Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μαιευτήρια γυναικολόγοι κλινικές

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 618
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Διαβάζω όλα αυτά που λέγονται και αποφάσισα να γράψω, μόνο και μόνο γιατί ήμουν κι εγώ μπερδεμένη και γιατί αν δεν δεις κάτι με τα ματια σου, μην βασίζεσαι σε γνώμες άλλων. Γέννησα στο Γενεσις, πήγα με πρόκληση και τελικά έκανα καισαρική λόγω πρόδρομου πλακούντα (το ήξερα από τον 5ο, απλά ήθελε η γιατρός μου να το παλέψουμε). Οι μαίες στις αίθουσε και στα χειρουργεία εκπληκτικές, μου χαμογελούσαν όλες (τόσο που τις ρωτούσα αν γνωριζόμαστε από κάπου), εκτός από την προισταμένη που ήταν τυπικότατη. Ήμουν στο δευτερο όροφο, σε 4κλινο παρακαλώ και ρώτησα τις νοσοκόμες με απορία (Δευτέρα 7 το πρωί καλοκαιριάτικα), πως είναι δυνατόν να έχουν τόσο καλή διάθεση και τέτοιο κέφι! Μου πάτησαν την κοιλιά που έγραψε κάποια ότι το απαγ'ορεψε η γιατρός της και όταν είπα στη γιατρό μου ότι ήταν φρικτός ο πόνος, μου είπε ότι συνεργαζόταν με κάποιο μαιευτήριο που δεν κάναν τίποτα τέτοιο (ήταν ξενοδοχείο μου είπε) με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι λεχώνες από το αίμα που συσσωρευόταν μέσα τους και έπρεπε να βγει. Αποκλέιστικότατο θηλασμό ακόμα και σήμερα, μου το φέρναν στην κλινική ακόμα και το βράδυ και το παιδί πέρα από τις 2 πρώτες μέρες, δεν του δώσαν καθόλου ξένο και είμαι απολύτως σίγουρη γι'αυτο. Το επισκεπτηριο των μπαμπάδων, πιστέψτε με δεν χρειαζόταν περισσότερο, όταν θα πας στο σπίτι θα το έχει όσες ωρες θέλει - και αντέχει ο μπαμπάς. Θα είσαι πολύ κουρασμένη για να έχεις μωρό, σύζυγο και επισκέπτες όλη μερα. Όπως κατάλαβες, αν έχεις καλή διάθεση και ευγένεια, εισπράτεις και τα ανάλογα. Κάνε τη δουλειά σου και αυτή τη δικιά τους. Παιδιά φέρνουμε στον κόσμο, δεν τα μετράμε όλα με το χρήμα! Με το καλό!

Ναταλία μου μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πόσο πλήρωσες για το 4κλινο στο Γένεσις? Κι εγώ 4κλινο θέλω να πάρω. Έχεις ΙΚΑ?

eNortjK1UrI0MjWwULIGXDASxQKk51.png eNortjK1UrIwMDY2ULIGXDASnAKa81.png

Κορίτσια χαίρετε! γέννησα και εγώ πριν απο 1 μήνα στη Γενικη και έχω να πώ μονο τα καλύτερα...ήμουν στον 5ο όροφο και όλα τα κορίτσια ήταν άψογα..πολύ εξυπηρετικές πάντα εκεί όποτε τις χρειαζόσουν και με το χαμόγελο στα χείλη..έμεινα πολύ ικανοποιημένη απο όλα και όταν με το καλό έρθει και το δεύτερο πάλι εκεί θα πάω...βέβαια πάντα κάποιος μπορεί να μην μείνει ικανοποιημένος για τους δικούς του προσωπικους λόγους..εγώ πάντως έμεινα παρα πολύ ευχαριστημένη και για όσες ενδιαφέρονται το συστήνω ανεπιφύλακτα.. :P

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια...είμαι στον 4ο μήνα της 1ης μου εγκυμοσύνης :D και με ενδιαφέρει να μάθω πληροφορίες και τιμές για την κλινική Άγιος Λουκάς στο Πανόραμα Θεσσαλονίκη. Έχω διαβάσει στο φόρουμ εκτεταμένες αναφορές κυρίως για το Γένεσις και το Διαβαλκανικό και όχι τόσο για τον Άγιο Λουκά :roll: . Όποια κοπέλα έχει εμπειρία ή ξέρει περίπου τι γίνεται και ποια η πολιτική της κλινικής ας μου πει.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και με "έναν πόνο" σε όλες τις εγκυούλες! :P

:lol:

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Διαφημίσεις

Έχει γεννήσει πολύ πρόσφατα μια φίλη μου εκεί. Δεν ξέρω ακρίβώς τιμές ούτε και λεπτομέρειες αλλά νομίζω ότι είναι πιο οικονομικά από τα 2 μαιευτήρια που αναφέρεις. Φαντάζομαι ότι μπορείς να μάθεις διά τηλεφώνου ή αν το επισκεφθείς.

Είναι καλά οργανωμένο, δεν του λείπει τίποτα.

Ούτε οι μαίες που συμπεριφέρονται απαράδεκτα αν παρακούσεις τις συμβουλές τους και θηλάσει το μωρό παραπάνω λεπτά, ούτε οι παιδίατροι που λένε ανοησίες για το θηλασμό.

Λένε ότι μπορείς να κάνεις rooming in στα μονόκλινα αλλά όταν είσαι στο μονόκλινο και ζητήσεις το μωρό σου λένε ότι η πολιτική της κλινικής είναι άλλη (υπόψην ότι δεν υπάρχει νόμος που να προστατεύει την πολιτική της κλινικής αλλά υπάρχει νόμος που προστατεύει τα δικαιώματα της μαμάς και του νεογέννητου...).

Επειδή η κλινική είναι σχετικά μικρή είναι πιο εύκολο να φτάσεις στους ανώτερους και να κάνεις τελικά αυτό που θέλεις.

Παλαιότερα και ίσως ακόμη και τώρα, παιδίατροι ήταν οι Τζάλλας και Μακαρονάς που οι συμβουλές τους για το θηλασμό ήταν ίδιες με της Νεστλέ! :lol:

Σε σημείο γελοιότητας! Όταν γέννησα δεν ήξερα καν τι είναι οι σύμβουλοι θηλασμού, δεν είχα διαβάσει τίποτα για το θηλασμό αλλά οι υποτιθέμενες συμβουλές τους μου φάνηκαν το λιγότερο ηλίθιες:

-Θα θηλάζετε 3 λεπτά από το κάθε στήθος, όχι περισσότερο για να μην ερεθιστεί το στήθος (δηλαδή θα αφήσω το μωρό να σκούζει; μήπως το ίδιο όριο υπάρχει σε κάθε θηλαστικό; ποιος βάζει όριο στο ελεφαντάκι, στο ποντικάκι, στο ελαφάκι, στο δελφινάκι που δεν έχουν ρολόι;)

-Θα θηλάζετε ανά 3-4 ώρες, αν το μωρό ζητάει πιο συχνά σημαίνει ότι δεν έχετε αρκετό γάλα και ορίστε (το χαρτάκι με τη συνταγή του γάλακτος...)

Για ενδιάμεσα σκηνικά δεν θα σχολιάσω!

Αν ήμουν τότε σχετική θα τους είχα κράξει κανονικά και θα καλούσα τη διεύθυνση. Έφτασα μόνο μέχρι την προϊσταμένη και τελικά κράτησα το μωρό στο μονόκλινο, οπότε δεν έδινα λογαριασμό για το τι κάνω και πόση ώρα το κάνω... :wink:

Τις ίδιες συμβουλές για θηλασμό, ίσως λίγο μοντερνοποιημένες πλέον (πάνε και τόσα χρόνια) τις ακούς παντού (γένεσις, διαβαλκανικό, γενική).

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια γεννησα στο Διαβαλκανικο τον Αυγουστο 2008 και μπορω να πω οτι εμεινε υπερ ευχαριστημενη. Ενω η γεννα μου ηταν πανευκολη ειχα 3 μαιες εναλλαξ να πηγαινοερχονται και ας εκανα μονο 5 ωρες να γεννησω. Το μωρο βγαινοντας ειχε μεγαλα νυχια και μου εσκισε το εντερο και ειχα ειδικη διατροφη για να μην παω τουαλετα και σπασουν τα ραμματα, ε λοιπον ολες μαιες και νοσοκομες ηταν ενημερες γι αυτο και με ρωτουσαν 50 φορες την ημερα αν πηγα τουαλετα. Ο αναισθησιολογος δε με πονεσε καθολου και δεν εχω κανεαν δυσαρεστο κουσουρι απο την επισκληριδιο οπως λενε. το μωρο το κρατησα την τελευταια μερα ολη μερα γιατι ειχα μονοκλινο. δεν αντιμετωπισα τραμπουκισμο οπως γινεται στη γενικη κλινικη για το αν θα δουν οι επισκεπτες το μωρο. η τιμη βγηκε 200 ευρω παραπανω λογω του εντερου. η καθαριοτητα αψογη αν και το εγερτηριο ηταν λιγο νωρις. η συμπεριφορα αψογη , οι μαιες φιλικες και συνεργασιμες και ευγενικες. θα ξαναπηγαινα ευχαριστως. Συμβουλη αν δεν εχετε πολυ γαλα στο στηθος, ζητηστε φευγοντας ενα μπουκαλακι γαλα για το μωρο για να ειναι χορτατο μεχρι να πατε σπιτι και χαλαρωσετε και ετοιμασετε τα μπιμπερο.

ο μπεμπης μου ειναι 3,5 μηνων

Eγω έχω κάνει την ασφάλεια του Διαβαλκανικού πριν ένα χρόνο. Δεν με καλυπτει για την γέννα διότι θα έπρεπε να έχουν περάσει 2 χρονια.

Θα γεννήσω εκεί όμως σε μονόκλινο. η τιμή ειναι 3130 το δίκλυνο 2190 και το τρίκληνο ειναι 1500 εκτός την αμοιβή του γιατρου.

Οσον αφορά την ασφάλεια: ΕΙναι ασφάλεια του Ιατρικού κέντρου Αθηνών και όταν έχεις ασφάλεια σε καλυπτει για τα 4 πρώτα χρονια το παιδάκι σου με 30% στα ασφάλιστρα. Φυσικά οπρώτος χρονος ειναι δωρεάν . Αλλα βρε παιδιά πια δεν έχει δικό της παιδίατρο αν ειναι δυνατόν, λογικό ειναι να βλέπεις κάθε φορά και άλλο γιατρο, αλλα αν φανταστεις ότι οι επισκέψεις ειναι δωρεάν και τα εμβολια και οι εξετάσεις του παιδιου φτάνει. Φυσικά εγω δεν θα τα χρησιμοποιήσω διότι μένω σε άλλη πόλη αλλα οι Θεσσαλονικές έχουν αυτο το προνομιο. Αλλωστε και στον παιδίατρο σου να πας με ραντεβου παλι θα αργήσεις αναλόγως των περιπτώσεων που έχουν να δουν οι γιατροι.

Το καλό με το Διαβαλκανικό ειναι ότι ειναι πολυκλινική και ότι και να χρειαστείς έχεις αναπασα στιγμή γιατρο κάθε ειδικότητας και πανω απο όλα εντατική. Εμείς είχαμε νοσηλευτεί σε 4 περιπτωσεις εκεί με επεμβάσεις και ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένη.ΓΙαυτο και αποφασίσαμε να κάνουμε και την ασφάλειά τους γιατί δεν θα είχαμε πληρώσει τίποτα.

Λογικά όμως σου δινουν το ημερολόγιο του παιδιου και των εξετάσεων που κάνεις. Εμένα ογιατρος μου με βλέπει κάθε μήνα στο Διαβαλκανικό και μου έχει δώσει το βιβλιο που γραφουμε το ιστορικό. Αν ειναι δυνατόν να μην κρατάνε και για τα παιδιά ανάλογο ιστορικό.

h1j3ge0poz8uv790.png

Κι εγώ θα γεννήσω εκεί κ πριν λίγες μέρες έμαθα τις τιμές στο περίπου!

Λοιπόν μονόκλινο με φυσιολογικό 1850, με καισαρική 2100 κ δίκλινο με καισαρική γύρω στα 1800. Γι αυτά ξέρω να σου πω! Επίσης δεν ξέρω τι περιλαμβάνεται, πχ αναλώσιμα, επισκληρίδιος κλπ.

Iwz1p2.png 

Επειδή πολλά ακουγονται και ειναι ραδιο αρβίλα τα περισσότερα και γω έκανα την σχετική έρευνα μου.

Θα γεννήσω στο Διαβαλκανικό. Ηταν η εξ αρχής αποφασή μου μιας και ειμαι απο άλλη πολη περιπου 1.3ο ώρα μακρυά.

Οσον αφορά τον γιατρο και αυτα που λέτε για τις καισαρικές δεν ισχυουν. Ο γιατρος μου όυτε την προκληση δεν δέχετε , αν και θα έχω να κάνω χιλιομετρα μου ειπε ότι θα περιμένουμε να έρθει ο φυσιολογικός τοκετός.

Οσον αφορά τα δωμάτια και τα προγραμματα του Διαβλακανικού.

Πριν ένα μηνα που επισκέφθηκα τις μαίες να μου εξηγήσουν μερικά πράγματα μου ειπαν:

Στον θηλασμο μέσα μονον οι πατεράδες και αυτο αν το θέλουμε οι ίδιες.

Στο επισκεπτήριο που ειναι το μεσημέρι μπορουν για λίγο να δουν οι παπουδες τα μωράκια και αυτο για λίγα λεπτά μονον σε μονοκλινο. Οταν υπαρχουν αρκετά άτομα στο δωμάτιο τα απομακρυνουν οι νοσοκομες με ωραίο τρόπο. Δεν επιτρέπονται πολλα άτομα στο δωμάτιο ασχέτου αν υπαρχει το μωράκι ή όχι.

Επειδή μίλησα για μονοκλινο μου είπαν ότι αυτο δεν επιτρέπει φυσικά το μωρό να ειναι όλη μέρα μαζί μου διοτι πρέπει να το κάνουν μπάνιο να το δουν οι γιατροι να του κάνουν εξετάσεις και να το καθαρίσουν.

Οταν ζήτησα αποκληστικό θηλασμο μου είπαν πως το παιδί θα το φέρνουν όποτε είναι η ώρα του να φάει και αν δεν θέλω να με ξυπνουν το βράδυ για να θηλάσω μπορουμε να δημιουργήσουμε τράπεζα γαλατος και να του το δίνουν με το μπιμπερό.

Φυσικά τα καθέκαστα θα σας τα πω σε λίγο καιρό που θα γεννήσω.

h1j3ge0poz8uv790.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Αυτό είναι το πρώτο μου post στο forum!!! Καλώς σας βρήκα! Διαβάζω καιρό και ήρθε η ώρα να γράψω κιόλας.

Μου άρεσαν αυτά που διάβασα για το Γαληνό και καθώς ψάχνω έμπιστο γυναικολόγο πριν μείνω έγκυος, θα ήθελα να μας γράψουν τις εμπειρίες τους -και από την κλινική αλλά και από το γιατρό- κοπέλες που γέννησαν εκεί. Υπάρχει καμιά; :?: Ευχαριστώ πολύ!

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεννησα λοιπον στο Διαβαλκανικό σε μονόκλινο δωμάτιο όπου κόστισε 3500 χιλιάδες ευρώ συν την αμοιβή του γιατρου

Οφείλω ένα πολύ μεγαλο ευχαριστώ στον Γιατρο μου κ. Τζιαφέτα ΓΙάννη και στην ΠροΪσταμένη του τμήματος τοκετου αν δεν ήταν και οι δυο θα είχα κάνει καισαρική.

ΕΙμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημένη με την συμπεριφόρά όλων τόσο που απορρήπτει τον μυθο ότι το Διαβαλκανικο΄τελευταία δεν ειναι καλό.

ΕΙμαι παρα πολυ ευχαριστημένη με τις μαίες οι οποιες όλες ήταν υπεροχες και προσεχαν πολυ το παιδάκι μου και το αγαπουσαν πάρα πολυ , τις ευχαριστώ για τις πολυτιμες συμβουλές για τον τρόπο συμπεριφοράς με το παιδί τον τροπο θηλασμου, αλλαγής πάνας, μπανιου κλπ. όλες ήταν υπέροχες και πολυτιμες οι συμβουλές τους καθώς επίσης και η νεωγνολόγοι ήταν όλοι υπέροχοι. Πολυτιμα τα σεμινάριά τους .

Απο το προσωπικό καθαριότητας , τραπεζοκομοι μαίες και γιατροι όλοι ήταν υπέροχοι. Τους ευχαριστώ όλους.

h1j3ge0poz8uv790.png

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

κι εγώ εκεί γέννησα το κοριτσάκι μου πριν 1 χρόνο και εμεινα ΠΟΛΥ ευχαριστημένη και από τις μαίες και από τη νοσηλεία μου και (φυσικα)απο τον γιατρό μου...Ειδικά οι μαίες ήταν πάρα πολύ καλές και με βοήθησαν πολύ στον θηλασμό...

.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?

ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ?

ΕΥΧΑΤΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Γεννησα στο Ιπποκράτειο το 2005. Εμεινα 4 μέρες. Οι εντυπωσεις αναμεικτες.

Θα προσπαθησω να σε βοηθησω λιγο.

1. Αν εχεις δικο σου γιατρο ειναι καλυτερα. Τον ενημερωνεις οτι πας και δινεις σαφης οδηγιες οτι δεν επιτρεπεις να σε εξετασει αλλος γιατρος, πλην της μαιας που θα σε... καλωπισει.

2. Η αιθουσα τοκετων εμενα μου φανηκε πολυ κρυα αλλά οι μαιες ηταν πολυ καλες και περιποιητικες. Το αρνητικο οτι ο συζυγος δεν μπορει να μπει μεσα γιατι υπαρχουν και αλλες γυναικες γυμνες και μπορει και τοκετος σε εξελιξη.

3. Επειδη τα δωματια τα κοινα ειναι επιοικως χαλια για μενα με παρα πολλές γυναικες και ανθυγγανες και παρα πολυ κοσμο, αν μπορεις, ζητησε να σε βαλουν στην κλινικη του Ιπποκρατειου, νομιζω λεγεται Αγ.Λουκας η πτερυγα. Τα δωματια ειναι δικλινα, με δικο του προσωπικο, και για να μπει ο οποιος επισκεπτης παιρνει αδεια.

Οσον αφορα το κοστος, εγω για 4 μερες με επισκληριδιο 1,5 δοση που ομως ο γιατρος μου δεν την χρεωσε, πληρωσα περιπου 450,00. Το τεβε μου εδωσε πισω 800,00 οποτε δεν μου βγηκε τιποτα.

Ελπιζω να βοηθησα. Με το καλο το μωρακι σου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΕΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ.

ΦΥΣΙΚΑ Κ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΤΙΣ ΡΩΣΣΣΙΔΕΣ Κ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΣΕΣ.(ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ)

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ Κ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ.

τωρα που λετε για τον αντρα στην γεννα.απ'τη μια ειναι καλο να νοιωθει τι τραβαμε για να φερουμε ενα παιδι στον κοσμο.απ΄την αλλη ομως δεν ψιλοφρικαρει λιγο?ακουσα περιπτωσεις γυναικων που δεν τους πλησιαζαν οι αντρες τους και ηταν μεσα στην γεννα.μηπως επηρεαστηκαν απο το "θεαμα"?αλλιως ειναι να το φανταζονται και αλλιως να το βλεπουν ζωντανα.στην αρχη φανταστηκα αυτο που λενε οτι ειναι ιερη η γυναικα μετα την γεννα και δεν την βλεπουν πλεον οπως παλια.εσεις τι λετε?σκεφτομαι χαζομαρες?δεν ξερω.σορρυ κιολας.παντως εγω δεν θα ηθελα να ηταν μεσα.θα προτιμουσα να το εγραφα στο βιντεο και να το εβλεπε μετα.μαλλον με σοκαρει το live.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΕΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ.

ΦΥΣΙΚΑ Κ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΤΙΣ ΡΩΣΣΣΙΔΕΣ Κ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΣΕΣ.(ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ)

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ Κ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ.

Χωρίς παρεξήγηση προσβάλεις μητέρες του φόρουμ.

Και στην κλινική θα συναντησεις Ρωσσίδες, Βουλγάρες και Αλβανίδες. Δεν έχουν πρόβλημα και αυτές να δωσουν 300 ευρώ για να γεννήσουν.

Για σίγουρα υπάρχουν ωραιότατες ιδιωτικές κλινικές στην πόλη, ζητάς μονοκλινο και είσαι καλημμένη. Οι απαιτησεις πληρώνονται.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΝ Η ΟΧΙ!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...