Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το 'χουμε χάσει τελείως.....

Recommended Posts

Ψάχνοντας στο ίντερνετ έπεσε το μάτι μου εδώ: http://tlc.howstuffworks.com/tv/toddlers-tiaras και μου έκανε τόσο εντύπωση, ώστε να το μοιραστώ μαζί σας.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν επεμβαίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις; Μάλιστα παίζεται και στη τηλεόραση αυτό!!!!!!:shock:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αηδιαστικό.

τουλάχιστον αποκρουστικό σαν θέαμα.

μη ξεχάσω:

ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή τη μάνα!!!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Τι να πω...ειναι τρελλες????? Παρακολουθησα καμια δεκαπενταρια κλιπακια...δεν αντεξα αλλα γιατι φουντωσα!!! Καυχιοταν μια μαμα πως της μικρης της αρεσε το μανικιουρ και το παιδι με περιλυπο υφος να λεει πως δεν του αρεσει να του βαζουν κολλα στα νυχια...διαφορες περιπτωσεις! Δικιο εχουν καποιοι επιστημονες που υποστηριζουν πως πρεπει οι υποψηφιοι γονεις να εξεταζονται και ψυχολογικα για να τους δινεται αδεια να τεκνοποιησουν...ακραιο αλλα βλεποντας αυτο τι να πεις? Μια απορια...πιστευετε πως γινονται και εδω στην Ελλαδα αντιστοιχα πραγματα η θα ειχαν συμμετοχη αντιστοιχα "καλλιστεια"?

Οι επομενες...ΤΖΟΥΛΙΕΣ!!!

Πιστευω πως οι γονεις βγαζουν τα αποθημενα τους στα παιδια τους..φυσικα τραγικο!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Ποσο αρρωστες μπορει να ειναι αυτες οι ηλιθιες;Γιατι μανες δεν τις λες...μονο μανες δεν ειναι.Σε τι διαδικασιες βαζουν τα παιδακια...Ντρεπομαι και λυπαμαι!

xceZp3.png

Διαφημίσεις

Εκφιλισμένοι άνθρωποι. Υπάνθρωποι.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Τραγικό...κάποιος θα έπρεπε να παρεμβαίνει!Ειχα δει ένα ρεπορτάζ για ένα κοριτσάκι 4-5 ετών που το πήγαινε η μαμά του στα καλλιστεία..Επαιρνε συνέχεια έναν τίτλο αλλά κάποια φορά δεν πήρε και έπαθε νευρικό κλονισμό.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Το κοίταξα και στο youtube και τα videos που είδα είναι το λιγότερο αποκρουστικά!

Είδα ''μάνα'' να κάνει απορίχωση με κερί στα φρύδια του 4χρονου παιδιού της κι εκείνο να ωρύεται ''Πονάω, δε θέλω!!!!!''. Μια άλλη έκανε ανταύγιες στη κόρη της! Είχα μείνει έτσι :shock: Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα, αυτό είναι κακοποίηση!!!!!!

Και όπως είπε η jo89, σκέφτηκα κι εγω ''Να οι νέες Τζούλιες!''.

Δε καταλαβαίνω γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος, τη ματαιοδοξία των μανάδων τη πληρώνουν τα παιδιά.

Όσο για το αν θα γινόταν και αυτό εδώ, δεν υπάρχει περίπτωση! ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Το κοίταξα και στο youtube και τα videos που είδα είναι το λιγότερο αποκρουστικά!

Είδα ''μάνα'' να κάνει απορίχωση με κερί στα φρύδια του 4χρονου παιδιού της κι εκείνο να ωρύεται ''Πονάω, δε θέλω!!!!!''. Μια άλλη έκανε ανταύγιες στη κόρη της! Είχα μείνει έτσι :shock: Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα, αυτό είναι κακοποίηση!!!!!!

Και όπως είπε η jo89, σκέφτηκα κι εγω ''Να οι νέες Τζούλιες!''.

Δε καταλαβαίνω γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος, τη ματαιοδοξία των μανάδων τη πληρώνουν τα παιδιά.

Αυτό δεν είναι τίποτα!!!!! Δεν έχετε ακούσει ότι οι (ο θεός να τις κάνει) "μαμάδες" που στέλνουν τα κοριτσάκια τους στα καλλιστεία τους κάνουν BOTOX!!!!!???:o

Αυτές οι γυναίκες είναι για το λευκό ζακετάκι που κουμπώνει ανάποδα....στην καλύτερη....

Διαφημίσεις

Thaumataki μάλλον δεν έχεις ακούσει τη σοφή λαϊκή ρήση "ό,τι ακούς στη γειτονιά σου περίμενέ το στη γωνιά σου" ;)

Αυτό δεν είναι τίποτα!!!!! Δεν έχετε ακούσει ότι οι (ο θεός να τις κάνει) "μαμάδες" που στέλνουν τα κοριτσάκια τους στα καλλιστεία τους κάνουν BOTOX!!!!!???:o

Αυτές οι γυναίκες είναι για το λευκό ζακετάκι που κουμπώνει ανάποδα....στην καλύτερη....

Στο περιστατικό με το Μπότοξ επενέβη όντως το CPS και τότε η μαμά αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι δεν έκανε τίποτε τέτοιο στο παιδί, απλά βγήκε και το είπε στην τηλεόραση για τα λεφτά που πληρώνει η εκπομπή για να εμφανιστείς στον αέρα :rolleyes:

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Δικιο εχουν καποιοι επιστημονες που υποστηριζουν πως πρεπει οι υποψηφιοι γονεις να εξεταζονται και ψυχολογικα για να τους δινεται αδεια να τεκνοποιησουν...ακραιο αλλα βλεποντας αυτο τι να πεις? Μια απορια...πιστευετε πως γινονται και εδω στην Ελλαδα αντιστοιχα πραγματα η θα ειχαν συμμετοχη αντιστοιχα "καλλιστεια"?

συμφωνώ με το ότι θα έπρεπε να εξετάζονται ψυχολογικά κάποιοι πριν τεκνοποιήσουν...:evil::evil:

Στην Ελλάδα, χαλαρά θα είχε συμμετοχή. Τέτοιο είναι το επίπεδό μας δυστυχώς.

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

να πω ότι κι εγώ το βρίσκω τρομερά κακόγουστο (τουλάχιστον) όλο αυτό...

Να δώσω όμως μια άλλη διάσταση;

cindycrawfordaughter.jpg

Αυτή είναι η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, σε πρόσφατη φωτογράφιση για την καμπάνια του Βερσάτσε. Αντιπαρέρχομαι το στυλιστικό έγκλημα σαντάλι με κάλτσα του μεθυσμένου άγγλου τουρίστα και ερωτώ: σε αυτή την περίπτωση, μας ενοχλεί που ένα 10χρονο υποβάλλεται σε αυτή τη δοκιμασίαα (έστω κι αν ισχυρίζεται ότι το θέλει το ίδιο και οι γονείς του έκαναν τη χάρη) ή επειδή μιλάμε για ένα πασίγνωστο μοντέλο (σε αντίθεση με την κάθε καμένη μάνα από το Αϊντάχο) και έναν μεγάλο οίκο μόδας (σε αντίθεση και πάλι με την αισθητική της μπουτίκ Σούλα-Μπούλα στην Αϊόβα) το δεχόμαστε και το θεωρούμε καλαίσθητο;

(Πού να είχα πιει και καφέ πρωί-πρωί :D:D)

Αυτή είναι η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, σε πρόσφατη φωτογράφιση για την καμπάνια του Βερσάτσε. Αντιπαρέρχομαι το στυλιστικό έγκλημα σαντάλι με κάλτσα του μεθυσμένου άγγλου τουρίστα και ερωτώ: σε αυτή την περίπτωση, μας ενοχλεί που ένα 10χρονο υποβάλλεται σε αυτή τη δοκιμασίαα (έστω κι αν ισχυρίζεται ότι το θέλει το ίδιο και οι γονείς του έκαναν τη χάρη) ή επειδή μιλάμε για ένα πασίγνωστο μοντέλο (σε αντίθεση με την κάθε καμένη μάνα από το Αϊντάχο) και έναν μεγάλο οίκο μόδας (σε αντίθεση και πάλι με την αισθητική της μπουτίκ Σούλα-Μπούλα στην Αϊόβα) το δεχόμαστε και το θεωρούμε καλαίσθητο;

Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί μια φωτογράφηση με αυτό το έκτρωμα που δείχνει το βίντεο... Δεν συμμετέχουν τα παιδάκια απλώς σε καλλιστεία (που και αυτό με βρίσκει αντίθετη...) Τα παραμορφώνουν, τα κάνουν σαν κούκλες...

Αν πάλι κάποιες μάνες πιέζουν τα παιδιά τους να κάνουν τα μοντέλα και κάνουν σαν υστερικές, τότε ναι μπορεί να συγκριθεί.

εχω δυο μπουμπουκακια

Η Ελλάδα είναι μια πολύ συντηρητική κοινωνία -πιστεύω- για να μπορέσει να υιοθετήσει ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Τουλάχιστον προς το παρόν.....

Όσον αφορά τη 10χρονη κόρη της Κρόφορντ, δεν έχω θέμα, όπως θέμα δεν έχω και με μοντέλα-παιδιά. Δε βλέπω κάτι το κραυγαλέο στη συγκεκριμένη φωτογραφία. Αλλά με ένα όριο πάντα....

Αυτό που περιγράφεται στο παρόν θέμα, ξεπερνά κάθε λογική μέσου ανθρώπου! Μιλάμε για κακοποίηση. Τα παιδιά γίνονται καρνίβαλοι και πειραματόζωα σε κάποιο βαθμό.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί μια φωτογράφηση με αυτό το έκτρωμα που δείχνει το βίντεο... Δεν συμμετέχουν τα παιδάκια απλώς σε καλλιστεία (που και αυτό με βρίσκει αντίθετη...) Τα παραμορφώνουν, τα κάνουν σαν κούκλες...

Αν πάλι κάποιες μάνες πιέζουν τα παιδιά τους να κάνουν τα μοντέλα και κάνουν σαν υστερικές, τότε ναι μπορεί να συγκριθεί.

Άρα καταλήγουμε ότι ναι, είναι θέμα αισθητικής τελικά... γιατί πολύ απλά η μέση αμερικάνα βλάχα μάνα δεν έχει ιδέα τι σημαίνει πραγματική ομορφιά και κάνει όλα αυτά τα εκτρώματα, ενώ η μάνα πρώην μοντέλο που έχει την τύχη να έχει όλες τις καλές γνωριμίες υποβάλλει το παιδί της στην ίδια δοκιμασία (γιατί και άτριχο είναι το κοριτσάκι, και τα φρύδια του βγαλμένα και ελαφρώς αδύνατο το βρίσκω θα έλεγα), απλά το αποτέλεσμα βγαίνει καλύτερο, οπότε κι εμείς το εγκρίνουμε...

cindycrawfordaughter.jpg

Νομίζω ότι υπάρχει μια διαφορά στην περίπτωση απλών παιδιών μοντέλων και της κόρης της Σίντι. Στην πρωτη περίπτωση, συνήθως είναι οι γονείς που τρεχουν τα παιδία από καστινγκ σε κάστινκγ, κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν τιτλους και στέμματα, τα παιδία δεχονται τρομερή πίεση, απογοητεύονται κ.λπ. και πολλές φορές οι γονείς ίσως να κερδίζουν και χρήματα από αυτό.

Στην περίπτωση της φωτό που δείχνεις, πιστέυω ότι η μικρή ή δεν είχε τι να κάνει και ειπε στη μαμα της να κάνει μια φωτογραφιση, οπότε η μαμα πολύ εύκολα το κανόνισε, χωρίς άγχος, πίεση, αίσθημα απόρριψης. Ή, την πήραν τηλ. και τη ζήτησαν για φωτογράφιση, χωρίς καστιγκ, χωρίς τρεξιμο, χωρίς πιεση κ.λπ.

Το αποτελεσμα λοιπόν, είτε μιλάμε για την κατακαημένη μανα από το Αινταχο ή για την κόρη της Σίντι, δεν είναι το ίδιο για το παιδί από ψυχολογικής άποψης.

Τωρα για το αν είναι καλόγουστο ή όχι, το σανδάλι με την κάλτσα δεν σώζεται με τίποτα.

cindycrawfordaughter.jpg

α ρε κινκα παλι γελασα,αν δεν εγραφες σε αυτο το φορουμ θα επρεπε να σε εφευρουν,,προσωπικα με ενοχλει εξισου ειναι ακριβως το ιδιο μονο που δεν ειναι σουλα μπουλα,,,γενικα με ενοχλει η εκθεση στο βλεμμα των μικρων παιδιων για τον οποιοδηποτε λογο και ανεξαρτητως αισθητικης

αλλα τι να κανουμε οπως λεει και η αλεκα για ολα φταει ο καπιταλισμος!

...και ερωτώ: σε αυτή την περίπτωση, μας ενοχλεί που ένα 10χρονο υποβάλλεται σε αυτή τη δοκιμασίαα (έστω κι αν ισχυρίζεται ότι το θέλει το ίδιο και οι γονείς του έκαναν τη χάρη) ή επειδή μιλάμε για ένα πασίγνωστο μοντέλο (σε αντίθεση με την κάθε καμένη μάνα από το Αϊντάχο) και έναν μεγάλο οίκο μόδας (σε αντίθεση και πάλι με την αισθητική της μπουτίκ Σούλα-Μπούλα στην Αϊόβα) το δεχόμαστε και το θεωρούμε καλαίσθητο;

Δεν είναι το ίδιο, γιατί άλλο είναι μία φωτογράφηση και άλλο καλλιστεία, με διαγωνιζόμενες, βραβεία, αντιζηλίες, ανταγωνισμό. Και η ηλικία διαφέρει, τα καημένα τα μικρά, είναι μωρά! Απ΄ό,τι κατάλαβα εκτός από καλλιστεία είναι και κάτι σαν ριάλιτι, σωστά; Τους ακολουθεί η κάμερα και στα δωμάτια. Μου θύμισε περισσότερο έκθεση σκύλων... σέρνουν τα παιδιά τους για να επιδειχτούν οι ίδιες οι μαμάδες (μπορεί να είμαι σα μπόγος αλλά έχω ωραία γονίδια, δείτε το παιδί μου).

Δικιο εχουν καποιοι επιστημονες που υποστηριζουν πως πρεπει οι υποψηφιοι γονεις να εξεταζονται και ψυχολογικα για να τους δινεται αδεια να τεκνοποιησουν...ακραιο αλλα βλεποντας αυτο τι να πεις?

Όχι, όχι είναι πάρα πολύ επικίνδυνη άποψη αυτή. Απλώς θα έπρεπε αν υπήρχε ένας στοιχειώδης σεβασμός στην παιδική ηλικία και στη γυναίκα, να απαγορεύονται τέτοιες εκπομπές. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι εκτός από τις μαμάδες είναι καμένοι και οι μπαμπάδες. Συνήθως κάπου ισορροπεί το πράγμα άμα είναι ο ένας κουκουρούκου, να σώζει ο άλλος την κατάσταση. Στο πρώτο βίντεο, το καημένο το κοριτσάκι κοιτάζει τη μαμά του να ορύεται γιατί την κατέβασαν από την πασαρέλα κι αναρρωτιέται που φταίει κι ο μπαμπάς που είναι δίπλα, παρηγορεί τη μαμά, αντί να πάρει το παιδί και να φύγουνε.

Μια απορια...πιστευετε πως γινονται και εδω στην Ελλαδα αντιστοιχα πραγματα η θα ειχαν συμμετοχη αντιστοιχα "καλλιστεια"?

Γιατί να μην είχε συμμετοχή; Εγώ σου λέω ότι θα έκαναν ουρά για να πάνε. Ένα σωρό εκπομπές ξεφτίλας έχει η τηλεόραση, αφού υπάρχουν και συμμετέχοντες και κοινό.

cindycrawfordaughter.jpg

το θεωρω και αυτο κατακριτεο κυριως γιατι οδηγει στις προηγουμενες καταστασεις οπου οι μαναδες βγαζουν τα δικά τους κολληματα στα παιδια

παντως εδω δεν φανταζομαι οτι υπαρχει το θεμα του ανταγωνισμου, της απορριψης ειναι απλα στα πλαισια ακολουθω για πλακα τα βηματα της μαμας με τις καλυτερες προυποθεσεις.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...