Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ

Recommended Posts

Το λεξιλόγιό του πλουτίζει και μας τρελένει!!!! :D:D:D:D

το σκυλάκι κάνει "γ-αβ" και έχει "ουά" (ουρά!)

η αγελάδα κάνει "μμμμμμμ" και από τα βυζάκια βγάζει "γά-λια"

λέμε και "έλια-έλια" = έλα-έλα!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πώς να μην καμαρώνουμε γι'αυτά όταν κάνουν κάθε μέρα και κάτι καινούριο;

Είναι φοβερό πάντως και γι'αυτά όταν ανακαλύπτουν κάτι καινούριο! Ο ενθουσιασμός τους με ξετρελαίνει!!

Ο γιός μου εδώ και μια βδομάδα μετράει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ από το 1 ως το 10 και όταν τελειώνει γυρνάει, μας κοιτάει και λέει "μπράβο!!!" και χειροκροτάει! Τρελαίνομαι!!!

Και η μικρή μου κάθεται πια στον πωπό της χωρίς στήριγμα, για αρκετή ώρα και παίζει με τα πόδια της ή με κάποιο παιχνίδι. Και ενθουσιάζεται τόσο πολύ που χτυπάει τα χέρια της κάτω και ρουθουνίζει σουφρώνοντας την μύτη! Είναι απίστευτα χαριτωμένη!!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

08/11/2008 ημερα Σαββατο

ε ναι λοιπον, ειναι πλεον γεγονος.. ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΜΕ.. εχουμε εναν περιεργο τροπο μπουσουληματος, δηλαδη εχει το ενα ποδι κανονικα λυγισμενο και το αλλο σαν να καθεται σταυροποδι, αλλα μπουσουλαμε..

και εκτος αυτου κανουμε και σουλατσα στο σπιτι!!

:oops::oops: το σαββατο εκλεισα για λιγο τα ερμα τα ματακια μου που βαρυναν πολυυυυυυ και ξαφνικα ακουω μια φωνη απο το υπερ περαν.. ααααα.. ελα ελα.. (στο περιπου) ανοιγω τα ματια και τι να δω!! ο ερωτουλης μου λειπει απο το δωματιο του.. η φωνη ακουγοταν εξω απο το δωματιο.. ειχε παει ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ παρακαλω στην τουαλετα και μιλουσε στη λεκανη της τουαλετας!! συζητηση επιπεδου παρακαλω.. :P:P

προς στιγμη χαθηκε ο κοσμος απο τα ποδια μου αλλα πλεον ξαγρυπνος φρουρος!!!

το θεμα ειναι ενα κυριες και κυριοι ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΜΕΕΕΕ

τι να πρωτοπω δεν ξερω. Απο προχθες εχουμε δυο υπεροχα μικρα δοντακια .Τον τελευταιο καιρο πιανομαστε απο παντου και σηκωνομαστε και επιπλεον κρατωντας τα καγκελα της κουνιας παμε γυρω γυρω περπατωντας επισης ψιλοστεκομαστε ορθιοι χωρις στηριξη με ανοιχτα τα χερακια μας για ισορροπια κανουμε και 1-2 χαζοβηματακια και πεφτουμε στον ποπο μας, οταν του κραταμε τα χερακια γυρναει περπατωντας ολο το σπιτι και επισης ολη την ωρα μιλαει μα-μα μπα-μπα ντα-ντα ε-λα α-ντε και ρωταει κανοντας εεεεεε; μας εχει τρελανει :D

σαββατο 8/11/08

επεσε η πιπιλα διπλα της και ναι,γυρισε την πηρε και την εβαλε στο στομα.κοντεψα να τρελλαθω απ΄την χαρα μου.

δευτερα 10/11/08

ηταν στο παρκο μπρομυτα και εγω απο πανω την κοιτουσα.γυρισε με κοιταξε και μου χαμογελασε και της λεω τζααααααα και γυρισε απο την αλλη και ξανα γυρισε σε μενα.μολις της ειπα παλι τζα ξαναχαμογελασε.

τωρα πλεον κανει και εκεινη το κουκου τζα μονη της με αυτον τον τροπο.

δεν μπορω να το πιστεψω.ειμαι πολυ χαρουμενη γιάυτο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

μόλις είχα την πρώτη μακράς διάρκειας τηλεφωνική συνομιλία!!! :D:D:D:D

-Μωρό μου;;;;

-Ναι;;;;

-Τι κάνεις;;;

-Μαμμμμμ

-Και στην πάνα τί έκανες;;;;

-Κα-κάαα

-Και τι θα σου φέρει η μαμά;;;

-γάλια!!!

πάει... κατουρήθηκα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μόλις είχα την πρώτη μακράς διάρκειας τηλεφωνική συνομιλία!!! :D:D:D:D

-Μωρό μου;;;;

-Ναι;;;;

-Τι κάνεις;;;

-Μαμμμμμ

-Και στην πάνα τί έκανες;;;;

-Κα-κάαα

-Και τι θα σου φέρει η μαμά;;;

-γάλια!!!

πάει... κατουρήθηκα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τί τέλειααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

19/11/2008... αχ η καρδουλίτσα μου...μάθαμε να κάνουμε καλό καλό...του λέω κάνε καλό καλό και μου χαιδεύει το μάγουλο...επίσης όταν τον βάζω στο πάτωμα και κάνουμε τάχα πως περπατάμε ρίχνουμε βήματα...τι πλάκα!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Mαλλον πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ!

η δικιά μου ουτε δοντια εβγαλε, ουτε μπουσουλαει, ουτε σηκωνετε μονη της, ουτε περπαταει!

Σας ζηλευω!

Εμείς απλά καθόμαστε στο ποπό μας μονες και παιζουμε, ειπαμε κανα δυο φορες μαμα αλλα απο τοτε το ξεχασαμε και δεν κλείνουμε το στομα μας λεγοντας τα δικά μας βέβαια ακαταλαβίστικα μωρουδίστικα, πινει μονη της νερο κρατοντας το ποτηρακι της (αυτο με την μεταβατική πιπίλα που ειναι μετα το μπιμπερο), κανει γεια με το χερακι της σε ολο τον κοσμο, χορευει μονη της ειτε με ολο το σωμα ειτε κουνοντας μονο το κεφαλακι της και οταν ακουει μουσικη προσπαθεί να χτυπησει τα δαχτυλακια της οπως κανουμε και εμεις οι μεγαλοι χορευοντας. Ουτε παλαμάκια, ουτε φιλακια , ουτε αγκαλιτσες ουτε τιποτα!

Μπουχουχουχουχου...........

Διαφημίσεις

Λίγο νωρίτερα με πήρε τηλέφωνο ή μαμά μου...

(άλλη τρελή και παλαβωμένη με τον μικρό :lol::lol::lol::lol::lol: )

μέσα σε όλα τα άλλα του έμαθε να κάνει παρέλαση!!

εν-δύο, έν-δυό και περπατάει! μόλις του λέει στοοοοοπ σταματάει!! :lol::lol::lol: θέλω να πάω να τον δώ!!

επίσης του έμαθε εδώ και μερικές μέρες όταν ενθουσι;ζαεται να κάνει ουάου και το κάνει πολύ επιδεικτικά και χαριτωμένα....

αχ... θα με αποτρελάνει...

(κι όλα αυτά... ενώ εγώ είμαι στη δουλειά...σνιφ.........)

Λίγο νωρίτερα με πήρε τηλέφωνο ή μαμά μου...

(άλλη τρελή και παλαβωμένη με τον μικρό :lol::lol::lol::lol::lol: )

μέσα σε όλα τα άλλα του έμαθε να κάνει παρέλαση!!

εν-δύο, έν-δυό και περπατάει! μόλις του λέει στοοοοοπ σταματάει!! :lol::lol::lol: θέλω να πάω να τον δώ!!

επίσης του έμαθε εδώ και μερικές μέρες όταν ενθουσιάζεται να κάνει ουάου και το κάνει πολύ επιδεικτικά και χαριτωμένα....

αχ... θα με αποτρελάνει...

(κι όλα αυτά... ενώ εγώ είμαι στη δουλειά...σνιφ.........)

Ο Γιάννης μου που είναι πεντέμιση χρονών παίζει στον υπολογιστή ένα παιχνίδι που λέγεται Εξερευνώ το σώμα μου. Εχει λοιπόν ένα κουίζ που πρέπει να απαντήσουν τα παιδιά σε κάποιες ερωτήσεις.

Έρχεται ο δικός μου γεματος καμάρι!! Ρε μαμά τι εύκολες ερωτήσεις που κάνει :lol:

Άκου πως λέγεται το πάνω μέρος του κρανίου; χαχα!! ΦΑΛΑΚΡΑ ΦΥΣΙΚΆ!!!

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Ο Γιάννης μου που είναι πεντέμιση χρονών παίζει στον υπολογιστή ένα παιχνίδι που λέγεται Εξερευνώ το σώμα μου. Εχει λοιπόν ένα κουίζ που πρέπει να απαντήσουν τα παιδιά σε κάποιες ερωτήσεις.

Έρχεται ο δικός μου γεματος καμάρι!! Ρε μαμά τι εύκολες ερωτήσεις που κάνει :lol:

Άκου πως λέγεται το πάνω μέρος του κρανίου; χαχα!! ΦΑΛΑΚΡΑ ΦΥΣΙΚΆ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Φοβερός ! Να τα χαίρεσαι όοολα τα παιδάκια σου ευούλα! :D

Κι εγώ από πού να αρχίσω με τον Άγγελο!!! Στρώσαμε χαλιά, τον αμολάς κάτω και φεύγει σφαίρα μπουσουλώντας!!! Ανοίγει συρτάρια, δοκιμάζει ό,τι βρει στο πέρασμά του, χτες σηκώθηκε όρθιος στη μέση του δωματίου, χωρίς στήριγμα -έπεσε βέβαια αμέσως μετά! Όταν πιάνεται περπατάει μια χαρά!

Αυτό που μας έχει χαζέψει τελείως όμως είναι που αρχίζουμε και επικοινωνούμε!!! Πεινάει και λέι μαμαμαμαμαμα ή μαμ, θέλει νερό και λέει μπρ μπρ ή πρ πρ. Την πρώτη φορά που το άκουσα λέω "ξεκόλλα! Είναι μικρός για κάτι τέτοιο!". Αλλά, παιδιά, το κάνει κάθε φορά, δεν είναι τυχαίο!!! Είναι δυνατόν;;; Ή είναι που το παιδί μου εκτός από πανέμορφο είναι και τετραπέρατό;;; :lol::lol::lol::oops::oops::lol::lol::lol:

Σήμερα -τελευταίο κατόρθωμα που θας σας διηγηθώ, το υπόσχομαι :lol: - του έλεγε ο μπαμπάς του "σβήσε το φως! φουουου!" κι αυτός κοιτούσε πάνω το φωτιστικό και φύσαγε!!! Τι πλάκα!

Αυτά τα ολίγα! Ευχαριστώ που με ανεχτήκατε!!! :oops:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Καλά evoula k, φοβερή ατάκα του γιού σου! Πολύ γέλασα!

Λοιπόν, εμένα η κορούλα μου επίσημα πιά, κάθεται στον πωπό της και της αρέσει τόσο πολύ που ενθουσιάζεται και αναπηδάει ρυθμικά!!!

Και κάτι ακόμα που κάνει, είναι ότι την κρατάω αγκαλιά και της λέω "πού είναι η γιαγιά;" και γυρίζει και κοιτάει τη γιαγιά της, "πού είναι ο αδερφούλης σου;" και γυρίζει και τον κοιτάει, "πού είναι η μαμά;" και γυρίζει και με κοιτάει!!! Την 1η φορά που το έκανε νόμιζα ότι ήταν τυχαίο, αλλά το τσεκάρω εδώ και 2 μέρες και το κάνει κάθε φορά!

Είναι δυνατόν;;; Δηλαδή καταλαβαίνει λέξεις και συνδιάζει πρόσωπο με όνομα;;; Έχω πάει πλάκα.......

Ααα!!! Και κάτι φοβερό που έκανε ο γιός μου χθές!

Έπαιζε η μικρή με ένα παιχνίδι και καταλάθος έγηρε και χτύπησε το κεφάλι της πάνω στο παιχνίδι και άρχισε να κλαίει. Αμέσως την πήρα αγκαλιά και βλέπω τον γιό μου να πηγαίνει στο παιχνίδι και να το χτυπάει για να το κάνει "ντα!". Συγκινήθηκα απίστευτα πολύ!!! Δεν είναι γλύκας;;;

κουκουβάουουουουουου................

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Συνέχεια στην ιστορία με τη φαλάκρα :lol::lol:

Την άλλη μέρα μου είπε κάτι γλυκό και το φίλησα στο κεφαλάκι. Του λέει ο μπαμπάς του δηλαδή τώρα η μαμά σε φίλησε στη φαλάκρα σου; :lol::lol:

Ναί λέει εκε΄νος αφού η φαλάκρα μου είναι κάτω από τα μαλλιά μου :lol::lol:

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Νοέμβρης 2008

Μετράμε 4 δόντια 2 πάνω δυο κάτω και χοροπηδάμε πάνω στον ποπουλινάκο μας σαν τον Γουινι Δε Που.

...Ειμαστε 10 μηνών...και πλάι πλάι πάμε παντου...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μαμά του Ωρίων παπουτσακια αθλητικα ελπιζω να εχεις; καλο τρεξιμο λοιπον :lol::lol::lol: μπραβο σαααααααααααςςςςςςςςςςςςςς

λοιπον εμενα σημερα πρωτι μερα καθομαστε στο τραπεζι να φαμε ολοι μαζι κλασικα μας κοιταει καλα καλα και αρχιζει μαμ μαμ μαμ και ανοιγε το στομα του :D

εχουμε κανει πολλα μεχρι τωρα λεμε- μαμα -μπαμπα- παιζουμε παλαμακια απο εχτες, κανουμε αλαλι, θελουμε συνεχεια να περπαταμε και να σηκωνομαστε οταν ειματε στο παρκο και γενικα ειμαστε πολυ ζωηρα μωρακια :roll::cool:

τον λατρευω!!!!και φυσικα την Μαρινουλα μου που μολις αρχισε να αλαζει τα δοντακια της. αχ μεγαλωσε το παιδι μου :D

20 Νοεμβριου 2008

Μετα απο μερικες μερες μαθηματα χορου με την μαμα, απο την μαμα,

η Τωνιουλα μας ξεκινησε απο μονη της με καθε τραγουδι να χορευει!

Παιζει διαφημιση κ εχει μουσικη? Χορο εκεινη.

Πρωτη πρωτη φορα το διαπιστωσαμε στο αυτοκινητο μολις βαλαμε μουσικη να παιξει, καθισμενη στο car sheet εκεινη κ δωσ'του κουνηματα!

Και μαλιστα με κανονικο ρυθμο! Αυτο το πηρε απο την μαμα που την διδαξε γιατι ο μπαμπας απο ρυθμο....

25 Νοεμβριου 2008

Σημερα οπως καθε μερα ξυπνησε χαρουμενη κ ευδιαθετη, αντι ομως να αρχισει να με φωναζει με εκεινα τα αααα, εεεεε, ουυυυυυ κ τετοια...

φωναξε καθαρα κ δυνατα μαμα! μαμα! μαμα! ενδιαμεσα στα μαμα εριχνε κ κανενα μπαμπα! μπαμπα! για να ειναι σιγουρη...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!!

24 Νοεμβρίου 2008

Μετά από 4 μήνες σκληρής προπόνησης στο ''έλα, έλα''(από νεογέννητο του το ζητούσαμε!) Κατάφερε να απλώσει τα μικροσκοπικά χεράκια και να πάει από αγκαλιά σε αγκαλιά!!!!! Δεχόμαστε συγχαρητήρια...

27. Νοεμβρίου!

συγχαρητήρια :D

εμείς αρχίσαμε να κάνουμε κου πε πε...βέβαια ακόμη δεν τα καταφέρνουμε τέλεια, αλλά μόλις με δεί να δηκώνω το χέρι και να αρχίζω να του τραγουδάω σκάει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, σηκώνει το χεράκι του και προσπαθεί να το γυρίσει :D

29 Νοεμβρίου

Γυρίσαμε τελικά μπρούμυτα και από εκείνη την ώρα όποτε τον βάζω ανάσκελα αυτός γυρίζει. Πρέπει να το είχε αποθημένο γιατί μολίς γυρνάει χαμογελάει και κρύβεται!! Ξερό έπεσε μετά από τόσες προσπάθειες...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...