Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια βάλτε κι εμένα στη λίστα, εγώ έχω 46,29 μόρια, αν τα υπολόγισα σωστά...Μένω Λάρισα..

Πήρα τηλ ξανά την λογίστρια σήμερα και μου πε πως πλέον είναι θέμα εφορίας και θα το βγάλουν όποτε θέλουν το εκκαθαριστικό οπότε μου πε να καταθέσω το Ε1 και δεν θα έχω πρόβλημα..Για να δούμε...

Να κάνω άλλη μία ερώτηση???Λέει πως μπορούμε να καταθέσουμε τα χαρτιά στο ΚΕΠ της κατοικίας μας, εγώ φεύγω μεθαύριο για Αθήνα και θα κάτσω όλη την βδομάδα γιατί έχω κάποιες δουλειές, θα μπορώ να τα καταθέσω σε ΚΕΠ Αθήνας ή πρέπει οπωσδήποτε να τα καταθέσω σε ΚΕΠ Λάρισας???Γιατί επιστρέφω στις 11 του μήνα Λάρισα και Δευτέρα είναι η τελευταία μέρα και έλεγα μην το αφήσω τελευταία στιγμή και γίνει καμιά στραβή και δεν προλάβω...

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα

δικαιολογητικά, μπορεί να υποβληθεί:

α) στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Νομού κατοικίας των

ενδιαφερομένων γυναικών, και

β) στα Κεντρικά γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία

ταχυμεταφοράς (courier) στη Διεύθυνση Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα), σε

σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να

αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ».

Επειδη το λεει καθαρα...εγω θα σου προτεινα αφου θα εισαι Αθηνα να πας στα κεντρικα τους γραφεια που λεει απο κατω ως δευτερη επιλογη για να καταθέσεις τα χαρτια σου.

καλησπερα κοριτσια.νομιζω οτι μιλατε για το προγραμμα του εεταα?

αν ναι εγω αυριο θα κανω τα χαρτια σαν ανεργη μητερα.

ειμαι ατυχη ομως γιατι στο νησι που μενω ,στο προγραμμα ειναι ενταγμενοι μονο οι παιδικοι και η κορη μου την 1 σεπτεμβρη θα ειναι 2ετων και 5 μηνων περιπου και οχι 2,5 οπως ζητανε.

οποτε μαλλον ακυρη θα με βγαλουνε.

λυπηθηκα πολυ γιατι ηταν η μονη μου ευκαιρεια για να μπει σε παιδικο.

θα θελα να ρωτησω.πως βγαζετε τα μορια?

και ποια ειναι το ανωτερο?

καλησπερα κοριτσια.νομιζω οτι μιλατε για το προγραμμα του εεταα?

αν ναι εγω αυριο θα κανω τα χαρτια σαν ανεργη μητερα.

ειμαι ατυχη ομως γιατι στο νησι που μενω ,στο προγραμμα ειναι ενταγμενοι μονο οι παιδικοι και η κορη μου την 1 σεπτεμβρη θα ειναι 2ετων και 5 μηνων περιπου και οχι 2,5 οπως ζητανε.

οποτε μαλλον ακυρη θα με βγαλουνε.

λυπηθηκα πολυ γιατι ηταν η μονη μου ευκαιρεια για να μπει σε παιδικο.

θα θελα να ρωτησω.πως βγαζετε τα μορια?

και ποια ειναι το ανωτερο?

Κρίμα θα είναι για ενα μήνα να το χάσεις....

Πάρε τηλεφωνο στα κεντρικά και ρώτα!! και φυσικά κάνε τα χαρτιά σου!!!

Δεν εχεις να χάσεις τίποτα!!!!

Α!! τα μόρια κανα 2-3-4 σελίδες πιο πίσω ανα πάς τα γράφουμε αναλυτικά.

Διαφημίσεις

Κρίμα θα είναι για ενα μήνα να το χάσεις....

Πάρε τηλεφωνο στα κεντρικά και ρώτα!! και φυσικά κάνε τα χαρτιά σου!!!

Δεν εχεις να χάσεις τίποτα!!!!

Α!! τα μόρια κανα 2-3-4 σελίδες πιο πίσω ανα πάς τα γράφουμε αναλυτικά.

ναι κριμα ειναι..κι εγω λυπηθηκα πολυ.

πηρα στα κεντρικα και μου ειπανε οτι το δικαιωμα το εχω να τα κανω,αλλα το συστημα θα με ακυρωσει απο μονο του.

μετα αν θελω κανω ενσταση αλλα τι ενσταση να κανω αφου θα την κοψουν λογω ηλικιας.

και ειναι κριμα για ενα μηνα!

σε ευχαριστω παντως

Για να μπει το παιδι στην οικογενειακη μεριδα πρεπει να πας με την ληξιαρχηκη πραξη γεννησης στο δημο που ειστε δηλωμενοι (τμημα πρωτοκολου). Σου το βγαζουν επιτοπου.Εγω το εκανα χτες γιατι κι εμεις δεν την ειχαμε δηλωσει. Πολυ απλη διαδικασια.

Μην χασεις χρονο στα ΚΕΠ γιατι ετσι την πατησα κι εγω και πηρα οικογενειακη κατασταση χωρις το παιδι μεσα.

Αφου κανεις την διαδικασια αυτη στο δημο, απο δω και στο εξης θα μπορεις να παιρνεις σωστο πιστοποιητικο απο τα κεπ. Ελπιζω να βοηθησα.

Σας ευχαριστώ όλες. Αν δώσω από τον δήμο του άντρα μου που είναι δηλωμένη και φαίνεται το ίδιο δεν είναι? Πού να τρέχω τώρα στο δήμο Αθηναίων?Αφού στην οικογενέιακή μερίδα την έχει δηλώσει ο άντρας μου.

tt1724b1.aspx

Αν εσυ ανηκεις σε αλλο δημο (πχ εχεις αλλου τα εκλ. δικαιωματα σου) ανοιγεις και μεριδα δικη σου εκει. Σε αυτη τη μεριδα μπορει να αναφερονται και τα παιδια αν εχεις παει ληξ. πραξεις γεννησεως . Ομως στη δικη σου μεριδα αναφερονται ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και ετσι η ληξ. πραξη γεννησεως λεει "εγγραφη ενδεικτικη". στη περιπτωση αυτη δεν ειναι επισημο και δεν λαμβανεται σωστο το χαρτι. Πρεπει να ειναι κανονικη εγγραφη εκει που ειναι δηλ. η οικογενειακη μεριδα (δηλ, στο ονομα του αντρα.)

ΑΡΑ πας κ παιρνεις απο του αντρα σου το δημο.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Σας ευχαριστώ όλες. Αν δώσω από τον δήμο του άντρα μου που είναι δηλωμένη και φαίνεται το ίδιο δεν είναι? Πού να τρέχω τώρα στο δήμο Αθηναίων?Αφού στην οικογενέιακή μερίδα την έχει δηλώσει ο άντρας μου.

To ίδιο είναι κορίτσι, αρκεί να φαίνεστε όλοι! :D

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω δευτερα η τριτη θα παω να καταθεσω. Στην οικογενειακη μεριδα φαινομαστε τριτεκνοι αλλα απο την εεταα δεν ηξεραν αν θα υπολογιστουν τα μορια μου ως τριτεκνη ή οχι. Ετσι δεν ξερω αν εχω 56 ή 76 μορια. Παντως περυσι ειχα 99+κατι. Οχι τιποτα αλλα για το μπεμπουλι υπαρχει μονο ενας βρεφικος στην Πευκη και τιποτα αλλο σε ακτινα γυρω απο την κατοικια μας εντος προγραμματος και ενας εκτος προγραμματος, οι οποιοι μου ζητησαν 600,00 το μηνα...

Διαφημίσεις

εγω δευτερα η τριτη θα παω να καταθεσω. Στην οικογενειακη μεριδα φαινομαστε τριτεκνοι αλλα απο την εεταα δεν ηξεραν αν θα υπολογιστουν τα μορια μου ως τριτεκνη ή οχι. Ετσι δεν ξερω αν εχω 56 ή 76 μορια. Παντως περυσι ειχα 99+κατι. Οχι τιποτα αλλα για το μπεμπουλι υπαρχει μονο ενας βρεφικος στην Πευκη και τιποτα αλλο σε ακτινα γυρω απο την κατοικια μας εντος προγραμματος και ενας εκτος προγραμματος, οι οποιοι μου ζητησαν 600,00 το μηνα...[/b]

:evil::evil::evil::evil:

μα καλα που νομιζουν οτι απευθυνονται σε κανενα ωναση.ελεος.

ευχομαι να πανε ολα καλα με την αιτηση και τα 600 να τα κανεις καραμελες:D

Κορίτσια τώρα κοιτούσα τους σταθμούς στη Λάρισα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...Η κορούλα μου θα είναι 9 μηνών το Σεπτέμβρη, στους πίνακες των δομών για Λάρισα έχει κωδικό 1Α για βρέφη από 2 μηνών εώς 2,5 ετών, 1Β για Νήπια/Παιδιά 2,5 ετών και 3ΣΤ κέντρα δημιουργικής απασχόλησης...Εγώ επιλέγω σταθμούς μόνο από το 1Α ή και από το 1Β???Γιατί και το 1Β αναφέρεται σε βρεφικούς/βρεφονηπιακούς/παιδικούς σταθμούς...Και διάβασα κάπου στην πρόσκληση ότι υπάρχουν 3 κατηγορίες σταθμών α) Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, για βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών β) Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ολοκληρωμένης Φροντίδας για παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας από 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής

στην υποχρεωτική εκπαίδευση και παιδιά με αναπηρία από 2,5 ετών έως

6,5 ετών και γ) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης...Η κόρη μου λοιπόν ανήκει στην α και β κατηγορία, αυτό σημαίνει πως εγώ μπορώ να επιλέξω και απο 1Α και από 1Β σταθμούς ή μόνο από 1Α???Γιατί στο 1Β είναι περισσότερες οι θέσεις αλλά υπάρχουν και περισσότεροι σταθμοί...Δηλαδή στο 1Α πιάνονται οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και στο 1Β οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ολοκληρωμένης φροντίδας ή λέω βλακείες???

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βάζω τις περσινές επιτυχόντες.... έτσι για να πάρετε μια γεύση!!!!!

Έτσι όπως το βλέπω όλες περνάμε!!!!!! Μακάρι να μπουν κι εκει που θέλουμε πιο πολύ!!!

http://www.oee.gr/apotelesmata-2009-81.html

εκει που λέει "οριστικοί πίνακες ωφελουμένων γυναικών ".

Δείτε και τους πίνακες με τις απορριπτέες μήπως και τυχον καμμια μας έχει κάνει κανενα λάθακι.. μπας και το προλάβουμε!!

Εγω έτσι όπως τα είδα τα εχω δώσει ολόσωστα!!!! Βέβαια και η κοπέλα που με εξυπηρέτησε στα Κεπ ήταν πολύ κατατοπιστική και με διαβεβαιωσε ότι όλα είναι σωστά!!

Άντε να δούμε!!!

Κορίτσια τώρα κοιτούσα τους σταθμούς στη Λάρισα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...Η κορούλα μου θα είναι 9 μηνών το Σεπτέμβρη, στους πίνακες των δομών για Λάρισα έχει κωδικό 1Α για βρέφη από 2 μηνών εώς 2,5 ετών, 1Β για Νήπια/Παιδιά 2,5 ετών και 3ΣΤ κέντρα δημιουργικής απασχόλησης...Εγώ επιλέγω σταθμούς μόνο από το 1Α ή και από το 1Β???Γιατί και το 1Β αναφέρεται σε βρεφικούς/βρεφονηπιακούς/παιδικούς σταθμούς...Και διάβασα κάπου στην πρόσκληση ότι υπάρχουν 3 κατηγορίες σταθμών α) Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, για βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών β) Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ολοκληρωμένης Φροντίδας για παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας από 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής

στην υποχρεωτική εκπαίδευση και παιδιά με αναπηρία από 2,5 ετών έως

6,5 ετών και γ) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης...Η κόρη μου λοιπόν ανήκει στην α και β κατηγορία, αυτό σημαίνει πως εγώ μπορώ να επιλέξω και απο 1Α και από 1Β σταθμούς ή μόνο από 1Α???Γιατί στο 1Β είναι περισσότερες οι θέσεις αλλά υπάρχουν και περισσότεροι σταθμοί...Δηλαδή στο 1Α πιάνονται οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και στο 1Β οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ολοκληρωμένης φροντίδας ή λέω βλακείες???

Αstarti,

κι εγώ είχα αυτή την απορία με το 1Α και 1Β. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ανήκω στην 1Α διότι το 1Βείναι "ολοκληρωμένης Φροντίδας" που σημαίνει ότι για κάποιο λογο (που μάλλον πρέπει να αποδείξεις) το παιδάκι θα θέλει παραπάνω φροντίδα από τα "κοινά" παιδάκια. Για παράδειγμα μου έφεραν τα παιδάκια ΑΜΕΑ ή κάτι ανάλογο.

Διαφημίσεις

μακαρι και εγω το ιδιο ελπιζω και ευχομαι

αχ ναι πειτε μου τετοια!!! στο νομο μου ειχαν περασει περσι μεχρι και με 11, κατι μορια, και οι απορριπτεες ηταν μονο αυτες που δεν ειχαν σωστα - ολοκληρωμενα δικαιολογητικα:P:p:p:p

Κορίτσια στο Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης φαινεται η σήμανση ''ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ'' γιατί ο πατέρας του ειναι δημότης Κύμης, πειράζει ?? ή θα πρέπει οπωσδηποτε να πάρω από το δήμο Κύμης?

ΟΧΙ δεν πειράζει αρκεί να φαίνονται όλα τα μέλη

Το πήρες από τα ΚΕΠ?

εγώ το έχω ζητήσει από την Πέμπτη και δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα. Πόσες μέρες θα κάνει ξέρει καμία?

2 με 3 εργασιμες μου ειχαν πει εμενα οταν εκανα αιτηση για τους δημοσιους πριν κανα μηνα, και επειδη δε προλαβαινα πηγα κ το πηρα μονη μου. κι εμενα επεφτε σκ στη μεση...

Κορίτσια μολις πήγα και κατέθεσα την αιτηση μου και εγω!!! Η υπάλληλος εξυπηρετικοτατη, μια χαρα ολα πηρα και το χαρτακι μου την οικογ.κατάστασης. Α..και την ρωτησα να κανανε πολλες εδω στο υποκατάστημα και ειπε οχι...χε χε ελπιζω να μας πάρουν!!!

Α επισης με ενημέρωσε οτι δέχονται απο τωρα τις αιτήσεις για το Οικογενειακο επίδομα μεσω οαέδ για οσους εχουν ενα παιδάκι απο τωρα και να μην περιμένουμε τον Σεπτέμβρη!

Οποτέ λογικά σήμερα - αύριο θα μου το φέρουν και εμένα.

Πολύ κουράγιο δίνεται βρε κορίτσια. ΜΠΡΑΒΟ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Κορίτσια μολις πήγα και κατέθεσα την αιτηση μου και εγω!!! Η υπάλληλος εξυπηρετικοτατη, μια χαρα ολα πηρα και το χαρτακι μου την οικογ.κατάστασης. Α..και την ρωτησα να κανανε πολλες εδω στο υποκατάστημα και ειπε οχι...χε χε ελπιζω να μας πάρουν!!!

Α επισης με ενημέρωσε οτι δέχονται απο τωρα τις αιτήσεις για το Οικογενειακο επίδομα μεσω οαέδ για οσους εχουν ενα παιδάκι απο τωρα και να μην περιμένουμε τον Σεπτέμβρη!

....Τί είναι το Οικογενειακό επίδομα μεσω οαεδ? για πες κάτι ....

kalamaraki εγώ στον ΟΑΕΔ πάω για το οικογενειακό, ώστε αν χρειαστεί κάτι, να το λύσεις εκείνη την ώρα. Ίσως είναι καλύτερα.

Για το οικογενειακό επίδομα δείτε εδώ http://www.oaed.gr/Pages/SN_81.pg .

Πέρσι υπήρξε ένα θέμα με το χαρτί απ' τη δουλειά (ότι δεν το λαμβάνω στο μισθό μου) και μιλήσαμε με την υπάλληλο, πήρε τηλ στη δουλειά μου και της το στείλανε με φαξ. Δεν χρειάστηκε να ξαναπάω. Σε ΚΕΠ θα έπρεπε μάλλον να ξαναπάω. Γι' αυτό στο λέω.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...