Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Aγορα ομπρέλας για καροτσι

Recommended Posts

κορίτσια την βοηθεια σας ..... εχω το καρότσι cam pulsar και ψαχνω να αγοράσω ομπρέλα για την μπεμπουλα μου.Από ότι μου είπανε η cam δεν βγάζει ομπρέλες ... αλλα και δυστυχως σε μια έρευνα που έκανα δεν βρήκα ομπρέλα που να ταιριάζει στο σκελετό του καροτσιού .... έχει καμία κοπέλα την λύση ? μην καει το μωράκι μου στον ήλιο :(

Διαφημίσεις

κορίτσια την βοηθεια σας ..... εχω το καρότσι cam pulsar και ψαχνω να αγοράσω ομπρέλα για την μπεμπουλα μου.Από ότι μου είπανε η cam δεν βγάζει ομπρέλες ... αλλα και δυστυχως σε μια έρευνα που έκανα δεν βρήκα ομπρέλα που να ταιριάζει στο σκελετό του καροτσιού .... έχει καμία κοπέλα την λύση ? μην καει το μωράκι μου στον ήλιο :(

Μεσα στο καταχειμωνο λιγο δυσκολο να καει απ τον ηλιο.Εχει το λητω ομπρελα που προσαρμοζεται σε ολαα τα καροτσια.Εγω την πηρα αλλα πηγε αχρηστοπουλος γιατι ο ταλιμπαν ο γιος μου την επιαν με το χερι του και την κατεβαζε.

Μεσα στο καταχειμωνο λιγο δυσκολο να καει απ τον ηλιο.Εχει το λητω ομπρελα που προσαρμοζεται σε ολαα τα καροτσια.Εγω την πηρα αλλα πηγε αχρηστοπουλος γιατι ο ταλιμπαν ο γιος μου την επιαν με το χερι του και την κατεβαζε.

Προσαρμόζεται και στα maclaren?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...