Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και γουλιές sos

Recommended Posts

etheodor διάβαζα τώρα τα μηνύματά σου και νόμιζα πως τα είχα γράψει εγώ... Αντιμετωπίζουμε ακριβώς τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζετε και σεις...Πανικοβάλλομαι κάθε φορά που ξυπνά και πρέπει να θηλάσουμε. Δεν αντέχω άλλο τις αναγωγές. Ο παιδίατρος μας έγραψε ένα ειδικό μαξιλάρι..Δεν πιστεύω όμως να κάνει κ πολύ διαφορά. Φυσικά μας είπε πως δεν αποτελεί πρόβλημα αφού το μωρό μέχρι στιγμής βάζει βάρος κανονικά. Και ότι πρέπει να την κάνω να ρεύεται, πράγμα το οποίο γνώριζα,αλλά αφού κατά τη διάρκεια αυτής μου της προσπάθειας έρχεται η ρουκέτα.

Διαφημίσεις

ch.christina υπομονη, δεν μας μενει κ κατι αλλο!Το ευτυχες ειναι οτι πηραμε 200γρ αυτη την εβδομαδα! δεν το περιμενα γιατι ειχε πολλες αναγωγες...Τι ξερετε για το σιροπι epadoren? μου το προτεινε ο γιατρος μας για να μην εχει καουρες το μωρακι μου..παντως ρε κοριτσια εχω καταλαβει οτι ειναι με τις μερες της αλλες μερες εχουμε τρελο προβλημα αλλες μερες ειναι ηρεμη κ δε βγαζει πολυ πως γινεται αυτο?

Ο παιδιατρος εμενα μου ελεγε εξαρχης οτι τα παιδακια δεν ειναι χαζα...πινουν οσο χρειαζονται.Το οτι ειναι ολη μερα στο στηθος δε σημαινει οτι πινει περισσοτερο γαλα απόσο πρεπει...αυτο ειναι στο μυαλο σου.Βασικα νομιζω εχεις καπως πεισει τον εαυτο σου πως για ολα αυτα φταιει ο θηλασμος και εισαι στο παρα ενα να το σταματησεις.Αυτη την εντυπωση μου δινεις και ειναι κριμα νομιζω.Ειναι τοσο μικρο ακομα.

Οσο για τον υπνο ο δικος μου ειναι 14 μηνων και ακομα δεν εχουμε αταφερει να κοιμομαστε ολη τη νυχτα ...ξυπναει 3-5 φορες.Καλα στην ηλικια που εισαστε εσεις κοιματαν μονο μπρουμυτα πανω στο στηθος μου...ειχα δεινοπαθησει.Συντομα ομως ολο βλτιωνομασταν.

Πρεπει λιγο να ηρεμησεις και να κανεις υπομονη.Παρτο αγκαλιτσα...ηρεμησε το...μωρε κι αυτα τοσους μηνες μεσα στην κιλιτσα...τωρα ξαφνικα ολα περιεργα

τους φαινονται.Τη μαμα τους θελουν.

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα:mrgreen:.Έχεις φοβηθεί ότι ο θηλασμός φταίει.Θα σε ρωτήσω το εξής.Τι θα κάνεις αν κόψεις τον θηλασμό και το μωρό σου πίνει γάλα ξένο αλλάπάλι θέλει μεγάλη ποσότητα γιατί είναι λαίμαργο ή φαγανό ,και αρχίσει πάλι τους εμετούς;Είναι δικό σου θέμα το τι θα αποφασίσεις τελικά για το παιδάκι σου απλά σκέψου το λίγο ήρεμα.Πάρε ανάσα μέσα στον πανικό και σκέψου.Θα σου πω την δικιά μου περίπτωση.Ο μικρός μου επειδή δεν έπιανε καλά το στήθος και τον έπαιρνε και ο ύπνος όταν θήλαζε έβγαζα γάλα με το θήλαστρο για να είμαι σίγουρη πως τρέφεται όσο χρειάζεται.Από το μπουκάλι επειδη έτρεχε εύκολα το γάλα έπινε περισσότερη ποσότητα από όσο ήθελε και τελικά τα έβγαζε.Στο στήθος δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα ,έτρωγε όσο εκείνος ήθελε και μετά από λίγη ώρα ξαναέτρωγε:).Όσο για τον ύπνο και την αγκαλιά ούτε ο δικός μου κοιμόταν πολύ σαν μωράκι.Πιό καλά κοιμάται τώρα που μεγάλωσε παρά όταν ήταν μωρουλάκι:mrgreen:.Αγκαλιά τον έπαιρνα και στο κρεββάτι μας τον έβαζα και ας έλεγαν οι άλλοι ότι ήθελαν.Κάποια στιγμή στον δεύτερο μήνα της ζωής του μωρού μου κάθησα και σκέφτηκα ήρεμα και λογικά.Αποφάσισα να ευχαριστιέμαι το μωρό μου περισσότερο ,να απολαμβάνω την στιγμή της αγκαλιάς ,του θηλασμού του ύπνου μαζί του!!!Αν κουράστηκα;ΝΑΙ.Αν μετάνιωσα;Ό Χ Ι ΌΧΙ ΟΟΟΧΙ:mrgreen:!Αυτές τις στιγμές δεν θα μας δωθεί η ευκαιρία να τις ξαναζήσουμε ,ας τις ευχαριστηθούμε τώρα!Ο μικρός μου είναι 22μηνών και θηλάζει ακόμα.Έχουμ θηλάσει παντού (να είναι καλά το ring sling μας:D) ακόμα και την ώρα που ψώνια στο σούπερ μάρκετ:mrgreen::lol::lol::lol:!Κάτσε ηρέμησε και σκέψου τι θες εσυ;)!Να χαίρεσαι το μωράκι σου και να θυμάσαι πως όσο απίθανο και να σου φαίνεται αυτός ο πρώτος δύσκολος καιρός θα περάσει και θα τον θυμάσαι όταν θα συμβουλεύεις μία άλλη μανούλα μέσα στο forum:mrgreen:.

Το epadoren δεν περιορίζει τις αναγωγές, αλλά κάνει λιγότερο όξινα τα υγρά του στομάχου οπότε λιγοστεύουν οι πόνοι και οι οισοφαγίτιδες. Σε μερικά παιδάκια προκαλεί υπνηλία ή κόβει την όρεξη. Γι' αυτό θέλει προσοχή και συζήτηση με κάποιον ειδικό, για να δείτε αν τα οφέλη υπερτερούν των μειονεκτημάτων. Επίσης αν αρχίσετε τελικά την αγωγή, θα πρέπει δίνετε μια παραπάνω προσοχή στη συμπεριφορά του μωρού και το βάρος του.

Εμάς να πω την αλήθεια δεν μας βοήθησε τόσο όσο η δίαιτα, η μόνη μεγάλη διαφορά που είδα με το epadoren ήταν στην όρεξή της. Αλλά ξέρω ότι άλλα παιδάκια έχουν ωφεληθεί πολύ.

etheodor έχω ελαττώσει αρκετά τα γαλακτοκομικά(έπινα πάααααρα πολύ γάλα) και της έχω πάρει κ το μαξιλαράλι με κλίση 30 μοιρών κ έχω δεί αρκετή διαφορά...Οι ρουκέτες έχου σταματήσει, απλά βγάζει λίγη ποσότητα, αυτό που δεν χρειάζεται. Δοκίμασε και συ αυτά τα δύο

Διαφημίσεις

Εμένα έπαιρνε epadoren για 6 μήνες σχεδόν. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν τη βοήθησε. Μάλλον όχι ιδιαίτερα ή όχι όσο η διατροφή και όσα κάναμε με την κλίση, αγκαλιά κ.τ.λ. Κάποια στιγμή μάλιστα της έκανε αλλεργία και η παιδογαστρεντερολόγος της έδωσε Laprazol.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...