Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Big problem με αγόρι!!

Recommended Posts

εγω πιστευω οτι σε βλεπει φιλικα αλλα πρεπει να προσπαθησεις κι αλλο..μιλα εσυ μαζι του μην στελνεις τις φιλες σου..ειναι ανωριμη αυτη η συμπεριφορα..στο λεω εγω που ειμαι κοντα στην ηλικια σου και τα χω περασει..εδω εγω ειχα εναν "φιλο" που τον ηθελα 2 χρονια και βγαιναμε καθε μερα μαζι βολτες συνηθως μονοι μας και καθομασταν σε ενα παγκακι και κοιτουσαμε μαζι τα αστερια που επεφταν..ποσες αγκαλιες, ποσα πειραγματα, ποσα γελια ειχαμε ριξει...περνουσαμε τελεια..αλλα....ειμασταν μονο φιλοι και οταν του το ειπα οτι μ αρεσε 2 χρονια απομακρυνθηκε γιατι νομιζε πως τον θελω ακομα..μερικες φορες δεν ειναι ωραιο να κανεις το πρωτο βημα...1000 φορες να ειμασταν ακομα φιλοι...γι αυτο εκματελευσου το και εσυ !

Διαφημίσεις

Γνώρισα φέτος τον Σεπτέμβριο ένα αγόρι που τελικά έτυχε να γίνει συμμαθητής μου. Από την αρχή της χρονιάς ενώ ήμασταν άγνωστοι μέσω ενός άλλου συμμαθητή μας αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Κάποια στιγμή όταν γυρνούσαμε μαζί μου έκανε κάποια κοπλιμέντα. Στην ώρα του μαθήματος με κοίταζε καμιά φορά (πάλι καλά είχα την διπλανή μου να με ειδοποιεί) και όποτε μιλούσαμε - ή και όχι- με κοίταζε έντονα και τόσο γλυκά<3. Και οι φίλες μου με έπεισαν να κάνω το πρώτο βήμα μιας και εκείνος είναι ντροπαλός. Έβαλα μια φίλη μου να τον ρωτήσει αλλά εκείνος μου έριξε χυλόπιτα. Το έμαθε και όλο το σχολείο. Όμως εκείνος είναι πολύ τρυφερός μαζί μου ακόμα. Τις προάλες έγινε όπως στις ρομαντικές ταινίες. Μου χαμογέλασε, του χαμογέλασα και μου έπεσαν τα βιβλία. Εκείνος σκύβει να με βοηθήσει και πήγαμε να πιάσουμε το ίδιο τετράδιο και το χέρι του έπιασε το δικό μου. Αλλά ώρες ώρες νομίζω ότι με αποφεύγει γιατί μόλις έμαθε ότι στην εργασία που θα κάναμε θα συνεργαζόταν μαζί μου άλλαξε ομάδα. Η κολλητή μου λέει ότι του αρέσω αλλά δεν είμαι σίγουρη. Μπορεί κανείς να μου πει αν του αρέσω ή όχι?????:confused::confused::confused::confused:

μα δεν του ζήτησες μέσω της φίλης σου και έφαγες χ?

άρα μάλλον του αρέσει να σου αρέσει δηλαδή να τον κυνηγάς και να σε φτύνει ..... έτσι του ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση.....αισθάνεται μάγκας άγριος cool.......για να μην φύγεις όμως αλλά να είσαι εκεί ...σου ρίχνει και καμιά γλυκειά ματιά....κοινώς ...."μαστίγιο και καρόττο" ...... έτσι όμως καταρρακώνεται η δικιά σου αυτοπεποίθηση...... και σέρνεσαι από πίσω ....... αυτό θέλεις;;; να γίνεις το σκυλάκι του;;;;;

στη θέση σου θα τον έφτυνα ΕΓΩ να σέρνεται αυτός...και όχι εσύ από πίσω του....να αισθανθεί και λίγο ότι σε κυνηγάει........ αυτό τους κάνει και κολάνε ....

προς το παρόν μάλλον ΕΣΥ έχεις κολήσει με την συμπεριφορά του .....στην θέση σου θα του έκανα τα ίδια......... αλλά δεν είμαι ΕΣΥ.....

η απόφαση είναι ΜΟΝΟ δική σου.......

εγω πιστευω οτι σε βλεπει φιλικα αλλα πρεπει να προσπαθησεις κι αλλο..μιλα εσυ μαζι του μην στελνεις τις φιλες σου..ειναι ανωριμη αυτη η συμπεριφορα..στο λεω εγω που ειμαι κοντα στην ηλικια σου και τα χω περασει..εδω εγω ειχα εναν "φιλο" που τον ηθελα 2 χρονια και βγαιναμε καθε μερα μαζι βολτες συνηθως μονοι μας και καθομασταν σε ενα παγκακι και κοιτουσαμε μαζι τα αστερια που επεφταν..ποσες αγκαλιες, ποσα πειραγματα, ποσα γελια ειχαμε ριξει...περνουσαμε τελεια..αλλα....ειμασταν μονο φιλοι και οταν του το ειπα οτι μ αρεσε 2 χρονια απομακρυνθηκε γιατι νομιζε πως τον θελω ακομα..μερικες φορες δεν ειναι ωραιο να κανεις το πρωτο βημα...1000 φορες να ειμασταν ακομα φιλοι...γι αυτο εκματελευσου το και εσυ !

θα συμφωνήσω μαζι σου

• 3 εβδομάδες μετά...

Ευχαριστω πλ για ολες τις συμβουλες αλλα προς το παρων δν γινεται τπτ ακομη. Υπαρχει ενα αγορι που με φλερταρει και το 3ερουν τα μισα τμηματα. Αλλα τι να πεις επεσα σε περιπτωση. Αν τα φτια3ω μαζι του για εκδικηση 8α γελα ΟΟΟΛΟ το σχολειο =Ρ Αν δε με φλερταρε μερικα κοριτσια 8α νομιζαν οτι ''το σηκωνει το σακακι''

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...