Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μαιευτήρια γυναικολόγοι κλινικές

Recommended Posts

γεια σας και απο μενα!!

Γεννησα πρις 3 μηνες περιπου στην γενικη κλινικη και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη! Ειχα την ευκαιρια να παω στο γενεσις γιατι ο γιατρος μου ειναι και εκει αλλα προτιμησα την γενικη γιατι ειχα και την μαια μου εκει,δεν ξερω, θεωρησα πως θα ειναι καλα. και δεν διαψευστηκα. αψογα ολα.

LfwCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 618
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία και .........demi....ο γιατρός μου είναι αυτός που έχει και η φίλη σου demi που έχει ιατρείο ρετζίκι και κέντρο!!!!!είναι καταπληκτικός και πάνω απο όλα άνθρωπος ...γέννησα τον Διομήδη μαζί του και τώρα τελη οκτώβρη θα γεννήσουμε και το επόμενο παιδάκι μου....στο γαληνό, όπου θα εφαρμόσω το σύστημα των 2 ημερών εννοείται..το έκανε πριν 5 μήνες η νύφη μου..είναι απόλυτα ασφαλές..το μωρό μετά απο ένα 24ωρο δεν υπάρχει λόγος να μένει στην κλινική.....το ότι έρχεται μετά η μαία και ελέγχει το μωράκι είναι για προληπτικούς λόγους .....όσο για τις τιμέσ θα τις πάρω αρχές οκτώμβρη Σοφάκι γιατί κάνουν ανατιμήσεις αν και είπα στον γιατρό μου να μου τισ δώσει και να κλείσω συμφωνία με τις παλιές.... :D ....έμαθα ότι πήρες τηλ στον παιδικό αλλα δεν σε βόλεψε με πήρε χθές η Λένα η κοπέλα που το έχει..κρίμα γιατί θα περνούσε καλά το κοριτσάκι σου.Όσο για τον γιατρό κορίτσια έχει βοηθήσει πολλές κοπέλες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά και είναι και φθηνός γιατρός!!!!!!!!!!όταν πρωτοπήγα δίστασα στο ότι είναι ρωσοπόντιος αλλά δεν τον αλλάζω με κανένα έλληνα γιατρό!!!!!!!!!!demi πες την φίλη σου όταν ξαναπάει στο ιατρείο να δει το αλμπουμ που έχουνε η πρώτη φώτο είναι του Διομήδη μου..φιλάκια κορίτσια...Σοφία αν θες θα σε ενημερώσω μόλις τις πάρω...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Αν και έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε θέλω να έκφράσω την λύπη μου και την δυσανασχέτηση προς το Διαβαλκανικό.Γεννάω μετά απο 11 ώρες με πρόκληση , ο γιατρός μου υπομονετικός για να μην πάμε καισαρική οι μαίες και οι 3 βάρδιες που πρόλαβα καταπληκτικές.....και λέω χαλάλι τα λεφτά τους..αλλά βιάζομαι να μιλήσω-ανεβένουμε επάνω στο δωμάτιο....ευτυχώς διάλεξα δίκλινο ΕΥΤΥΧΩΣ...την επομένη θέλω να παώ τουαλέτα χτυπάω το κουδουνάκι μου λέει η διπλανή μου ότι είναι χαλασμένα και τα 2 κουδουνάκια και μας είχαν αφήσει να παίρνουμε τηλέφωνο και θα ρχονται...θέλω να πάω τουαλέτα αλλά δεν ξέρω αν ζαλίζομαι μάλλον ναι μάλλον όχι...γενικά δεν με αρέσει να ζητάω και βοήθεια είμαι λίγο περήφανη...παίρνω με χίλλια ζόρια τηλ..μετά απο μισή ώρα τίποτα δεν ακούνε λέω έχουνε δουλειά...ας πάω μόνη ..μετά απο μισή ώρα βρίσκομαι επιτέλους στην τουαλέτα..δεν μπορώ όμως να βγώ...ζαλίζομαι πάρα πολυ δεν μπορώ να κουνηθώ χάνομαι λέω νιώθω ήδη χλωμή....ανοίγω με το ζόρι την π΄ροτα και προσπαθώ να μιλήσω στην διπλανή μου...με τα πολλά με ακούει..παίρνει τηλ επιτέλους τους βρίσκει...έρχονται με βοηθάνε...βραδιάζει θέλω νερό κρύο νερό αλλά δεν υπάρχει ψυγείο στο δωμάτιο υπάρχει ένα για όλον τον όροφο!!!!!!!!!!!δεν μπορώ να πάω....έρχεται μεσημέρι την επομένη..φέρνουν το φαγητό ..αγενέστατες...πετάνε τον δίσκο...πίνω την μπύρα και(δεν είμαι και fun πότης)και αρχίζω χαμογέλω....σε μισή ώρα έρχεται το μωρό μου!!!!...πως να το θηλάσω ακόμα δεν χώνεψα ..ασε και η μπύρα...το ίδιο και η διπλανή μου...την επομένη το μεσημέρι ρωτάμε αν γίνεται να μας φέρνουν το φαγητό μετα από το μωρό.'ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ'....ρωτάω αν υπάρχει δυνατότητα να ξεκινάνε απο το δωμάτιο μασ την διαμονή...'ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ...'ρωτάω αν μπορώ τουλάχιστον να δίνω μετά τον δίσκο...ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 'ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΕΣΥ??????''''ζητάω την διεύθυνση επειγόντως....έρχεται μετά απο 5 ώρες...η επιθετική αρχηγός τησ τραπεζαρίας..και με βάζει χέρι διότι ξεσήκωσα ολόκληρο ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ με τις ιδιοτροπίες μου...!!!!!παάμε έναν καβγά..φυσικά ΝΙΚΉΣΑΜΕ αλλά είμασταν στην black list απο όλες τις αδελφές..να μην αναφερθώ λεπτομερώς και άλλα...έκατσα 5 μέρες ..τα κουδούνια ήταν ακόμα χαλασμένα και μετα απο 15 μέρες που πήγα τον μικρό μου για επανέλεγχο φωτοθεραπείας που είχε κάνει τα κουδούνια εξακολουθούσαν να ναι χαλασμενα..ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ....ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ..ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ... :evil:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Μια πολύ καλή μου φίλη γέννησε στο διαβαλκανικό και έιχε φριχτή εμπειρία.Γέννησε το μωρό της πρόωρα με αναπνευστικό πρόβλημα και το βάλανε στη δική τους μονάδα όπου και το παρακολουθούσαν.Το μωρό αν και πρόωρο γεννήθηκε 3400 και διαρκώς εκει μέσα έχανε βάρος και πήγαιναν στη φίλη μου και την προετοίμαζαν οτι το μωρό δεν θα ζήσει.Τελικά το έστειλε η φίλη μου στο Ιπποκράτειο,όταν το είδαν οι νεογνολόγοι εκεί φρικάρανε και βρίζανε το διαβαλκανικό.Της είπαν οτι είχαν χειριστεί πολύ λαθος την όλη κατάσταση.Τί να πώ έτυχε στη φίλη μου και έχω ακούσει και απο αλλες άσχημα πράγματα.Πάντως για το γέννεσις δεν έχω ακούσει τίποτα, οποια γνωρίζει κάτι ας καταθέσει την εμπειρία της για να συγκρίνουμε

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
τελικά το αποφάσισα

θα γεννήσω στο Γένεσις κι ο Θεός Βοηθός :roll:

πάντως που πήγα για καρδιοτοκογράφο η εξυπηρέτηση ήταν άψογη!!!

Μην φοβηθείς τίποτα και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά.

Εάν δεν θέλεις να ταλαιπωρήσουν το παιδί σου με τις φωτογραφίες και όλα τα σχετικά να το δηλώσεις στην είσοδο της κλινικής ότι δεν επιθυμείς να στο τραβήξει φωτογραφίες ο φωτογράφος τους.

Επίσης μην ξεχάσεις να φωνάζεις ακόμα και εάν χρειαστεί εάν θελήσεις να θηλάσεις τον μωρό. Να ζητάς την προϊσταμένη και όχι απλή μαία και εάν δεν δεις να συγκινούνται ζήτα ακόμα και τον διευθυντή. Για σένα μπορείς να κάνεις "εκπτώσεις" για το παιδί μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του.

Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς

Διαβάζω όλα αυτά που λέγονται και αποφάσισα να γράψω, μόνο και μόνο γιατί ήμουν κι εγώ μπερδεμένη και γιατί αν δεν δεις κάτι με τα ματια σου, μην βασίζεσαι σε γνώμες άλλων. Γέννησα στο Γενεσις, πήγα με πρόκληση και τελικά έκανα καισαρική λόγω πρόδρομου πλακούντα (το ήξερα από τον 5ο, απλά ήθελε η γιατρός μου να το παλέψουμε). Οι μαίες στις αίθουσε και στα χειρουργεία εκπληκτικές, μου χαμογελούσαν όλες (τόσο που τις ρωτούσα αν γνωριζόμαστε από κάπου), εκτός από την προισταμένη που ήταν τυπικότατη. Ήμουν στο δευτερο όροφο, σε 4κλινο παρακαλώ και ρώτησα τις νοσοκόμες με απορία (Δευτέρα 7 το πρωί καλοκαιριάτικα), πως είναι δυνατόν να έχουν τόσο καλή διάθεση και τέτοιο κέφι! Μου πάτησαν την κοιλιά που έγραψε κάποια ότι το απαγ'ορεψε η γιατρός της και όταν είπα στη γιατρό μου ότι ήταν φρικτός ο πόνος, μου είπε ότι συνεργαζόταν με κάποιο μαιευτήριο που δεν κάναν τίποτα τέτοιο (ήταν ξενοδοχείο μου είπε) με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι λεχώνες από το αίμα που συσσωρευόταν μέσα τους και έπρεπε να βγει. Αποκλέιστικότατο θηλασμό ακόμα και σήμερα, μου το φέρναν στην κλινική ακόμα και το βράδυ και το παιδί πέρα από τις 2 πρώτες μέρες, δεν του δώσαν καθόλου ξένο και είμαι απολύτως σίγουρη γι'αυτο. Το επισκεπτηριο των μπαμπάδων, πιστέψτε με δεν χρειαζόταν περισσότερο, όταν θα πας στο σπίτι θα το έχει όσες ωρες θέλει - και αντέχει ο μπαμπάς. Θα είσαι πολύ κουρασμένη για να έχεις μωρό, σύζυγο και επισκέπτες όλη μερα. Όπως κατάλαβες, αν έχεις καλή διάθεση και ευγένεια, εισπράτεις και τα ανάλογα. Κάνε τη δουλειά σου και αυτή τη δικιά τους. Παιδιά φέρνουμε στον κόσμο, δεν τα μετράμε όλα με το χρήμα! Με το καλό!

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

να είστε καλά

πιστεύω πως παντού υπάρχουν και θετικά αλλά και αρνητικά

εύχομαι να πάνε όλα καλά όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλες τις μανούλες που φέρνουν παιδάκια στην ζωή :wink:

Διαφημίσεις

Διαβάζω όλα αυτά που λέγονται και αποφάσισα να γράψω, μόνο και μόνο γιατί ήμουν κι εγώ μπερδεμένη και γιατί αν δεν δεις κάτι με τα ματια σου, μην βασίζεσαι σε γνώμες άλλων. Γέννησα στο Γενεσις, πήγα με πρόκληση και τελικά έκανα καισαρική λόγω πρόδρομου πλακούντα (το ήξερα από τον 5ο, απλά ήθελε η γιατρός μου να το παλέψουμε). Οι μαίες στις αίθουσε και στα χειρουργεία εκπληκτικές, μου χαμογελούσαν όλες (τόσο που τις ρωτούσα αν γνωριζόμαστε από κάπου), εκτός από την προισταμένη που ήταν τυπικότατη. Ήμουν στο δευτερο όροφο, σε 4κλινο παρακαλώ και ρώτησα τις νοσοκόμες με απορία (Δευτέρα 7 το πρωί καλοκαιριάτικα), πως είναι δυνατόν να έχουν τόσο καλή διάθεση και τέτοιο κέφι! Μου πάτησαν την κοιλιά που έγραψε κάποια ότι το απαγ'ορεψε η γιατρός της και όταν είπα στη γιατρό μου ότι ήταν φρικτός ο πόνος, μου είπε ότι συνεργαζόταν με κάποιο μαιευτήριο που δεν κάναν τίποτα τέτοιο (ήταν ξενοδοχείο μου είπε) με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι λεχώνες από το αίμα που συσσωρευόταν μέσα τους και έπρεπε να βγει. Αποκλέιστικότατο θηλασμό ακόμα και σήμερα, μου το φέρναν στην κλινική ακόμα και το βράδυ και το παιδί πέρα από τις 2 πρώτες μέρες, δεν του δώσαν καθόλου ξένο και είμαι απολύτως σίγουρη γι'αυτο. Το επισκεπτηριο των μπαμπάδων, πιστέψτε με δεν χρειαζόταν περισσότερο, όταν θα πας στο σπίτι θα το έχει όσες ωρες θέλει - και αντέχει ο μπαμπάς. Θα είσαι πολύ κουρασμένη για να έχεις μωρό, σύζυγο και επισκέπτες όλη μερα. Όπως κατάλαβες, αν έχεις καλή διάθεση και ευγένεια, εισπράτεις και τα ανάλογα. Κάνε τη δουλειά σου και αυτή τη δικιά τους. Παιδιά φέρνουμε στον κόσμο, δεν τα μετράμε όλα με το χρήμα! Με το καλό!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !!!! :D:D:D

Και μένα η δική μου εμπειρία απο το 4κλινο στον 2ο του Γενεσις ίδια και απαράλλακτη πέρασα καταπληκτικά αφού όταν κουράζομαι αναπολώ αυτά που μου λέγανε στα αστεία οι νοσηλεύτριες... Μας μάλωναν γιατί είχαμε κάνει παρεάκι με τις άλλες 3 κοπέλλες και μέχρι τις 2 καποιες φορές χασκογελούσαμε αλλά ήταν τρομερές σαν χαρακτηρες και σαν εξυπηρέτηση και για αύτο και το επόμενο νινί αν με αξιώσει ο θεούλης ξανά στο Γενεσις

Να σας ρωτήσω κάτι κορίτσια?Κι εγώ στο γέννεσις γέννησα έμεινα κι εγώ πολύ ευχαριστημένη και στο 2ο με το καλό εκεί θα πάω...Εγώ ήμουνα σε τρίκλινο και αυτή τη φορά σκέφτομαι για τετράκλινο..μια κοπέλα μου είπε ότι τα τετράκλινα είναι μόνο για αυτές που κάνουν καισαρική.Αληθεύει αυτό?Γιατί μου έκανε πολύ εντύπωση.

Ναι αληθεύει είναι μόνο για τα κορίτσια που κάνουν καισαρική μέσω ασφάλισης ΙΚΑ αλλά μόνο αν κάνεις καισαρική γιατι σου δικαιολογεί το ΙΚΑ 300 ευρώ για την εγχείρηση.Για τις υπόλοιπες δεν τις ενημερώνουν κάν οτι υπάρχουν τα 4κλινα για αυτό σε ρωτάει τι ασφάλεια έχεις

Ναι αληθεύει είναι μόνο για τα κορίτσια που κάνουν καισαρική μέσω ασφάλισης ΙΚΑ αλλά μόνο αν κάνεις καισαρική γιατι σου δικαιολογεί το ΙΚΑ 300 ευρώ για την εγχείρηση.Για τις υπόλοιπες δεν τις ενημερώνουν κάν οτι υπάρχουν τα 4κλινα για αυτό σε ρωτάει τι ασφάλεια έχεις

κι εγώ με προγραμματισμένη καισαρική θα γεννήσω

που μπορώ να μάθω περισσότερα ?

αν πάρω στο Γένεσις θα μου πούν ?

αν και εγώ ήθελα δίκλινο :roll: το ικα θα μπορεί να μου δικαιολογήσει ?

Το ΙΚΑ θα σου δικαιολογήσει 300 ευρώ για την καισαρική σε οποιο δωμάτιο και να μείνεις απλα τα 4κλινα τα έχει μόνο για τις Ικατζούδες σε περίπτωση που θέλεις κάτι ποιο οικονομικό.Εμάς μας βγήκε η κλινική 1400ευρώ!! Να τους παρεις τηλέφωνο και να πας και από εκεί να στα πουν πιο αναλυτικά!

Διαφημίσεις

Το ΙΚΑ θα σου δικαιολογήσει 300 ευρώ για την καισαρική σε οποιο δωμάτιο και να μείνεις απλα τα 4κλινα τα έχει μόνο για τις Ικατζούδες σε περίπτωση που θέλεις κάτι ποιο οικονομικό.Εμάς μας βγήκε η κλινική 1400ευρώ!! Να τους παρεις τηλέφωνο και να πας και από εκεί να στα πουν πιο αναλυτικά!

Σ' ευχαριστώ καλαμαράκι

σιγά μην τους τα χαρίσω τώρα που έμαθα:wink:

γιατί γλυκιά μου θα κάνεις καισαρική; Σόρρυ, ίσως το έχεις πει και σε άλλο τόπικ, αλλά δεν προλαβαίνω τώρα τελευταία να διαβάζω και πολλά εδώ στο Φόρουμ!

Αφού είναι έτσι να εκμεταλλευτείς την περίπτωση και να πας σε 4κλινο που θα γλιτώσεις ένα σωρό λεφτά. :D

Με το καλό και καλή λευτεριά !!!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

γιατί γλυκιά μου θα κάνεις καισαρική; Σόρρυ, ίσως το έχεις πει και σε άλλο τόπικ, αλλά δεν προλαβαίνω τώρα τελευταία να διαβάζω και πολλά εδώ στο Φόρουμ!

Αφού είναι έτσι να εκμεταλλευτείς την περίπτωση και να πας σε 4κλινο που θα γλιτώσεις ένα σωρό λεφτά. :D

Με το καλό και καλή λευτεριά !!!

Θα κάνω καισαρική λόγω ιστορικού για το οποίο αγχώνομαι και ανεβάζω πίεση (απο το άγχος) και επίσης λόγω των ενέσεων ηπαρίνης που κάνω (αν και το πρώτο είναι πιο κύριος λόγος) και μάλλον στο τέλος της άλλης εβδομάδος θα γίνει η καισαρική και θα έχω επιτέλους αγκαλιά τη μπεμπούλα μου:D

το καλαμαράκι λέει ότι και σε 2κλινο ακόμη το ικα σου τα διακαιολογεί

αλλά εγώ θα κάνω ενα τηλεφωνάκι να είμαι σίγουρη :wink:

τι κάνει ο μπέμπης σου?

μεγάλωσε φαντάζομαι, ολόκληρος άντρας θα έγινε τώρα :D

γεία σας κορίτσια γέννησα στο γένεσις στις 7/8/2008 τον μπεμπούλη μου μετά απο 12 ώρες τοκετού φυσιολογικά και με επισκλ.όλοι τους ευγενικότατη απο την αιθουσα επιτόκων την μαία τον αναισθησιολόγο μέχρι και τον τραματιοφορέα.ημούν σε δίκλινο το οποίο είχε T.V και ψυγείο.όταν ανέβηκα στο δωμάτιο ηρθε η αδερφή με σήκωσε να πάω τουαλέτε και με ρώτησε αν θέλω να κάνω μπάνιο μίση ώρα καθόταν έξω απ την τουαλέτα κ συνεχεια ρωτουσε αν είμαι καλά η αν θέλω βοηθεια.όσο αφορά το φαγητό τους φανταστικό έφερναν πρωινο στις 8 στις 9 τα μωρα 13:30μεσημεριανό(μπύρα χωρις αλκοολ)κ φανταστικά γλυκά κ παγωτά.τα μωρά τα έφερναν στις 16:30 αλλά αν είχες αποκλ.θηλασμό το έφερναν γυρω στις 13:00 και μετά ετρωγες.επίσης το βραδινο επειδη το έφερναν στις 19:00ποτέδεν ετρωγα γιτί εκεινη την ώρα ηταν κ το επισκεπ΄.αλλά πάντα τον αφηναν το δίσκο και τον επερναν μετα τις 21:00.επίσης η παιδιατρος περνούσε πρωι βράδυ και μας ενημέρωνε αλλα και η αδερφές συνέχεια περνουσαν για το αω θελουμε κάτιεγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη απο όλους.οατν έφυγα ειχα ξεχάσει ενα γλαστράκη το οποίο μου το κατάλαβα μετα απο 2 ημέρες πηρα τηλ.στο γένεσις και μου το εστειλαν στο σπίτι.που θα μπορούσαν να το είχαν πετάξει και δευτερο παιδί να κάνω πάλι εκει θα πάω μου φέρθηκαν με αψογο τρόπο...

daf.tg

Κοριτσια καλημερα.Εγω γεννησα στο διαβαλκανικο τον Ιανουαριο. Παρολο που ημουν αρνητικα προδιαθετιμενη τελικα ολα ηταν παρα πολυ καλα. Εκανα καισαρικη και απο την στιγμη της εισαγωγης μεχρι και την εξοδο ηταν ολα πολυ καλα. ΒΟηθεια απο τις μαιες ολες τις ωρες μερα και νυχτα.Ακομα και η κοπελα διπλα που ηταν γκρινιαρουλα και συνεχεια ελεγε διαφορα εκαναν πολυ υπομονη και την βοηθησαν παρα πολυ. Το φαγητο ηταν καλο. Η ωρα που το φερναν δεν ηταν και πολυ καλη. Πριν το επισκεπτηριο ηταν το βραδυνο. Οποτε ερχοταν κοσμος και επρεπε να τρως. Βεβαια μπορουσες να φας μετα και να τον πας το δισκο σε μια αποθηκουλα. Επισης οταν ζητησα αποκλειστικο θηλασμο το σημειωσαν δεν ταϊζαν το μωρο και μου το φερναν ακομα και την νυχτα 3 ή 4 οτι ωρα ξυπνουσε. Οι νοσοκομες με προσεχαν αρκετα μπορω να πω και βοηθησαν αρκετα. Βεβαια επρεπε να ζητας.Ακομα και την ημερα που βγηκαμε ηταν παρα πολυ καλες.Που εισαι και ψαρωμενη τι θα κανεις το μωρο, πως θα το ντυσεις, που θα το βαλεις κλπ. Βεβαια εχω την αισθηση οτι ειναι και θεμα γιατρου.Εμενα στο γιατρο μου καθοταν σουζα και οτι τους ελεγε νομος. Συγκεκριμενα το πρωτο βραδυ με πηρε ο Doc να δεις πως ειμαι και του ειπα οτι ποναω κλπ μου λεει ειπες τις μαιες λεω ναι αλλα δεν μου δωσαν τιποτα(δεν μεπιανε το φαρμακο που μου εδιναν απο την επισκληρηδιο).Σενα λεπτο μολις κλεισαμε ηρθαν και με τακτοποιησαν. Μαλλον επεσε τηλεφωνο. Παντως σε γενικες γραμμες εμεινα ευχαριστημενη φυσικα δεν ειχε και κανενα προβλημα το μωρο. Αυτα.

κι εγώ στo Γένεσις γέννησα και τις δύο φορές με καισαρική. Για την εξυπηρέτηση έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Δεν προλάβαινα να χτυπήσω το κουδούνι κι ερχόταν κάποια κοπέλα πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να εξυπηρετήσει. Το πρώτο μου μωρό χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΝΝγια 3 μέρες. Οι γιατροί ήταν από πάνω του συνέχει και ο παιδίατρος ερχόταν 3 φορές την ημέρα να μας ενημερώσει για την εξέλιξη της υγείας του. Είχα μονόκλινο λουξ γιατί έμενε ο αντρας μου μαζί για να είμαστε και οι δυο κοντά στο μωρό. Κάθε πρωι άλλαζαν τα δικά μου σεντόνια και του συνοδου και έδιναν καθαρές πετσέτες και για το συνοδό.

¨Εχω ασφάλεια του ΙΚΑ και τα χρήματα που χορηγούν τα πήρα όλα. Βέβαια τη διαφορά της τιμης τρίκλινου με μονόκλινο την πληρώσαμε εμείς.

Στη δεύτερη γένα πήρα πάλι το ίδιο δωμάτιο γιτί ο άντρας μου ήθελε νε μένει μαζί μου :D

Η Κατερίνα και τα δυο ζουζουνάκια της

κι εγώ στo Γένεσις γέννησα και τις δύο φορές με καισαρική. Για την εξυπηρέτηση έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Δεν προλάβαινα να χτυπήσω το κουδούνι κι ερχόταν κάποια κοπέλα πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να εξυπηρετήσει. Το πρώτο μου μωρό χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΝΝγια 3 μέρες. Οι γιατροί ήταν από πάνω του συνέχει και ο παιδίατρος ερχόταν 3 φορές την ημέρα να μας ενημερώσει για την εξέλιξη της υγείας του. Είχα μονόκλινο λουξ γιατί έμενε ο αντρας μου μαζί για να είμαστε και οι δυο κοντά στο μωρό. Κάθε πρωι άλλαζαν τα δικά μου σεντόνια και του συνοδου και έδιναν καθαρές πετσέτες και για το συνοδό.

¨Εχω ασφάλεια του ΙΚΑ και τα χρήματα που χορηγούν τα πήρα όλα. Βέβαια τη διαφορά της τιμης τρίκλινου με μονόκλινο την πληρώσαμε εμείς.

Στη δεύτερη γένα πήρα πάλι το ίδιο δωμάτιο γιτί ο άντρας μου ήθελε νε μένει μαζί μου :D

αλήθεια τι χρειάζεται να έχεις για να σου δικαιολογήσει το ικα?

σου δίνουν απο το Γένεσις κάποιο χαρτί για την καισαρική?

Εννοείς τα δικαιολογητικά για τα επιδόματα του ΙΚΑ?

Το Γένεσις δίνει ένα πιστοποιητικό οτι γέννησες με καισαρική για να πάρεις τα 400ε που δίνει το Ικα επιπλέον για την καισαρική

Η Κατερίνα και τα δυο ζουζουνάκια της

Το Γένεσις δίνει ένα πιστοποιητικό οτι γέννησες με καισαρική για να πάρεις τα 400ε που δίνει το Ικα επιπλέον για την καισαρική

σ΄ευχαριστώ , αυτό ακριβώς εννοούσα :wink::D

Κορίτσια καλησπέρα,

Και εγώ γέννησα στο ΓΕΝΕΣΙΣ πριν 2 μηνες με καισαρικη. Όταν πήγα στο ΙΚΑ Νεαπόλεως να πάρω τα χρήματα έδωσα και την βεβαίωση της καισαρικής για τα 400 ? επιπλέον, μου είπαν ότι δεν χρειαζεται και ότι το ΙΚΑ είναι συμβεβλημενο με το ΓΕΝΕΣΙΣ και έχει καλυφθει η διαφορά μεταξύ τους. Μηπως ο υπάλληλος έλεγε τα δικά του και θα πρέπει να ξαναπάω να τον στολίσω?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...