Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φαρμακα και ενοχες

Recommended Posts

Ειμαι πολυ σκασμενη...Μεταφορικα και κυριολεκτικα. :cry::cry:

Την περασμενη βδομαδα μου παρουσιαστικε ξανα μετα απο χρονια, η χρονια βροχιτιδα.Με ολες αυτες τις ζεστες και τους ανεμιστηρες καπου κρυωσα κ δυστυχως ολο τοκρυωμα εγω το περνω στο στηθος.Μην τα πολυλογω προσπαθησα να το ξεπερασω μονη μου αλλα ολο το ΣΚ ειχα τρομερη δυσπνοια βηχα κ κοιμομουν ελαχιστες ωρες.Ετσι Τριτη πρωι πηγα σε μια πνευμονολογο η οποια μου εδωσε μια αγωγη για οξεια βροχιτιδα..Αerolin,καποια σκονη διαλυμα και Pulmicort εισπνεομενο.To Pulmicort εχει κορτιζονη πηρα το γιατρο μου και μου ειπε να το παρω για μια βδομαδα κ οχι για ενα μηνα που μου ειπε η γιατρος.Ειπα να δω πως θα παει χωρις αυτο με την κορτιζονη και δεν το πηρα...ομως σημερα το βραδυ δεν αντεξα.Κοιμηθηκα 2 ωρες κ η δυσπνοια ηταν τρομερη..συν οτι βηχω σαν τρελη.Μεσα στις τυψεις ειπα να το παρω γιατι συν της αλλης φοβαμαι οτι αν πρεπει να γεννησω σε αυτη την κατασταση δεν θα μπορω ουτε αναπνοη να παρω ουτε τιποτα. :(

Ειχε καμια παρομοια εμπειρια στον τοκετο της ; Ευχαριστω που με ακουσατε ,πραγματικα ειχα αναγκη να το μοιραστω μαζι σας που καταλαβενεται ποσο δυσκολο ειναι να νιωθεις οτι μεσα απο σενα ισως επιβαρυνεις και την

ψυχουλα που κουβαλας μεσα σου...

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ελπίζω να νιώθεις ήδη καλύτερα αυτή την ώρα. Δεν έχω παρόμοια εμπειρία (δεν έχω μείνει έγκυος) αλλά φαντάζομαι πως ο γιατρός σου έχει λάβει υπόψιν του όλες τις παραμέτρους οπότε δεν νομίζω να σου δίνει φάρμακα χωρίς να χρειάζονται πραγματικά. Ελπίζω να γίνεις σύντομα καλά. Περαστικά!!

Κι εγώ δεν έχω παρόμοια εμπειρία, θα σου πω όμως το εξής.

Έχω αλλεργική ρινίτιδα και η μύτη μου είναι διαρκώς μπουκωμένη. Επειδή το έχω από μικρή, το έχω συνηθίσει κατά κάποιο τρόπο και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Τώρα με την εγκυμοσύνη μου είπε ο γυναικολόγος ότι είναι βασικό να παίρνω σωστά αναπνοές, για να οξυγονώνεται και το έμβρυο σωστα και μου έδωσε ένα σπρέυ για τη μύτη.

Με βάση αυτό λοιπόν μήπως είναι προτιμότερο να τα πάρεις τα φάρμακα, έστω για μια εβδομάδα, ώστε να βελτιωθεί η κατάστασή σου? Επίσης απ' όσο ξέρω και ο βήχας δεν είναι ό,τι καλύτερο σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη...

Ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών σου, αυτοί ξέρουν καλύτερα!

Περαστικά και γρήγορα να αισθανθείς καλύτερα!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ΤΖΕΝΥ ΜΟΥ ,ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ !ΕΧΩ ΒΡΟΓΧΙΚΗ ΥΠΕΡΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,Η ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ (ΧΑΠΙΑ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ SYMBICORT(EIΣΠΝΕΟΜΕΝΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ),ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΑ!ΟΜΩΣ ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΤΕ ,[ΠΩΣ ΛΟΓΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΤΑ ΜΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΥΦΛΗ :cry: ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ)],ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ,ΑΚΟΥΓΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΥΣΠΝΟΙΕΣ....ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ SYMBICORT.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ!!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ...............ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ,Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΙΠΛΑ!ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟ ,ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΜΩΡΟ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ!ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ,ΠΩΣ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ,ΚΑΝΩ 2 ΕΙΣΠΝΟΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΟΙ ΔΥΣΠΝΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ,ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ...!ΓΕΝΝΑΩ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ,ΚΑΚΟΧΕΙΜΩΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝ ΟΤΙ ΖΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ,ΦΟΥΛ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ,ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ,ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.......ΕΠΙΣΗΣ ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΠΝΟΙΕΣ ,ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ,ΧΑΠΙ -ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΩ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΛΙΓΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΛΙΓΟ ...... :D ΦΙΛΙΑ !

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Ναι ειμαι ηδη καλυτερα και το πηρα το φαρμακο..Christin εχεις δικιο..ετσι το σκεφτηκα και το πρωι πηρα την γιατρο (πνευμονολογο) η οποια μου ειπε οτι αν σε 1 βδομαδα 10 μερες υποχωρησουν τα ακροαστικα μπορει να το σταματησω κ να περνω μονο Aerolin..Το φανταστηκα οτι κατι "γινεται" με την εγκυμοσυνη γιατι σε προηγουμενες,χειροτερες υποτροπες που ειχα δεν ειχα τετοια δυσπνοια.Το μωρο τραβαει σιγουρα περισσοτερο οξυγονο συν οτι εχει ανεβει το διαφραγμα. Εσυ πως βρηκες απο τι τυπο βροχιτιδας πασχεις; Εμενα μου εγραψε καποια αλλεργικα τεστ που πρεπει να κανω ,γενικη αιματος και κατι αλλα..Ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου,νιωθω ηδη καλυτερα :)

Διαφημίσεις

XAΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ,ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ(ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ).ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ Η ΛΕΞΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ,ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ....ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΣΤ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΟΛΛΕΣ.........ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ :lol: ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...