Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πολυ χαμηλη AMH (Αντιμυλλέριος Ορμόνη) τα φωτα σας...

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ.....ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΕΔΩ Κ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΦΩΝ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΡΟΔΙΝΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ.....ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....Κ ΠΟΛΛΕΣ,ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΡΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ..."ΑΜΗ"ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ αντι-μυλλέριος ορμόνη,ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ "ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ" ΩΑΡΙΑ ΔΛΔ Κ ΣΕ ΠΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ Η ΟΧΙ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ Κ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΑΡΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΩΘΗΚΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ 45+ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΛΗΜΑΚΤΗΡΙΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ Κ ΠΟΛΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ,ΕΙΧΑ ΜΙΑ "ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ" ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΑΠΕΒΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΗ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ Κ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΣΩΜΑΤΙΚΑ,ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ,Κ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Καλησπέρα! Εγώ ειμαι 33 ετών. Πριν 10 μήνες έμεινα έγκυος με φυσική σύλληψη αλλά ήταν ανεμβρυική. Κάνοντας λοιπον εξετάσεις όλους αυτούς τους μήνες έκανα κ την ΑΜΗ με δική μου πρωτοβουλία. Το αποτέλεσμα ειναι χαμηλή γονιμότητα ήτοι 0,80!!! Τώρα ειμαι σε φάση εξωσωματικής. Παρόλα αυτά κατάφερα κ εμεινα μια φορά απο μόνη μου έγκυος!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!!

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 311
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις... κι εγώ παρουσιάζω την ίδια εικόνα μ' εσένα και είμαι 34 χρόνων! ΟΜΩΣ.... κατάφερα με ένα μόνο ωάριο να μείνω έγκυος (με εξωσωματική εννοείται) και μάλιστα με την πρώτη φορά! Τώρα έκλεισα την 5η εβδομάδα και μπήκα στην 6η. Πρώτη χοριακή=122, δεύτερη=385...την τρίτη θα την κάνω τη Δευτέρα.

Όπως καταλαβαίνεις, ανησυχώ πάρα πολύ μέχρι να περάσει αυτό το πρώτο τρίμηνο. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είχες κάποιες ενδείξεις ότι επρόκειτο για βιοχημική κύηση.

Πάντως, ο γιατρός μου λέει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό ωάριο... Εμένα έτυχε τώρα...Πού θα πάει; Θα έρθει αργά ή γρήγορα για όλες τις κοπέλες!!!!

ΤΙ ΚΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by christina_26
ΤΗ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ...ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ Α ΠΟΙΟΤΗ

ΤΙ ΚΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ!!!!!!!!

ΤΗ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ...ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ Α ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΣΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ 4Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ.

ΤΗ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ...ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ Α ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΣΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ 4Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ.

Χριστίνα, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Αύριο θα κάνω την τρίτη χοριακή μου και την επόμενη εβδομάδα θα πάω για υπέρηχο... Όπως καταλαβαίνεις, από άγχος έχω μπόλικο!!!

Χριστίνα, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Αύριο θα κάνω την τρίτη χοριακή μου και την επόμενη εβδομάδα θα πάω για υπέρηχο... Όπως καταλαβαίνεις, από άγχος έχω μπόλικο!!!

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΔΗΛΑΔΗ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ Κ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ....

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΟ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....

Διαφημίσεις

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΔΗΛΑΔΗ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ Κ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ....

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΟ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....

Ναι, Χριστίνα! Έχεις δίκιο... Σήμερα βγήκε και η τρίτη χοριακή και κάπως χαλάρωσα. Νομίζω ότι όσο πλησιάζουμε τις 12 εβδομάδες, θα ηρεμώ περισσότερο.

Πάντως, μία αγωνία μέχρι τότε θα την έχω... γιατί για εμάς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!

Ναι, Χριστίνα! Έχεις δίκιο... Σήμερα βγήκε και η τρίτη χοριακή και κάπως χαλάρωσα. Νομίζω ότι όσο πλησιάζουμε τις 12 εβδομάδες, θα ηρεμώ περισσότερο.

Πάντως, μία αγωνία μέχρι τότε θα την έχω... γιατί για εμάς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!

Είδες που ολα πανε καλα ; Μπράβο σου κ πάλι !!!!

Απλα διώξε το άγχος κ ζήσε το τωρα με την οικογένεια σου !!!

• 5 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα

Έκανα εξέταση ΑΜΗ και μου βγήκε 9,6 pmol/l....Με δείχνει στη χαμηλή γονιμότητα (2,3 - 15,7 pmol/l)...

Είναι δυνατόν να υπάρχει και αυτό το πρόβλημα? :-( Εχω απογοητευτεί πλέον.

Στην πρώτη μου εξωσωματική με διέγερση είχα ανταπόκριση...μου πήραν 8 ώριμα και γονιμοποιήθηκαν τα 6.

Τι να σημαίνει αυτή η ΑΜΗ? Παίζει ρόλο και που την κάνεις????????

Την έκανα σε μικροβιολογικό στην πόλη μου? Μήπως έπρεπε να την κάνω σε διαγνωστικό στη Θεσσαλονίκη?

:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Καλημέρα

Έκανα εξέταση ΑΜΗ και μου βγήκε 9,6 pmol/l....Με δείχνει στη χαμηλή γονιμότητα (2,3 - 15,7 pmol/l)...

Είναι δυνατόν να υπάρχει και αυτό το πρόβλημα? :-( Εχω απογοητευτεί πλέον.

Στην πρώτη μου εξωσωματική με διέγερση είχα ανταπόκριση...μου πήραν 8 ώριμα και γονιμοποιήθηκαν τα 6.

Τι να σημαίνει αυτή η ΑΜΗ? Παίζει ρόλο και που την κάνεις????????

Την έκανα σε μικροβιολογικό στην πόλη μου? Μήπως έπρεπε να την κάνω σε διαγνωστικό στη Θεσσαλονίκη?

:-(:-(:-(:-(:-(:-(

LEUTA καλησπέρα, έχω και εγώ πολύ χαμηλή ΑΜΗ, 0,4( με άλλη μονάδα μέτρησης). Η ΑΜΗ μας δείχνει πόσο είναι το απόθεμα των ωοθυλακίων μιας γυναίκας.Αν οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι FSH και οιστραδιόλη δεν είναι πολύ ανυσητικό, αν όμως και η FSH είναι υψηλή τότε υπάρχει πρόβλημα. Αν τώρα το πρόβλημα ειναι μόνο η ΑΜΗ αυτό σημαίνει ότι σε ένα πρωτόκολλο εξωσωματικής δεν θα κατεβάσεις και πάρα πολλά ωάρια και ότι θα πρέπει να πάρεις μεγαλύτερη δόση φαρμάκων. Πόσο χρονών είσαι, εχεις κάνει άλλες προσπάθειες?

a%3Ea%3E

LEUTA καλησπέρα, έχω και εγώ πολύ χαμηλή ΑΜΗ, 0,4( με άλλη μονάδα μέτρησης). Η ΑΜΗ μας δείχνει πόσο είναι το απόθεμα των ωοθυλακίων μιας γυναίκας.Αν οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι FSH και οιστραδιόλη δεν είναι πολύ ανυσητικό, αν όμως και η FSH είναι υψηλή τότε υπάρχει πρόβλημα. Αν τώρα το πρόβλημα ειναι μόνο η ΑΜΗ αυτό σημαίνει ότι σε ένα πρωτόκολλο εξωσωματικής δεν θα κατεβάσεις και πάρα πολλά ωάρια και ότι θα πρέπει να πάρεις μεγαλύτερη δόση φαρμάκων. Πόσο χρονών είσαι, εχεις κάνει άλλες προσπάθειες?

Πριν 1 χρόνο που έκανα fsh ηταν καλή.

Είμαι 36 χρονών. Έκανα 2 προσπάθειες εξωσωματικής, 1 με διέγερση (αρνητική χοριακή) και μία με κατεψυγμένα (βιοχημική)

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Διαφημίσεις

Πριν 1 χρόνο που έκανα fsh ηταν καλή.

Είμαι 36 χρονών. Έκανα 2 προσπάθειες εξωσωματικής, 1 με διέγερση (αρνητική χοριακή) και μία με κατεψυγμένα (βιοχημική)

Ωραία μην ανυσηχείς, έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου για φυσικό κύκλο?πότε λές να κάνεις την επόμενη προσπάθεια?

a%3Ea%3E

Ωραία μην ανυσηχείς, έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου για φυσικό κύκλο?πότε λές να κάνεις την επόμενη προσπάθεια?

Στην πρώτη εξωσωματική επειδή είχα 8 ώριμα δε μου είπε κανείς να ψάξω την ΑΜΗ. Στη 2η δεν έκανα καν διέγερση, είχα κατεψυγμένα. Εγώ τώρα από μόνη μου την έκανα την εξέταση και απογοητεύτηκα. Εχω ραντεβου με τη γυναικολογο μου σε 1 εβδομαδα..να δούμε τι θα μου πει και σκεφτομαι μήπως να την επαναλάβω στη Θεσσαλονίκη..

Όσο αφορά την 3η μου προσπάθεια το Δεκέμβριο θα επισκεφτώ κέντρα να αποφασίσω σε ποιο θα πάω και τέλη Γενάρη-αρχές Φλεβάρη ελπίζω να την κάνω...

Στην πρώτη εξωσωματική επειδή είχα 8 ώριμα δε μου είπε κανείς να ψάξω την ΑΜΗ. Στη 2η δεν έκανα καν διέγερση, είχα κατεψυγμένα. Εγώ τώρα από μόνη μου την έκανα την εξέταση και απογοητεύτηκα. Εχω ραντεβου με τη γυναικολογο μου σε 1 εβδομαδα..να δούμε τι θα μου πει και σκεφτομαι μήπως να την επαναλάβω στη Θεσσαλονίκη..

Όσο αφορά την 3η μου προσπάθεια το Δεκέμβριο θα επισκεφτώ κέντρα να αποφασίσω σε ποιο θα πάω και τέλη Γενάρη-αρχές Φλεβάρη ελπίζω να την κάνω...

Πόσο κοστίζει η εξέταση που αναφέρεις; Την κάνεις χωρίς παραπεμπτικό από τον γυναικολόγο;

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Πόσο κοστίζει η εξέταση που αναφέρεις; Την κάνεις χωρίς παραπεμπτικό από τον γυναικολόγο;

ΑΠό όσο ξέρω δε γράφεται...Μου πήραν μαζί με την εξέταση που έκανα για αντιπυρηνικά αντισώματα......120 ευρώ :-(:-(:-( και έκαναν και 2,5 εβδομάδες να τς βγάλουν....

ΑΠό όσο ξέρω δε γράφεται...Μου πήραν μαζί με την εξέταση που έκανα για αντιπυρηνικά αντισώματα......120 ευρώ :-(:-(:-( και έκαναν και 2,5 εβδομάδες να τς βγάλουν....

Α!Μάλιστα! Τόσα πολλά. Σε ευχαριστώ πολύ!!:P

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

Α!Μάλιστα! Τόσα πολλά. Σε ευχαριστώ πολύ!!:P

Μάλλον έκανα βλακεία εγώ που δεν το έψαξα....ίσως να την έβρισκα και φθηνότερα.....

Εγώ σε περίπτωση αποτυχίας αυτή τη φορα, θα δοκιμάσω σε φυσικό.Δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνόμαστε με φάρμακα από τη στιγμη που κατεβάζουμε τόσο λίγα ωοθυλάκια, άρα δεν υπάρχει και λόγος να πέρνουμε τόσο πολλές ορμόνες.

ΝΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ η εξέταση αυτή στοιχίζει 90 ευρώ και δεν γράφεται, γίνεται την 2η με 3η ημέρα του κύκλου.Ελπίζω να βοήθησα.

a%3Ea%3E

Kοπέλα μου δεν γνωρίζω σχετικά, αλλά την έκανες σε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου που πρέπει? συν αυτό που σου ανέφεραν παραπάνω έκανες ταυτόχρονα και τις υπόλοιπες ορμονολογικές (FSH και οιστραδιόλη...)είναι νομίζω κι εγώ συνδιασμός εξετάσεων, άσε που κάποιες φορές οι εξετάσεις οι ορμονολογικές διαφέρουν από μήνα σε μήνα, πες το γιατρό σου και ίσως κάνεις αν δεν έχεις κανει πιο ολοκληρωμένο έλεγχο...

Καλησπέρα κορίτσια! Η εξέταση ΑΜΗ γράφεται από γιατρό αλλά δυστυχώς δεν χρηματοδοτείται από κανένα ταμείο. Τα δίνουμε όλα από την τσέπη μας. Εγώ έχω κάνει 3 φορές εξέταση ΑΜΗ και κάθε φορά πήγαινα σε διαφορετικό μικροβιολογικό εργαστήριο, πληρώνοντας διαφορετικό ποσό. Την 1η φορά πλήρωσα 100Ε (!), τη 2η 70Ε και την 3η πλήρωσα 30 ή 40Ε, δεν θυμάμαι. Για όποια κοπέλα θέλει να την κάνει στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο (και πιο οικονομικό) κέντρο όπου την έκανα είναι η Βιοιατρική που είναι στην οδό Β.Όλγας 154, στο ύψος λίγο μετά την οδό 25ης Μαρτίου.

Εγώ σε περίπτωση αποτυχίας αυτή τη φορα, θα δοκιμάσω σε φυσικό.Δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνόμαστε με φάρμακα από τη στιγμη που κατεβάζουμε τόσο λίγα ωοθυλάκια, άρα δεν υπάρχει και λόγος να πέρνουμε τόσο πολλές ορμόνες.

ΝΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ η εξέταση αυτή στοιχίζει 90 ευρώ και δεν γράφεται, γίνεται την 2η με 3η ημέρα του κύκλου.Ελπίζω να βοήθησα.

Βασικά δεν την γνώριζα την εξέταση όπως και πολλές άλλες και δεν ξέρω πότε πρέπει να γίνει. Δεν εννοώ χρονικά όμως. Πρέπει να την κάνουν όλες οι γυναίκες που προσπαθούν για μωρό; Και επειδή ο γιατρός μου δεν μου έχει αναφέρει κάτι σκέφτομαι μήπως πρέπει να την κάνω.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Βασικά δεν την γνώριζα την εξέταση όπως και πολλές άλλες και δεν ξέρω πότε πρέπει να γίνει. Δεν εννοώ χρονικά όμως. Πρέπει να την κάνουν όλες οι γυναίκες που προσπαθούν για μωρό; Και επειδή ο γιατρός μου δεν μου έχει αναφέρει κάτι σκέφτομαι μήπως πρέπει να την κάνω.

Εχεις κάνει προσπάθεια εξωσωματικής, αν ναι και έχεις κατεβάσει περισσότερα από 10 ωάρια τότε δεν χρειάζεται να την κάνεις.Εμένα μου τη σύστησε ο γιατρός μου μετά την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικης (αποτυχημένη) γιατί είχα κατεβάσει μόνο 5 ωάρια με τρέλές δόσεις ορμονων.

a%3Ea%3E

Kοπέλα μου δεν γνωρίζω σχετικά, αλλά την έκανες σε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου που πρέπει? συν αυτό που σου ανέφεραν παραπάνω έκανες ταυτόχρονα και τις υπόλοιπες ορμονολογικές (FSH και οιστραδιόλη...)είναι νομίζω κι εγώ συνδιασμός εξετάσεων, άσε που κάποιες φορές οι εξετάσεις οι ορμονολογικές διαφέρουν από μήνα σε μήνα, πες το γιατρό σου και ίσως κάνεις αν δεν έχεις κανει πιο ολοκληρωμένο έλεγχο...

Την έκανα τη 2η ημέρα αν και λένε ότι αυτή η ορμόνη έχει σταθερή τιμή και δεν έχει σημασία ποια μέρα την κάνεις νομίζω.

Ισως θα πρεπε όπως λές να την έκανα σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες...απλά επειδή οι υπολοιπες πέρυσι είχαν βγει καλές δεν σκέφτηκα να ξανασχοληθώ...Μάλλον όμως θα κάνω μια επανάληψη της ΑΜΗ μαζί με τις υπόλοιπες.

Καλησπέρα κορίτσια! Η εξέταση ΑΜΗ γράφεται από γιατρό αλλά δυστυχώς δεν χρηματοδοτείται από κανένα ταμείο. Τα δίνουμε όλα από την τσέπη μας. Εγώ έχω κάνει 3 φορές εξέταση ΑΜΗ και κάθε φορά πήγαινα σε διαφορετικό μικροβιολογικό εργαστήριο, πληρώνοντας διαφορετικό ποσό. Την 1η φορά πλήρωσα 100Ε (!), τη 2η 70Ε και την 3η πλήρωσα 30 ή 40Ε, δεν θυμάμαι. Για όποια κοπέλα θέλει να την κάνει στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο (και πιο οικονομικό) κέντρο όπου την έκανα είναι η Βιοιατρική που είναι στην οδό Β.Όλγας 154, στο ύψος λίγο μετά την οδό 25ης Μαρτίου.

Ευχαριστώ για την πληροφορία! Για ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ με βλέπω τότε για την επανάληψη!

Εχεις κάνει προσπάθεια εξωσωματικής, αν ναι και έχεις κατεβάσει περισσότερα από 10 ωάρια τότε δεν χρειάζεται να την κάνεις.Εμένα μου τη σύστησε ο γιατρός μου μετά την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικης (αποτυχημένη) γιατί είχα κατεβάσει μόνο 5 ωάρια με τρέλές δόσεις ορμονων.

Εμένα μου είχαν κάνει σχετικά ήπια διέγερση...

Εγώ με περιπτώσεις που διάβαζα περιμένα 10-14 ωάρια τελικά έκανα 8 ώριμα...

Την έκανα τη 2η ημέρα αν και λένε ότι αυτή η ορμόνη έχει σταθερή τιμή και δεν έχει σημασία ποια μέρα την κάνεις νομίζω.

Ισως θα πρεπε όπως λές να την έκανα σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες...απλά επειδή οι υπολοιπες πέρυσι είχαν βγει καλές δεν σκέφτηκα να ξανασχοληθώ...Μάλλον όμως θα κάνω μια επανάληψη της ΑΜΗ μαζί με τις υπόλοιπες.

Νομίζω ότι είναι το καλύτερο!:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...