Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια τώρα βγήκε η πρόσκληση για να κάνουν αίτηση οι δομές, δηλαδή οι παιδικοί σταθμοί!

Περιμένουμε μετά να βγει και για τις μαμάδες.

Επίσης, νέος δικαιούχος είναι η ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης), το σάιτ της είναι το www.eetaa.gr

Άντε, κοντεύει :D!

Δηλαδή??? Τι εννοείς νέος δικαιούχος και τι είναι το eetaa?????:shock::shock::shock: Έχει σχέση με την εργατική εστία ή είναι κάτι άλλο????? Soooorrrryyyyy…. Έχω μπερδευτεί άσχημα….:oops::oops::oops:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχει σχεση με την εργατικη εστια...Παρολα αυτα δεν αλλαζει κατι για εμας τις μαμαδες...Λογικα με τα ιδια κριτηρια θα παμε...

Κι οτι ετοιμαζομουν να σας ενημερωσω.Χτες το εμαθα!

Δεν εχει σχεση με την εργατικη εστια...Παρολα αυτα δεν αλλαζει κατι για εμας τις μαμαδες...Λογικα με τα ιδια κριτηρια θα παμε...

Κι οτι ετοιμαζομουν να σας ενημερωσω.Χτες το εμαθα!

Δηλαδή να μη κοιτάμε πλέον τη σελίδα της εργατικής εστίας αλλά τη σελίδα της eetaa… ε???:roll::roll::roll:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι, αν και για όλες, λίγο δύσκολα.

Λοιπόν, και για τις άλλες που μπερδεύτηκαν πριν, θα κάνουν τώρα αιτήσεις οι παιδικοί σταθμοί. Ιδιωτικοί, δημοτικοί, κλπ.

Όταν βγουν τα δικά τους αποτελέσματα, τα κοιτάμε εμείς, για να δούμε ποιοι μας βολεύουν. Όταν βγει, μετά η δική μας πρόσκληση, κάνουμε αίτηση σε όποιον/ όποιους σταθμό/ους μας βολεύει.

Είναι σαν το μηχανογραφικό, ανάλογα με τα μόρια και τις θέσεις στους σταθμούς, παίρνεις τη θέση.

Νομίζω ότι είναι και για άνεργες, για μια κοπέλα που ρώτησε.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρε κοριτσια οπως ειπα και πιο πανω επειδη εχω προβληαμ στο να δω τη λιστα εστω και τη περσυνη μπορει καμια να μου πει περσυ εστω κανεις παιδικος σε μενιδι-φιιλαδελφεια επαιζε???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

βρε κοριτσια οπως ειπα και πιο πανω επειδη εχω προβληαμ στο να δω τη λιστα εστω και τη περσυνη μπορει καμια να μου πει περσυ εστω κανεις παιδικος σε μενιδι-φιιλαδελφεια επαιζε???

Tι Δήμος είναι κοριτσάκι; Επειδή δεν ξέρω σε τι Δήμο υπάγονται αυτές οι περιοχές (είμαι και λίγο μακριά :mrgreen:).

Να δω και θα σου πω.

Και για τι ηλικία, βρεφικό ή παιδικό;;;

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μηπως γνωριζει καμια κοπελιτσα μεχρι τι εισοδημα πρεπει να εχει καποιος για να παρει την επιδοτηση απο εναν ιδιωτικο σταθμο ή για να δεχτουν το παιδακι του στον δημοσιο σταθμο?

Διαφημίσεις

ΣΗμερα με ενημερωσαν απο τον παιδικο για να ετοιμασω τα χαρτια μηπως και γενησω να μην τρεχω με το μωρο(αυτα που ειχαν ζητησει περσι,αν τωρα θελουν κατι αλλο θα συμπληρωσω)

Απ οτι μου ειπαν θα ξεκινησουν οι αιτησεις μετα τις 18/06

4

Μηπως γνωριζει καμια κοπελιτσα μεχρι τι εισοδημα πρεπει να εχει καποιος για να παρει την επιδοτηση απο εναν ιδιωτικο σταθμο ή για να δεχτουν το παιδακι του στον δημοσιο σταθμο?

πείτε μου κ εμενα αν γνωρίζετε, μην αρχισω κ τρέχω τσαμπα. Ηλιάννα αν γνωριζεις επειδη εισαι κι εσυ στη Κρητη, εχουν βγει τα δικαιολογητικα ? μου ειχαν πει τελος μαϊου και πως πρεπει να κανω αιτηση για να παρουν τη μικρη μου στο παιδικο που με ενδιαφερει. αλλα αν δε μου τη δεχτουν εκει πως θα το ξερω να κανω αιτηση κι αλλου????:mad: πολυ μπερδεμενη υποθεση

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

θα χρειαστει κανοντας την αιτηση να του πας στο παιδ. σταθμο καποια χαρτια που χρειαζονται. πχ εκκαθαριστικο, χαρτια πως εργαζονται κ οι 2 γονεις κλπ. και πως αυτα που χρειαζονται, θα "οριστουν" απο τους δημους τελος μαιου γιατι φετος θα ειναι καινουρια....ετσι μου ειπαν στη τηλ. πριν 2 μηνες που πηρα

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Ποια ειναι τα δικαιολογητικα?

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΙΣΧΥ (ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΙΑΖΕΥΚΤΗΡΙΟΥ (ΓΙΑ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009 ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ Ή ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2008

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΈΤΟΥΣ 2008 Ή ΣΧΕΤΙΚΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ (ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΕΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ (ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΕΣ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ( ΠΛΗΡΗΣ Ή ΜΕΡΙΚΗ, ΑΟΡΙΣΤΟΥ Ή ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ) (ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΕΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. (ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΕΣ)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΕΣ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ Ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΑΕΔ, ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗΣ (ΓΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STAGE ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ STAGE (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STAGE ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Θ.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ν.Θ.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ Ή ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ 2008 Ή ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Θ.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Ε.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ν.Ε.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Ε.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΌ ΚΕΚ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σ (ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ (ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ (ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΑΠΌ ΤΗΝ 9/04/2007 ΚΑΙ ΜΕΤΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΑΝ Η ΑΙΤΟΥΣΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝ ΑΠΗΡΙΑΣ 35% ΚΑΙ ΑΝΩ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΙΤΟΥΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 35% ΚΑΙ ΑΝΩ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΟΥΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 67% ΚΑΙ ΑΝΩ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ, ΕΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΟΥΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΙΣΧΥ (ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΙΑΖΕΥΚΤΗΡΙΟΥ (ΓΙΑ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009 ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ Ή ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2008

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΈΤΟΥΣ 2008 Ή ΣΧΕΤΙΚΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ (ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΕΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ (ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΕΣ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ( ΠΛΗΡΗΣ Ή ΜΕΡΙΚΗ, ΑΟΡΙΣΤΟΥ Ή ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ) (ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΕΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. (ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΕΣ)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΕΣ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ Ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΑΕΔ, ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗΣ (ΓΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STAGE ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ STAGE (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STAGE ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Θ.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ν.Θ.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ Ή ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ 2008 Ή ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Θ.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Ε.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ν.Ε.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Ε.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΌ ΚΕΚ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σ (ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ (ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ (ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΑΠΌ ΤΗΝ 9/04/2007 ΚΑΙ ΜΕΤΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΑΝ Η ΑΙΤΟΥΣΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝ ΑΠΗΡΙΑΣ 35% ΚΑΙ ΑΝΩ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΙΤΟΥΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 35% ΚΑΙ ΑΝΩ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΟΥΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 67% ΚΑΙ ΑΝΩ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ, ΕΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΟΥΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ

Αυτα τα δικαιολογητικα ισχυουν και για την επιδοτηση των ιδιωτικων σταθμων?

Αυτα τα δικαιολογητικα ισχυουν και για την επιδοτηση των ιδιωτικων σταθμων?

Για όλους τους παιδικούς σταθμούς, ιδιωτικούς ή δημόσιους, ισχύουν τα ίδια δικαιολογητικά… Απʼ όσο ξέρω τουλάχιστον…

Δεν έχουν αρχίσει όμως ακόμα οι αιτήσεις. Αυτό το βρήκα από ένα παιδικό σταθμό και είναι περσινό. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγο μέχρι να ξεκινήσουν οι δηλώσεις για φέτος για να δούμε αν ισχύουν ή αν έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Όσο για το όριο εισοδήματος, εγώ προσωπικά δε γνωρίζω…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Στο Δήμο Νέας Σμύρνης πάντως η προθεσμία των αιτήσεων για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς έχει περάσει. Αν σας ενδιαφέρουν δημοτικοί παιδικοί σταθμοί υποθέτω ότι πρέπει να βιαστείτε να επικοινωνήσετε με τον εκάστοτε Δήμο.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

εγω τωρα με αυτο που ειπε η κατερινα2 μπερδευτηκα...αυτο το προγραμμα δεν αφορα ιδιωτικους παιδικους σταθμους και ανεργες μητερες που δε μπορουν να βαλουν τα παιδια σε δημοσιους παιδικους σταθμους??

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εγω τωρα με αυτο που ειπε η κατερινα2 μπερδευτηκα...αυτο το προγραμμα δεν αφορα ιδιωτικους παιδικους σταθμους και ανεργες μητερες που δε μπορουν να βαλουν τα παιδια σε δημοσιους παιδικους σταθμους??

Αυτο το προγραμμα αφορα ιδιωτικους παιδικους σταθμους και εργαζομενες μισθωτες,εργαζομενες σε επιδοτουμενα προγραμματα,επιδοτουμενες ανεργες,μακροχρονια ανεργες κ.α.Αυτα απο περσυ τα θυμαμαι.Σιγουρα δεν αφορα εργαζομενες στο Δημοσιο.

Η επισήμανσή μου ήταν αναφορικά με την ερώτηση της kokokimakia που ρωτούσε και για επιδότηση ιδιωτικών και για αίτηση για δημόσιους.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

πείτε μου κ εμενα αν γνωρίζετε, μην αρχισω κ τρέχω τσαμπα. Ηλιάννα αν γνωριζεις επειδη εισαι κι εσυ στη Κρητη, εχουν βγει τα δικαιολογητικα ? μου ειχαν πει τελος μαϊου και πως πρεπει να κανω αιτηση για να παρουν τη μικρη μου στο παιδικο που με ενδιαφερει. αλλα αν δε μου τη δεχτουν εκει πως θα το ξερω να κανω αιτηση κι αλλου????:mad: πολυ μπερδεμενη υποθεση

Δεν εχουν βγει ακομα,απλα εμενα μου ειπε να εχω ετοιμα τα περσινα και οτι αλλο τους πουν θα με ενημερωσουν

Απ οτι ξερω μπορεις να κανεις αιτηση οχι μονο σε ενα παιδικο σταθμο,ξερω κοπελα με 3 παιδια που το καθε ενα της παει και αλλου(εδω εχουμε 2 ιδιωτικους και ενα δημοσιο)

Εγω κανω μονο σε ενα σε αυτον που ειχα ξεκινησει το 2003 τον μεγαλο μου γιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη,με τα 3 παιδια και χαμηλο εκαθ. που εχω ημουν 3η απο τις 30τοσες θεσεις

Ελπιζω οταν θα κανω την αιτηση τωρα να εχω γινει πολυτεκνη και να με παρουν ανετα

4

Αν και πρώτη χρονιά θα υποβάλλω αίτηση με ενημέρωσαν από τον σταθμό ότι πέρυσι το χρηματικό όριο (εισοδήματος εννοώ) ήταν 25.000?, φέτος δεν ξέρω. Ισχύει εσείς που υποβάλλατε και πέρυσι και το γνωρίζετε από πρώτο χέρι? πάντως προς το παρός οι δομές καταθέτουν, εμείς αναμονή....ευτυχώς ενημερώνουμε η μία την άλλη πάντως....τόσο μα τόσο σημαντικό αυτό!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...