Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάθομαι τώρα και σκέφτομαι διαβάζοντας όλα αυτά τα μηνυματα των μανάδων..τι αγωνία και τι άγχος περνάνε και γιατί? Γιατί να μην υπάρχουν δημοτικοι σταθμοι αρκετοι σε κάθε περιοχή με σχολικά κτλ...Γιατί θα πρέπει να περάσουν μερικές στο πρόγραμμα και όχι όλες? Γιατί θα πρέπει να κλέισω ραντεβού στο Ικα για να κάνει το παιδί μου εμβόλιο 2 μήνες πριν? Δηλαδή εμεις να πληρώνουμε και το ικα και τα δημοτικά τέλη και ολα και αντί να μας παρέχουμε απλά πράγματα καθημερινα να μας βάζουν σε τέτοιες διαδικασιες... Πήγα πριν 4 χρόνια στην Αυστρία..να δειτε εκει παιδικους σταθμους και σχολικά λεωφορεία..δεν λέω μπορεί ποτέ να μην γίνουμε έτσι αλλά και αυτό που περνάμε τώρα...έλεος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

Γιατί θα πρέπει να κλέισω ραντεβού στο Ικα για να κάνει το παιδί μου εμβόλιο 2 μήνες πριν?

γιατι εδω που μενω (35000κατοικοι) να μην εχει το ΙΚΑ καν παιδιατρο και να πηγαινω εξωτερικα, και αφου δεν περπαταω για να παω εκει που κανουν τα εμβολια στο κεντρο μητερας παιδιου να τα πληρωνω κιολας???

stella7778,

ήθελα να σου πω οτι συγκινούμαι κάθε φορά που διαβάζω αυτές τις σειρές που γράφεις..."Kάθε φορά που βάζεις το παιδί σου για ύπνο......."πραγματικά εκπληκτικά λόγια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

Διαφημίσεις

πρπει να ανοιξω λογαρισμο στην Εθνικη τωρα για να ειμαι πρωτος δικαιουχος!!!! τρομαρα μας! Σεραφινο....ξερεις και απο αυτα? αμα ναι..περνα μετα στο αλλο τοπικ!

kKZUp2.png

αχ εκανα μεγαλη βλακια

εκανα λαθος στην κατηγορια για επιλογη του σταθμου και εβαλα β2 αντι α 2

και εβαλα το παιδι μου στα ειδικες αναγκες μου ειπαν απο εεταα ατι θα το διορθωσουν αυτοι καιδεν πειραζη αφου εχω βαλει του σταθμους σωστα εχει καμοια παθει κατι παρομοιο ???

Θα σου πω τη σκέψη μου (προσοχή,είναι η σκέψη μου και μόνο , δεν ξέρω τι σκέφτεται επ'αυτού η ΕΕΤΑΑ )

Όπως είναι διατυπωμένη η πρόσκληση , η κατηγορία β1 και β2 δεν αποκλείει υγιή παιδιά,αλλά δέχεται και παιδιά με αναπηρία.

Αν η σκέψη μου είναι σωστή , η αίτησή σου θεωρητικά και ουσιαστικά είναι σωστή, άρα το πρόγραμμα (αυτό το απρόσωπο θηρίο ) δεν μπορεί να ξέρει αν εσύ έκανες λάθος και ήθελες να γράψεις Α2 και όχι για κάποιους λόγους Β2 , οπότε δε θα διορθώσει τίποτα και θα τοποθετηθείς -αν φτάνουν τα μόρια- κανονικά σε δομές Β2 ,ΑΝ ΟΙ ΔΟΜΈς ΠΟΥ ΔΉΛΩΣΕς ΕΊΝΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Αν οι δομές που δήλωσες δεν είναι στην κατηγορία Β , τότε η αίτησή σου είναι λάθος και σύμφωνα με την πρόσκληση είναι λόγος απόρριψης.

Δεν ξέρω αν η παραπάνω σκέψεις μου σε χαροποιούν ή όχι , αλλά είναι μόνο σκέψεις μου.

Διαφημίσεις

Ναι, όχι την ημέρα βρε συ... Το χρόνο είναι...

Πλάκα κάνετε.... 100 ευρώ το χρόνο για ένα παιδί;

Εγώ το παίρνω κάθε μήνα μέσα στο μισθό μου και δεν την ήξερα αυτή την ξευτίλα!!!:confused::confused:

Μ'αρέσει που σοκαρίστικα γιατί νόμιζα ότι μου δίναν λίγα!!!:lol::lol::lol:

AtKRp3.png

πρπει να ανοιξω λογαρισμο στην Εθνικη τωρα για να ειμαι πρωτος δικαιουχος!!!! τρομαρα μας! Σεραφινο....ξερεις και απο αυτα? αμα ναι..περνα μετα στο αλλο τοπικ!

:D

Ε, ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ.

Αλλά φέτος ούτε το κοίταξα καν ,δεν ασχολήθηκα ακόμη , αλλά δε θα τους τα χαρίσω.

Διαφημίσεις

stella7778,

ήθελα να σου πω οτι συγκινούμαι κάθε φορά που διαβάζω αυτές τις σειρές που γράφεις..."Kάθε φορά που βάζεις το παιδί σου για ύπνο......."πραγματικά εκπληκτικά λόγια!

Λεο Μπουσκαλια

βιβλιο

"να ζεις, να αγαπας και να μαθαινεις"

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...