Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Εχμ...ειπαμε εχω ξανθια μαμα....

Πολυ σωστα το καταλαβες...εγω το ουφο χαρηκα τζάμπα

Ειναι ή το ενα ή το άλλο

Αρα εχω 16,56 κατι + 20= στο συνολο 36,56!!

αρα μαεστρια δεν σε τρωωωωω χαχαχαχαχα

Ελα δεν είναι και κακό... κι εγώ 37,40 εχω. Σιγουρα θα μπουμε κι εμεις κάπου. Να έχεις στο μυαλό σου να δηλώσεις πολλούς σταθμούς (πέντε σίγουρα) όπως λένε τα κορίτσια για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες

think positive!!!!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα ποια κοπέλα θα με βοηθήσει που είμαι ανάπηρη στα μαθηματικά???:oops::oops::oops::oops:

Το 09 είχα 1.938 έσοδα (ναι ναι… δε κάνω λάθος…). Έχω ένα παιδάκι. Είμαι εργαζόμενη μισθωτή αόριστου χρόνου και ο άντρας μου άνεργος (αλλά δε ξέρω αν θα ισχύσει το χαρτί της ανεργίας του από τον ΟΑΕΔ, γιατί στον ΟΑΕΔ μπήκε πριν 2 μήνες ή η υπεύθυνη δήλωση που έκανε ότι είναι άνεργος από τον Ιούνιο του 08.

????????????? Τι λέτε λοιπόν????????????:roll::roll::roll::roll::roll:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Anti 1980

25.000 / 1.938 Χ 100 / 12 = 107,49913 +35 = 142,49913

είσαι μέσα με τα χίλια

με την ανεργία του άντρα σου δεν βγάζεις τίποτα.

η υπεύθυνη δήλωση δεν πιάνει.

Απαπαπαπα, αυτή θα μας φάει λάχανο!

Άμα λέω εγώ γκουρού, αμέσως το 'βγαλε! :mrgreen:

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εμένα ποια κοπέλα θα με βοηθήσει που είμαι ανάπηρη στα μαθηματικά???:oops::oops::oops::oops:

Το 09 είχα 1.938 έσοδα (ναι ναι… δε κάνω λάθος…). Έχω ένα παιδάκι. Είμαι εργαζόμενη μισθωτή αόριστου χρόνου και ο άντρας μου άνεργος (αλλά δε ξέρω αν θα ισχύσει το χαρτί της ανεργίας του από τον ΟΑΕΔ, γιατί στον ΟΑΕΔ μπήκε πριν 2 μήνες ή η υπεύθυνη δήλωση που έκανε ότι είναι άνεργος από τον Ιούνιο του 08.

????????????? Τι λέτε λοιπόν????????????:roll::roll::roll::roll::roll:

Απλά διάλεξε σταθμό που θέλεις και πήγαινε. Με βάση την εικόνα που έχω από το φορουμ αυτό είναι δεδομένο ότι θα μπεις.

Λετε να είμαστε αντικειμενικό δείγμα αυτών που θα κάνουν αίτηση? Ακόμα κι εγώ που έχω λίγα μόρια είμαι αισιόδοξη σύμφωνα με αυτά που λέγονται... ...μήπως είμαι αλλού, μήπως τα'χω χαμένα???

Ε δεν είναι και λίγα 142 και κάτι και ας μη μετρήσει η ανεργία του άντρα μου!!!! Μόνο να μη πειράζει που έχουμε ξεχωριστές δηλώσεις… φέτος πάντως για το επίδομα αλληλεγγύης μέτρησαν μόνο τη δική μου φορολογική δήλωση και μου το στείλανε… αν κάνουν το ίδιο και εδώ, τότε είμαι πολύ τυχερή!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σε ευχαριστώ απίστευτα angelmama!!!!!!:-P:-P:-P:-P

0sShp3.png

PGnvp2.png

Για οσες δεν εχουν κανει ακομα τα χαρτια τους να σημειωσω πως θελουν πιστοποιητικο οικογ. καταστασης που να εχει βγει μεχρι 6 μηνες πριν ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΧΥΣ του ειναι λεει για ενα 6μηνο.

Εγω ειχα του οκτωβριου 2009 και εκανα υπευθ. δηλωση οτι δεν εχει μεταβληθει η οικογενειακη μου κατασταση.

Επισης το τελευταιο εκαθαριστικο που ειχα ελεγε πανω "οικον. ετος 2008" και παλι με εβαλε να κανω υπευθυνη δηλωση πως ειναι το πιο προσφατο στη κατοχη μου. αυτο δε το καταλαβα γιατι , ειχα τηλεφωνησει στον εεταα και μου ειπαν πως ειναι σωστο. Τελοσπαντων

Επισης επειδη στο πιστ. οικογ. καταστασης το παιδι μου αναφεροταν αβαπτιστο, επισυναψα και μια βεβαιωση βαφτισης που λεει το ονομα του ( μη κολλησουμε εκει) γιατι το βαφτισαμε προσφατα και δεν εχει κατατεθει ακομα στο δημο το χαρτι.

Επισης εγραψα οτι ολα τα εγγραφα που προσκομιζω ειναι ακριβη αντιγραφα απο τα πρωτοτυπα. Ουτε αυτο το καταλαβα αλλα τελοσπαντων ΚΕΠ ειναι οτι θελει λεει!!!!!

ααα για να βγαλω τα μορια υπολογιζω το οικογενειακο εισοδημα μας?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Για οσες δεν εχουν κανει ακομα τα χαρτια τους να σημειωσω πως θελουν πιστοποιητικο οικογ. καταστασης που να εχει βγει μεχρι 6 μηνες πριν ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΧΥΣ του ειναι λεει για ενα 6μηνο.

Εγω ειχα του οκτωβριου 2009 και εκανα υπευθ. δηλωση οτι δεν εχει μεταβληθει η οικογενειακη μου κατασταση.

Επισης το τελευταιο εκαθαριστικο που ειχα ελεγε πανω "οικον. ετος 2008" και παλι με εβαλε να κανω υπευθυνη δηλωση πως ειναι το πιο προσφατο στη κατοχη μου. αυτο δε το καταλαβα γιατι , ειχα τηλεφωνησει στον εεταα και μου ειπαν πως ειναι σωστο. Τελοσπαντων

Φιλεναδα...σορυ αλλα ζητάνε το οικονομικο ετος 2009..δηλαδη εισοδηματα απο την 1/1/2008 εως την 31/12/2008.....αυτο που κατεθεσες ειναι για τα εισοδηματα του 2007...

Επισης για το πιστοποιητικο οικ.καταστασης εμενα δεχτηκαν και εκανα αιτηση επιτοπου για εκδοση καινουργιου και ηρθε σημερα και αυριο παω να το παρω και να κανω την αιτηση.

γ) Εκτύπωση εκκαθαριστικού σημειώματος ή αντίγραφο αυτού για το

οικονομικό έτος 2009 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2008

έως 31/12/2008).

Ετσι το λεει και στην εγκύκλιο, γιατι το οικονομικο ετος 2008 ειναι αλλα εισοδηματα του 2007

Διαφημίσεις

ναι αλλα εγω δεν εχω αλλο, γιατι ειμαι μισθωτη και κανω λογω επιθετου του συζυγου τη φορ. δηλωση απο τους τελευταιους. οποτε δεν εχουμε πιο προσφατο!!!!!! εψαξα παντου κ ρωτησα κ τη λογιστρια μου! δεν υπαρχει πιο καινουριο ακομα. μας ερχεται γυρω στον σεπτ-οκτωβρη

εεεε δε ξερω μπερδευτηκα τωρα!!!! ετσι κ αλλιως δεν εχω αλλο αν θελουν ας το παρουν αν οχι τι να κανω!

ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ με το συζυγο 2 βδομαδες για αυτο ...δεν υπαρχει αλλο. το ιδιο εντωμεταξυ ακουσα κ μια αλλη μαμα να το λεει στο δημοσιο παιδ. σταθμο που ειχα παει για αιτηση.... και μου χε φανει περιεργο.

Βρε ματακια μου μη θυμωνεις...

ειναι αμαρτια να σε κοψουν για αυτο το λογο.

Δεν γινεται να πας εφορια και να ζητησεις εκδοση του εκκαθαριστικου οικονομικου ετους 2009, νομιζω το ειχα κανει μια χρονια που το ειχα χασει.

ναι αλλα εγω δεν εχω αλλο, γιατι ειμαι μισθωτη και κανω λογω επιθετου του συζυγου τη φορ. δηλωση απο τους τελευταιους. οποτε δεν εχουμε πιο προσφατο!!!!!! εψαξα παντου κ ρωτησα κ τη λογιστρια μου! δεν υπαρχει πιο καινουριο ακομα. μας ερχεται γυρω στον σεπτ-οκτωβρη

εεεε δε ξερω μπερδευτηκα τωρα!!!! ετσι κ αλλιως δεν εχω αλλο αν θελουν ας το παρουν αν οχι τι να κανω!

Μη μπερδευεσαι...το ποιο προσφατο ειναι για το οικονομικο ετος 2010 δηλαδη εισοδηματα του 2009....αυτοι ζητάνει το περσυνο εκκαθαριστικο για το οικονομικο ετος 2009 για τα εισοδηματα του 2008.

Και εμεις λογω εμενα κανουμε τωρα δηλωση αλλα εγω το παιρνω κατευθειαν γιατι την κανω μεσω taxis την δηλωση μας

Διαφημίσεις

Βρε ματακια μου μη θυμωνεις...

ειναι αμαρτια να σε κοψουν για αυτο το λογο.

Δεν γινεται να πας εφορια και να ζητησεις εκδοση του εκκαθαριστικου οικονομικου ετους 2009, νομιζω το ειχα κανει μια χρονια που το ειχα χασει.

oχι καλε δε θυμωνω...απαπα!!! σορυ αν το καταλαβες ετσι... απλα επειδη τη τελευταια βδομαδα ολο τσακωνομαι με το συζυγο γιατι του ζηταω του 2009 κ μου λεει "Μα δε το χουμε! δε μας το στειλαν ακομα!!!!" εχω φρικαρει!!!:):):):) θα ξαναπαρω τη λογιστρια να ρωτησω παλι (3η φορα) αυριο το πρωι. Αντε να δουμε!!!!

να παω εφορια χλωμο, δε ξερω αν παιζει, γιατι κανω δηλωση αθηνα ( ο λογιστης τη κανει) ενω μενω κρητη...

Ναι βρε καταλαβα οτι δεν θυμωνεις μαζι μου...

Κοιτα εκει γινεται το μπερδεμα με τον αντρουλη σου.... σε αυτα τα οικονομικα ετη κτλπ

Να ρωτησω κατι? Σε ποια εφορια ανηκετε? Στην Κρητη ή στην Αθηνα?

Ισως αν επαιρνες τηλεφωνο στην εφορια που ανήκετε, να τους ρωτησεις αν μπορουν να στο στειλουν υπηρεσιακα ή να στο εκδώσει αλλη εφορια

Καλησπέρα κορίτσια,

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι στις γκουρούδες?

Επιστρέφω στην εργασία μου τον Γενάρη του 2011. Υπάρχει πρόβλημα? Γιατί οι αιτήσεις γίνονται για Σεπτέμβρη 2010. Μήπως πρέπει να το αναφέρω κάπου στην αίτηση οτι δεν θα την στείλω για 4 μήνες?

Καλησπέρα κορίτσια,

Επιστρέφω στην εργασία μου τον Γενάρη του 2011. Υπάρχει πρόβλημα? Γιατί οι αιτήσεις γίνονται για Σεπτέμβρη 2010. Μήπως πρέπει να το αναφέρω κάπου στην αίτηση οτι δεν θα την στείλω για 4 μήνες?

Νομίζω ότι εάν μπεις πρέπει να τη στέλνεις, γιατί αλλιώς κρατάς θέση από κάποιον άλλο.

Ρώτα στην ΕΕΤΑΑ καλύτερα, για να είσαι σίγουρη!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα κορίτσια,

Απ' ότι καταλαβαίνω αν για κάποιο μήνα δηλώσεις ότι το παιδί δεν θα πάει τότε αυτόματα διακόπτεται το πρόγραμμα. Άρα υποθέτω ότι αν από την αρχή δηλώσεις ότι για τέσσερις μήνες δεν θα πάει θα σου πουν να μπεις του χρόνου στο πρόγραμμα. Ρώτα πάντως μηπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.

Αχ βρε κορίτσια εγώ έχω ένα θέμα με το εκκαθαριστικό μιας και λόγω εφορίας και λόγω λογίστριας που μας δουλεύει δεν έχω κανένα εκκαθαριστικό από το 2007-2008-2009, μόνο το Ε1...Η λογίστρια μας λέει ότι το ξεκαθάρισε το θέμα και όπου να ναι θα βγει, έτσι μας λέει στα 100 τηλέφωνα που κάνουμε κάθε μέρα και ακόμα τίποτα...Γι αυτό θα τα κάνω προς το τέλος τα χαρτιά μπας και έχει βγει αλλιώς θα δώσω Ε1 αντίγραφο και ότι γίνει...Τι άλλο να κάνω πια???

Άσε που περιμένουμε και επιστροφή φόρου...Λέτε να χω πρόβλημα και να μην το δεχθούν???Πάντως το Ε1 που έχω έχει κανονικά την σφραγίδα του υπαλλήλου της εφορίας...

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

v & a καλημερα,χωρις να σπαζεσαι πηγαινε στην εφορια που εχεις κοντα σου με το αφμ και ζητα το εκκαθαριστικο του 2009 το τυπωνουν κατευθειαν.μη σκας το εχω κανει πολλες φορες που δε μας ερχοταν σπιτι απο μπερδεμα του ταχυδρομου.ακομα αν εχεις κωδικους internet το τυπωνεις μονη σου.

μην αφησεις την ευκαιρια βρε συ,αλλα ακομα και αν δε καταφερεις να το παρεις συμπληρωσε την αιτηση και γραψε σε ενα σημειο που λεει καπου δε θυμαμαι τωρα οτι θα το προσκομισεις αργοτερα.

.........εχμ...σηκωνω τα χερια ψηλα τοτες! Μιλα με το λογιστη/ρια να το ξεκαθαρισεις και θυμησου θελεις εκκαθαριστικο οικονομικου ετους 2009

Καλαμαράκι είσαι σίγουρη γιʼ αυτό??? Όταν λέμε εκκαθαριστικό οικονομικού έτος 2009 νομίζω πως εννοούμε για τα έσοδα-εξοδα που έχουμε κάνει μέσα στο 2009.

Εδώ όμως μας ζητάνε τα έσοδα-εξοδα του 2008… άρα μήπως πρέπει να είναι για το οικονομικό έτος του 2008 η φορολογική δήλωση που κάνουμε το 09????????:roll::roll::roll::roll:

Δεν είμαι σίγουρη και μη πάρω κάποιον στο λαιμό μου αλλά επειδή συγχρόνως με την αίτηση αυτή έκανα και αίτηση αλλού που μου ζήτησαν τη φορολογική δήλωση του 10 για τα έσοδα-εξοδα του 2009 και φυσικά επειδή στους περισσότερους δεν έχει έρθει μου είπαν να δώσω το Ε1 με υπεύθυνη δήλωση για το πρωτότυπο.

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και να καταλάβατε τι εννοώ….:oops::oops::oops::oops:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...