενα της εξωσωματικης ηταν σε σχεση με τα ιδιωτικα κεντρα μικροτερο, οποτε ειπαμε βουρ μπας και τελειωσει το μαρτυριο.

Καλη επιτυχια ευχομαι στην αδερφη σου, οτι θελετε ειμαι εδω.

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Κοριτσια καλησπερα,

Ευχομαι σε ολες καλη επιτυχια κ γρηγορα μανουλες. Ειμαι καινουρια στο forum και θελω να ρωτησω κατι. πηρα τα αποτελεσματα ορμονικων εξετασεων κ ειχα amh 1 pmol/l, fsh 5.47 lh 3.59 και ε2 73. μπορει η αμη να ειναι χαμηλη ενω fsh ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα? εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι ειμαι 32 και μου φαινεται παραξενο να ειναι τοσο χαμηλη. αν ξερετε κατι περιμενω να μου απαντησετε.

yorkshire συγχαριτιρια για τα τριδυμακια σου.. ειμαι απο γιαννενα κ ειδα οτι την εκανες την εξωσωματικη σου στα γιαννενα. :oops:

Σε ευχαριστω πολυ! Και εγω ειχα καλη fsh! Το ανακαλυψα στα 30 μου.

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Εκανα προκληση ωορηξιας 5 φορες αλλα τζιφος. Ειχα πιασει κ δυο φορες μονη μου αλλα παλλινδρομουσαν. Οταν εμαθα για την αμη μπλοκαρα τελειως και δεν ξαναεπιασα μονη μου. Την εκανα στα πλαισια διερευνησης για τις παλλινδρομες. Τελικα ειχα θρομβοφιλια.

Γιαννενα πηγα στον κ. Ζηκοπουλο εχω γραψει και στο σχετικο θεμα.

Επειδη ειχα μεινει κ μονη μου εγκυος μου ειχαν πει οτι εχω τις διες πιθανοτητες με το να μεινω φυσιολογικα. Και το κοστος στα Γιαννενα της εξωσωματικης ηταν σε σχεση με τα ιδιωτικα κεντρα μικροτερο, οποτε ειπαμε βουρ μπας και τελειωσει το μαρτυριο.

Καλη επιτυχια ευχομαι στην αδερφη σου, οτι θελετε ειμαι εδω.

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Προγραμμάτισε σαλπιγγογραφία και μετά αν όλα είναι οκ θα κάνει πρώτα σπερματέγχυση κ μετά βλέπουμε!!Μακάρι να πάνε όλα πολύ καλά γιατί δεν ξέρω κ εγώ πως να τη βοηθήσω κ θεωρώ ότι το άγχος δεν τη βοηθάει.

Ελπίζω να έχουμε θετικά αποτελέσματα αρχικά απο τη σαλπιγγογραφία. Έχουμε μάθει κ εμείς ότι ο γιατρός σου είναι πολύ καλός αν και η αδερφή μου θα κινηθεί μάλλον προς embryolab.

Φιλάκια....θα σας ενημερώσω...

Καλημέρα!!!

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Έχει κάνει κάποια από εσάς σπερματέγχυση με χαμηλή ΑΜΗ? Εάν ναι έχει πιθανότητες ή πρέπει να πάει κατευθείαν σε εξωσωματική?

Ευχαριστώ!

Μία μελλοντική θεία!!!!!

zoe αρχικά σου εύχομαι να γίνεις γρήγορα θεία!

Εγώ έχω χαμηλή ΑΜΗ (1 και κάτι) και φυσιολογική fsh (γύρω στο 5). Έχω κάνει μια σπερματέγχυση με τόσο χαμηλή ΑΜΗ και με φυσιολογικό σπέρμα και υπήρξε σύλληψη, αλλά δε συνεχίστηκε λόγω χρωμοσωμικής ανωμαλίας του εμβρύου, οπότε υπήρξε παλλίνδρομη.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η χαμηλή ΑΜΗ δείχνει το απόθεμα των ωοθυλακίων που έχει μια γυναίκα. Στη θέση της -εκ των υστέρων βέβαια τα σκέφτομαι- δεν θα το παίδευα για πολύ καιρό με σπερματεγχύσεις κτλ. Αν δεν υπάρξει γρήγορα σύλληψη, ας επισκεφτεί ένα κέντρο εξωσωματικής. Και επαναλαμβάνω τα λέω εκ των υστέρων...

Καλή επιτυχία της εύχομαι! και πες της να μη στενοχωριέται! Δεν είναι μόνη!

γεια σας κοριτσια!! ειμαι νεα σε αυτο το θεμα!! εγω εχω amh 0,4 εχω παρει την υψηλοτερη δοση για εξωσωματικη αλλα τπτ.. ουτε ενα ωαριο.. οι οωθηκες μου ειναι συρικνομενες αλλα σαλπιγγες και μητρα ειναι οκ οπως και οι fsh(:cool: και η lh(5) η Ε2 ειναι χαμηλη (10). τελος παντον εγω κοριτσια εχω ξεκινησει διαδικασια για εξωσωματικη με δανεικο ωαριο! μεσα δεκεμβρη θα ξερω!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Σε ευχαριστω πολυ! Και εγω ειχα καλη fsh! Το ανακαλυψα στα 30 μου.

Υorkshire να σαι καλα μας δίνεις ελπίδες να σε ρωτήσω κάτι εισαι ευχαριστημένη απο τον ζηκόπουλο ; Είχε αρκετή αναμονή ; Σου πρότεινε σπερματεγχυση ή κατευθείαν εξωσωματικη ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...